![]() |
#32 | |
spin doctor
|
Dot.: Perfumy w lipcu
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- nic nie znalazłam ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Wiesz, nie mam pomysłu do jakich innych perfum można je porównać:-/ Tak teraz siedzę i sie wwą☠☠☠☠ę w nadgarstek... Czuje się czarną porzeczkę - ale pachnie subtelnie, nie jest przytłaczająca. Mandarynki właściwie nie ma za to kwiat pomarańczy tak. Perfumy są słodkawe - określiłabym je przymiotnikiem"jedwabne"
![]() Proszę odpisuj u mnie - nie śledzę cudzych wątków. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=823996 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Hypnotic Poison edt ok 97/100ml tester z korkiem
Jimmy Choo edp 60ml bez kilku psików - To mi się podoba. Mogłabym oddać obydwa flakony, tylko muszę poszukać tego Zino. ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Domyślam się, napisałam tylko, co mi się podoba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Ok, mam tego Zino. W kartoniku, jak nowy, 125ml. Cool water podobnie, tylko 40ml. Trochę ciężko mi się rozstawać z obydwoma za jeden flakon, zważywszy na pojemności i fakt, że nie pamiętam dokładnie zapachu HP ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- A, dobra. Oddam oba, i tak jestem obrażona na facetów i żaden nic ode mnie nie dostanie, więc po co mają leżeć te perfumy, haha ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym panienkę
![]() Mam dune i miss dior w wątku ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Dwie 50tki (nie testery) za jeden tester to mi się średnio opłaca ale gdybyś była skłonna oddać mi jeszcze 25/50 allurki to chętnie ![]() Jezlei będziesz zainteresowana to CI podeślę fotki i kody ![]()
![]() |
#37 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
spin doctor
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.