![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bliźniacze mamy
wiesz co ja też całą ciążę nawet łyka niczego z procentami nie tknęłam ja ogólnie to taki średni pijok jedynie lubię winko białe i szampana i martini bianco ze spritem takie raczej lajciory wódki nienawidzę:/
mój mąż lubi whisky z colą jak już piszesz o coli to mi się przypomniało. Piwko to jedynie z sokiem w dużej ilości lub jakiś reds czy inny sikocz ![]() co do brylantynki to ona pewnie w PL może nie ma dostępu do neta pisała, że do niedzieli jest tam to może się odezwie w poniedziałek ![]() Właśnie mąż mi robi ovaltine (to takie dla kobit w ciąży kakao z witaminkami)
![]() |
#722 |
Wtajemniczenie
|
a wiesz ze ja do wodki to tez nie, tylko wyjatkowo dzis bo wina nimo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
hahaha
ale jesteś małpiszon pytasz się go czy chce herbaty a potem mu czajnik pokazujesz ![]() ja chyba jestem jeszcze za krótko po ślubie hehhee ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Piękna ja idę spać już tzn do łóżka nie wiem jak to będzie z moim snem dziś:/pewnie znów będę się rzucała jak padalec ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
no ja tylko pytalam a nie oferowalam ze zrobie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dlatego ja taka hetera wiem czego chce i czego wymagac, nei ma ten tegoi od poczatku szkolenie trza robic, Wczoraj wlasnei sasiadka byla u nas i wychodzac mowi;ale te dzieci spokojne masz, potem pies sie przypaletal i mowi kurcze ale ten pies spokojny nei skacze jak moj debil, a ja mowie popatrz pies spokojny dzieci spokojne maz spokojny, BO JA ICH SZKOLE ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- jak masz jakas kanape nei rozkladana gdzi emozesz sie polozyc na boczku to polecam ja na mojej w duzym pokoju potem tylko spalam , caly miesiac sama bez meza bo tam bylo najwygodniej i jak kanapa sie zapadala pod ciezarem to tak dobrze sie plecy mogly oprzec o oparcie ![]() Dobranoc i sciskaj nogi mocno!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Spakowaliśmy właśnie torbę do szpitala ![]() Wczoraj myślę, że ten brzuch miałam taki twardy bo mi się gazy zrobiły straszne potem popuszczałam i było lepiej ![]() My też niedługo po ślubie rok i 5 miesięcy a znamy się dwa lata i 5miesięcy ![]() Co do szkolenia to u nas raczej nie ma takiego czegoś ![]() ![]() Wy macie jeszcze psinkę(swoją drogą śliczny piesek)u nas lipa bo raz że mam alergię a dwa, że wynajmujemy mieszkanie i nie można zwierząt mieć ![]() Teraz sąsiadkę podpuściłaś to będzie trenowała męża w domu ![]()
![]() |
#726 |
Wtajemniczenie
|
hello
co do sasiadki to ona miala juz dwoch mezow i zadnego nei poskromila ![]() a dzis bym cuudny spacer chlopaki zacieszaly caly czas wale drinia i sie rozkoszuje spokojem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
ale Ci dobrze mam nadzieję, że ja też jakoś ogarnę moich bliźniaków i będę miała trochę czasu dla siebie
![]() dowiedziałam się że moja mamcia przyleci do nas w maju na 3tygodnie bądz troszku więcej ![]() fajnie bo tęskni mi się za rodzinką od świat Bożego narodzenia nie widziałam nikogo. U nas dziś piękny słoneczny dzień ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- dziś brylantynka wraca ciekawe co u niej i co jej lekarz w PL powiedział. Mąż dziś jedzie na zakupy za chwilkę to zrobiłam mu liste co ma mi kupić do jedzenia bo to ostatnia uczta taka słodkościowa ehs będzie mi tego brakowało bo obżerałam się jak świnka ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Anitko - wstawiłam fotki z 37tc wczoraj mąż mi zrobił ehs moja skóra już tego nie wytrzymuje!!dobrzze, że we wtorek cc ![]()
![]() |
#728 |
Wtajemniczenie
|
no nie moge sie nadziwic ze tak dlugo wytrzymalas!!!!
![]() a ta dziewczyna co napisala komentarz to jakas znajoma?..bo odbieram jako malo mily komentarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
tak z mam marcowych ale ona fajna jest
![]() ps co do cc to tak mi wczoraj przyszło do głowy no bo jak nie rodzę sn to co z tym czopem?on mi wyleci??kiedy?i kiedy zaczne krwawić po cc??
![]() |
#730 |
Wtajemniczenie
|
wiesz mi zaden czop nei odszedl
![]() ![]() ![]() aa wlasnie dziewczyny pisza ze jest dobra odzywka na kłaki WAX za 15 zyla w pl jeszce nei wiem co to oblookam zara ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- tu link do tego chyba sama se kupie jak pojade ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- a no i krawic bedziesz od razu po cc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
no to ładnie to muszę se co założyć bo normalnie szok
![]() wiesz tak sprawdziłam i Szymek bedzie miał imieniny wtedy co mój tato ![]() kurka 2 miechy no nieźle!!!to będe krwawić tak długo?ło matko ja już zapomniałam jak to jest!! sprawdzę tę odżywkę ![]()
![]() |
#732 |
Wtajemniczenie
|
generalnie do 6 tygodni sie krwawi, ja to mailam chyab za te wszytskiemeisiace z nadwyzka
![]() ![]() po tych dwoch miechach chwile byl spokoj i potem znow plamienia ![]() Teraz tez plamie ale to z innych powodow, moze ze dwa 2 w miesiacu sa ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
no to zobaczymy jak to będzie może u nas to długo trwa bo macica raz, że większa to i ma się z czego oczyszczać
![]() Ciekawa jestem czy mi dadzą coś przeciwbólowego po cc czy tylko paracetamol. Mam ketonal z PL i nie wiem czy se nie przemycę do szpitala ale trochę się boję jakby się coś działo??tzn zażyję jak nie będę miała pokarmu bo jak już pokarm czy siara będzie to nie będę tego ketonalu brała. Mam takie mieszane uczucia z jednej strony takie podekscytowanie, że to już we wtorek i że zobaczę dzieciaki a z drugiej strony taka obawa żeby wszystko dobrze było podczas cc i potem.
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
mnie tam faszerowali preciwbolowymi jak tylko powiedzialam to od razu dawali
![]() ![]() ![]() ![]() I w sumie po 1.5 ms zaczelam dawac mieszanki i butle bo mialam dosc bolów nei moglam rekoma ruszac dopoki nei oproznilam, w nocy zamiast spac to cisnelam sie pod prysznicem by funkcjonowac ![]() ![]() Ale stopniowo po 3 miechach juz bylo super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
wow ale supcio tzn nie supcio, że to taki dyskomfort i ból ale fajnie, że mogłaś karmić chłopaków. Jak pokazywałam mężowi fotki Twoich maluszków po urodzeniu a teraz jakie są to aż mu się wierzyć nie chciało, że tak pięknie wyrosły!!!pewnie to dzięki maminemu mleczku!!
Ja laktatora nie kupowałam jeszcze bo sama nie wiem jak z karmieniem będzie wszystko się okaże już niedługo!!! a jak już coś to ręczny czy elektryczny?? PS zastanawiam się nad zakupem pasa po ciążowego w pl ale sama nie wiem może majtasy wystarcza?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
ja mysle ze wysokie sciskajace majtasy wystarcza
![]() ja laktatora nie kupowalam, korzystalam w szpitalu 3 tyg z automatycznego fajna sprawa mozesz dwa cycki na raz pompowac-))))tylko trzymasz sloiczki te co dostaniesz to wlasnie takie byly i relax-))tylko nei przesadzac bo potem bezie nawal jak u mnie, po powrocie obylam sie bez laktatora, recznie do sloiczka szlo-)) w 5 min w sumie moglam recznie caly zapelnic,a no i pompowanie tak nei stymuluje dobrze jak ssajace ssaki, wiec dzieci to najlepszy masaz i udraznianie kanalikow, dobrze je przekladac raz do jednego raz do drugiego bo tez kazde bedzi inaczej ssalo-)nico to slabo ciagnal a robin az wyrywal cyca -)) Edytowane przez anita00079 Czas edycji: 2009-03-15 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
nasze łóżeczko stoi od wczoraj w pokoju tzn łóżeczko chłopaków zobaczymy czy będą razem spały jak nie to tato musi skręcić dla synków drugie
![]() PS tak układałaś dzieciaki jak rożki mam ułożone bo ja chyba tak będę ich kładła spać
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
ja kladlam w sumie normalnie, ale tak tez dobry pomysl jak maja lezec razem
![]() ![]() ![]() A lozeczko suuper wyglada i mam tez takie przescieradlo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- oj zaczelam fotki przegladac to eni wierze ze to takie male bylo ![]() ![]() Edytowane przez anita00079 Czas edycji: 2009-03-15 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
no dzieciaki tak szybko rosną
![]() ja też biję się z myślami jak to ich kłaść spać ale sami zobaczymy może maluchy nie będą chciało razem spać i własnie sie będą wybudzały więc w praniu wyjdzie ![]() ciekawa jestem po ilu wyjdziemy ze szpitala, wszystko pewnie zależeć będzie czy małe trafią do inkubatorków czy nie i co z żółtaczką będzie
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
tak jest teraz a ten laptop to moj mi na zarty z krzeslem przeniosl zebym wiecej z dziecmi siedziala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
hahahah i wizaż otwarty hahahaha ale jaja zdjęcie roku jak mój wróci z miasta to mu pokażę jak to u nas będzie po powrocie ze szpitala hahaha bo on się ze mnie śmieje że tyle siedze na wizażu i jak tak można
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- a to Ty też miałaś z ikei leksviki?bo nie pamiętam czy Ty czy ajanna a na tej fotce to jak leksvik wygląda ![]()
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
tak bylo wczesniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
|
tak ja doradzalam tobie wlasnie ta serie
![]() a moj to specjalnie jeszcxze wizaz mi otworzl, bo ja sie kapalam jak wrocilam to szukalam laptopa a on go tam zaniosl-)) ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- a i u mnie zoltaczek nie bylo ale jak dziecko ma to jakas dobe widzalam ze lezaly pod lampa i to wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
hahaha dobry dobry!!!!
zdjęcie z dwoma bliźniakami w jednym rożku rewelka też takie zrobimy pomysł przedni ![]() mąż widzę pięknie spełnia obowiązki tatuśka no właśnie tak mi sie wydawało mam nadzieję, że nam też łóżeczka będą służyły ![]() materacyki jedynie kupiliśmy gdzie indziej nie piankowe tylko takie jakieś ze sprężynkami i jakimiś wkładkami, przebierak bardzo ładnie się prezentuje i śliczna pościel ![]()
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
posciel w pl kupilam taka normalna nie szalam
![]() ![]() ![]() a materaz np w pl mam zwykly piankowy korzystaja i tak raz na miesiac ![]() a tu ten kokosowo grykowy tez w pl kupowalam prawie wszystko oprocz mebli tak kupowalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
my wszystko tutaj kupowalismy jedynie rożki moja mama kupiła w pl i podała przez koleżankę ostatnio, u nas nie ma za bardzo jak przewieźć rzeczy więc lipa a kokosowo ... tutaj nie mają ale wkładkę w tych rożkach kolorowych mam kokosową
![]() pościel kupię potem bo teraz nie będę używała jakoś zdecydowałam że nie i będę się tego trzymać ![]() już bym chciała być po tej cc jakoś nie mogę w to uwierzyć, że będziemy mieli 2 dzieciaków za niedługo ![]() wiesz na co mam ochotę tak iść do sklepu kupić sobie coś ładnego wymalować się i ogólnie tak poczuć kobietą ![]()
![]() |
#747 |
Wtajemniczenie
|
posciel spoko nie potrzeba jakmasz rozki
![]() ![]() a co do wyjscia makijazu, to sie nie zastanawiaj!!!! idz poszalej ![]() ![]() tylko nie bobasowe zakupy bo zobaczysz bedziesz potem szla dla siebie kupic a skonczy sie na stercie ubranek-))))))))))))) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
no właśnie odkąd w ciąży jestem to tak mało myślę o sobie jestem w sumie taka ociężała i zaniedbana a szczególnie od czasu jak przestałam pracować a już nie wspomnę te ostatnie tygodnie jak leżę, biorę prysznic i jem cały dzień a w nocy śpię
![]() jak jeszcze chodziłam na zakupy to nie rozglądałam się za niczym dla siebie jedynie dla dzieciaków ale nie powiem bo sprawiało mi to frajdę i cieszyło. Jednak jak dojdę do siebie po cc to idę na miasto i kupię coś sobie ![]()
![]() |
#749 |
Wtajemniczenie
|
zobaczymy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Anitko ja od 2 tygodni nie wychodzę w ogóle jedynie do szpitala, takto w niedziele jechałam do Kościoła i potem na zakupy jedzeniowe z mężem(zawsze to coś) ale że mamy kawałek autem (jakieś pół godz)to mnie zawsze tak wyczepie w samochodzie, że mnie brzuch potem boli i plecy i ogólnie źle się czuję więc już się nie ruszam z łóżka, zawsze po jeździe autem się źle czuję chłopaki się ruszają i macica ma skurcze a jak leże to jest ok:/dlatego może wytrzymałam tak długo z chłopcami w brzuchu bo dużo lężałam w 3trymestrze
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- acha plus, że to ciśnienie wariowało więc kazali mi odpoczywać nie szfendać się dlatego wolałam posłuchać i nie brać leków jak dało się ich uniknąć. Jak tylko pochodzę dłużej od razu puchnę cała w tym twarz:/ ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- mąż wrócił to mu pokazałam fotkę z wizażem ![]() zmykam coś zjeść a potem pobyć z mężulem to nasze ostatnie podrygi tylko razem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.