![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: kiedy ze sceny zejść ? hm ?
Jak zabraknie emotów pojawiają się trudności ze zrozumieniem tekstu...
Nie nazwałam dziewczyny idiotką. Ironizowałam powyższe (nie wszystkie, żeby nie było) wypowiedzi. Które były zresztą dopiero "niemiłe". Wskazuje na to dalsza część mojej wypowiedzi. Ale teraz prościej: wkurzył mnie atak na młodą dziewczynę, która ośmieliła się zakochać się w nauczycielu i nazwać go swoją drugą połówką. W wieku 15 lat wszyscy napotkani faceci, którzy chociaż zerkają przez przypadek wydają się być "tymi jedynymi". Nie wiem dlaczego tyle niemiłych odpowiedzi padło na właściwie uroczo zadane pytanie ![]() PS proszę o zdjęcie punktów karnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-05-13 o 20:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Autorka wątku prosiła o obiektywną ocenę. Więc dziewczyny sprowadziły ja na ziemię.
Poza tym nawet młoda dziewczyna powinna mieć na tyle poczucia przyzwoitości, żeby nie wpychać ani nawet nie próbować wepchnąć się między zajętego faceta a jego dziewczynę. Jak widać, zupełnie jej wisi, że facet ma dziewczynę, liczy sie tylko to, że on JEJ się podoba. Dziewczyna niech najlepiej idzie w odstawkę. Lepiej, aby tutaj uslyszala kilka gorzkich słow prawdy, niż mialaby skompromitowac się w oczach nauczyciela jakimś wyznaniem czy dzialaniem.
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Ehh nie ma co, ludzie czasami do prawdziwej sytuacji dodają sobie własne, często nie do końca realne jej wyobrażenie i wyolbrzymiają ją nawet bardzo
![]() Bo może to wyglądać dla biernego obserwacza tak : Jego spojrzenie według kogoś - popatrzył się na nią jak na każdego ucznia Twoje- patrzy na mnie już całą lekcję, przeszywa mnie wzrokiem, na pewno się zakochał, musimy przejść do kolejnego etapu ![]() Myślisz to, co chcesz myśleć, a nasza klasa lub inny tego typu portal nie oznacza, że jest on twoja druga polowka ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Coby nie było nie mam porady dla autorki postu bo i tak ta "miłość" będzie trwała jeszcze kilka tygodni ![]() AMENT. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Fakt, dziewczyna się zastanawia. Jednak wmawia sobie jednoczesnie, że facet jest ze swoją dziewczyna od 2 lat tylko z poczucia przyzwoitości. Dziewczyna ma klapki na oczach i jest kompletnie zaślepiona. Juz samo zastanawianie się co z tym fantem zrobić świadczy, że jednak gdyby facet zaproponowal jakies spotkanie czy wspólna kawkę, polecialaby jak na skrzydlach bez oglądania się na jego dziewczynę, konsekwencje, plotki, itp.
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że jest nastolatką, która zauroczyła się w nauczycielu. I nie mam najmniejszego zamiaru jej wyśmiewać. Dobre rady też schowam sobie w kieszeń. Bo nie mogę nic poradzić nie wiedząc kim jest. Bo może być 15-letnią , cwaną dziewczyną bez skrupułów ale równie dobrze może być romantyczną duszyczką tworzącą sobie w myślach biały domek z ogródkiem i nauczycielem przy boku. I co mam ją za to ganić? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Nie powinno w Twoim przypadku, bo znam Twoje wypowiedzi i wiem, że nie masz takich jazd. Nawet mnie to zdziwiło (pomyślałam "a co still dzisiaj ugryzło?"), ale nie chciało mi się bardziej wczytywać. Mój błąd. Jeszcze raz przepraszam.
To prawda, że człowiek bez emotek już czasami nie jarzy. A teraz schodzę ze sceny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Macie rację. Nawet nie wiem ile ma lat.
I nie wiem skąd mi się te 15 wzięło. ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.