Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-24, 11:47   #691
sleepy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość

Co do zapasów - chcialabym kiedyś doczekać dnia, kiedy mam wszystkiego po 1 sztuce
No co Ty?! Tylko jeden żel pod prysznic i jeden balsam/masło do ciała? Zbyt ekstremalnie

Cytat:

Taaak, też tak mam, zazwyczaj kończy się wszystko na raz kiedy nie mam nic w zapasach, nie mam kasy i nie ma żadnych promocji
Oj, zbyt dobrze to znam
Stary 2011-01-24, 12:09   #692
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
No co Ty?! Tylko jeden żel pod prysznic i jeden balsam/masło do ciała? Zbyt ekstremalnie
No dobra, smarowidła mogłabym mieć 2 Jeden "dzienny" a drugi apteczny/treściwszy. Ale tak sobie myślę, że z 1 żelem pod prysznic byłabym bardzo szczęśliwa, gdyż w perspektywie miałabym zakup nowego jak tylko obecny się skończy W sumie teraz mam 1 w użyciu i 1 w zapasach, używamy razem z siostrą, więc nie jest źle

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 12:45   #693
karolina1985
Zakorzenienie

A ja mam aktualnie 1 żel i nie narzekam Także da się żyć I tak jak pisze Madziarra miło jest pomyśleć, że jak ten się skończy to kupię nowy a nie sięgnę do szuflady po kupiony kilka m-cy wcześniej jeden z wielu jak to kiedyś było u mnie :/
Jeszcze tylko muszę wyjść z balsamów i maseł na to samo, ale to już nie będzie taka łatwa sprawa.

A propos balsamów to miałabym milion lat temu napisać jak mi się sprawuje nowy balsam Flos Leku, ale oczywiście zanim go wreszcie otworzyłam to już o tym zapomniałam:/
Ale już nadrabiam. Mam wersję mango i marakuja i chcę kolejną Zapach jest świetny, taki owocowy,radosny, faktycznie czuć tam mango! I utrzymuje się całkiem długo na ciele.
Poza tym na pewno będzie niewydajny, bo jest bardzo wodnisty, raczej jak mleczko a nie balsam,ale mi akurat nie zależy na razie na wydajności w obliczu tylu zapasów
Błyskawicznie się wchłania, nie klei się, nie jest silikonowy (czego nienawidzę) ,ale skóra jest odczuwalnie bardziej nawilżona, miękka i bardzo przyjemna w dotyku.
Do łydek nadal pozostaję przy masłach, bo tam wolę coś treściwszego, ale tak poza tym to jestem zachwycona i na pewno kupię drugi, zwłaszcza, że TŻ spróbował i chce swoją sztukę

Madziarra świetny zbiór, prawie minimalizm A zapasów nie masz?

Co do przeglądarek ja mam Chrome i może nie jestem absolutnie zachwycona, ale nie narzekam.

W koszu wylądowały dziś rano żel do h.int., lakier do włosów i odżywka Pantene brązowa, dwufazowa w sprayu. Tym samym nie mam żadnej odżywki w sprayu i bardzo przydałaby mi się promocja na Aqua Light, bo jednak ta brązowa była gorsza.

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:42   #694
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
A ja mam aktualnie 1 żel i nie narzekam Także da się żyć
Ja bym tak nie dała rady Muszę mieć choć 2 a najlepiej 3.
Akurat kończą mi się teraz 2 żele i mam jeszcze pół butli masła kakaowego Ziaji, więc muszę kupić nowy jeden, bo zamówiłam też jeden z Avonu.

Ale się nażarłam. Na obiad miałam brokuły a na deser opchnęłam całe mango Fajnie, że do mnie na wieś w końcu dotarły tego typu owoce.
Stary 2011-01-24, 16:35   #695
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Watek o Inglocie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246427 w tym poście wymienione są zamienniki https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4709

A podobno Chrome ma chodzic jak błyskawica w porównaniu z Firefoxem hehe

Co do pazurkowych patentów to kiedys z kolezankami probowałysmy zrobic tecze na paznokciach za pomoca kubka wody i kilku lakierów
O, dzięki. szkoda, że nie ma tam fotek zestawionych bo nie jestem jeszcze tak obeznana w MACach żeby pamiętać kolor po nazwie

inna sprawa, ze mój kompouter ma jakieś dziwne ustawienia i wszystko tu chodzi wolniej niż w pozostałych 4 komputerach w domu

A pazurków w końcu nie zrobiłam i nie mam siły, zaraz musze się zabrać do nauki.
To, co miało się udać dziś- się udało zaliczyć, jutro kolejne 2 odpowiedzi mnie czekają, ale tym razem musze na 5 oba zaliczyć
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Chrome wcale nie chodzi odczuwalnie szybciej niż Firefox, ma co prawda trochę fajnych funkcji, ale niektórych stron nie wyświetla dobrze. TŻ chciał się na niego przerzucić jakiś czas temu, ale koniec końców wrócił do FF.
Mi tam nie zależy na nie wiadomo jakich funkcjach- jet sprosty, nie przeszkadzający graficznie i to mi się najbardziej podoba. Teraz tylko odkryłam, że nie mogę w wyszukiwarce Google ustawić 100 wyników na stronie i zmienic domyślnego języka
Cytat:
A co chcesz kupić w SP?
żelik Cleanance i Pore Refiner Biodermy
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
No może ale miałam pierwsze zajęcia z kursu tańca z TŻ, on nigdy nie chodził, więc nie mogliśmy ominąć, a odrobić się nie dało inaczej... Ale nadal czuję się ok, więc chyba krzywdy sobie nie zrobiłam

ano własnie, taki jest minus mniej popularnych przeglądarek niż IE czy Mozilla... niektórym firmom nie chce się tworzyć strony, żeby wszystko dobrze działało na każdej przeglądarce - sama pracuję w firmie, która tworzy serwis pracujący dobrze na 2 przeglądarkach, bo urzędy nie używają innych... na Operze niektóre funkcje strony działają błędnie... Chociaż zdarza się to coraz rzadziej - np. do niedawna gazetka SP otwierała mi się tylko do połowy strony (ale teraz to poprawili).
No to odbrze, że już ok

Cytat:
No dobra, smarowidła mogłabym mieć 2 Jeden "dzienny" a drugi apteczny/treściwszy. Ale tak sobie myślę, że z 1 żelem pod prysznic byłabym bardzo szczęśliwa, gdyż w perspektywie miałabym zakup nowego jak tylko obecny się skończy W sumie teraz mam 1 w użyciu i 1 w zapasach, używamy razem z siostrą, więc nie jest źle
Oj tak, zdarza się, ze siostry się przydają, a nuż spodoba się im balsam który mi wyłazi bokiem
ja z jednym żelem na pewno nie dam rady- muszę miec 2 różne zapachy do wyboru tak samo szampony- 1 codzienny i 1 oczyszczający. I kremiki do twarzy 3- dzienny, nocny i jakiś złuszczacz. Balsam wystarczy jeden byleby był dobry, a na razie nie spotkałam ideałi więc ciągle eksperymentuje
Cytat:
A propos balsamów to miałabym milion lat temu napisać jak mi się sprawuje nowy balsam Flos Leku, ale oczywiście zanim go wreszcie otworzyłam to już o tym zapomniałam:/
Ale już nadrabiam. Mam wersję mango i marakuja i chcę kolejną Zapach jest świetny, taki owocowy,radosny, faktycznie czuć tam mango! I utrzymuje się całkiem długo na ciele.
Poza tym na pewno będzie niewydajny, bo jest bardzo wodnisty, raczej jak mleczko a nie balsam,ale mi akurat nie zależy na razie na wydajności w obliczu tylu zapasów
Błyskawicznie się wchłania, nie klei się, nie jest silikonowy (czego nienawidzę) ,ale skóra jest odczuwalnie bardziej nawilżona, miękka i bardzo przyjemna w dotyku.
Do łydek nadal pozostaję przy masłach, bo tam wolę coś treściwszego, ale tak poza tym to jestem zachwycona i na pewno kupię drugi, zwłaszcza, że TŻ spróbował i chce swoją sztukę

Co do przeglądarek ja mam Chrome i może nie jestem absolutnie zachwycona, ale nie narzekam.

W koszu wylądowały dziś rano żel do h.int., lakier do włosów i odżywka Pantene brązowa, dwufazowa w sprayu. Tym samym nie mam żadnej odżywki w sprayu i bardzo przydałaby mi się promocja na Aqua Light, bo jednak ta brązowa była gorsza.
Hmm, zrobiłaś mi smaka na tę serię, kupiłabym masełko jakieś- ale jak zużyję obecne 2 otwarte smarowidłą to będzie cud, nie wspominając o 2 w zapasach

Kupiłam sobie lakierek khaki z HM- jest chyba taki jak chciałam I być może się uda mieć jeszcze jeden z Essence, czekam na wieści
Przeszukałam pół miasta za peelingiem Farmony tutti frutti mango i brzoskwinia ale ni ma

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

I wymacałam żyrafkowy puder BeYu- cięzko było- tester na płasko na samym środku a z boku i przodu obstawiony całą kolekcją, no ale dałam radę niczego nei zepsuć i zasmakować- no i ble, konsystencja jakiej najbardziej nie lubię- ciut grubo zmielony a do tego kolor sobie a shimmer sobie- diwadlo, odwidział mi się w mgnieniu oka chociaż wzorek śliczny
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 17:15   #696
emememsik
po prostu Em :)

rzyrafko, błagam o zdjęcia khaki na paznokciach.
A nowy lakier na Ciebie czeka i ma się dobrze.
Stary 2011-01-24, 17:38   #697
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
rzyrafko, błagam o zdjęcia khaki na paznokciach.
A nowy lakier na Ciebie czeka i ma się dobrze.
Jesteś kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak na szybko paćnięte 2 warstwy, cięzko go oddać, wg mnie ma nutkę błotka więcej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HM-HuntMeDown.jpg (36,1 KB, 32 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 17:47   #698
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja używam IE i nie widzę potrzeby zmiany. Czasem mi się zawiesza, ale to sprawa komputera, który trzeba przeinstalować.

Miałam maseczkę oczyszczającą z Ziaji o którejpiszecie, ale słaba mi sie wydaję. Za to regenerujaca jest świetna. Ma super zapach - kakaowy z nutka kokosa, ale nie jest dla mnie duszący czy za mocny.

Rzyrafko: kupiłam ostatnio żel Cleanance i nie wiem czy coś w nim nie kombinowali. Jest rzadszy niż ten który miałam jakies 1 czy 1,5 roku temu a i wysusza trochę czego wtedy nie robił

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 17:52   #699
emememsik

BOSKI!!!!!!! Kupowałaś go w Krakowskiej? Było ich jeszcze trochę?
Stary 2011-01-24, 17:55   #700
rzyrafka
Zakorzenienie

Ja też go miałam jakieś 1,5 roku temu. Na razie nie chce mi się dumać nad innym. ciekawe jaki mi się wyda- wtedy na pewno nie wysuszał i wystarczało pół kropelki.

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
BOSKI!!!!!!! Kupowałaś go w Krakowskiej? Było ich jeszcze trochę?
W Krakowskiej, było ich chyba ze 30
Dla pewności co do koloru podeszłam z nim do szyby ze światłem dziennym za wieszak z gaciami
na żywo jest cieplejszy niż mi wyszedł
Stary 2011-01-24, 18:03   #701
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: no własnie. teraz nawet niezbyt da się wylać poł kropelki Moze mi się trafił jakiś felerny?

Instagram

Stary 2011-01-24, 19:33   #702
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

A co to za balsam i gdzie go można kupić ?

Cytat:
Madziarra świetny zbiór, prawie minimalizm A zapasów nie masz?
A dziękuję Zapasy oczywiście są, głównie włosowe, ale większość jest u rodziców - więc musicie cierpliwie poczekać

Cytat:
Napisz mi proszę coś o Aqua Light.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja też go miałam jakieś 1,5 roku temu. Na razie nie chce mi się dumać nad innym. ciekawe jaki mi się wyda- wtedy na pewno nie wysuszał i wystarczało pół kropelki.[COLOR="Silver"]
Nie wiem jak to się stało, ale ja nazbierałam 5 czy 6 specyfików do mycia twarzy - zupełnie nie wiem skąd to się wzięło Nawet nie chce myslec, ile mi zajmie zuzywanie

A i kupilam dzis buty Z bezowego nubuku, do polowy lydki

Stary 2011-01-24, 22:23   #703
rzyrafka
Zakorzenienie

Aqua Light jest bardzo lekka i w sumie miała służyć chyba do rozczesywania włosów chyba ją miałam w lecie i nie wiem czy jako odżywka nie była za słaba- hmm, skleroza
Ja tam wolę sera olejkowe avonu.
Wczoraj użyłam Dove 2w1 i po pierwszym użyciu bardzo mi się podoba, włosy są faktyczni jak po odżywce, gładkie a mimo to mają objętość. Oby tak dalej

Pokaż butkiii
Stary 2011-01-24, 22:30   #704
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Takie, tylko trochę któtsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maciejka.jpg (13,0 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2011-01-24 o 22:31
Stary 2011-01-25, 06:02   #705
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
tak na szybko paćnięte 2 warstwy, cięzko go oddać, wg mnie ma nutkę błotka więcej
Ale dziwny kolor, faktycznie taki nieco błotkowy
Ja mam dziś na pazurkach Lilly Eveline. Daaaawno nim nie malowałam. Na szczęście jeszcze jest dobry, ale chyba muszę w ten weekend zrobić przegląd lakierów i kilka wywalić, bo zgluciały.
Stary 2011-01-25, 08:46   #706
karolina1985
Zakorzenienie

Więc czekamy na zapasy A będzie kolorówka? Bo ostatnio znów mi się odnowiła ta mania i chętnie pooglądam co tam masz
Flos Lek jakiś czas temu wypuścił serię maseł i balsamów w fajnych owocowych wersjach m.in. mango i marakuja, poziomka i truskawka

http://www.floslek.com.pl/sklep.php?...d_kategoria=80

Ja kupowałam w promocji w SP, regularna cecha trochę wysoka, zwłaszcza maseł, więc z kolejnym zakupem poczekam na następną promocję
Wiem, że Nosek miała/ma masła.

Co do Aqua Light to tak jak pisała Rzyrafka jest to bardziej spray do rozczesywania niż odżywka, ale w sumie producent sam więcej nie obiecuje oprócz łatwego rozczesywania, nie obciążania i lekkości.
Zdecydowanie nie odżywi włosów, ja używam rano kiedy mam 20-30 minut na umycie i wysuszenie włosów i jestem zadowolona. Waxy w sprayu wysuszały mi włosy a znowu ta brązowa odżwyka Pantene obciążała, więc wrócę do AL.

Już za tydzień o tej porze będę w górach! Już się nie mogę doczekać kąpieli w termach Polecacie jakiś krem na narty?Widziałam w Naturze jakieś zimowe kremy Sorayi i nie wiem czy nie kupić, bo trochę się boje o swoje naczynka a na co dzień używam jednak czegoś dużo bardziej lekkiego.

Stary 2011-01-25, 09:05   #707
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Masła Flos Lek są fajne, mam teraz truskawkowe i czekoladowe. Są dość zbite, tłuste, raczej mocno odżywcze. Czekoladowego użyłam dopiero dwa razy, także niewiele mogę powiedzieć oprócz tego że zapach jest bardzo delikatny.. za to truskawka nigdzie za to nie widziałam masła mango&marakuja..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 09:10   #708
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
świetne gdzie kupiłaś?

no i muszę pochwalić Twój zbiorek pięlęgnacyjny, myślałam, że masz tego więcej, a Iza, że mniej ale nadal mi się bardzo podobają

Karolina, zazdroszczę ja jeszcze ponad tydzień będę tonąć w notatkach
może wybierz krem, który polecała Madziarra w wątku z pielęgnacją? zacytuję: Cold Cream Biodermy jest mniej tłusty od Avene, Avene przy nim to taka maść, ten jest bardziej jak gęstszy krem. Uzywam go na nartach i przy bardzo niskich temperaturach - chroni i zabezpiecza skórę bardzo dobrze, ale jak każdy tego typu krem zostawia na twarzy powłoczkę.

nie znam się co jest dobre na długi czas na mrozie, ale na pewno wybierz coś z filtrem (chyba, że używasz normalnego filtru na co dzień, to jeszcze lepiej ), bo śnieg dobrze odbija promienie i można sobie zrobić krzywdę bez ochrony
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 09:22   #709
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Już za tydzień o tej porze będę w górach! Już się nie mogę doczekać kąpieli w termach Polecacie jakiś krem na narty?Widziałam w Naturze jakieś zimowe kremy Sorayi i nie wiem czy nie kupić, bo trochę się boje o swoje naczynka a na co dzień używam jednak czegoś dużo bardziej lekkiego.
Termy zimą są super, ja uwielbiam. Niestety w tym roku ani na termy ani na narty się nie zanosi u mnie.

A na narty tylko Avene Cold Creme i na to filtr, nic lepiej nie natłuszcza i nie chroni.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 09:38   #710
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Więc czekamy na zapasy A będzie kolorówka? Bo ostatnio znów mi się odnowiła ta mania i chętnie pooglądam co tam masz
No dooobrze, postaram się niedługo zmobilizować i wkleić kolorówkę
Cytat:
Flos Lek jakiś czas temu wypuścił serię maseł i balsamów w fajnych owocowych wersjach m.in. mango i marakuja, poziomka i truskawka
Dzięki, jak mi się coś skończy to wypróbuję
Cytat:
Co do Aqua Light to tak jak pisała Rzyrafka jest to bardziej spray do rozczesywania niż odżywka, ale w sumie producent sam więcej nie obiecuje oprócz łatwego rozczesywania, nie obciążania i lekkości.
Zdecydowanie nie odżywi włosów, ja używam rano kiedy mam 20-30 minut na umycie i wysuszenie włosów i jestem zadowolona. Waxy w sprayu wysuszały mi włosy a znowu ta brązowa odżwyka Pantene obciążała, więc wrócę do AL.
Dzięki za info

Cytat:
Ja jadę w przyszłą sobotę w góry na Ukrainę A Ty gdzie?
Co do kremu to ubiegła mnie już Organzza, polecam zarówno Biodermę jak i Avene

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
świetne gdzie kupiłaś?
Nina, kupiłam w Centrum w małym sklepiku z butami na Hożej, firma obuwnicza Maciejka.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
no i muszę pochwalić Twój zbiorek pięlęgnacyjny, myślałam, że masz tego więcej, a Iza, że mniej ale nadal mi się bardzo podobają
Dziękuję

Dziewczyny , założyłam wątek wymiankowy na Targowisku, może któraś byłaby zainteresowana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501974

Stary 2011-01-25, 09:44   #711
emememsik

Ja polecam krem Babydream chroniący przed zimnem i wiatrem. Kosztuje kilka złotych a jako jedyny poradził sobie z moją wrażliwą skórą, która przy mrozach dosłownie mnie boli jak jestem na zewnątrz.
Stary 2011-01-25, 10:08   #712
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie jedziesz?

Ja dzisiaj wybieram się na narty (drugi raz po odwilży) na Słotwiny w Krynicy.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-01-25 o 10:16
Stary 2011-01-25, 10:48   #713
karolina1985
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny za typy kremowe- przyjrzę się temu BD i pozostałym. Szczerze wolałabym coś tańszego, bo na wyjeździe tego nie zużyję a na co dzień nie używam takich kremów w ogóle, bo są dla mnie za ciężkie nawet na noc.
No i może grzeszę, ale nie filtruję się

Nosku a do jakiego innego masła porównałabyś konsystencję maseł FL?
Kusi mnie właśnie ta poziomka i jeszcze arbuz.
Szkoda, że balsamy są tylko w dwóch wersjach

Mieszkać będziemy w Zakopanem, bo mamy tam akurat znajomego z pensjonatem , ale jeździć będziemy w Białce, Bukowinie i na Słowacji.

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2011-01-26 o 19:47

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 14:49   #714
emememsik

Jeśli jesteście zainteresowane limitowanką Black&White to klikajcie w podpis.

rzyrafko, ten czarny lakier to był bardzo dobry wybór.
Stary 2011-01-25, 15:08   #715
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

Podoba mi się ten czarny lakier

Co do kremów na zimę mnie w tym roku dość dobrze służył krem Flos Leku, o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wy.html&next=1
Co prawda jest tłustawy i zostawia powłoczkę na skórze, ale też dobrze nawilża i chroni a dodatkowo koi także cerę po przebywaniu na mrozie
Stary 2011-01-25, 17:15   #716
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, fajne!
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ale dziwny kolor, faktycznie taki nieco błotkowy
Jak niektóre zielone glinki
Cytat:
Mój tato uwielbia Krem ochronny Eris dla narciarzy- spf ma tylko 20, ale faktycznei jest to dla niego jedyny krem, po którym robiąc w tej pogodzie kilkukilometrową trasę w tę i z powrotem rower- basen-rower nie ma czerwonych plam na twarzy FlosLek mu zupełnie nie podpasował Ten Eris jest teraz chyba w Naturze za16,99?
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Masła Flos Lek są fajne, mam teraz truskawkowe i czekoladowe. Są dość zbite, tłuste, raczej mocno odżywcze. Czekoladowego użyłam dopiero dwa razy, także niewiele mogę powiedzieć oprócz tego że zapach jest bardzo delikatny.. za to truskawka nigdzie za to nie widziałam masła mango&marakuja..
Ja właśnei wczoraj widziałam wszystkie 5 w takim ślicznym rządku

Cytat:
Nina, kupiłam w Centrum w małym sklepiku z butami na Hożej, firma obuwnicza Maciejka.
O, u nas dużo sklepów ma tę markę, jednak rozchodzą się buty jak ciepłe bułeczki, już 2 modele chciałam kupić w lecie o pod koniec i nie udało mi się dorwać rozmiaru, chociaż miałam nawet zamawiany przez sprzedawcę
Cytat:

Jeszcze raz wielkie dzięki
Jak zobaczyłam u Parokeets że to odpowiednik Scorn Illamasqua no to musiałam go mieć

Poprawiłam kolejne 2 oceny z toksykologii, umówiłam się na następne 2 poprawy- neverending story

Dalej nie ma scrubu Farmony

Jutro wykończę podkład mineralny Revlon i Brevoxyl pójdzie lada dzień

Oglądałamw rossie kosmetyki Alterra- peeling żurawina-figa (będzie dobry jako zwykły żel, bo drobinkek prawie nie ma śladu) 7zł z groszami, żele 2 zapachowe i 1 bez- też coś koło tego kosztowały. Zapachy bardzo ładne i nie sztuczne, na pewno kupię, mam już tylko 7 szt. w zapasach
Stary 2011-01-26, 05:48   #717
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Poprawiłam kolejne 2 oceny z toksykologii, umówiłam się na następne 2 poprawy- neverending story

Ja dziś może będę w końcu w Ross. Miałam iść wczoraj, ale jakaś słaba byłam, cały wieczór przeleżałam na łóżku. Rodzice jeszcze na dodatek chorzy i choróbsko się po domu panoszy.
Stary 2011-01-26, 13:37   #718
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Oglądałamw rossie kosmetyki Alterra- peeling żurawina-figa (będzie dobry jako zwykły żel, bo drobinkek prawie nie ma śladu) 7zł z groszami, żele 2 zapachowe i 1 bez- też coś koło tego kosztowały. Zapachy bardzo ładne i nie sztuczne, na pewno kupię, mam już tylko 7 szt. w zapasach
Też widziałam peeling i żel bezzapachowy do ciała i włosów i jeszcze żel dla mężczyzn. Fajnie, mam nadzieję, że wejdzie szersza oferta. A jak gdzieś znajdę zapachowe żele to może kupię, bo mam tylko pół jednego i resztkę drugiego.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-01-26, 16:41   #719
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Też widziałam peeling i żel bezzapachowy do ciała i włosów i jeszcze żel dla mężczyzn. Fajnie, mam nadzieję, że wejdzie szersza oferta. A jak gdzieś znajdę zapachowe żele to może kupię, bo mam tylko pół jednego i resztkę drugiego.
Witaj, widzę ze remoncik wciągnął Cię na całego, może lepiej idź już coś kup bo się nagle okaże, że nie masz sie czym myć

wysłałam Ci PW- jakaś wizazanka się zwróciła do mnie o pomoc w sprawie KWC, ale ja się nie znam

Brrr, nie wiem czemu ale z dnia na dzień mi coraz zimniej

Ten tydzień to ostatnie dni ćwiczeń i zajęć na uczelni, już mi się chce płakać z tęsknoty

Zapuszczam CSI i chyba utnę małą drzemkę- zjadłam 3 pieczarkowe naleśniki i pękam. Miałam piwko wypić, ale zapomniałam, że je kupiłam i zrobiłam herbatę
Stary 2011-01-26, 17:16   #720
iceflower
Przyjaciółka KWC

Remoncik mnie wykańcza - nerwowo, fizycznie i finansowo - wizja tego, że nie będzie mnie stać za kilka dni nie tylko na żel pod prysznic ale nawet na mydło jest coraz bardziej realna.

Ale dzięki temu kupiłam w tym miesiącu tylko 3 kosmetyki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości