![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pamiętacie..?
Cytat:
![]() ![]() A pamiętacie takie gumy rozpuszczalne w różnych smakach , w paskach , chyba JAś się zwały ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Mi też! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Oranżada w ciemnych i zielonych butelkach na kapsle
Trolejbusy Blok warszawski Wymienianie się naklejkami zwierzakami z takiej książki z Pandą ![]() Macarena i Lambada |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Guma TAXI i lody Panda, jak ja tesknie za Donaldami, a 'gumokulki' to do dzis sobie czasem kupuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Przypomniało mi się
![]() cała podstawówkę bawiłam sie z koleżankami "skacząc w gumę" Byłam w tym niezła ![]() Pamiętacie?
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w sznura ktoras z was grała?? to było cos ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Karteczki do zbierania
![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
taka kolorowa stonoga.. z wagoników takich. bawiłam się nią pod oknem i zawsze zastanawiałam się czemu ona ma tylko 10 nóg :P
![]() |
#40 | ||
Gość
|
hehe pamietam jeszcze dzieci z bulerbyn i akademie pana kleksa.
![]() Cytat:
Cytat:
hm, jeszcze doskonale pamietam "zlote mysli" jeszcze nawet mam je schowane z dziecinstwa i tak chyba sobie poprzegladam te wypowiedzi "starych" znajomych ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Była dużo lepsza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
-robiło się "widoczki" -pod kawałkiem szkła układało się kompozycje z kwiatków i zakopywało się ziemią, zeby za pare godz pokazać w tajemnicy koleżance
![]() -czółenka plastikowe (gumowe) ażurowe, w obcasy wkładalo się kamyki żeby stukały jak szpilki, ja miałam białe, pamiętam jeszcze perłowo-błękitne -zbierałam opakowania po czekoladzie (i puszki po napojach, piwach-zalegały na regałach), masakra ![]() -mi brakuje smaku donaldówy -balony na drutach takie kiszki o melanżowym kolorze tzn tak jakby ktos nie wymieszał dokładnie farb produkując te balony -i bajka He-man, ruska gra "jajeczka" (mój komunijny prezent) "ośmiornica" i "rybak" to bylo już coś Edytowane przez black memory Czas edycji: 2010-05-17 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
gumy do żucia Turbo
![]() eurobiznes karteczki do zbierania
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
hmmm... komixy kaczora donalda,gazeta bęc, ciuchcia? margolcia z domowego przedszkola, pan tik tak, lody zapy(?) jak juz bylam wieksza
![]() czarodziejke z ksiezyca:P kolezanki w zerówce miały lakierki(buty) tez chciałam takie a nie mogłam miec bo mi ortopeda nie pozwolił:P hmmm... yatamana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Hm, co kojarzy mi się z dzieciństwem...
Xena! ![]() Kolorowanki "Wilk i zając" Łańcuchy na choinkę z kolorowego papieru I oczywiście lalki zrobione z dwóch patyków, które kochałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A kto się uczył w zerwówce z Mam 6 lat? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
chińczyk
eurobiznes bierki puzzle Tom i Jerry
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Oprócz tego co wymieniłyście dodałabym jeszcze :
* mega kolorowe getry + bluzy, bluzki z postaciami z króla lwa , dalmatyńczyków itp . Wtedy to była moda ![]() * oranżadki w proszku w takich saszetkach z postaciami z bajek, oczywiście jedzone na sucho * albumy, do których potem kupowało się w kioskach naklejki * tazosy ? chyba jakoś tak to się zwało ![]() * żelki szczęki, oraz inne takie dziwadła, do kupienia oczywiście w szkolnych sklepikachy *dezodoranty Impuls (miałam chyba całą kolekcję zapachów ) * Spice Girl!!! * Takie kolorowe ceraty/ obrusy na przyjęcia urodzinowe , w ogole takie całe zestawy na urodziny były ( ze świeczkami, obrusami, serwetkami, czapeczkami itp) nie wiem jak u Was, ale u nas była mega moda na to * Walkmeny ![]() * Rower Błażeja, 5-10-15 * Filipinka i oczywiście przemycane pod bluzką przed rodzicami Bravo ;-) * u nas była jeszcze moda na Opowieści z Narnii i zespół the Offspring |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
z dzieciństwa pamiętam:
gumy donald gumy turbo takie malutkie kosteczki gumy nomino z takimi fajnymi stworkami na opakowaniu grę w bierki piotruś warcaby taka zabawa z innymi wypatrywanie samochodów które miały w rejestracji dwie liczy sąsiadujące koło siebie takie same np 22 zbieranie i wymienianie sie karteczkami z segregatora, segregator mam do tej pory i karteczki ![]() ![]() kocie języczki skakanie na skakance, w młodości namiętnie z koleżanką skakałyśmy na podwórku ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() a i jeszcze bajka czarodziejka z księżyca złote mysli w podstawówce pamiętnik i nieśmiertelny wierszyk na początku niego "proszę ładnie sie wpisywać lecz karteczek nie wyrywać bo karteczki się gniewają gdy je dzieci wyrywają"
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-05-17 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
do tej pory przed świętami mama mi przynosi od siebie ze sklepu taki kalendarz, pycha jest jak zawsze
![]()
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czarodziejki z Księżyca o jaaaa miałam fizia na ich punkcie..... Bany Cukinooo..... ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Kocie języyyczkiii!!!
![]() ![]() No i vibovit jakie opakowanie ![]() Kaczor Donald.. miałam ze 300 numerów.. aż pewnego pięknego dnia wyrzuciłam wszystkie w ramach "żegnania się z dzieciństwem". trochę żałuję, bo z dzieciństwa nie mam żadnych rzeczy.. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ja jeszcze zbierałam karty telefoniczne kiedyś. stałam pod pocztą i prosiłam ludzi którzy kończyli rozmowy o te karty. i raz w tygodniu spotykałam się w kółku i się tam wymienialiśmy ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
Nooooo.... Najgorsze były "pachy" ![]() Teraz to chyba już dzieciaki nie grają w gumę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Ostatnio odnalazłam stare gumki do ścierana,pachnące chińskie. Słuchajcie,mają z 20lat a nadal pachną jakby były ze wczoraj.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
O tak Xena i Herkuels to bylo to
![]() Do tego u mnie także były kalendarzyki adwentowe, kolorowe getry w literki albo w dalmatyńczyki itp, potem pamiętam że zawsze marzyłam o lakierkach ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Jeżu, dziewczyny, ale szalejecie z tymi wspomnieniami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Zalapalysmy sie na swietne dziecinstwo
![]() Pegazus ![]() ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Na allegro jest wszystko hehe ;d Wczoraj się zastanawiałam nad tym żeby kupić sobie Pegazka ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.