|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-)
Sniezynka lubie lososia lubie
![]() Ciekawe czy uda Ci sie isc spac Ja tez bede sie zbierac, jutro do lekarza z mala pojade. A potem na zakupy, robie liste wlasnie - na powitanie tz musze sie zaopatrzyc, bo sama to malo jem, na sniadanie wystarczy mi mleko z platkami, a tz to kanapki musi miec, albo parowki, a najlepiej to jajecznice z boczkiem ![]() Cos mi sie moj baczek znowu kreci
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez lubie wedzonego lososia
dobry tez jest pieczony W ciazy to ja tylko to jadlam jakies braki rybne nadrabialam .Edycia tez w sobote mam zamiar robic ciasto ta krowke albo karpatke i jakas saltke jak mamuska wpadnie to cos w lodowce bedzie hehe ale zobaczymy co z tymi checiami . Sniezynka jest imie Mojrzesz w Koranie tak mi tz mowi , ja nie wiem bo nie czytalam A Mojrzesz to chyba imie Zydowskie hehe To co spadaj spac my zaczynamy film ogladac z DZIDKIEM. Z takim placzem sie obudzil nie dalo sie go uspokojic i wzielam go na dol .To dobranoc
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez uciekam w takim razie.
Sniezynka dobranoc monka milego seansu Do dnia PA PA
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
A my wczoraj padlismy z Lulutem Andrzej miał ja usypiać ale tak płakała za mna ze poszłam do niej i wszyscy zasnelismy. O 24.00 sie przebudziłam, umyłam, przebrałam i poszłam dalej spać - do teraz.. i dalej jestem niewyspana ![]() Śnieżynka wczoraj oglądałam na TVN Style program "Co jest dla ciebie dobre", jednym z tematów było porównanie treningu (na rowerku stacjonarnym). Jedna laska ćwiczyła 40min z takim samym tempem natomiast druga 20 min ze zmiennym tempem. No i po 4 miesiącach były wyniki: ta pierwsza przytyła 1kg, natomiast ta druga schudła 8 kg Poczytaj o tym ![]() Monka tak myślałam, zę Wy też tylko cywilny weśmiecie A ten rytuał turecki bardzo ciekawy Idę zjeść sniadanie
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Doridee smacznego
A co Alutce sie stalo ze tak plakala? moj tez sie przebudzil z takim placzem i na dole potem swirowal z nami Normalnie on ma niezle pod sufitek heheNiezle panna schudla To chyba o to chodzi zeby nie przyzwyczajic miesni I dlatego zmienia sie tepo cwiczen Tak samo jestprzeciez z a6w z kazdym dniem zwieksza sie ilosc powtorzen Miesnie nie maja czasu sie przyzwyczajic i caly czas pracuja .Dobrze ze to napisalas A klijetka zmieniala te tepo cwiczen w jednej serii cwiczen czy np co dwa dni?
|
|
|
|
#726 |
|
BAN stały
|
Eeee dziewczyny nie napalajcie się tak...
Mój TZ co prawda skończyłwychowanie fizyczne, ale siłownia to jego hobby, sam sobie ćwiczy więc mam nadzieję, że również dla mnie coś wymyśli Ale wczoraj mi powiedział, ze on nigdy nie interesował się treningami na spalanie tłuszczyku tylko raczej siłowe więc nie wiem co mnie czeka... ![]() monka-fajnie masz z tym ślubem... Kiedy to u nas było...
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi ale jak mowisz tz buja na silke wiec napewno ci cos ulozy , znajomych tam ma i razem cos wymysla
.Da ci godzine zebys spedzila na biezni i napewno schudniesz .Jak sobie pomysle ze tyle zalatwiania z tym slubem to az mi sie odechciewa![]() O mialam pytac sie ktora z was orientuje sie gdzie organizuja we Wrocku meski striptiz .I czy ktos zna turecka knajpe i godna polecenia Bede chciala zamowic troche potraw tureckich na wesele zeby goscie zasmakowali.W ciemno troche boje sie kupowac.
|
|
|
|
#728 |
|
BAN stały
|
monka-na siłce to on niestety ćwiczy sam, bo w domu mamy sprzęt. Ale aeroby to podstawa przy tłuszczyku niestety.. :/
A o Wrocku to ja pojęcia nie mam...
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Monka tu chodziło o zmianę tempa ćwiczeń w czasie treningu, np. 5 min wolno, 5 min bardzo szybko, 5 min średnio (no tam im sie wyświetla na monitorku z jakim tempem ćwiczą, przy jakim tętnie itd.) W czasie każdego treningu ćwiczyła tak samo. Dziś o 14.55 jest ten program to obejrzyj (tylko u Ciebie to będzie 13.55 - tak?? )
Z tym Wrockiem to Ci nie pomogę
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Doridee dzieki jak bede w domu to sobie lukne Na biezni mam tak wlasnie , kilka programow i tam co kilka minut mi sie tepo zmienia wiec z tym problemow nie ma zato z orbiterkiem musze sama przekrecac . Ciekawe czy pokaza cwiczenia silowe Chodzi mi wlasnie o ta sztange co ile mam zmieniac ciezar
.Musze kogosz silki zapytac albo pogrzebac na fitnesie Ale lenia mam takiego ze nawet mi sie tam niechce wchodzic No zobaczymy.I zobaczylam jakims cudem szybko to znalazlam hehe Co dwa tyd o 2 kg zwikeszam ciezar . Milego dnia |
|
|
|
#731 |
|
Rozeznanie
|
Czesc babeczki!!!! No sniezynka ja tez walcze z tluszczem
) Edytcia z ta pomoca to niejest moja praca a ta baba chciala im zawiesc czek na 400euro Niekiedy takie *******ki ale ci ludzie sa tu pogubieni przez brak znajomosci jezyka jak cholera.I niestety ale w konsulacie nic a nic nie pomagaja tylko jakies paszporty itp Jutro mam imprezke to znaczy w niedziele ale jutro robie)zaprosilam niby nikogo a sie nazbieralo 14doroslych i 4 dzieci wiec bede mniec troche przygotowywan al e co tam w koncu ostatnie dziescia
|
|
|
|
#732 |
|
BAN stały
|
djamelka fajnie, ze pomagasz tym niezoorientoowanym
Wszakże w obcym kraju nawet najmądrzejszy może stracić czasmi głowę ![]() Jupi widzę dzielnie się trzymasz i jesteś jeszcze na Wizażu ![]() Marceluś mi strasznie kicha w nocy i pokasłuje... A w ciągu dnia nic Może za zimno w nocy jest?
|
|
|
|
#733 |
|
Rozeznanie
|
Blondie moze twoj maly kaszle w nocy bo katarek do gardla mu splywa i go to podraznia.Moj tez tak czesto ma.Ze w dzien nic a na noc kaszle JUPI zycze powodzenia bo cos czuje ze twoj dzien dzis lub jutro::::
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Amelka haha dobre z tym 400 euro
to sie babeczka musiala niezle zdziwic Tez pochwalaem to co robisz super , czasem na obczyznie wychodzi kto jest kto Tutaj sie mowi ze polak polaka oszuka Ja tam nie wiem narazie mialam gitesik ale z teo co slysze i czytam to szok .Rodzina mojego tz-ta nie bedzie na weselu bo oczywiscie okazalo sie ze o musialby im bilety kupic noclegi zalatwiac a rodzina jest przogromna wiec pojedziemy do turcji i jakies przyjcie zrobimy albo grill ,spije te niewiasty a potem mnie pogonia haha Blondi moze jest tak jak Amelka mowi albo go lekko przeiwalo i w nocy wychodzi .Mi maly tez tak czasem kaszlal odrazudo lekarza lecialam to sie babka smiala zemnie ze dziecko tylko slina sie zakrztusilo a ja juz sluzbe zdrowia na nogi stawiam Oby to nie bylo przeziebienie Wklej fotki dziciakowOby mi dzidek zasnol pobyczyla bym sie na spokojnie ![]() Sie ma Lucy , widze cie haha . |
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
No i znowu miałam co czytać ale fajnie,przynajmniej sie cos dziejeEdytcia moj tz skonczyl 21stycznia tez 29lat,wiec mam młodego mężuśka no i przystojnego bo mimo że jestesmy razem juz od 12lat to wciaz jestem w nim zakochana![]() A obcinać sie nie chce platynow e czy czerwone????![]() Jupi wczoraj jedna z moich koleżanek urodziła synka A teraz ciekawe kto następny ![]() Wy tak wciaz o tych cwiczeniach... j a zaczne ale jakies na ujedrnienie pupy chcialabym taka jak ma J.Lo ale niemam az takiej wielkiej wiec chodzi mi o kształt![]() Doridee kupiłam nowy róz ale jestem wściekła bo jest twardy jak cholera i wogóle nie idzie go nabrać na pędzel co mam zrobić???A tylko jeden kolor był taki jak mi pasuje...
|
|
|
|
#736 |
|
BAN stały
|
Zdjęcia dzieciaczków wklaję wieczorem, obecuję
![]() Ja to się martiłóąm małym, a tu Rozalka wstaje z drzemki cała rozpalona i katar jej leci... Dziwne, jak to u dzieci się szybko choroba rozwija, rano nic jej nie było... :/Wczoraj byliśmy z nią w supermarkecie, może tam coś złapała... ( |
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Blondie moje maluchy tez dostaja katar juz Darii dalam clemastinum,ma tez kaszel ale jest taki mokry wiec sie tak nie meczy
to przez ta pogode bo raz cieplo a raz wieje i mroz![]() Gdzie one znowu sie podzialy??? No zreszta to nic dziwnego
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy nietoperek sie melduje
![]() Dzisiaj bylam w pracy na 12 i juz jestem w domku Teraz ide sprzatac, pozniej popisze wiecej
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze-nastepny makijaż
beznadzieja![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...11#post6531811 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
No i wrocilysmy od lekarza - zapalenie oskrzeli. Klacid dostalismy i pa. I musze ja pochwali - w koncu pdczas badania nie plakala
i ladnie pokazala gardelko.Amelka super ze masz sile i checi, zeby pomagac takim zagubionym ludziom. "Szacun" jak to sie mowi ![]() A historia z tymi 400euro przednia Urodziny masz 10lutego, bo juz nie wiem? Monika a moze my jakies blizniaczki (niemal) jednojajowe jestesmy co do kolorow pasemek to mi, tak patrzac na inne kobiety, bardziej podobaja sie platynowe, do czerwonych trzeba miec idealna cere - tak mi sie zdaje. No i platynowe berdziej eleganckie mi sie zdaja. Ale to tylko moja opinia. ![]() Co do J.Lo to moj tz jak kiedys ja (jej tylek) zobaczyl w tv na rozdaniu jakis nagrod czy cos, to powiedziel tylko "O ja pierd..!!!" co oznaczalo, ze ten tylek to ma nie duzy, ale ogromniasty ![]() Zosia tez miala tylko taki mokry, odrywajacy sie kaszel, i wyszlo, ze to zapalenie oskrzeli. blondie idziesz z dzieciakami do lekarza? Przy dwojce chorych to musi nieciekawie. Jutro bedzie tz, jutro bedzie tz |
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Edytcia
Moj tz tez nie lubi duzych pupek![]() a mi chodzilo raczej o ksztalt nie o wielkosc,bo ona mimo to ze jest "wielka" to ma bardzo ladny ksztalt,taki okraglutki![]() A co do tych pasemek to chcialabym cos takiego jak wkleilam bo ten czerwony to bylby zbyt krzykliwy chyba![]() A jutro jak wroci twoj tz to napewno bedzie dzidzia za 9 miechow!!!!!!!!!!!!!!!:ee k: ![]() ![]()
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Monika
dzidzi narazie nie bedzie - wiesz ze nie moge, jak bym mogla to moze... ale i tak bysmy nie chcieli mieszkac w jedym pokoju w czworke wiec odpada. No chyba, ze Bog da ![]() A te pasemka fajne, ladne, wlasnie o takich myslalam. Platynowe tez troche rozswietla twarz. Ja tez zaczne moze cwiczyc jak wszystko zalatwie - bedzie trzeba zglosic sie do Doridee i poprosic o te plyty co ona ma, na pupe, na ramiona i cos tam jeszcze Ale narazie czekam.
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Edytcia wiem,wiem-sorki tak mi sie napisalo
![]() Ja akurat ogladam Detektywów uwielbiam to a zwlaszcza jak gra Dziób(przystojniaczek )Kurcze nic mi sie nie chce i mam apetyt na ptasie mleczko ![]() ![]() Zaraz wieczorynka i potem połoze maluchy spać!! az tz wróci i zaciagnie mnie do wyrka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
Monka fajna ta fryzurka i pasemka-super
to juz troche!!!!!Fajnie ze dalej go tak kochasz jak kiedys.Ja mojego tez bym zanic w swiecie nie zamienila![]() ale ja dopiero 10lat z moim tz wiec jestes lepsza-tak trzymac jak bede potrzebowac cos!!!!!!
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Ala jak zwykle wyje, że to nie ja ją usypiam tylko Andrzej...
Kurcze i weź sie tu rusz gdziekolwiek... Chyba to niej idę ![]() Na dodatek pokłóciłam sie dzis z TŻ i mam HH ![]() Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twoj rozmiar powiadasz moj tz tez ma moj rozmiar![]() A teraz zajrzyjcie tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=112762 jak to przeczytalam to mialam szal jak cholera!!!! coza idiotki!!!!Brak słów |
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
No ! Ja juz po robocie
![]() dzisiaj jezdzilam na 1 i 2 i bylo lepiej niz na 10 Przejechalam 16 km w 45 minutek musze jutro kupic i ja wyprobowac.Edytcia widze radosc bije na kilometry od Ciebie ![]() Monika ja sie nie znam za bardzo na makijazach od strony technicznej Podobaja mi sie te wloski na zdjeciu Doridee co sie stalo ?? Cos powaznego ?? A Alutka niech sobie poplacze, bo jak bedziesz tak chodzic do niej, to zawsze tak juz bedzie... daj szanse Andrzejowi sie wykazac Monka gdzie Ty sie znowu podziewasz ?? Pokaz swoje buty co kupilas czy to te o ktorych pisalas ???![]() Wenezja, Daria, Kasia chodzcie do nas, bo pozniej nie nadrobicie ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka
Doridee mam nadzieje ze to taka klotnia" od dzis do jutra"
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi oby ci twoj duecik nie rozchorowal sie na ament i szybko im przeslo Moze to przez ten market pelno zarazkow wentylatory chodza zarazkow miliony.
Edycia to Zoska nie miala sie kiedy rozchorowac oczywiscie zarty Duzo zdrowka dla niej , zobaczy jutro tate to szybko wyzdrowieje![]() Monika zaraz sobie poczytam ale czuje ze tez sie wpienie ![]() Doridee i jak Aluska dalej placze? moze ja cos boli czy co? Moj padl jak kawka ale kolacji nie tknol Od wczoraj je jakby chcial a nie mogl Nie to nie .Pewnie z glodu mi sie obudzi i bedzie szalal w nocy jak wczoraj.Sniezynka no ja tez juz po cwiczeniach ale nie cwiczylam na orbiterku ale areobik Masakra jakie tam tepo haha wyzionelam ducha pocwiczylam sztange i brzuszki i wsio haha Bede sobie musiala jakies odzywki kupic .Daj znac jak ta skakanka |
|
|
|
#750 |
|
BAN stały
|
edytcia- no nieźle się mała załatwiła... Szybkiego powrotu do zdrowia życzę! My nie idziemy narazie do lekarza, bo Marci czasami kaszle, parę razy kichnie i nic się nie rozwija, a Rozalce gorączka też gwałtownie nie podkoczyła. Poszła szybciutko spać (18.50), niestety bez jedzenia, bo nie chciała niczego tknąć
Dałam jej Panadol i Viburcol, może się przez noc przeleczy... Fajnie, że Twój mąż wraca, wyobrażam sobie jak muszisz być stęskniona... Ja odkąd znam TZ nie widziałam się z nim dłużej niż 10 dni, a już mi było ciężko... monika-kolor fajny, wydaje mi się, że będzie do Cie bie pasował, ale kontrast bardzo odważny jeśli w takiej ilości te pasemka planujesz... ![]() makijaż wygląda na fajny, ale rzeczywiście bardzo słabo widać... Szkoda...Wrzucam zdjęcia jak obiecałam ![]() Ze spacerku i mycia ząbków. Przypominam: Rozalka 20 miesięcy, Marcel 5 miesięcy, mama: bezcenna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

.
Andrzej miał ja usypiać ale tak płakała za mna ze poszłam do niej i wszyscy zasnelismy. O 24.00 sie przebudziłam, umyłam, przebrałam i poszłam dalej spać - do teraz.. i dalej jestem niewyspana
A ten rytuał turecki bardzo ciekawy
Mój TZ co prawda skończyłwychowanie fizyczne, ale siłownia to jego hobby, sam sobie ćwiczy więc mam nadzieję, że również dla mnie coś wymyśli 

to znaczy w niedziele ale jutro robie)zaprosilam niby nikogo a sie nazbieralo 14doroslych i 4 dzieci
Może za zimno w nocy jest?
co mam zrobić???A tylko jeden kolor był taki jak mi pasuje...
to przez ta pogode bo raz cieplo a raz wieje i mroz
dzidzi narazie nie bedzie - wiesz ze nie moge, jak bym mogla to moze... ale i tak bysmy nie chcieli mieszkac w jedym pokoju w czworke
ale ja dopiero 10lat z moim tz wiec jestes lepsza-tak trzymac

Podobaja mi sie te wloski na zdjeciu