![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kto był Waszą pierwszą miłością?
Moja pierwsza miłość była typowo platoniczna
![]() Kochałam go bardzo, był moim ideałem, którego nie mogła mnieć i który zawsze był tym naj. Byłam w nim bardzo zakochana i nie trwało to 2 tygodnie, ale dobrych pare lat. Najgorsze było to, że go "kochałam" a byłam z innymi chłopakami. Kiedy to się zaczeło byłam wtedy w 7 klasie podstawowej. Tak naprawde przestałam o nim myśleć dopiero w wieku 18 lat, a więc troche to trwało. Dopiero mój TŻ wyleczył mnie z tej miłości. Najlapsze jest to, że nigdy nic nie zrobiłam, żeby być z Nim. Potem okazało sie, że ja też mu się podobałam, ale wtedy było już za po wszystkim. Teraz kocham ojego TŻ i chce spędzić z nim reszte zycia.
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Miałam 14 lat,on był rok starszy.Chodził w dresach (jednych i tych samych), miał czarne jedynki, był gruby i brzydki, a do tego udawał wielkiego cwaniaka.Kochałam go, chyba nadal kocham.Uderzyła we mnie ta tzw. toksyczna strzała Amora i zrobiła głeboką rane.
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
to była głupiutka "miłość" w koledze z podstawówki
ps.pewnie sie powtażam ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny ..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Miałam lat 15 i byłam strasznie zakochana, ale wiadomo....dorosłam do innego związku
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Śliczny wątek, wart podniesienia
![]() Moja pierwsza miłość przyszła w pierwszej klasie liceum, czyli ponad trzy lata temu. Coś ciężko mnie rozkochać ![]() Mam w głowie takie urywki- jak zawijałam spódnicę pod szkołą, żeby wskoczyć na motor razem z nim i pojechać do parku na wagary, jak dostałam od niego pierwsze żółte tulipany, naszego pierwszego sylwestra, kiedy schowaliśmy się pod kapeluszem i nieudolnie całowaliśmy, pamiętam nasz pierwszy raz...Bardzo go kochałam. Do niedawna myślałam, że zawsze z nim będę. Niestety, okazał się inny niż pragnęłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
moją pierwszą prawdziwą miłością (bo nie mówimy tu o zauroczeniach, których miałam miliony) był chłopak którego spotkałam 29 czerwca będac na plaży nad jeziorem. Ten dzień był 18 lat temu, byłam wtedy mniej-więcej w połowie szkoły podstawowej. Lezałam sobie na kocu i opalałam się ale jak go zobaczyłam to już wzroku z niego nie spuściłam.Pamiętam że miał takie śmieszne spodenki-kąpielówki. Wtedy wydawał mi się najpiękniejszym facetem pod słońcem. Oczywiście jak to bywa on wogóle nie zwracał na mnie uwagi, a kiedy ja przestałam na niego zwracać swoją uwagę...to on zaczął sie uganiać za mną. Ja oczywiście udawałam że mnie to wogóle nie interesuje, ale w środku aż się gotowałam.No i tak jakoś po 4 latach takiego wzajemnego obserwowania się w różnych miejscach, wysyłania sobie różnych sygnałów,stało się tak (za sprawą moich cudownych koleżanek z liceum, które już nie mogły na to nasze cierpienie patrzeć) że spotkalismy się na takiej małej imprezce którą zorganizowały (w celu zapoznania nas;-)) )No i stamtąd odprowadził mnie do domu, pocałował na pożegnanie i odtąd spotykaliśmy się przez najbliższe 6 lat. To z nim przeżyłam po raz pierwszy prawdziwe zakochanie, pierwsze pocałunki, kwiatki dawane z nienacka, wyczekiwanie na mnie pod szkołą, wspólne spacery po lesie, wyjazdy pod namiot, pierwsze fascynacje drugą płcią...cudownie się to wspomina. No ale okazało się że miłość prysnęła, nie wytrzymała próby czasu i odległości, bo skończyła sie jak byłam na studiach. Od tamtej pory widziałam go może że 2-3 razy( nie bywam za często w swoim rodzinnym mieście) i to tylko z daleka....ale zrobił się jeszcze przystojniejszy niż był.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Czy tylko ja kochałam się we Włóczykiju ? :P Niesamowicie podekstytowana siedziałam przed telewizorem i czekałam na jakże romantyczne kwestie , napełnione widzą - wypowiadane przez Niego....
![]() A tak na poważnie, to teraz przeżywam swoją pierwszą miłość...byłam z różnymi chłopakami ,ale do zadnego z nich nie czułam tego , co czuję teraz...w naszym związku jest magia , jest szacunek........ jest to , co być powinno ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Moje pierwsze zakochanie to Krzyś z przedszkola-teraz policjant!
Pierwszy chłopak to ten który był 4lata ,obiecywał,kochał i zdradził z moją dobrą koleżanką. Teraz rozwodnik i nie mogący się odnaleść. Dojrzała miłość i wiele sprawdzianów w potrzebie,obecność przy mnie w ekstremalnych sytuacjach, zawsze podnoszący na duchu, silny i niezastąpiony to mój mąż! Już więcej nie będę zachwalać bo zapesze. ![]()
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
platoniczna miłość trwająca 3 lata liceum, to było takie niewinne,
nie zamienilismy ze sobą słowa,Nie wiem jak ja wytrzymałam aż tak długo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
znalazłam przez prypadek nawet nie wiedziałam, że jest taki przedawniony, nie patrzyłam na datę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Kolega z równoległej klasy gimnazjum. Blondyn, niebieskie oczy. Przez całe gimnazjum nieśmiało zerkałam w jego stronę, on zdaje się w moją też. Potem ośmieliłam się zaprosić go na studniówkę, ale niestety nie mógł pójść. W sumie przez jakieś 5 lat do niego wzdychałam, bo byliśmy z tej samej miejscowości, więc czasem gdzieś go spotykałam. Dziś mu się trochę przytyło, poza tym ma już żonę i dziecko w drodze
![]() A taka prawdziwa, dojrzała miłość to w wieku 24 lat mnie się przydarzyła. Poznałam go na imprezie. Nie jest Polakiem. Przez 3 lata żyłam jak w jakimś śnie. Niestety po trzech latach trzeba było się obudzić. Do dziś leczę złamane serce.
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Włóczykij z Muminków. Serio
![]() Widzę, że ktoś już o nim pisał ![]()
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Marcin Miller
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Kolega z zerówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.