![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Najgorszy chyba jest listopad zawsze, ale nie tym razem! bo będzie mój i będziemy w jednym, własnym (wynajętym
![]() ![]() ale fakt, chyba jakaś zbiorowa depresja i bycie na 'nie' nas wszystkie dopada. musimy to jakoś przegonić. jakieś pomysły? ![]() ![]() a jak do tego czasu nie dać się depresji ![]() aaach to do list: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pia Gizela Czas edycji: 2012-10-02 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Rozeznanie
|
Gizela, musiałabym tylko skołować jakiś materac do pokoju
![]() Noo ja mam nadzieję, że to wszystko przez jesień dziewczyny. Nie wiem co wam tu doradzić, bo mam takie same problemy jak wy ![]() ![]() ![]() A jak u was mija dzień, kochane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba wprowadze jakis program pielegnacyjno-treningowy itp., moze to mi zajmie głowę.
Ja mam dziś masę sprzątania i nauki, także dzień zleci. Wieczorem chyba poćwiczę, odpalę drugą płytę Ewy Chodakowskiej, bo efekty są niesamowite po tych ćwiczeniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Zadomowienie
|
Rarezka, wystarczy kawałek podłogi. karimatę i śpiwór mam, jak na prawdziwą turystkę przystało
![]() ![]() ![]() oooo ja też muszę sobie bieliznę kupić. i w ogóle listę stworzyć rzeczy do kupienia ale to póóóóźniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#546 |
Zadomowienie
|
Confused, polecam igraszki z zawiązanymi oczami i związanymi rękami. do tego kostki lodu i mrrrr
![]() wracam do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Pia Gizela, z lodem jeszcze nie próbowaliśmy, ale jestem pewna, że byłby odlot
![]() Właśnie przeglądałam oferty na Grouponie, kusi, żeby wyskoczyć gdzieś z TŻ na weekend...... Korzysta któraś z Was z Groupona?
![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Ja nie, bo ciezko mi tam cokolwiek fajnego upolowac. Nie mam cierpliwosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Rozeznanie
|
Karolka każda z nas przez to przechodzi, jedna częściej, druga rzadziej
![]() Co się dzieje dokładnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Smutno mi bez Niego. Kolejny samotny wieczór...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś to samo..
![]() http://www.youtube.com/watch?v=DnGdoEa1tPg Edytowane przez xPoziomkax Czas edycji: 2012-10-02 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dzisiaj moje pierwsze, 'poważne' zajęcia (poza organizacyjnymi sprawami i dniem wolnego, hihi), trzymajcie kciuki!
![]() Rareza, a jak Twoje wrażenia? ![]() Pia Gizela, confused, coś w tym jest, że jak chłopa nie ma, to myśli się właśnie o tego typu rozpalających go rzeczach ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Zadomowienie
|
Cantarka, to zależy! mój np uwielbia mnie w szortach i bokserce
![]() ![]() co tam dziewczęta u was? ja zaraz wskakuję do wanny a potem znowu pisanie. wiem wiem, monotonna jestem ![]() chłodno w łódzkim ale słoneczko świeci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Rozeznanie
|
Ja właściwie dopiero od jutra zaczynam zajęcia więc się okaże. Póki co, wrażenie pozytywne, co dziwne mamy b. przyjemną panią w dziekanacie
![]() ![]() Jeśli chodzi o bieliznę to też mam mega problem. Przecież tyle tego jest, że nie wiadomo co wybrać. Gorset już mam więc teraz odpada. Chyba skuszę się na taką obciślejszą sukienko-halkę. Do tego obowiązkowo pończochy, bo oboje uważamy że są chyba najseksowniejszą rzeczą jaką kobieta może na siebie założyć ![]() Dziś kolejny wolny dzień więc poszukiwania szkoły językowej. Wczoraj nie poszłam, bo jestem chora i dodatkowo musiałam skoczyć na uczelnię załatwić pewną sprawę wieć resztę dnia wolałam przeleżeć w łóżku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj bylam zlozyc w szkole deklaracje maturalna i mi krwi napsuli, ze hej. Co tym ludziom to moich decyzji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Zadomowienie
|
Agnieski, też to 'uwielbiam'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
"Och jak bardzo zle postapilas zostajac rok w domu. To jest rok zmarnowany, trzeba bylo isc na jakas biologie albo chemie. Nie ma pracy dla farmaceutow, moglas isc do studium farmaceutycznego, bo magistrow farmacji nikt nie chce zatrudniac" itp. Widac, ze ta osoba nie ma zielonego pojecia o rynku pracy. Wkurza mnie takie cos. Moja decyzja i wszyscy sie w nia wtracaja. Nie znosze takich "zyczliwych" glosow z zewnatrz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Jeśli o mnie chodzi to kupię jakąś sexi halkę albo dwie, pończochy są ponętne ale mało praktyczne do łóżka, tzn i tak A. szybko by je ze mnie ściągnął
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Na golasa jest najfajniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Raczkowanie
|
No i już po pierwszym dniu, ogólnie mam bardzo mało zajęć (dwa dni są takie, że tylko po półtorej godziny...), więc będę miała sporo czasu na wszystkie moje dodatkowe rzeczy. Dziewczyny, które dziś poznałam - przesympatyczne, jedną znałam z kolonii sprzed 5 lat
![]() Pia Gizela, też uwielbiam szorty(zwłaszcza takie obszyte koronką na dole ![]() ![]() ![]() agniesik, zgadzam się z tym, że głupot Ci naopowiadali. Na każdej zmianie w aptece musi być przynajmniej jeden magister farmacji, no i zarabiają oni dużo więcej od techników. A decyzja z rokiem przerwy? Podobnie - głupoty. Dla mnie to była jedna z lepszych decyzji, jaka podjęłam - zarabiałam, uczyłam się na maturę z biologii, rozwijałam swoje zainteresowania i dojrzewałam do decyzji o kierunku studiów, z którego teraz jestem podwójnie zadowolona ![]() Kochana, stoimy za Tobą murem, nie daj sobie wmówić, że ktoś inny wie lepiej, co masz zrobić ze swoim życiem i czasem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() A co studiujesz? ![]() Ja lubię stringi, ale o takie: http://image.ceneo.pl/data/products/...my-stringi.jpg za to nie trawię w tym stylu: http://www.nielegalna.pl/site_media/...50fd9fe97.jpeg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, o ile te pierwsze rzeczywiście podkreślą tyłek, to te drugie z każdego, który nie jest idealny zrobią katastrofę
![]() A studiuję psychologię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh dziewczyny, i tak mało się odzywam ale chyba przestane w ogóle.. Jakoś nie mam głowy w ogóle do niczego.. Od dwóch dni mio się depresja nasiliła i czytam i nie wiem co czytam... ledwo łaże... Jakaś zakręcona jestem... Wczoraj pół nocy przeryczałam ot tak poprostu.. Do tego bardzo prawdopodobne że jednak Tż przyjedzie na swięta dopiero ![]() Eh jak się może ogarne z tym humorem to wróce tu troche |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że masz problemy i masz rację-nie da się nie przejować najbliższymi. Mam tylko nadzieję, że Twoje problemy nie są tak poważne jak mogą się teraz wydawać i szybko znikną ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Zadomowienie
|
Mój TŻ przyjedzie za dokładnie 3 tygodnie
![]() Ale odległość ma też swoje dobre strony - biore sie za siebie,ćwicze,rozwijam , ogólnie poświęcam czas sobie,myśle o dodatkowym języku.Nie ma co siedziec i płakać,ze go nie ma... Może to dziwne,ale odkąd wyjechał nabrałam do niego większego zaufania ![]()
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.