Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-18, 11:35   #4831
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Iza, pomalowałam dziś paznokcie tym Orly, jaki on piękny siedzę i się wpatruję podoba mi się i w cieniu i w słońcu - jest taki szklisty i ma piękny shimmer - czuję, że szybko się od niego nie odczepię
choć na początku nabrało mi się tyle lakieru, że było duuużo za grubo i musiałam nakładać od nowa
Mi się tak robi z pastelami czasami, robi się taka wielka kropla lakieru, że wybrudziłaby całe palce Fajnie, że Ci się podoba

Ice, jak tam przed jutrem? Pewnie już tu nie zajrzysz, ale życzę Ci pięknej pogody, bo zabawa na pewno będzie udana Nie stresuj się, bo nie ma czym
Nie zdążyłam Ci wcześniej napisać, że ja miała klasyczną czerwień na paznokciach - Big Apple Red OPI Ach, tak to nie dawno było, a za 3 dni będziemy mieć rocznicę
I koniecznie prosimy o jakieś zdjęcia później
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 11:42   #4832
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice:
to już jutro??
Ale zleciało!! Cudnej pogody i wspaniałego przeżycia TEGO wyjątkowego dnia

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 12:38   #4833
Estella
Zakorzenienie

jestem już po usunięciu znamienia, nie ma się czego bać, nic nie bolało; jestem okropną panikarą

Ten krem to Lumene z witaminą C na dzień z filtrem; chcesz próbkę?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 13:11   #4834
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
jestem już po usunięciu znamienia, nie ma się czego bać, nic nie bolało; jestem okropną panikarą
No widzisz (jestem taka mądra, bo sama nigdy tego nie miałam, a nie mogę się wybrać żeby ktoś obejrzał moje dziesiątki pieprzyków)

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

I zapomniałam: wczoraj widziałam nową kolekcję Chanel, oba pudry śliczne... ale chyba rozsądek wygra i sobie odpuszczę, nowe kulki też mnie raczej nie kuszą

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2012-05-18 o 15:01
Stary 2012-05-18, 13:56   #4835
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
o matko
ja zawsze odwracam głowę w inną stronę, nie chcę nawet słyszeć na jakim etapie jest i kiedy koniec
No cóż, zboczenie zawodowe
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
I koniecznie prosimy o jakieś zdjęcia później
o tak
Składam najlepsze życzenia na wspólną przyszłość, żebyście nigdy nie przestali dbać o siebie nawzajem jak i o siebie samych
niestety nie dam rady wpaść osobiście.
Cytat:

Ja mam taki jeden brzydki pieprzyk na brzuchu, dość sporo wylany kolorem poza kontur. Ale od lat wygląda tak samo więc na razie nic z nim nie robię.

Miałam próbkę od Mag wersji rozświetlającej bez filtra, ale nie przypasował mi.
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 14:35   #4836
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
A nie mówiłam? Dobrze że już po wszystkim, z takimi rzeczami nie ma co zwlekać.

Cytat:

I zapomniałam: wczoraj widziałam nową kolekcję Chanel, oba pudry śliczne... ale chyba rozsądek wygra i sobie odpuszczę, nowe kulki też mnie raczej nie kuszą
Mnie kulki też na szczęście nie kuszą, chyba mam juz przesyt kulkowy powoli przymierzam się do puszczenia któryś w świat.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja mam taki jeden brzydki pieprzyk na brzuchu, dość sporo wylany kolorem poza kontur. Ale od lat wygląda tak samo więc na razie nic z nim nie robię.
Też taki miałam i usunęłam w zeszłym roku, pigment zaczął rozlewac mi się na skórę i lekarz zalecił usunięcie zeby się nie powiększał.

Ice, ode mnie również najlepsze życzenia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Stary 2012-05-18, 15:03   #4837
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
To widzisz (jestem taka mądra, bo sama nigdy tego nie miałam, a nie mogę się wybrać żeby ktoś obejrzał moje dziesiątki pieprzyków)
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
A nie mówiłam? Dobrze że już po wszystkim, z takimi rzeczami nie ma co zwlekać.
naprawdę nie było źle; nawet nieczulenie nie bolało. Mam dwa szwy, w przyszły poniedziałek idę na zdjęcie.

Cytat:
Lekarze zalecają wycinanie takich zmian.

W ogóle to jak co roku jest Słoneczny Patrol Biodermy - za darmo można zbadać znamiona, polecam https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...ny-Patrol-2012
Można też się zbadać w akcji 'Badaj Znamiona' LRP http://www.badajznamiona.pl/gdziesiebadac

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-18, 15:12   #4838
isa666
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że to już ostatnie przejścia z moim zębem

ice ode mnie również wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Oby cała ceremonia przebiegła tak jak sobie wymarzyłaś Pogodę zapowiadają ładną, więc na pewno dopisze
Stary 2012-05-19, 08:47   #4839
Organzza
Zakorzenienie

Ice, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo wszystko inne na pewno uda się świetnie

Cytat:
a widzisz dobrze, że już masz to za sobą
Cytat:
chętnie
Cytat:
ja jeszcze nie widziałam i chyba lepiej, żeby tak zostało
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-05-19 o 08:48
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 09:41   #4840
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze żadnego nie miałam. Teraz męczę Loreala Cristall Gloss, ale chyba wolę klasyczną silikonową wersję. A potem chcę Pantene do cienkich i nowego Fructisa na objętość i może potem bedzie Alterra a żele pod prysznic mają dobre? Bo nie załapałam się na Fruttini a teraz chyba te są w Rossie w promo

Też chętnie bym poszła, uwielbiam patrzeć jak pielęgniarka mi pobiera
Tymczasem muszę do pani gin. się umówić profilaktycznie i tarczyce skontrolować by się przydało.
Z tych Loreali wzięłam ostatnio tego zielonego, ale jeszcze nie używałam, na razie wiem, że ładnie pachnie
I w końcu skusiłam się na Syossa bez silikonów w Naturowej promocji, ale nadal przeraża mnie ta pojemność

mogę to tylko tłumaczyć Twoim zboczeniem zawodowym
Ja jakoś szczególnie przerażona nie jestem, ale nie cieszę się na samą myśl
Jedyne co mnie wczoraj zmieszało to to, że pobieranie odbyło się przy otwartych drzwiach do gabinetu na oczach reszty oczekujących
Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam i nie było to specjalnie komfortowe

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Ja miałam tylko ten z granatem i nie byłam zbytnio zadowolona. Jakoś pielęgnacja Alterry chyba mi nie służy

Mój ząb story - kontynuacja: mam zapalenie okostnej. Cudownie prawda? Wiedziałam, że ten ból jest jakiś dziwny, bo to nie bolał sam ząb tylko dziąsło, policzek i szczęka z tej strony. W poniedziałek idę na przegląd, leki na szczęście pomogły szybko i przespałam całą noc bez bólu i teraz też nie boli

Dla mnie granat był średni, ale migdały są super.
Wczoraj w R. widziałam, że jest więcej wersji niż w KWC, więc pewnie jak będzie promocja to wypróbuję jeszcze ze 2 nowe

Ale masz przeboje z tymi zębami, współczuję

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Uwielbiam szampon z bambusem i papają - cudowny zapach, włosy miękkie i błyszczące.
Ten jest właśnie na mojej liście

Cytat:

No widzisz
Jak tak ostatnio mówiłyście o tym to się zaczęłam zastanawiać i chyba pójdę pokażę lekarzowi te moje pieprzyki, bo mam ich dużo i kilka takich wypukłych, które wprawdzie nie przeszkadzają mi, ale będę spokojniejsza.

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 09:50   #4841
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ale masz przeboje z tymi zębami, współczuję

Jakoś jeszcze daję radę

Ciekawe jak tam ice. Na pewno będzie wyglądać pięknie

Wreszcie zrobiło się ciepło, więc muszę się wieczorem porządnie wyrolniczyć. Mam też nadzieję, że będę mogła w końcu zakładać do pracy spódnice i nie musieć jeszcze do tego ubierać rajstop czy legginsów
Stary 2012-05-19, 16:32   #4842
Estella
Zakorzenienie

Ice wszystkiego dobrego na nowej drodze życia mam nadzieję, że będziecie się dziś dobrze bawić i wszystko się idealnie uda

Karo daj znać jak Syoss, bo bardzo mi się zapach podobał i chyba go kupię niedługo z Alterry bardzo lubię szampon dodający objętości włosom.

Siegfried Obermeier
Stary 2012-05-19, 17:33   #4843
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Z tych Loreali wzięłam ostatnio tego zielonego, ale jeszcze nie używałam, na razie wiem, że ładnie pachnie
Miałam go ale bardzo dawno temu, wtedy też miał fajny zapach

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2012-05-19 o 17:34
Stary 2012-05-19, 20:15   #4844
emememsik
po prostu Em :)

Byłam dziś na ślubie koleżanki i myślałam też o ice. Pogoda się udała, więc mam nadzieję, że wszystko inne też poszło dobrze.
Stary 2012-05-19, 20:55   #4845
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Mnie kulki też na szczęście nie kuszą, chyba mam juz przesyt kulkowy powoli przymierzam się do puszczenia któryś w świat.
Jak będziesz wiedziała, których chcesz się pozbyć, to koniecznie daj znać Zwłaszcza jak znudzą Ci się motyle
Cytat:
W ogóle to jak co roku jest Słoneczny Patrol Biodermy - za darmo można zbadać znamiona, polecam https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...ny-Patrol-2012
Można też się zbadać w akcji 'Badaj Znamiona' LRP http://www.badajznamiona.pl/gdziesiebadac
Ogromne dzięki za cynk Co prawda Bioderma jest wtedy kiedy mnie nie ma, ale dzisiaj pojechałam na tę akcję LRP, pani obejrzała moich tysiąc pieprzyków i jeden pieprzyk TŻta I dostaliśmy próbki filtrów, więc fajnie, bo ostatnio testuję Biodermę (chyba się zdecyduję na barwiony jasny), to będę miała porównanie
Cytat:
ja jeszcze nie widziałam i chyba lepiej, żeby tak zostało
Nie martw się, pewnie za tydzień ich już nie będzie w sklepach
Cytat:
I w końcu skusiłam się na Syossa bez silikonów w Naturowej promocji, ale nadal przeraża mnie ta pojemność

mogę to tylko tłumaczyć Twoim zboczeniem zawodowym
Ja jakoś szczególnie przerażona nie jestem, ale nie cieszę się na samą myśl
Jedyne co mnie wczoraj zmieszało to to, że pobieranie odbyło się przy otwartych drzwiach do gabinetu na oczach reszty oczekujących
Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam i nie było to specjalnie komfortowe
[...]
Jak tak ostatnio mówiłyście o tym to się zaczęłam zastanawiać i chyba pójdę pokażę lekarzowi te moje pieprzyki, bo mam ich dużo i kilka takich wypukłych, które wprawdzie nie przeszkadzają mi, ale będę spokojniejsza.
O, napisz jak się będzie spisywać, bo brzmi fajnie

Niedługo będą pobierać krew na korytarzu

Ja dziś pani głownie pokazywałam takie wypukłe, ale powiedziała mi, że to głównie nie pieprzyki tylko włókniaki, a bardziej niebezpieczne są takie płaskie czarne... Na pewno warto iść na taką akcję, bo właśnie jest się spokojniejszym

Zrobiłam dziś tiramisu, czeka w lodówce na jutro

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 06:49   #4846
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Ogromne dzięki za cynk Co prawda Bioderma jest wtedy kiedy mnie nie ma, ale dzisiaj pojechałam na tę akcję LRP, pani obejrzała moich tysiąc pieprzyków i jeden pieprzyk TŻta I dostaliśmy próbki filtrów, więc fajnie, bo ostatnio testuję Biodermę (chyba się zdecyduję na barwiony jasny), to będę miała porównanie
ooo jak szybko Ci to poszło obok mnie jest gabinet, w którym można się zbadać, muszę koniecznie wysłać siostrę i tatę, bo oni mają sporo znamion.

Siegfried Obermeier
Stary 2012-05-20, 09:01   #4847
isa666
Zakorzenienie

Wreszcie dziś upalnie, jak się cieszę Wskoczyłam w szorty i idę poopalać moje blade odnóża.

Powoli kończy mi się odżywka do włosów Pantene (używam prawie codziennie, więc i tak sukces, że mi się chce ), szampon pokrzywowy i przydałoby się jeszcze jakieś masło do ciała. Obecnie mam tylko mleczko Alterry i mleczko Garnier z mango, a chciałabym też coś treściwszego.
Stary 2012-05-20, 11:14   #4848
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupiłam sobie w Auchan wodę brzozową Malwy - wg KWC lepsza od Isany, a jestem bardzo ciekawa działania

a, i znalazłam
jest Flowerbomb La Vie en Rose 2012 http://www.fragrantica.com/perfume/V...012-14995.html
ma cieniowane pudełeczko, to chyba to: http://allegro.pl/kalaaps-viktorrolf...332520371.html
Cytat:
Ja dziś pani głownie pokazywałam takie wypukłe, ale powiedziała mi, że to głównie nie pieprzyki tylko włókniaki, a bardziej niebezpieczne są takie płaskie czarne... Na pewno warto iść na taką akcję, bo właśnie jest się spokojniejszym
o, dobrze że mówisz ostatnio zauważyłam u siebie nowy taki wypukły i się trochę przestraszyłam

ale jest pięknie dziś szkoda tylko, że muszę siedzieć i się uczyć
Double with me?
Stary 2012-05-21, 14:02   #4849
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo jak szybko Ci to poszło obok mnie jest gabinet, w którym można się zbadać, muszę koniecznie wysłać siostrę i tatę, bo oni mają sporo znamion.
No, akurat napisałaś o tej akcji w samą porę
Cytat:
o, dobrze że mówisz ostatnio zauważyłam u siebie nowy taki wypukły i się trochę przestraszyłam
Co nie zmienia faktu, że warto pójść i pokazać pieprzyki dermatologowi - samo badanie trwało jakieś 5 minut

Mi też pogoda się podoba, w dodatku jestem w takim super przed-wyjazdowym nastroju, więc się cieszę jak dziecko No i od rana mam myśli, co robiłam w zeszłym roku o tej porze
Zapomniałam się pochwalić, że kupiliśmy lustrzankę - Nikona d3100 z fajnym obiektywem Wczoraj zrobiłam duuużo zdjęć i jestem bardzo zadowolona z tego aparatu

Stary 2012-05-21, 16:05   #4850
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Co nie zmienia faktu, że warto pójść i pokazać pieprzyki dermatologowi - samo badanie trwało jakieś 5 minut
no pewnie
Cytat:
Mi też pogoda się podoba, w dodatku jestem w takim super przed-wyjazdowym nastroju, więc się cieszę jak dziecko No i od rana mam myśli, co robiłam w zeszłym roku o tej porze
Zapomniałam się pochwalić, że kupiliśmy lustrzankę - Nikona d3100 z fajnym obiektywem Wczoraj zrobiłam duuużo zdjęć i jestem bardzo zadowolona z tego aparatu
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! oby kolejne lata upływały Wam równie cudnie jak minął ten rok

ja mam dziś dzień prezentów
właśnie przyszła paczka z kosmetykami Pantene i bidon z konkursu TLC, jest bardzo ładny, taki typowo kobiecy czerwony i ma namalowane dwie nogi: jedna w szpilkach druga w trampkach, a dookoła są różne modele butów, tym razem już bez nóg
- uwielbiam wizaż

i prezent ode mnie dla mnie - sukienka
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BNA%2BPLECACH
po zdjęciach na stronie spodziewałam się, że będzie bardzo krótka, ale okazała się "akurat" (albo jestem taka niska, ze sięga mi dalej niż innym, ale w tym przypadku to lepiej)
Double with me?
Stary 2012-05-21, 16:52   #4851
isa666
Zakorzenienie

kochanie, to macie prawie tego samego Nikona, o którym ja myślę. Tzn. ja chcę D3000, ale 3100 różni się chyba tylko większą ilością megapikseli. W każdym razie pewnie zanim zdecyduję się na zakup to D3100 będzie już w cenie D3000

Ode mnie również wszystkiego naj z okazji rocznicy. Jak ten czas leci!
Ciekawe kiedy ice wpadnie i opowie swoje wrażenia po ślubie

A ja wyrwałam dziś tego ząbka. Okazało się, że można go wyleczyć, ale będzie to bardzo czasochłonne. Koło korzenia zbierała mi się jakaś ropa i wyleczenie tego mogłoby nie być takie proste. Dlatego zdecydowałam, że go usunę, a w przyszłości można zrobić np. most pomiędzy 5 i 7 żeby ta dziura tak mnie nie wkurzała
Stary 2012-05-21, 19:06   #4852
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Karo daj znać jak Syoss, bo bardzo mi się zapach podobał i chyba go kupię niedługo z Alterry bardzo lubię szampon dodający objętości włosom.
Zaraz będzie miał premierę Mogę Ci przynieść odlewkę

Cytat:
ja kupiłam sobie w Auchan wodę brzozową Malwy - wg KWC lepsza od Isany, a jestem bardzo ciekawa działania

a, i znalazłam
jest Flowerbomb La Vie en Rose 2012 http://www.fragrantica.com/perfume/V...012-14995.html
ma cieniowane pudełeczko, to chyba to: http://allegro.pl/kalaaps-viktorrolf...332520371.html
o, dobrze że mówisz
Moja woda z Isany poszła do zlewu, nie mam cierpliwości do takich rzeczy

A ja się skusiłam na wersję z 2011 Ciekawe czy się różnią.

Cytat:
Mi też pogoda się podoba, w dodatku jestem w takim super przed-wyjazdowym nastroju, więc się cieszę jak dziecko
Kiedy jedziecie, bo już zapomniałam

Cytat:
właśnie przyszła paczka z kosmetykami Pantene i bidon z konkursu TLC, jest bardzo ładny, taki typowo kobiecy czerwony i ma namalowane dwie nogi: jedna w szpilkach druga w trampkach, a dookoła są różne modele butów, tym razem już bez nóg
- uwielbiam wizaż

i prezent ode mnie dla mnie - sukienka
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BNA%2BPLECACH
po zdjęciach na stronie spodziewałam się, że będzie bardzo krótka, ale okazała się "akurat" (albo jestem taka niska, ze sięga mi dalej niż innym, ale w tym przypadku to lepiej)
Fajne prezenty Nie widziałam tej sukienki jeszcze w sklepie.

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:29   #4853
emememsik
po prostu Em :)

isa, szkoda, że tak wyszło. Nie bolało?
Stary 2012-05-22, 05:58   #4854
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
isa, szkoda, że tak wyszło. Nie bolało?
Nie, bo dostałam 3 dawki znieczulenia Choć miałam stracha jak widziałam jakie szczypce dentysta wyciągnął Skubany ząb miał długie korzenie. Za to policzył mi tylko 50 zł za samo wyrwanie, bo stwierdził, że zdarł ze mnie ostatnio dużo za leczenie tego zęba.

Tak czy inaczej dzięki temu zaoszczędziłam na pewno kupę nerwów, bólu i kasy. Kusi mnie za to teraz wydać ją na coś innego. Myślę od dłuższego czasu nad zmianą telefonu na dotykowy (niekoniecznie smartfon, bo telefonu nie chcę do serfowania po necie tylko dzwonienia/SMS i ewentualnie żeby miał jakiś nie najgorszy aparat, żeby czasem jakąś fotkę cyknąć w razie potrzeby). Podoba mi się jeden LG, ale nie mam doświadczenia z tel. tej firmy. Jestem wierną fanką Nokii
Stary 2012-05-22, 09:24   #4855
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się skusiłam na wersję z 2011 Ciekawe czy się różnią.
nie znam w ogóle tego zapachu, z żadnego roku
Cytat:
Fajne prezenty Nie widziałam tej sukienki jeszcze w sklepie.
od jakiegoś miesiąca była w sklepie online, ale stacjonarnie pojawiła się jakoś niedawno
zastanawiam się tylko, czy nie jest wygląda na ciążową S-ka ewidentnie tak wyglądała, to jest XS, a mimo to odstaje
w sumie to taki fason (chociaż na stronie ładnie podkreśla talię ), ale już sama nie wiem
Cytat:
Nie, bo dostałam 3 dawki znieczulenia Choć miałam stracha jak widziałam jakie szczypce dentysta wyciągnął Skubany ząb miał długie korzenie. Za to policzył mi tylko 50 zł za samo wyrwanie, bo stwierdził, że zdarł ze mnie ostatnio dużo za leczenie tego zęba.o rany, ja bym się chyba zapłakała..
Podoba mi się jeden LG, ale nie mam doświadczenia z tel. tej firmy. Jestem wierną fanką Nokii
ja też nie, za to fajne są dotykowe Samsungi
Nokia nie poszła z postępem jak wchodziły dotykowe i mam wrażenie, że teraz trudno jest się jej "wbić" z powrotem

zaczyna kusić mnie to masło https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...la.html&next=1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s.jpg (21,3 KB, 42 załadowań)
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-05-22 o 09:29
Stary 2012-05-22, 10:26   #4856
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! oby kolejne lata upływały Wam równie cudnie jak minął ten rok

dziękuję Mam nadzieję, że tak będzie
Ale fajne prezenty, gratulacje A sukienka wygląda na Tobie dużo lepiej niż na stronie, serio, na tej modelce by mnie w ogóle zainteresowała... I ta kokardka śliczna
Cytat:
kochanie, to macie prawie tego samego Nikona, o którym ja myślę. Tzn. ja chcę D3000, ale 3100 różni się chyba tylko większą ilością megapikseli. W każdym razie pewnie zanim zdecyduję się na zakup to D3100 będzie już w cenie D3000

Ode mnie również wszystkiego naj z okazji rocznicy. Jak ten czas leci!
No właśnie pan w sklepie powiedział, że d3000 to całkowicie inny aparat niż d3100, nie pamiętam dlaczego, ale go w ogóle nie polecał. Za to nie był taki, żeby chciał sprzedać najdroższy aparat, bo powiedział, żeby nie brać tego najnowszego d3200, bo jeśli jeszcze zwiększyli liczbę pikseli, to będą straszne szumy.
Bardzo dziękuję
Współczuję trudnej decyzji
Cytat:
Moja woda z Isany poszła do zlewu, nie mam cierpliwości do takich rzeczy
[...]
Kiedy jedziecie, bo już zapomniałam
Moja stoi i też nie mam do niej cierpliwości, ciągle o niej zapominam
W przyszły czwartek

Skończyłam dziś dezodorant i to na razie pierwsze zużycie w tym miesiącu Kończy mi się też drugi, bo używałam ich na przemian i mam pytanie, bo chyba rzyrafko używałaś dove z minerałami? Fajny jest? Czy coś mi się pomieszało?

Stary 2012-05-22, 12:31   #4857
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie, za to fajne są dotykowe Samsungi
Nokia nie poszła z postępem jak wchodziły dotykowe i mam wrażenie, że teraz trudno jest się jej "wbić" z powrotem
Szajsunga miałam kiedyś, takiego z klapką. Teraz mama go używa. Gorszego telefonu nie miałam i niemiło go wspominam, więc nawet jakby ich dotykowe były nie wiem jak dobre to raczej się nie zdecyduję
Z LG kuszą mnie 2 modele, jeden bardziej taki zwyczajny tel. dotykowy (LG EGO T500), a drugi to już smartfon (LG Swift L3) i wygląd ma fajny, taki elegancki Jednak znając mnie to długo by taki ładny nie był, więc raczej skłaniam się ku pierwszemu modelowi

Cytat:
No właśnie pan w sklepie powiedział, że d3000 to całkowicie inny aparat niż d3100, nie pamiętam dlaczego, ale go w ogóle nie polecał. Za to nie był taki, żeby chciał sprzedać najdroższy aparat, bo powiedział, żeby nie brać tego najnowszego d3200, bo jeśli jeszcze zwiększyli liczbę pikseli, to będą straszne szumy.
D3000 ma 10Mpix. Ja się jeszcze wstrzymam w każdym razie z zakupem, chyba że byłaby jakaś promocja na D3100 i wtedy będzie mi się bardziej opłacać
A jaki macie do niego obiektyw? Ten standardowy 18-55 mm VR? Mi się marzy kupić od razu dobry obiektyw do makro, ale ceny porażają
Stary 2012-05-22, 13:13   #4858
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
D3000 ma 10Mpix. Ja się jeszcze wstrzymam w każdym razie z zakupem, chyba że byłaby jakaś promocja na D3100 i wtedy będzie mi się bardziej opłacać
A jaki macie do niego obiektyw? Ten standardowy 18-55 mm VR? Mi się marzy kupić od razu dobry obiektyw do makro, ale ceny porażają
No właśnie woleliśmy dopłacić i mamy obiektyw 18-105, bo jak zobaczyliśmy, że kosztuje sam 1200 zł, to woleliśmy go w komplecie z aparatem, bo taniej A pan powiedział nam, że takim obiektywem on sam rob 90% zdjęć. Zdjęcia makro są fajne, ale to może za jakiś dłuuższy czas, bo nas też ceny przerażają

Stary 2012-05-23, 08:33   #4859
kochanie
Wtajemniczenie

Ale tu cisza, od razu widać, że wszędzie piękna pogoda

Odebrałam wczoraj dwie rzeczy, które zamówiłam w ecospa: olej monoi i hydrolat różany Olej pachnie przepięknie, choć całkiem inaczej niż ten, który miałam kiedyś z biochemii urody... Przez to, że jest tak ciepło, to jest płynny i się trochę wylał ze słoiczka, dzisiaj wybrudziłam sobie przed chwilą nim rękę i tak sliiicznie pachnie

A dziś od 7 strajkują taksówkarze, blokują m.in. ulicę, którą jeżdżę do pracy... Na szczęście wiedziałam o tym już wczoraj, wyszłam wcześniej z domu i ich ominęłam

Stary 2012-05-23, 10:21   #4860
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Skończyłam dziś dezodorant i to na razie pierwsze zużycie w tym miesiącu Kończy mi się też drugi, bo używałam ich na przemian i mam pytanie, bo chyba rzyrafko używałaś dove z minerałami? Fajny jest? Czy coś mi się pomieszało?
Bardzo mi pasuje, właśnie kończę sztyft. Ładnie delikatnie pachnie nie podrażnia, dobrze trzyma gruczoły potowe w ryzach. Teraz chcę kupić Rexonę z lnem dla odmiany a potem jak nie wyjdzie nic nowego to zdecyduję który kupic drugi raz
Cytat:
Ale tu cisza, od razu widać, że wszędzie piękna pogoda

Odebrałam wczoraj dwie rzeczy, które zamówiłam w ecospa: olej monoi i hydrolat różany Olej pachnie przepięknie, choć całkiem inaczej niż ten, który miałam kiedyś z biochemii urody... Przez to, że jest tak ciepło, to jest płynny i się trochę wylał ze słoiczka, dzisiaj wybrudziłam sobie przed chwilą nim rękę i tak sliiicznie pachnie
Ja wczorajszy dzień spędziłam u koleżanki z liceum, na zabawie z jej synkiem głównie. Wioska obok Krakowa, ale częśc trasy jechałam rowerem i potem jak wróciłam wieczorem to padłam

A ja zamówiłam wysuszacz do lakierów tutaj i 3 polerki, może zdążą dosłac do piątku http://elegance.pl/utwardzacze-podkl...ml-1-2-oz.html
bo revlonowy został mi na raz ale już się nadaje do wyrzucenia, a w sobotę bedzie pilna potrzeba

Kupiłam ostatnio sukienkę w outlecie ale zaraz ją jadę oddać, masakrycznie krzywo uszyta jest, 50 zł to za dużo za coś takiego.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości