Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-) - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-08, 00:07   #721
edytcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-)

Sniezynka lubie lososia lubie A jak ja lubie bezy i bita smietane

Ciekawe czy uda Ci sie isc spac Ja tez bede sie zbierac, jutro do lekarza z mala pojade.
A potem na zakupy, robie liste wlasnie - na powitanie tz musze sie zaopatrzyc, bo sama to malo jem, na sniadanie wystarczy mi mleko z platkami, a tz to kanapki musi miec, albo parowki, a najlepiej to jajecznice z boczkiem tez lubie.

Cos mi sie moj baczek znowu kreci
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 00:10   #722
monka23
Zakorzenienie

Ja tez lubie wedzonego lososia dobry tez jest pieczony W ciazy to ja tylko to jadlam jakies braki rybne nadrabialam.

Edycia tez w sobote mam zamiar robic ciasto ta krowke albo karpatke i jakas saltke jak mamuska wpadnie to cos w lodowce bedzie hehe ale zobaczymy co z tymi checiami .

Sniezynka jest imie Mojrzesz w Koranie tak mi tz mowi , ja nie wiem bo nie czytalam A Mojrzesz to chyba imie Zydowskie hehe To co spadaj spac my zaczynamy film ogladac z DZIDKIEM. Z takim placzem sie obudzil nie dalo sie go uspokojic i wzielam go na dol .To dobranoc
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 00:15   #723
edytcia
Zakorzenienie

Ja tez uciekam w takim razie.

Sniezynka dobranoc

monka milego seansu

Do dnia PA PA
Stary 2008-02-08, 09:20   #724
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Dzień Doberek
A my wczoraj padlismy z Lulutem Andrzej miał ja usypiać ale tak płakała za mna ze poszłam do niej i wszyscy zasnelismy. O 24.00 sie przebudziłam, umyłam, przebrałam i poszłam dalej spać - do teraz.. i dalej jestem niewyspana

Śnieżynka wczoraj oglądałam na TVN Style program "Co jest dla ciebie dobre", jednym z tematów było porównanie treningu (na rowerku stacjonarnym). Jedna laska ćwiczyła 40min z takim samym tempem natomiast druga 20 min ze zmiennym tempem. No i po 4 miesiącach były wyniki: ta pierwsza przytyła 1kg, natomiast ta druga schudła 8 kg Poczytaj o tym Tłumaczyli dlaczego tak sie dzieje ale już nie usłyszałam bo Ala ich przekrzyczała

Monka
tak myślałam, zę Wy też tylko cywilny weśmiecie A ten rytuał turecki bardzo ciekawy

Idę zjeść sniadanie
Stary 2008-02-08, 09:58   #725
monka23
Zakorzenienie

Doridee smacznego A co Alutce sie stalo ze tak plakala? moj tez sie przebudzil z takim placzem i na dole potem swirowal z nami Normalnie on ma niezle pod sufitek hehe

Niezle panna schudla To chyba o to chodzi zeby nie przyzwyczajic miesni I dlatego zmienia sie tepo cwiczen Tak samo jestprzeciez z a6w z kazdym dniem zwieksza sie ilosc powtorzen Miesnie nie maja czasu sie przyzwyczajic i caly czas pracuja .Dobrze ze to napisalas A klijetka zmieniala te tepo cwiczen w jednej serii cwiczen czy np co dwa dni?
Stary 2008-02-08, 10:10   #726
blondie-b1
BAN stały

Eeee dziewczyny nie napalajcie się tak... Mój TZ co prawda skończyłwychowanie fizyczne, ale siłownia to jego hobby, sam sobie ćwiczy więc mam nadzieję, że również dla mnie coś wymyśli Ale wczoraj mi powiedział, ze on nigdy nie interesował się treningami na spalanie tłuszczyku tylko raczej siłowe więc nie wiem co mnie czeka...

monka-fajnie masz z tym ślubem... Kiedy to u nas było...
blondie-b1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 10:19   #727
monka23
Zakorzenienie

Blondi ale jak mowisz tz buja na silke wiec napewno ci cos ulozy , znajomych tam ma i razem cos wymysla .Da ci godzine zebys spedzila na biezni i napewno schudniesz.Jak sobie pomysle ze tyle zalatwiania z tym slubem to az mi sie odechciewa

O mialam pytac sie ktora z was orientuje sie gdzie organizuja we Wrocku meski striptiz .I czy ktos zna turecka knajpe i godna poleceniaBede chciala zamowic troche potraw tureckich na wesele zeby goscie zasmakowali.W ciemno troche boje sie kupowac.
Stary 2008-02-08, 10:29   #728
blondie-b1
BAN stały

monka-na siłce to on niestety ćwiczy sam, bo w domu mamy sprzęt. Ale aeroby to podstawa przy tłuszczyku niestety.. :/
A o Wrocku to ja pojęcia nie mam...
Stary 2008-02-08, 11:02   #729
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Monka tu chodziło o zmianę tempa ćwiczeń w czasie treningu, np. 5 min wolno, 5 min bardzo szybko, 5 min średnio (no tam im sie wyświetla na monitorku z jakim tempem ćwiczą, przy jakim tętnie itd.) W czasie każdego treningu ćwiczyła tak samo. Dziś o 14.55 jest ten program to obejrzyj (tylko u Ciebie to będzie 13.55 - tak?? )

Z tym Wrockiem to Ci nie pomogę
Stary 2008-02-08, 11:27   #730
monka23
Zakorzenienie

Doridee dzieki jak bede w domu to sobie lukne Na biezni mam tak wlasnie , kilka programow i tam co kilka minut mi sie tepo zmienia wiec z tym problemow nie ma zato z orbiterkiem musze sama przekrecac . Ciekawe czy pokaza cwiczenia silowe Chodzi mi wlasnie o ta sztange co ile mam zmieniac ciezar .Musze kogosz silki zapytac albo pogrzebac na fitnesie Ale lenia mam takiego ze nawet mi sie tam niechce wchodzic No zobaczymy.

I zobaczylam jakims cudem szybko to znalazlam hehe Co dwa tyd o 2 kg zwikeszam ciezar . Milego dnia
Stary 2008-02-08, 12:23   #731
djamelka
Rozeznanie

Czesc babeczki!!!! No sniezynka ja tez walcze z tluszczemale az tak to nie szaleje-ale widze juz rezultaty wiec mi to wystarczy!!!!! Monka a rodzina twojego tz bedzie na weselu?To ta tradycja turecka to super (jak by ci dali za duzo tego zlota to mozesz nam tu rzucic po brazoletce!!!!!) Edytcia z ta pomoca to niejest moja pracaja to robie za fri .Bo sa tu tacy ludzie ze naprawde potrzebuja pomocy .Jak ostatnio taka polka przyjechala do mnie i byla wszoku ze zus kazal jej zaplacic 400euro a ona niewie za co i przywiozla mi ten papier.Jak sie okazalo to nie ona mniala zaplacic tylko zus jej dawal te pieniadze na znalezienie sobie ubezpieczeniaa ta baba chciala im zawiesc czek na 400euro Niekiedy takie *******ki ale ci ludzie sa tu pogubieni przez brak znajomosci jezykajak cholera.I niestety ale w konsulacie nic a nic nie pomagaja tylko jakies paszporty itp Jutro mam imprezke:jupi to znaczy w niedziele ale jutro robie)zaprosilam niby nikogo a sie nazbieralo 14doroslych i 4 dzieciwiec bede mniec troche przygotowywanal e co tam w koncu ostatnie dziescia
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 12:47   #732
blondie-b1
BAN stały

djamelka fajnie, ze pomagasz tym niezoorientoowanym Wszakże w obcym kraju nawet najmądrzejszy może stracić czasmi głowę

Jupi widzę dzielnie się trzymasz i jesteś jeszcze na Wizażu

Marceluś mi strasznie kicha w nocy i pokasłuje... A w ciągu dnia nic Może za zimno w nocy jest?
Stary 2008-02-08, 13:28   #733
djamelka
Rozeznanie

Blondie moze twoj maly kaszle w nocy bo katarek do gardla mu splywa i go to podraznia.Moj tez tak czesto ma.Ze w dzien nic a na noc kaszle JUPI zycze powodzenia bo cos czuje ze twoj dzien dzis lub jutro::::
Stary 2008-02-08, 14:51   #734
monka23
Zakorzenienie

Amelka haha dobre z tym 400 euro to sie babeczka musiala niezle zdziwic Tez pochwalaem to co robisz super , czasem na obczyznie wychodzi kto jest kto Tutaj sie mowi ze polak polaka oszuka Ja tam nie wiem narazie mialam gitesik ale z teo co slysze i czytam to szok .
Rodzina mojego tz-ta nie bedzie na weselu bo oczywiscie okazalo sie ze o musialby im bilety kupic noclegi zalatwiac a rodzina jest przogromna wiec pojedziemy do turcji i jakies przyjcie zrobimy albo grill ,spije te niewiasty a potem mnie pogonia haha

Blondi moze jest tak jak Amelka mowi albo go lekko przeiwalo i w nocy wychodzi .Mi maly tez tak czasem kaszlal odrazudo lekarza lecialam to sie babka smiala zemnie ze dziecko tylko slina sie zakrztusilo a ja juz sluzbe zdrowia na nogi stawiam Oby to nie bylo przeziebienie Wklej fotki dziciakow

Oby mi dzidek zasnol pobyczyla bym sie na spokojnie

Sie ma Lucy , widze cie haha .
Stary 2008-02-08, 16:29   #735
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Dzien doberek

No i znowu miałam co czytaćale fajnie,przynajmniej sie cos dzieje

Edytcia moj tz skonczyl 21stycznia tez 29lat,wiec mam młodego mężuśkano i przystojnego bo mimo że jestesmy razem juz od 12lat to wciaz jestem w nim zakochanato chyba Walentynki tak na mnie działają

A obcinać sie nie chceszkoda mi włosków mam je do łopatek wiec najwyżej podetne końcówkiale nadal zastanawiam sie nad kolorem pasemekplatynow e czy czerwone????

Jupi wczoraj jedna z moich koleżanek urodziła synka miała termin na 14lutego ale dzidziś się pośpieszył,ma 54cm i 3760g,fajnie!!!

A teraz ciekawe kto następny

Wy tak wciaz o tych cwiczeniach...j a zaczne ale jakies na ujedrnienie pupychcialabym taka jak ma J.Lo ale niemam az takiej wielkiej wiec chodzi mi o kształt

Doridee kupiłam nowy róz ale jestem wściekła bo jest twardy jak cholera i wogóle nie idzie go nabrać na pędzelco mam zrobić???A tylko jeden kolor był taki jak mi pasuje...
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 17:01   #736
blondie-b1
BAN stały

Zdjęcia dzieciaczków wklaję wieczorem, obecuję
Ja to się martiłóąm małym, a tu Rozalka wstaje z drzemki cała rozpalona i katar jej leci... Dziwne, jak to u dzieci się szybko choroba rozwija, rano nic jej nie było... :/
Wczoraj byliśmy z nią w supermarkecie, może tam coś złapała... (
Stary 2008-02-08, 17:09   #737
MONIKA1850
Zakorzenienie

Blondie moje maluchy tez dostaja katar juz Darii dalam clemastinum,ma tez kaszel ale jest taki mokry wiec sie tak nie meczyto przez ta pogode bo raz cieplo a raz wieje i mroz

Gdzie one znowu sie podzialy???

No zreszta to nic dziwnego bo NIETOPERKI noca latają!!!!
Stary 2008-02-08, 17:31   #738
Sniezynka21
Zakorzenienie

Pierwszy nietoperek sie melduje

Dzisiaj bylam w pracy na 12 i juz jestem w domku Teraz ide sprzatac, pozniej popisze wiecej
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 17:33   #739
MONIKA1850
Zakorzenienie

Prosze-nastepny makijaż beznadzieja

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...11#post6531811
Stary 2008-02-08, 18:12   #740
edytcia
Zakorzenienie

No i wrocilysmy od lekarza - zapalenie oskrzeli. Klacid dostalismy i pa. I musze ja pochwali - w koncu pdczas badania nie plakala i ladnie pokazala gardelko.

Amelka super ze masz sile i checi, zeby pomagac takim zagubionym ludziom. "Szacun" jak to sie mowi
A historia z tymi 400euro przednia
Urodziny masz 10lutego, bo juz nie wiem?

Monika a moze my jakies blizniaczki (niemal) jednojajowe jestesmy
co do kolorow pasemek to mi, tak patrzac na inne kobiety, bardziej podobaja sie platynowe, do czerwonych trzeba miec idealna cere - tak mi sie zdaje. No i platynowe berdziej eleganckie mi sie zdaja. Ale to tylko moja opinia.
Co do J.Lo to moj tz jak kiedys ja (jej tylek) zobaczyl w tv na rozdaniu jakis nagrod czy cos, to powiedziel tylko "O ja pierd..!!!" co oznaczalo, ze ten tylek to ma nie duzy, ale ogromniasty
Zosia tez miala tylko taki mokry, odrywajacy sie kaszel, i wyszlo, ze to zapalenie oskrzeli.

blondie idziesz z dzieciakami do lekarza? Przy dwojce chorych to musi nieciekawie.

Jutro bedzie tz, jutro bedzie tz
Stary 2008-02-08, 18:33   #741
MONIKA1850
Zakorzenienie

Edytcia siostro!!!Moj tz tez nie lubi duzych pupeka mi chodzilo raczej o ksztalt nie o wielkosc,bo ona mimo to ze jest "wielka" to ma bardzo ladny ksztalt,taki okraglutkia ja mam chuda i jakas taka nie jedrna

A co do tych pasemek to chcialabym cos takiego jak wkleilambo ten czerwony to bylby zbyt krzykliwy chyba

A jutro jak wroci twoj tz to napewno bedzie dzidzia za 9 miechow!!!!!!!!!!!!!!!:ee k:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5060062.jpg (35,7 KB, 5 załadowań)
Stary 2008-02-08, 18:42   #742
edytcia
Zakorzenienie

Monika dzidzi narazie nie bedzie - wiesz ze nie moge, jak bym mogla to moze... ale i tak bysmy nie chcieli mieszkac w jedym pokoju w czworke wiec odpada. No chyba, ze Bog da
A te pasemka fajne, ladne, wlasnie o takich myslalam. Platynowe tez troche rozswietla twarz.
Ja tez zaczne moze cwiczyc jak wszystko zalatwie - bedzie trzeba zglosic sie do Doridee i poprosic o te plyty co ona ma, na pupe, na ramiona i cos tam jeszcze Ale narazie czekam.
Stary 2008-02-08, 18:51   #743
MONIKA1850
Zakorzenienie

Edytcia wiem,wiem-sorki tak mi sie napisalo
Ja akurat ogladam Detektywów uwielbiam to a zwlaszcza jak gra Dziób(przystojniaczek)

Kurcze nic mi sie nie chce i mam apetyt na ptasie mleczko

Zaraz wieczorynka i potem połoze maluchy spać!!będę miała chwile spokojuaz tz wróci i zaciagnie mnie do wyrka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-08, 20:25   #744
djamelka
Rozeznanie

Monka fajna ta fryzurka i pasemka-superDwanascie lat jestes z twoim tzto juz troche!!!!!Fajnie ze dalej go tak kochasz jak kiedys.Ja mojego tez bym zanic w swiecie nie zamienilaTo jest moj przyjaciel kochanek(do tego super kochanek)moj rozmiarale ja dopiero 10lat z moim tz wiec jestes lepsza-tak trzymac No dziewczyny ja tak pomagam bo mam wielkie serce i te osoby wiedza do kogo sie kierowacale zycie jest wielka zagadka wiec moze oni kiedys mi pomogajak bede potrzebowac cos!!!!!!
Stary 2008-02-08, 20:42   #745
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Ala jak zwykle wyje, że to nie ja ją usypiam tylko Andrzej... Kurcze i weź sie tu rusz gdziekolwiek... Chyba to niej idę

Na dodatek pokłóciłam sie dzis z TŻ i mam HH

Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom
Stary 2008-02-08, 20:43   #746
MONIKA1850
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djamelka Pokaż wiadomość
Monka fajna ta fryzurka i pasemka-superDwanascie lat jestes z twoim tzto juz troche!!!!!Fajnie ze dalej go tak kochasz jak kiedys.Ja mojego tez bym zanic w swiecie nie zamienilaTo jest moj przyjaciel kochanek(do tego super kochanek)moj rozmiarale ja dopiero 10lat z moim tz wiec jestes lepsza-tak trzymac No dziewczyny ja tak pomagam bo mam wielkie serce i te osoby wiedza do kogo sie kierowacale zycie jest wielka zagadka wiec moze oni kiedys mi pomogajak bede potrzebowac cos!!!!!!
Nie mogetwoj rozmiar powiadaszmoj tz tez ma moj rozmiar

A teraz zajrzyjcie tu:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=112762

jak to przeczytalam to mialam szal jak cholera!!!!coza idiotki!!!!Brak słów
Stary 2008-02-08, 21:08   #747
Sniezynka21
Zakorzenienie

No ! Ja juz po robocie Chatka wysprzatana, ja wygimnastykowana dzisiaj jezdzilam na 1 i 2 i bylo lepiej niz na 10 Przejechalam 16 km w 45 minutek Skakanka mi dzisiaj przyszla, ale bez baterii musze jutro kupic i ja wyprobowac.

Edytcia widze radosc bije na kilometry od Ciebie Pewnie ciesz sie w koncu bedziesz miala swojego przyjeciela i kochanka w jednym przy sobie

Monika ja sie nie znam za bardzo na makijazach od strony technicznej ale bardzo mi sie podobaja Podobaja mi sie te wloski na zdjeciu

Doridee co sie stalo ?? Cos powaznego ?? A Alutka niech sobie poplacze, bo jak bedziesz tak chodzic do niej, to zawsze tak juz bedzie... daj szanse Andrzejowi sie wykazac

Monka gdzie Ty sie znowu podziewasz ?? Pokaz swoje buty co kupilas czy to te o ktorych pisalas ???

Wenezja, Daria, Kasia chodzcie do nas, bo pozniej nie nadrobicie
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-08, 21:19   #748
MONIKA1850
Zakorzenienie

Sniezynka

Doridee mam nadzieje ze to taka klotnia" od dzis do jutra"
Stary 2008-02-08, 21:31   #749
monka23
Zakorzenienie

Blondi oby ci twoj duecik nie rozchorowal sie na ament i szybko im przeslo Moze to przez ten market pelno zarazkow wentylatory chodza zarazkow miliony.

Edycia to Zoska nie miala sie kiedy rozchorowac oczywiscie zarty Duzo zdrowka dla niej , zobaczy jutro tate to szybko wyzdrowieje

Monika zaraz sobie poczytam ale czuje ze tez sie wpienie

Doridee i jak Aluska dalej placze? moze ja cos boli czy co? Moj padl jak kawka ale kolacji nie tknol Od wczoraj je jakby chcial a nie moglNie to nie .Pewnie z glodu mi sie obudzi i bedzie szalal w nocy jak wczoraj.

Sniezynka no ja tez juz po cwiczeniach ale nie cwiczylam na orbiterku ale areobik Masakra jakie tam tepo haha wyzionelam ducha pocwiczylam sztange i brzuszki i wsio haha Bede sobie musiala jakies odzywki kupic .Daj znac jak ta skakanka
Stary 2008-02-08, 21:32   #750
blondie-b1
BAN stały

edytcia- no nieźle się mała załatwiła... Szybkiego powrotu do zdrowia życzę! My nie idziemy narazie do lekarza, bo Marci czasami kaszle, parę razy kichnie i nic się nie rozwija, a Rozalce gorączka też gwałtownie nie podkoczyła. Poszła szybciutko spać (18.50), niestety bez jedzenia, bo nie chciała niczego tknąć Dałam jej Panadol i Viburcol, może się przez noc przeleczy...
Fajnie, że Twój mąż wraca, wyobrażam sobie jak muszisz być stęskniona... Ja odkąd znam TZ nie widziałam się z nim dłużej niż 10 dni, a już mi było ciężko...
monika-kolor fajny, wydaje mi się, że będzie do Cie bie pasował, ale kontrast bardzo odważny jeśli w takiej ilości te pasemka planujesz...
makijaż wygląda na fajny, ale rzeczywiście bardzo słabo widać... Szkoda...

Wrzucam zdjęcia jak obiecałam
Ze spacerku i mycia ząbków. Przypominam: Rozalka 20 miesięcy, Marcel 5 miesięcy, mama: bezcenna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f1.jpg (25,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f5.jpg (41,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f2.jpg (27,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nk3.jpg (44,5 KB, 11 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości