![]() |
#691 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
A ja mam aktualnie 1 żel i nie narzekam
![]() ![]() Jeszcze tylko muszę wyjść z balsamów i maseł na to samo, ale to już nie będzie taka łatwa sprawa. A propos balsamów to miałabym milion lat temu napisać jak mi się sprawuje nowy balsam Flos Leku, ale oczywiście zanim go wreszcie otworzyłam to już o tym zapomniałam:/ Ale już nadrabiam. Mam wersję mango i marakuja i chcę kolejną ![]() Poza tym na pewno będzie niewydajny, bo jest bardzo wodnisty, raczej jak mleczko a nie balsam,ale mi akurat nie zależy na razie na wydajności w obliczu tylu zapasów ![]() Błyskawicznie się wchłania, nie klei się, nie jest silikonowy (czego nienawidzę) ,ale skóra jest odczuwalnie bardziej nawilżona, miękka i bardzo przyjemna w dotyku. Do łydek nadal pozostaję przy masłach, bo tam wolę coś treściwszego, ale tak poza tym to jestem zachwycona i na pewno kupię drugi, zwłaszcza, że TŻ spróbował i chce swoją sztukę ![]() Madziarra świetny zbiór, prawie minimalizm ![]() Co do przeglądarek ja mam Chrome i może nie jestem absolutnie zachwycona, ale nie narzekam. W koszu wylądowały dziś rano żel do h.int., lakier do włosów i odżywka Pantene brązowa, dwufazowa w sprayu. Tym samym nie mam żadnej odżywki w sprayu i bardzo przydałaby mi się promocja na Aqua Light, bo jednak ta brązowa była gorsza.
#694 |
Zakorzenienie
|
Ja bym tak nie dała rady
![]() Akurat kończą mi się teraz 2 żele i mam jeszcze pół butli masła kakaowego Ziaji, więc muszę kupić nowy jeden, bo zamówiłam też jeden z Avonu. Ale się nażarłam. Na obiad miałam brokuły a na deser opchnęłam całe mango ![]()
#695 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() inna sprawa, ze mój kompouter ma jakieś dziwne ustawienia i wszystko tu chodzi wolniej niż w pozostałych 4 komputerach w domu ![]() A pazurków w końcu nie zrobiłam i nie mam siły, zaraz musze się zabrać do nauki. To, co miało się udać dziś- się udało zaliczyć, jutro kolejne 2 odpowiedzi mnie czekają, ale tym razem musze na 5 oba zaliczyć ![]() Cytat:
![]() żelik Cleanance i Pore Refiner Biodermy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja z jednym żelem na pewno nie dam rady- muszę miec 2 różne zapachy do wyboru ![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam sobie lakierek khaki z HM- jest chyba taki jak chciałam ![]() ![]() Przeszukałam pół miasta za peelingiem Farmony tutti frutti mango i brzoskwinia ale ni ma ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- I wymacałam żyrafkowy puder BeYu- cięzko było- tester na płasko na samym środku a z boku i przodu obstawiony całą kolekcją, no ale dałam radę niczego nei zepsuć i zasmakować- no i ble, konsystencja jakiej najbardziej nie lubię- ciut grubo zmielony a do tego kolor sobie a shimmer sobie- diwadlo, odwidział mi się w mgnieniu oka chociaż wzorek śliczny ![]()
![]() |
#696 |
po prostu Em :)
|
rzyrafko, błagam o zdjęcia khaki na paznokciach.
![]() A nowy lakier na Ciebie czeka i ma się dobrze. ![]()
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak na szybko paćnięte 2 warstwy, cięzko go oddać, wg mnie ma nutkę błotka więcej ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Ja używam IE i nie widzę potrzeby zmiany. Czasem mi się zawiesza, ale to sprawa komputera, który trzeba przeinstalować.
Miałam maseczkę oczyszczającą z Ziaji o którejpiszecie, ale słaba mi sie wydaję. Za to regenerujaca jest świetna. Ma super zapach - kakaowy z nutka kokosa, ale nie jest dla mnie duszący czy za mocny. Rzyrafko: kupiłam ostatnio żel Cleanance i nie wiem czy coś w nim nie kombinowali. Jest rzadszy niż ten który miałam jakies 1 czy 1,5 roku temu a i wysusza trochę czego wtedy nie robił ![]()
#699 |
|
BOSKI!!!!!!!
![]()
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Ja też go miałam jakieś 1,5 roku temu. Na razie nie chce mi się dumać nad innym. ciekawe jaki mi się wyda- wtedy na pewno nie wysuszał i wystarczało pół kropelki.
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- W Krakowskiej, było ich chyba ze 30 ![]() Dla pewności co do koloru podeszłam z nim do szyby ze światłem dziennym za wieszak z gaciami ![]() na żywo jest cieplejszy niż mi wyszedł ![]()
#701 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: no własnie. teraz nawet niezbyt da się wylać poł kropelki
![]()
#702 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A i kupilam dzis buty ![]() ![]()
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Aqua Light jest bardzo lekka i w sumie miała służyć chyba do rozczesywania włosów
![]() ![]() Ja tam wolę sera olejkowe avonu. Wczoraj użyłam Dove 2w1 i po pierwszym użyciu bardzo mi się podoba, włosy są faktyczni jak po odżywce, gładkie a mimo to mają objętość. Oby tak dalej ![]() Pokaż butkiii ![]()
#704 |
Zakorzenienie
|
Takie, tylko trochę któtsze
![]()
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2011-01-24 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dziś na pazurkach Lilly Eveline. Daaaawno nim nie malowałam. Na szczęście jeszcze jest dobry, ale chyba muszę w ten weekend zrobić przegląd lakierów i kilka wywalić, bo zgluciały.
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Więc czekamy na zapasy
![]() ![]() ![]() Flos Lek jakiś czas temu wypuścił serię maseł i balsamów w fajnych owocowych wersjach m.in. mango i marakuja, poziomka i truskawka http://www.floslek.com.pl/sklep.php?...d_kategoria=80 Ja kupowałam w promocji w SP, regularna cecha trochę wysoka, zwłaszcza maseł, więc z kolejnym zakupem poczekam na następną promocję ![]() Wiem, że Nosek miała/ma masła. Co do Aqua Light to tak jak pisała Rzyrafka jest to bardziej spray do rozczesywania niż odżywka, ale w sumie producent sam więcej nie obiecuje oprócz łatwego rozczesywania, nie obciążania i lekkości. Zdecydowanie nie odżywi włosów, ja używam rano kiedy mam 20-30 minut na umycie i wysuszenie włosów i jestem zadowolona. Waxy w sprayu wysuszały mi włosy a znowu ta brązowa odżwyka Pantene obciążała, więc wrócę do AL. Już za tydzień o tej porze będę w górach! ![]() ![]()
#707 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Masła Flos Lek są fajne, mam teraz truskawkowe i czekoladowe. Są dość zbite, tłuste, raczej mocno odżywcze. Czekoladowego użyłam dopiero dwa razy, także niewiele mogę powiedzieć
![]() ![]() ![]()
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
świetne
![]() ![]() no i muszę pochwalić Twój zbiorek pięlęgnacyjny, myślałam, że masz tego więcej, a Iza, że mniej ![]() ![]() Karolina, zazdroszczę ![]() ![]() może wybierz krem, który polecała Madziarra w wątku z pielęgnacją? zacytuję: Cold Cream Biodermy jest mniej tłusty od Avene, Avene przy nim to taka maść, ten jest bardziej jak gęstszy krem. Uzywam go na nartach i przy bardzo niskich temperaturach - chroni i zabezpiecza skórę bardzo dobrze, ale jak każdy tego typu krem zostawia na twarzy powłoczkę. nie znam się co jest dobre na długi czas na mrozie, ale na pewno wybierz coś z filtrem (chyba, że używasz normalnego filtru na co dzień, to jeszcze lepiej ![]() ![]()
#709 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() A na narty tylko Avene Cold Creme i na to filtr, nic lepiej nie natłuszcza i nie chroni.
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do kremu to ubiegła mnie już Organzza, polecam zarówno Biodermę jak i Avene ![]() Nina, kupiłam w Centrum w małym sklepiku z butami na Hożej, firma obuwnicza Maciejka. Cytat:
![]() Dziewczyny , założyłam wątek wymiankowy na Targowisku, może któraś byłaby zainteresowana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501974
![]() |
#711 |
|
Ja polecam krem Babydream chroniący przed zimnem i wiatrem. Kosztuje kilka złotych a jako jedyny poradził sobie z moją wrażliwą skórą, która przy mrozach dosłownie mnie boli jak jestem na zewnątrz.
![]()
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj wybieram się na narty (drugi raz po odwilży) na Słotwiny w Krynicy.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-01-25 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za typy kremowe- przyjrzę się temu BD i pozostałym. Szczerze wolałabym coś tańszego, bo na wyjeździe tego nie zużyję a na co dzień nie używam takich kremów w ogóle, bo są dla mnie za ciężkie nawet na noc.
No i może grzeszę, ale nie filtruję się ![]() Nosku a do jakiego innego masła porównałabyś konsystencję maseł FL? Kusi mnie właśnie ta poziomka i jeszcze arbuz. Szkoda, że balsamy są tylko w dwóch wersjach ![]() Mieszkać będziemy w Zakopanem, bo mamy tam akurat znajomego z pensjonatem ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-01-26 o 19:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 |
|
Jeśli jesteście zainteresowane limitowanką Black&White to klikajcie w podpis.
![]() rzyrafko, ten czarny lakier to był bardzo dobry wybór. ![]()
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kremów na zimę mnie w tym roku dość dobrze służył krem Flos Leku, o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wy.html&next=1 Co prawda jest tłustawy i zostawia powłoczkę na skórze, ale też dobrze nawilża i chroni a dodatkowo koi także cerę po przebywaniu na mrozie ![]()
![]() |
#716 | ||||
Zakorzenienie
|
Ooo, fajne!
Jak niektóre zielone glinki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak zobaczyłam u Parokeets że to odpowiednik Scorn Illamasqua no to musiałam go mieć ![]() Poprawiłam kolejne 2 oceny z toksykologii, umówiłam się na następne 2 poprawy- neverending story ![]() Dalej nie ma scrubu Farmony ![]() Jutro wykończę podkład mineralny Revlon i Brevoxyl pójdzie lada dzień ![]() Oglądałamw rossie kosmetyki Alterra- peeling żurawina-figa (będzie dobry jako zwykły żel, bo drobinkek prawie nie ma śladu) 7zł z groszami, żele 2 zapachowe i 1 bez- też coś koło tego kosztowały. Zapachy bardzo ładne i nie sztuczne, na pewno kupię, mam już tylko 7 szt. w zapasach ![]()
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś może będę w końcu w Ross. Miałam iść wczoraj, ale jakaś słaba byłam, cały wieczór przeleżałam na łóżku. Rodzice jeszcze na dodatek chorzy i choróbsko się po domu panoszy.
![]() |
#718 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wysłałam Ci PW- jakaś wizazanka się zwróciła do mnie o pomoc w sprawie KWC, ale ja się nie znam ![]() Brrr, nie wiem czemu ale z dnia na dzień mi coraz zimniej ![]() Ten tydzień to ostatnie dni ćwiczeń i zajęć na uczelni, już mi się chce płakać z tęsknoty ![]() Zapuszczam CSI i chyba utnę małą drzemkę- zjadłam 3 pieczarkowe naleśniki i pękam. Miałam piwko wypić, ale zapomniałam, że je kupiłam i zrobiłam herbatę ![]()
![]() |
#720 |
Przyjaciółka KWC
|
Remoncik mnie wykańcza - nerwowo, fizycznie i finansowo - wizja tego, że nie będzie mnie stać za kilka dni nie tylko na żel pod prysznic ale nawet na mydło jest coraz bardziej realna.
![]() Ale dzięki temu kupiłam w tym miesiącu tylko 3 kosmetyki. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.