suknia white one 414 - szukam bucików i fryzurki - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-10, 19:27   #31
becia28
Raczkowanie

Dot.: suknia white one 414 - szukam bucików i fryzurki

Hej, zaczynam się martwić kwiatkiem. Nie mogę się zdecydować, czy wezmę zwykłą różę w łapkę (cena) czy powierzę to stylistce/florystce (jakość ).
No i te spinki do włosów, faktycznie najlepiej, jakby miały cyrkoniowe elementy.
pozdrawiam Was serdecznie

Lato, lato, lato czeka ...
becia28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 20:08   #32
roccoco
Raczkowanie

GG do roccoco

becia jesli moge ci doradzic to ja poszlabym do florysty. Mysle ze bedzie miec do zaproponowania cos czego szukasz i na bank cos wybierzesz. Dowiesz sie jakie sa koszty itp a jesli cena zwali cie z nog to zawsze sliczna rozyczke mozesz kupic sama. Jutro bede miala troche czasu to poszperam w necie za spinkami do wlosow. Moze jakos ci pomoge buzka
roccoco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-12, 18:41   #33
danao
Przyczajenie

Witaj Becia! Tak sobie myślę, że skoro zdecydowałaś się na pojedyńczy kwiatek, to może pomyśl o białej kantadesce albo o kalji - wydaje mi się, że będą się ciekawie prezentowac w pojedynkę. Ja wybrałam się do florystki i wspólnie na podstawie zdjęcia sukni ustaliłyśmy, że lekko spływający bukiet z różowawych storczyków+waniliowe róże+zieleń+pnącza jąśminu będzie ok. Miała pełno katalogów z różnistymi rodzajami wiązanek więc można wybierać do woli - może znajdziesz cos dla siebie. I o dziwo cena nie jest taka straszna za tego typu usługi. Pzdrawiam i udanego świętowania
danao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-13, 19:51   #34
becia28
Raczkowanie

To pójdę za Waszą radą i wybiorę się do florystki

Lato, lato, lato czeka ...
becia28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-09, 10:28   #35
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Dziewczyny White One414 bardzo mi się podoba jako suknia ślubna wiec pytanie do Was - czy mogłybyście pokazać ten model na sobie?? Temat upadł, wracam do niego bo marzy mi się ta suknia na własny ślub

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-29, 22:31   #36
mald
Przyczajenie

Dziewczyny, kupiłam tą suknię. Ślub biorę w 2010r, Wy już widzę po uroczystościach, powiedzcie na jakie dodatki się zdecydowałyście, jakie kwiaty, jakie buty, biżuteria. Może coś mnie zainspiruję. Model z 2009r, ale dla mnie nieśmiertelny. Piękna delikatna i kobieca suknia!!!
mald jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-30, 06:26   #37
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mald Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kupiłam tą suknię. Ślub biorę w 2010r, Wy już widzę po uroczystościach, powiedzcie na jakie dodatki się zdecydowałyście, jakie kwiaty, jakie buty, biżuteria. Może coś mnie zainspiruję. Model z 2009r, ale dla mnie nieśmiertelny. Piękna delikatna i kobieca suknia!!!
Mald to ze model jest z zeszłorocznej kolekcji to nic nie znaczy. Liczy się ogólny wygląd Gratuluję zakupu, ja póki co nadal jestem zdecydowana na white one 414. Możesz pokazać to cudo na sobie Będę bardzo wdzięczna bo szukam dokładnych zdjęć detali

M&M

Staś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-01, 10:03   #38
roccoco
Raczkowanie

GG do roccoco

witajcie przyszłe panny młode ja juz jestem mezatka od trzech miesiecy. Powiem wam szczerze,ze to najpiekniejszy dzien w zyciu.Nie wierzyłam dopuki sama go nie przezyłam. Jak wiecie z tego watku,mój wybór padł tez na suknie white one 414 i to był trafny wybór. Czułam sie cudownie w tej sukni jesli chcecie wiedziec wiecej to piszcie na priv. Kochane z całego serca polecam wam wybor tej sukni. Dodatki tzn bizuterie kupiłam w salonie madonny. Nie ukrywam ze troche przepłaciłam ale było warto. Bukiet miałam okragły w kolorach ecru i koralowym.Głownie eustoma,storczyk i jakies malutkie kwiatuszki ktorych nazwy nie pamietam. Do tego kryształy takie same jak w bizuterii. Buciki kupiłam w aldo i przetanczyłam w nich 16 godzin non stop. Zycze wam tak samo udanego slubu i wesela jak moje,a suknia wyglada zjawiskowo. Wszyscy goscie do dzis mowia ze wygladałam jak anioł.. Pozdrawiam serdecznie
roccoco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-01, 10:57   #39
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roccoco Pokaż wiadomość
witajcie przyszłe panny młode ja juz jestem mezatka od trzech miesiecy. Powiem wam szczerze,ze to najpiekniejszy dzien w zyciu.Nie wierzyłam dopuki sama go nie przezyłam. Jak wiecie z tego watku,mój wybór padł tez na suknie white one 414 i to był trafny wybór. Czułam sie cudownie w tej sukni jesli chcecie wiedziec wiecej to piszcie na priv. Kochane z całego serca polecam wam wybor tej sukni. Dodatki tzn bizuterie kupiłam w salonie madonny. Nie ukrywam ze troche przepłaciłam ale było warto. Bukiet miałam okragły w kolorach ecru i koralowym.Głownie eustoma,storczyk i jakies malutkie kwiatuszki ktorych nazwy nie pamietam. Do tego kryształy takie same jak w bizuterii. Buciki kupiłam w aldo i przetanczyłam w nich 16 godzin non stop. Zycze wam tak samo udanego slubu i wesela jak moje,a suknia wyglada zjawiskowo. Wszyscy goscie do dzis mowia ze wygladałam jak anioł.. Pozdrawiam serdecznie
Rococco mi wysyłałaś jedno zdjęcie sukienki Miałaś dosłać coś jeszcze ale nic nie dotarło
Chlip chlip...

M&M

Staś

Stary 2009-12-02, 15:47   #40
mald
Przyczajenie

Susanna, nie mam zdjęć dobrej jakości bo robione telefonem podczas pierwszej przymiarki. Także detali nie ujrzysz, a jak już miałabym je pokazywać to raczej po przeróbkach. W moim przypadku suknia wymaga skrócenia dołu i zarówno rękawów.

Czy któraś z Was miała do tej sukni byty z odkrytymi palcami, albo buty w innym kolorze? Czy to w ogóle pasuje?
mald jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-02, 17:16   #41
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mald Pokaż wiadomość
Susanna, nie mam zdjęć dobrej jakości bo robione telefonem podczas pierwszej przymiarki. Także detali nie ujrzysz, a jak już miałabym je pokazywać to raczej po przeróbkach. W moim przypadku suknia wymaga skrócenia dołu i zarówno rękawów.
Bedę wdzięczna za KAŻDE zdjęcie, bardzo chciałabym ja zobaczyć na żywej osobie Ogólnie suknia dość popularna ale żeby zobaczyć zdjecia inne niż ze stron salonów ślubnych - życze powodzenia. Widzialam tylko na allegro i tyle.

Cytat:
Czy któraś z Was miała do tej sukni byty z odkrytymi palcami, albo buty w innym kolorze? Czy to w ogóle pasuje?
Trzebaby przymierzyc ale chyba lepiej bedą w tym wypadku wygladac buciki z zakrytymi palcami.

M&M

Staś

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości