![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LL L, CRYSTAL NOIR, AMOUR, SCENT, DIOR, SHISEIDO, CLARINS, KLORANE i wiele inny
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;9752292]a znajdziesz coś u mnie?
mogłabym coś dobrać do tego dermacolu[/quote] niestety, ale nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LL L, CRYSTAL NOIR, AMOUR, SCENT, DIOR, SHISEIDO, CLARINS, KLORANE i wiele inny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
hej, interesuje mnie L lub Kenzo
![]()
Urtica dioica ![]() Edytowane przez leeloo Czas edycji: 2008-11-20 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
ok to mysle, ze mamy wstępnie deal
![]() edit: teraz dopiero zauważyłam że to pojemnośc 30 ml, nie wiem jak wyceniasz te perfumy -jako zakup sklepowy, czy internetowy? bo przyznam szczerze , ze L mi bardziej odpowiada - i nie chodzi m i nawet o pojemnosc , tylko o sam zapach ![]()
Urtica dioica ![]() Edytowane przez leeloo Czas edycji: 2008-11-22 o 02:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amour koszt ok. 190zł ( dokładnie już nie pamiętam ) czyli mniej więcej co Twoja maska. Lolka koszt. 270zł. Chetnie oddam Ci za maskę Amour |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Witaj.
Mam Cinema ok. 20/50 ml edp, oczywiście interesuje mnie CN. Mogę też Cinema wymienić na Kenzo Amour nawet chętnie ![]() Przepraszam, sprawdziłam właśnie i wg. mnie Cienmy jest mniej niż 20 ml...Mogę dorzucić np. miniaturę tuszu DiorShow i Suamptus Estee Laduer i np. super miniaturę 212 sexy (7ml) w długopisie zakończonym taką kuleczką roll-on. Wszystko oryginalne, dostałam do zakupów w Sephorze ![]() Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2008-11-25 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam dla siebie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.