Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-05, 10:20   #721
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ja widziałam taką zalotkę:
http://www.allegro.pl/item370158107_..._modeluje.html

Oj, też nie lubię, jak ktoś bierze moje rzeczy bez pytania
Asiuk super ta zalotka moja wygląda identycznie a cena wyższa więc na oko bym ją brała Kwestia może być jedynie mocy nagrzewania ale wiadomo, że przecież moc musi być porównywalna bo inaczej by spaliło rzęsy

Sanetko ale akcja , ja bym udusiła tę siostę Tża, jak można wziąć czyjeś buty
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 10:24   #722
miskowa
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Jeszcze mi się przypomniało, co mi ostatnio koleżanka powiedziała, ad związkowych dąsów (ona temperamentna jest więc jak się kłoca z Tż to wiory lecą - on stoicki spokój, co ją jeszcze bardziej wkurza) i powiedziała, że tak to już jest, faceci są inni, ale jak powiedziała pewna mądra kobieta w pewnym filmie: ( to zdanie teraz się stało jej wskazówką)
"Codziennie przed zaśnięciem robię 4 rzeczy: zdejmuję szlafrok, wchodzę do łożka. Kładę się na lewym boku. I wypinam tyłek najmocniej jak mogę. I od 30 lat wiem, że trafię tym tyłkiem na niego. I choćby nie wiem jak bardzo byśmy byli pożarci, on zawsze mnie obejmie. Dlatego właśnie jestem z nim 30 lat. I nie odejdę. Dla tego poczucia,że zawsze trafię na niego swoim tyłkiem w łożku. "
Heh....
dobre, u mnie to też działa - nawet jak się na siebie boczymy, to i tak zawsze się w łóżku przytulamy

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Póki co krótka relacja z zakupów, bo dzisiaj mam spotkania na mieście .

Buty kupione , mimo że totalnie się upodliłyśmy łażąc od 18 do 22 tylko po sklepach obuwniczych w Arkadii W każdym razie w ostatnim sklepie udało się - buty są skórzane delikatnie złote, wysokie z zakrytą piętą a palce takie bardziej wycięte peep toe- cena też atrakcyjna z 299 na 199 , kupiłam w Nine West

Więc teraz już czekam na telefon, że kiecka jest i idę na przymiarkę

Co do testów z tuszami. Pierwszy raz zmyłam totalnie oczy i malowałam od nowa, jak w domu, trafiłyśmy bardzo cierpliwą panią i nam we wszystkich testach kibnicowała
I wyniki następujące najlepszy nr 1 okazał się dla mnie tusz heleny Rubinstein Lash Quuen
Kolejne w testach YSL , Dior i Hypnose wypadły blado....
Nie kupiłam żadnego, bo nawet efekt po HR nie był taki super aby był wart wydania 130 zł.
Kupiłam za to elektryczną zalotkę Sephory i już dzisiaj zastosowałam, normalny makijaż oka wygląda zupełnie inaczej, polecam jak ktoś ma takie proste kołki rzęs jak ja

A najlepszy ze wszystkich dotychczasowych tuszy okazał się Astor 2 STYLE oraz Burjouis Clubbing ale lekko przyschnięty Czyli najpier Astor na koniec Clubbing i jest cacy....
Ta laska w Sephora mówiła, że wizażyści malują zazwyczaj dwoma tuszami i wtedy jest lepszy efekt.

W każdym razie temat tuszy mam za sobą i już się nimi nie zajmuję............

Miłego dnia dziewczyny
zaskoczyłaś mnie tymi tuszami, szczerze powiedziawszy. Muszę się przyjrzeć temu astorowi 2 Style. A jaką on ma w ogóle szczoteczkę, taką gumową? czy zwykłą?
Czekam więc na zdjęcie butów
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 10:26   #723
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem ta zalotka jest niezła, ale poczekajmy jeszcze chwilę na efekty , bo użyłam dopiero raz-dzisiaj rano......Na pewno jest lepsza od zwykłej, ja ją kupiłam za 69 zł. to produkt Sephory, natomiast na allegro widziałam za 70 zł. + przesyłka więc się nie opłaca, zwłaszcza że poczta strajkuje

Eh, nic nie mów o strajku poczty. Moje dwie przesyłki z All. utknęły niewoadomo gdzie przez ten ich straj, a za pirorytet kase wzięli.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 10:26   #724
pollynema
Zadomowienie

Poemi, Anitko
pollynema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 10:28   #725
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
co za dzien

wychodze sobie z lazienki, rzut oka na miejsce gdzie stoja buty....hhmmm...cos nie tak. patrze na stojak i olsnienie...

...TZa siostra moje sandaly do pracy zalozyla

niby smieszna sytuacja ale jak mozna pomylic. fakt, model ten sam ale kolor inny, rozmiar i miejsce gdzie staly tez. nie mowiac o stanie zuzycia zla jestem bo nie mam co zalozyc, z nia tez sie nie skontaktuje bo nie ma komorki, bede musiala jechac wieczorem na wies i wymieniac. i mam przeczucia ze wroca czarne a nie blekitne (nie zlosliwosc z mojej strony tylko wiem jaka ona ma prace)

normalnie tak mnie to wytracilo z rownowagi ze nie moge sie nad nauka skupic a tak dobrze szlo. ide po zakupy i moze bedzie lepiej
jak tak można

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 10:36   #726
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

poemi gratuluje. jak ja bym chciala jutro zaliczyc ten egzamin ze zwierzecych
Dzięki . Ja też mam jutro egzamin... Uda się nam . Po tej foto czuję się jak bóg . Zdjęcia fajne wyszły, mi się podobają, może kiedyś wywołam na innym papierze tak dla siebie. Ha!
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 10:52   #727
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość

zaskoczyłaś mnie tymi tuszami, szczerze powiedziawszy. Muszę się przyjrzeć temu astorowi 2 Style. A jaką on ma w ogóle szczoteczkę, taką gumową? czy zwykłą?
Czekam więc na zdjęcie butów
Ach daj spokój temat tuszy to dla mnie dramat , ale nie patrz na mnie - ja jestem ciężkim przypadkiem mam kiepskie proste długie i chude rzęsy i dlatego ciągle szukam ideału.
Co do Astrora już to kiedyś pisałam ale napiszę raz jeszcze - mają świetne tusze za naprawdę małe pieniądze. Ten 2 STYLE jest moim zdaniem genialny- z jednej str. pogrubia a z drugiej wydłuża. Kosztuje 33 zł. A ostatnio kupiłam inny- air max- za 22 zł i też super. Lubię Astora bardzo przyzwite kosmetki za małe pieniądze

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Eh, nic nie mów o strajku poczty. Moje dwie przesyłki z All. utknęły niewoadomo gdzie przez ten ich straj, a za pirorytet kase wzięli.
Uuuu to kicha Ja się w porę wstrzymałam z zakupami na allegro

Tusz mam jeszcze jeden na oku, tylko ten i obiecuję dać sobie spokój. To nowość w Sephorze, cena 90 zł.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dgal-lash.html

Miskowa to ten tusz, pomyliłam nie 2 STYLE ALE 3 STYLE
Oto on:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,17038,3-style.html

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-05, 10:54   #728
kaska87
Zakorzenienie

trzymajcie jutro kciuki za mnie i TZ bo mamy jutro egzamin z największym masakerem
spadam do nauki

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 10:58   #729
Poemi
Zakorzenienie

Zadzwoniłam do TŻ-a powiedzieć, że zaliczyłam, a on "jak to? inni nie zaliczyli, a ty zaliczyłaś?" . No chyba się obrażę. TŻ stwierdził, że jestem "w podkowie urodzona" . Czuje się niedoceniona. TŻ wątpi w mój talent fotograficzny
Stary 2008-06-05, 11:01   #730
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Wiem, że pewnie mnie tu już mało kto pamięta, ale zerknęłam przypadkiem na wizaż, stwierdziłam, że się stęskniłam i postanowiłam Was przytulić wszystkie i każdą z osobna
Mała prowokatorka mało kto pamięta...?! Nema napisz lepiej co u Ciebie, jak w pracy? poznałaś kogoś ciekawego?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Poemi gratuluje
Ja też

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
trzymajcie jutro kciuki za mnie i TZ bo mamy jutro egzamin z największym masakerem
spadam do nauki
Trzymam

Dorinko pokaż butki

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 11:36   #731
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

Tusz mam jeszcze jeden na oku, tylko ten i obiecuję dać sobie spokój. To nowość w Sephorze, cena 90 zł.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dgal-lash.html

Tez mam na oku benefita. Ma ciekawą szczotę. Amerykanki na MUA dobrze o nim piszą
Stary 2008-06-05, 13:00   #732
sanetka
Zakorzenienie

Kasiu i inne zdajace ja tez poprosze o kciukasy ( i sama tez za siebie potrzymam) jutro o 19 i w niedziele...

tak sie ucze i ucze i stwierdzam ze nawet ciekawy temat. tylko jeszcze troche do ogarniecia zostalo- jak sie robi sery twarogowe

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 13:16   #733
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Staram się Was na bieżąco podczytywać ale mam teraz gorący okres na studiach i doba za krótka na to wszystko. Z TZ zobaczę się dopiero za dwa tygodnie a sumując nie widzieliśmy się już prawie miesiąc przez to że mi się zachciało kolejnych studiów. Z książek nie wychodzę a w weekendy na uczelni siedzę czasem po 10-12 godz :/
Sanetko gratulacje udanego zakupu. Sukienka bardzo ładna, prosta skromna podoba mi się.
Haniu cieszę się że z mieszkankiem już wszytsko załatwione, teraz tylko je urządzić i będzie pięknie. Też mnie to za jakiś czas czeka ale na razie nie mam do tego głowy
Nie dam rady się odnieść do wszystkich postów bo chyba bym musiała namachać ze trzy strony bo ostatnio odzywałam się jeszcze w poprzedniej części. Wszystkim zdającym powodzenia
Uściski dla Was wszystkich
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 13:22   #734
Poemi
Zakorzenienie

Przyjaciel twierdzi, że powinnam zwolnić. 4 godziny snu przerwane krwotokiem i 2 redbulle na śniadanie (przy braku innych posiłków) nie mają racji bytu... Ale co ja na to poradzę? To i tak już prawie koniec... Trzymajcie jutro kciuki bo będzie masakra

Ps.
Mój komiks i obraz idą na wystawę
Stary 2008-06-05, 14:24   #735
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mam na oku benefita. Ma ciekawą szczotę. Amerykanki na MUA dobrze o nim piszą
Mam prośbę jak zobaczysz go gdzieś w lepsze cenie niż 90 zł. to powiadom mnie i nawzajem
Cytat:
Kasiu i inne zdajace ja tez poprosze o kciukasy ( i sama tez za siebie potrzymam) jutro o 19 i w niedziele...

tak sie ucze i ucze i stwierdzam ze nawet ciekawy temat. tylko jeszcze troche do ogarniecia zostalo- jak sie robi sery twarogowe

Kciuki zapewnione

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Staram się Was na bieżąco podczytywać ale mam teraz gorący okres na studiach i doba za krótka na to wszystko. Z TZ zobaczę się dopiero za dwa tygodnie a sumując nie widzieliśmy się już prawie miesiąc przez to że mi się zachciało kolejnych studiów. Z książek nie wychodzę a w weekendy na uczelni siedzę czasem po 10-12 godz :/

Uściski dla Was wszystkich
Ambitna bestia, drugie studia a ja żałuję że jedne skończyłam, bo straciłam czas a miałam taki fajny pomysł na życie, na siebie....a teraz za stara już jestem
Podziwiam miesiąc rozłąki przez naukę, ja zawsze z tych drugich byłam wybierałam randkę zamiast nauki

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość

Ps.
Mój komiks i obraz idą na wystawę

Co na szaro, chwalić się trzeba, graulacje
Jednak spora męka ale okupiona sukcesem

P.s. L_V lubisz marynarki skórzane ???
Stary 2008-06-05, 14:29   #736
Ines1985
Zakorzenienie

Oj Poemi, nie szanujesz tego co w życiu najważniejsze - zdrowia.

Stary 2008-06-05, 14:38   #737
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Mam prośbę jak zobaczysz go gdzieś w lepsze cenie niż 90 zł. to powiadom mnie i nawzajem
Nie ma sprawy!

Cytat:
P.s. L_V lubisz marynarki skórzane ???
Nigdy nie miałam, ale czasami widze coś fajnego na kobitce i podoba mi się to
Stary 2008-06-05, 14:44   #738
miskowa
Zakorzenienie

trzymam kciuki za wszystkie studentki i odliczam minuty do końca pracy - padam dziś na pysk
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 14:46   #739
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma sprawy!

Nigdy nie miałam, ale czasami widze coś fajnego na kobitce i podoba mi się to

Tak pytałam, bo dzisiaj w Vero Modzie każdej jest jakaś mega promocja dnia na marynarki skórzane- z 299zł. na 99 zł. dwa kolory kremowy i karmelowy- karmelowy jest śliczny, dosyć fajnie skrojone, kupiłam właśnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-05, 15:02   #740
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Tak pytałam, bo dzisiaj w Vero Modzie każdej jest jakaś mega promocja dnia na marynarki skórzane- z 299zł. na 99 zł. dwa kolory kremowy i karmelowy- karmelowy jest śliczny, dosyć fajnie skrojone, kupiłam właśnie

A gdzie w Vero Modzie? W arkadii?
Stary 2008-06-05, 15:16   #741
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

A gdzie w Vero Modzie? W arkadii?

Podobno w każdej, czyli w Arkadii chyba też. Na pewno była w Reducie na Targówku, ale laski mówiły że we wszystkich sklepach Vero...więc jakbyś przechodziła obok to zajrzyj.
Ja nie pamiętam gdzie jest jeszcze Vero ale jeśli w Arkadii to też
Stary 2008-06-05, 15:23   #742
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno w każdej, czyli w Arkadii chyba też. Na pewno była w Reducie na Targówku, ale laski mówiły że we wszystkich sklepach Vero...więc jakbyś przechodziła obok to zajrzyj.
ja włąsnie nie mam żadnego po drodze. Znam tylko jeden na chmielnej, jeden w Arkadii i jeden w outlecie w piasecznie.

Hmm.. a widziałas gdzies fajne lniane badź bawełniane bermudy, takie z kantem, żebym mozna było w nich śmigac do pracy?
Stary 2008-06-05, 15:53   #743
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

Co na szaro, chwalić się trzeba, graulacje
Jednak spora męka ale okupiona sukcesem
Dzięki, ale to nic takiego.

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
Oj Poemi, nie szanujesz tego co w życiu najważniejsze - zdrowia.
W tej chwili to nawet nie mam na to czasu, jak wszystko zdam to będę się nad tym zastanawiać

Zasnęłam na pół godziny bo już nie dawałam rady, a teraz panikuję . Nie zdam tego . Nie powinni nam robić egzaminów przed sesją...
Stary 2008-06-05, 16:36   #744
lemoorka
Zakorzenienie

Witam

Trzymam kciukasy za Sanetkę Madzialenkę, Poemi, Kaśke

Strajk na poczcie mnie równiez dobija. Tz kupił mi sliczną torebke na Dzień Dziecka, bo marudziłam i idzie i idzie ta torebka.....
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 17:18   #745
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Kciuki zapewnione

Ambitna bestia, drugie studia a ja żałuję że jedne skończyłam, bo straciłam czas a miałam taki fajny pomysł na życie, na siebie....a teraz za stara już jestem
Podziwiam miesiąc rozłąki przez naukę, ja zawsze z tych drugich byłam wybierałam randkę zamiast nauki
Dorinko ja skończyłam te same studia co Ty i też uważam że zmarnowałam czas, teraz jestem na tych wymarzonych stąd też ta moja ambicja i poświęcanie. Cięzko wybrać rozsądek ale już tylko dwa tygodnie i będę miała z głowy i nacieszę się swoim Misiem
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 17:20   #746
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:

Dorinko
Reduta nie jest na Targówku tylko przy Blue City

Poemi nie dbasz w ogóle o swoje zdrowie... Dziewczyno to najcenniejsze co masz!

Również przyłączam się do trzymania kciuków za wszystkie studentki. Ja wczoraj napisała jedno zaliczenie (wyniki za tydzień). Dziś rano byłam na rozmowie w sprawie praktyk. Do wtorku muszę zrobić prezentację dla kierowniczki i wtedy podejmie decyzję... poza tym dziś leciałam szybko do mieszanka, bo mi mieli zamki wymieniać na takie już normalne i okazało się, ze muszę oddać wszystko co dostałam do zamków na początku od spółdzielni. Oczywiście Tata mi tego nie dał i wróciłam do domu. Zaraz jadę robić wywiad na zajęcia. W nocy będę go spisywać a jutro cały dzień na interpretację, bo w sobotę i niedzielę zajęcia do 19. Dobrze, ze już tylko 2 tygodnie tego szalonego tempa zostały
Stary 2008-06-05, 17:28   #747
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Dorinko
Reduta nie jest na Targówku tylko przy Blue City
Dorince pewnie chodziło o CH Targówek - należy do tej samej firmy co Reduta więc to prawie to samo

Stary 2008-06-05, 18:06   #748
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Poemi nie dbasz w ogóle o swoje zdrowie... Dziewczyno to najcenniejsze co masz!
Powiem tak: bywało o wiele gorzej

Nie zdam tego egzaminu, no nie ma szans
Stary 2008-06-05, 20:26   #749
czeremchowa
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki!
Znowu mało się odzywałam Ale cały czas Was czytam.

Trzymam kciuki za wszystkie studentki! Ja czekam na wyniki ostatniego egzaminu Trochę się denerwuję bo facet nieprzewidywalny! Miały wczoraj / najpóźniej dzisiaj być ale ani widu ani słychu... Jutro po raz ostatni oddaje promotorowi pracę do sprawdzenia a później już tylko odliczania do obrony Niestety okazało się że dopiero po 2 lipca bo dziekan gdzieś wyjeżdża! Wrr!

Tamten weekend spędziłam w mieście rodzinnym. Tak się opaliłam Nie mogłam się aż powstrzymać bo taki był upał A i byłam u fryzjera Boba zrobiłam

A teraz najlepsza wiadomość Prawdopodobnie 11 lipca jedziemy z przyjaciółmi do Chorwacji

Aaa i kupiłam sukienkę na wesele w Krk na 28 czerwca
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 22:45   #750
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

ostatnie dni miałam wycięte z życiorysu..ale w końcu będę mogła odsapnąć, bo została mi tylko kosmetyka mojej pracy magisterskiej.

prawie 240 str. jestem małym wymiataczem (nie martwcie się, nie jest ze mną aż tak źle. - 70 stron to skany kart pracy do eksperymentów diagnostycznych )

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości