Panny Młode 2016 cz. 34 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-28, 13:14   #4921
*piękna
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2016 cz. 34

Ładne ale nie do tańca Mam o podobnym kroju jak te pierwsze i przedostatnie i nie są stabilne w tańcu, paseczki słabo trzymają stopę i mogą się pozrywać. One są dobre na jakieś przyjęcie bankietowe ale nie na nocne szaleństwa

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:17   #4922
lenka990
Zaszynszylowana

w smie wszytskie są śliczne, ale dla mojej nogi te z dosłownie 2 paseczkami nie praktyczne na wesele. Powód jest prosty, wypada mi stopa przez przód w tańcu i palce cierpią, oj cierpią

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:18   #4923
izk_a
Zakorzenienie

zdążyłam na koniec wątku!

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Ja ostatnio nie lubię zakupów, ale zaraz zaczną się akcje rabatowe, więc będę zmuszona coś kupić
Najbardziej poszukuję klasycznego, niedrogiego trencza.
ja czekam na wypłatę, bo też muszę na jakieś zakupy sie wybrać nagle doszłam do wniosku, że nie mam co na siebie włożyć a do szkoły coś fajnego by sie przydało
Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Loluś, zazwyczaj wracamy z wakacji z czterocyfrową liczbą zdjęć - mój TŻ jest japońskim turystą

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Rodzice mojego chłopaka całe wakacje nam truli, że oni nam kupią wódkę, żebyśmy się o to nie martwili, kupią nam na tych wakacjach, no jak to tak rodzice młodego mają wódki nie kupić?! No to powiedzieliśmy jaką chcemy i czekaliśmy. Czekaliśmy i czekaliśmy. A oni średnio co kilka dni o tej wódce gadali, jaki przelicznik, że nasz jest za mały (wzięliśmy 0,7 na osobę), no to mój chłopak im powiedział, żeby kupili tyle, ile uważają (czyli litr na osobę). No i ostatecznie skończyło się tak, że nie kupili nam żadnej Nie wiem po co kłapali ozorami albo się deklarują i kupują albo nie i nie pierdzielą głupot
nie lubie takiego czegoś... w końcu kupicie sami, a oni nawet nie zapytają ile i za ile dziadkowie T tak mówili, że nam dadzą na obrączki (ale musimy spełnić warunek i wziąć ślub w tym roku), ślub w przyszłym więc tematu o obrączkach nie było kupimy za swoje i nikt sie nam nie będzie wtryniać

witam się po pracy poznałam już swój plan, bardzo fajny ale poszaleli dając mi JEDNĄ lekcję od 14.40 do 15.25 w piątek kubek już wylądował w szafce, czuje sie jak w domu
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:20   #4924
DontSaySorry
Zakorzenienie

No ale są wkładki żelowe i tym podobne wynalazki.
Nie lubię chodzić w takich pełnych butach i szukam alternatywy
Na weselu właśnie takie paseczkowe buty na szpilce miałam na zmianę zamiast balerinek
Stary 2015-08-28, 13:24   #4925
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
No ale są wkładki żelowe i tym podobne wynalazki.
Nie lubię chodzić w takich pełnych butach i szukam alternatywy
Na weselu właśnie takie paseczkowe buty na szpilce miałam na zmianę zamiast balerinek
Mi się podobają nr 4 i wydaje się, ze mogą być wygodne przez ta platformę . Jeżeli możesz tańczyć w takich sandałkach z jednym paskiem to ja nie widzę problemu tylko kupić coś w tym stylu

Ja np planuje sandałki na wesele ale taneczne z 9 cm obcasem, bo na pewno będę balować do rana.
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:25   #4926
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Ann , jakie Ty zamawiałaś?
Mi podobają się zaproszenia z tej strony, ale są za drogie
nad Twoim postem wrzuciłam mam je też w wizytówce

Dont te są mega https://www.zalando.pl/steve-madden-...13211474314241 tylko, że ja chce pełne na ale te bym sobie kupiła tak na co dzień
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:26   #4927
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się podobają nr 4 i wydaje się, ze mogą być wygodne przez ta platformę . Jeżeli możesz tańczyć w takich sandałkach z jednym paskiem to ja nie widzę problemu tylko kupić coś w tym stylu

Ja np planuje sandałki na wesele ale taneczne z 9 cm obcasem, bo na pewno będę balować do rana.
A chcesz takie zpodeszwą taneczną? Czy taką uniwersalną do chodzenia po dworze też?

Stary 2015-08-28, 13:27   #4928
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Może aparat w pokrowcu miał wciśnięty przycisk na trybie serii zdjeć i strzelał ciągle Innego racjonalnego wytłumaczenia nie widze
Niet, wszystkie przedstawiają coś konkretnego
1 i 6

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
witam się po pracy poznałam już swój plan, bardzo fajny ale poszaleli dając mi JEDNĄ lekcję od 14.40 do 15.25 w piątek kubek już wylądował w szafce, czuje sie jak w domu
Co za wstręciuchy

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:27   #4929
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
nad Twoim postem wrzuciłam mam je też w wizytówce

Dont te są mega https://www.zalando.pl/steve-madden-...13211474314241 tylko, że ja chce pełne na ale te bym sobie kupiła tak na co dzień
te mi się podobają najbardziej

sama nie wiem co robic... dobrze, ze jeszcze tyle czasu do lipca
Stary 2015-08-28, 13:28   #4930
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

1, 2, 3, 6 i 7 A najbardziej 6 i 1 mi się widzi brałabym 6 ze względu na kolor i że możesz później w nich pójść na imprezę a w białych już nie bardzo
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:28   #4931
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:
A chcesz takie zpodeszwą taneczną? Czy taką uniwersalną do chodzenia po dworze też?
Nie wiem czym to się różni, ale pewnie miękkością?
Stary 2015-08-28, 13:29   #4932
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:

Plusem jest to że mogą Ci sie przydac nie tylko na ślub Nie są to typowo ślubne buty na jeden raz, więc nawet jeśli do slubu zdecydujesz się na coś innego te się nei zmarnują

Stary 2015-08-28, 13:30   #4933
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym brała a najwyżej będziesz miała na inną okazję a na ślub kupisz inne
Stary 2015-08-28, 13:31   #4934
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czym to się różni, ale pewnie miękkością?
Taneczna podeszwa jest taka miękka i włochata Ale nie nadaje się do chodzenia po dworze bo jak się dostanie między włoski pyłek/piach czy inne paskudztwo to lipa. Ale firmy produkujące obuwie taneczne czasem mają w ofercie też wybór podeszwy, i można wziąć taką zwykłą, uniwersalną, ale taka już do profesjonalnego tańca się nie nada raczej

Stary 2015-08-28, 13:32   #4935
Fragaria_
Wtajemniczenie

Cytat:
Też chyba takie będziemy mieć Mnie się podoba

Jakim telefonem?! Lustrzankę ma, ostatnio oddał ją do serwisu na coś, co nazywało się "pakiet spa" i kosztowało 150 zł, oczywiście walnęłam fochem, że lustrzance spa wykupuje, a mnie nigdy Ale kapelusik (niekoniecznie rybacki, patrolówka) i duży plecak się zgadzają
A no bo prawie wszyscy japończycy jakich zazwyczaj spotykam to mają telefony w ręce i foty cykają
Fragaria_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:33   #4936
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Fajne jak takie tanie to nic tylko brać

Też je wczoraj widziałam, podobają mi się te z wiankiem ale nijak nie pasują mi do koloru przewodniego
Tam można też na zamówienie robić. Każdy dostępny wzór można też zmieniać kolorystycznie

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Sophie to moża jakiś kompromis i wesele srednie

Bo jak tu dziewczyny piszą, żeby później nie było wypominania, że było małe i bla bla bla...

W sumie to nie rozumiem Twojego M. do końca. Mój Tż jest mega za swoją mamą, ale nigdy nie było, że robi coś bo mama chce... oboje mamy do niej wielki szacunek i ogólnie moja teściówka jest przekochana ( czasem ma jakieś rzuty tylko, ale to jak każdy ), ale kurczę no to ja będę tworzyć z nim rodzinę ( już za niecały rok a nie mama

Jak zwykle temat już pewnie dawno się przedawnił a ja dopiero posta dodaje, bo mi ludzi się naszło

W ogóle jedni ludzie z mordą na mnie bo facet nie widział dobrze w progresach, tłumaczę mu, że kwestia przywzyczajenia, że się nauczy a jak nie to oddamy na gwarancję adaptacji i wymienimy na lepszy produkt, albo na inne okulary w ramach poniesionych kosztów a on ze nie zapłaci za to jak można być takim tępakiem?!? Czy on nie słyszał co ja do niego mówię?

Najlepsze, że jak przyszedł szef to nagle i zapłacił i dał sobie wytłumaczyć

NIENAWIDZĘ TEJ PRACY!!!!
Średnie przerabialiśmy - obojgu nam nie pasuje. Poza tym nie da się wybrać gości na średnie.
Już ciężko wałkować ten temat tyle razy a ja Wam ciągle truję Mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę, zmienić miejsce zamieszkania, pracę - wszystko. I zostać PMką bez narzeczonego

A pracę wreszcie zmień - zdecydowałaś się co z tamtą ofertą?

Ostatnie podejrzewam, że będą zlatywać ze stopy - mi takie zawsze zlatują.

1 i 2 ładne i 6 jeszcze Ostatnie też no ale właśnie problem z paseczkami może być.

Cytat:
zdążyłam na koniec wątku!

ja czekam na wypłatę, bo też muszę na jakieś zakupy sie wybrać nagle doszłam do wniosku, że nie mam co na siebie włożyć a do szkoły coś fajnego by sie przydało

nie lubie takiego czegoś... w końcu kupicie sami, a oni nawet nie zapytają ile i za ile dziadkowie T tak mówili, że nam dadzą na obrączki (ale musimy spełnić warunek i wziąć ślub w tym roku), ślub w przyszłym więc tematu o obrączkach nie było kupimy za swoje i nikt sie nam nie będzie wtryniać

Też jakoś czekam by na zakupy ruszyć. A Ty cwaniaro dostaniesz teraz wypłatę z góry Możesz szaleć

Fajny plan na piątek Moja mama też się już "raduje" na radach:P Zapomniałam spytać jaki ma plan
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:33   #4937
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:

Sprawdziłam i z ostatniego pięciodniowego wyjazdu mamy 1168 zdjęć, kto da więcej?
2351 Hiszpania, 7 dni

1,2,3 śliczne
Cytat:
Ładne ale nie do tańca Mam o podobnym kroju jak te pierwsze i przedostatnie i nie są stabilne w tańcu, paseczki słabo trzymają stopę i mogą się pozrywać. One są dobre na jakieś przyjęcie bankietowe ale nie na nocne szaleństwa
To prawda.

Ja mam sandałki,ale mają stabilny krój, tzn mają sporo tych paseczków,bardzo dobrze trzymają stopę.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:35   #4938
*piękna
Zakorzenienie

http://www.akcesdance.pl/oferta_new/...227&fv=wiz_dam te nawet mi sie spodobały Tylko, że z moimi puchnącymi stopami chyba musze wybrać coś mniej zabudowanego z przodu

Stary 2015-08-28, 13:35   #4939
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:
Taneczna podeszwa jest taka miękka i włochata Ale nie nadaje się do chodzenia po dworze bo jak się dostanie między włoski pyłek/piach czy inne paskudztwo to lipa. Ale firmy produkujące obuwie taneczne czasem mają w ofercie też wybór podeszwy, i można wziąć taką zwykłą, uniwersalną, ale taka już do profesjonalnego tańca się nie nada raczej
'Welurowa z podgumowaniem ' taką mam do wyboru w sensatiano, czyli taka pomiędzy taneczną a gumową. Wolę raczej uniwersalną podeszwę, by móc te buty założyć później na inne wesele, bo kolor chcę jakiś złoty lub pudrowy róż
Stary 2015-08-28, 13:37   #4940
lolusl
Japońska rzepa

Mi się strasznie nie podobają te taneczne.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:38   #4941
CrayOn
Wife!

Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość
Ludzie tacy są, nie bierz tego do siebie

Chyba tylko pierwsze mi się spodobały Na sam ślub czy wesele też?
Wiem, że są ludzie i ludzie, ale z racji na mój wygląd ciągle zdarzają mi się takie sytuacje
Mało kto traktuje mnie poważnie

Dont 1,2 i 6

Sophie w sumie jest rok, zawsze możesz znaleźć nowego narzeczonego

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:38   #4942
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Też jakoś czekam by na zakupy ruszyć. A Ty cwaniaro dostaniesz teraz wypłatę z góry Możesz szaleć

Fajny plan na piątek Moja mama też się już "raduje" na radach:P Zapomniałam spytać jaki ma plan
mam nadzieję, że będzie za co

ja już w 3 dni przeżyłam 3 rady i czeka mnie jeszcze jedna od ilości informacji mam tornado w głowie
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:40   #4943
lenka990
Zaszynszylowana

Cytat:
http://www.akcesdance.pl/oferta_new/...227&fv=wiz_dam te nawet mi sie spodobały Tylko, że z moimi puchnącymi stopami chyba musze wybrać coś mniej zabudowanego z przodu
kurde, te są całkiem, całliem i wyglądają super. Jak nic innego nie znajdę to sama się nad tanecznymi zastanawiam

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
Stary 2015-08-28, 13:42   #4944
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
piona mi też nie
Stary 2015-08-28, 13:42   #4945
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:
Mi takie typowo taneczne też nie, choć te zdjęcia są przekłamane, bo na stopie o wiele ładniej wyglądają, ale ja planuje zrobić sobie normalne sandały z wyglądu tylko, żeby funkcjonowały jak taneczne, bo wygodniejszych butów nie miałam
Stary 2015-08-28, 13:43   #4946
lenka990
Zaszynszylowana

Cytat:
mi przez kielichowy obcas też nie, ale te co wrzuciłą *piękna są mało podobne do tych typowych tanecznych, bynajmniej w moim odczuciu

Stary 2015-08-28, 13:43   #4947
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
'Welurowa z podgumowaniem ' taką mam do wyboru w sensatiano, czyli taka pomiędzy taneczną a gumową. Wolę raczej uniwersalną podeszwę, by móc te buty założyć później na inne wesele, bo kolor chcę jakiś złoty lub pudrowy róż
Hmm to chyba dobra opcja bo będzie bardziej miękka niż zwykła ale nie zniszczy się. Właściwie to jak inni goście będą w butach wchodzili na salę to na pewno jakiś pyłek naniosą a te buty z podeszwą taneczną sa tylko do użytku na czyściutkim parkiecie

Cytat:
Ale są meega wygodne i stabilne, a na nogach wbrew pozorom nie wygladają źle I można naprawde kombinować z fasonem i zdobić kryształkami jak komu pasuje

Stary 2015-08-28, 13:44   #4948
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Super To tak akurat żeby odpocząć i coś zobaczyć

A tak w ogóle. Po tym wszystkim wczoraj postanowiłam, że więcej nie zaczynam tematu ślubu i wesela bo skoro tylko mi zależy by coś zrobić to tak do niczego nie dojdziemy. Dla mnie to się za długo ciągnie żeby siadać do tego i nadal zostawać z niczym. Specjalnie dźwigałam laptopa, siedziałam nad menu wcześniej, robiłam listy i inne pierdoły a wszystko sobie olał. Jak taki niezdecydowany jest to mógł się nie oświadczać. Bez tego całkiem dobrze nam się żyło. No, tylko teraz muszę się tego trzymać. Wkurza mnie to wszystko nieprzeciętnie. Skoro tak ciężko mu podjąć jakąś męską decyzję to ja nie chce go w pakiecie z mamusią. A wygląda na to, że tak ma zostać.
Ciężko z nim masz.. wybacz że to powiem Ale wydaje mi się że on tego ślubu nie chce... A raczej małego wesela nie cieszy go to bo to nie jest to czego chciał.. a druga sprawa to sytuacje jak stoi za mama i to ona jest na 1 miejscu tak mi się wydaje jak to czytam wszytko.. ja Cię podziwiam że się decydujesz nadal na ślub.. Ja bym mamusi w prezencie z mężem nie wzięła.. przepraszam za szczerość Ale tak to widzę.. Mam nadzieję że zła nie jesteś
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:44   #4949
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
2351 Hiszpania, 7 dni

1,2,3 śliczne

To prawda.

Ja mam sandałki,ale mają stabilny krój, tzn mają sporo tych paseczków,bardzo dobrze trzymają stopę.
A ja zazwyczaj mam sandałki z jednym paskiem z przodu i na kostce tak jak tu większość była wstawiona i trzymają się idealnie. To chyba po prostu od dopasowania zależy

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Wiem, że są ludzie i ludzie, ale z racji na mój wygląd ciągle zdarzają mi się takie sytuacje
Mało kto traktuje mnie poważnie

Dont 1,2 i 6

Sophie w sumie jest rok, zawsze możesz znaleźć nowego narzeczonego
Racja, datę sobie zostawię Dam gdzieś ogłoszenie i szukam Na budowie to już mi się oświadcza jeden pan - no i wszystko gra

Cytat:
mam nadzieję, że będzie za co

ja już w 3 dni przeżyłam 3 rady i czeka mnie jeszcze jedna od ilości informacji mam tornado w głowie
No nauczycielska pensja, jeszcze stażysty, nie jest szalenie wysoka ale na waciki straczy
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:46   #4950
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
mi też...

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości