|
|
#721 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jak Wam sie podoba? :)
|
|
|
|
#722 |
|
La Moderatoiure
|
|
|
|
|
#723 |
|
BAN stały
|
A tu dzisiejsze Łosie
![]() Sporo stracily po zalaniu kwiatkow UVką ale i tak wyglądaly na ręce fajnie
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
phi, po 1 jak na Ciebie to skromne (co nie zmienia faktu, że śliczne), po 2 jeśli myślisz, że łosiami z obruska wykpisz się od świątecznych pazurków to się mylisz, mało czasu Ci zostało.
|
|
|
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
Znaczy, ze odwazna jestem?
Te nowe bardzo ladne, ale z Twoimi pazurami to jak z tatuazami - ciagle chce sie wiecej Jak sie dostalo rozowa koronke i szpice, to biale kwiatuchy wymiekaja (chociaz jeszcze niedawno sama nie wyszlabym poza biale kwiotki
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me Zapraszam na bloga ![]() |
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Różowe szpice są zajefajne
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie sliczne ale szpice mnie urzekly i naparsteczki tez
![]() ps. losie super ktosie
|
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
[quote=aglaya;3280694]Znaczy, ze odwazna jestem?
Te nowe bardzo ladne, ale z Twoimi pazurami to jak z tatuazami - ciagle chce sie wiecej /quote]ee tak nie do końca, niektórzy robią jeden i basta, inni wiedzą ze pierwszy tatuaż to początek przygody ![]() łorany zo za łosie te pojedyncze płateczki są U RO CZE!! takie niewinne, anielskie:P. A czy TY nam czasem klientką oczu nie mydlisz żebysmy się o Twoje nie upominały ?
,,Niechaj Bóg ma w swojej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, psotna, okrutna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków'' |
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#730 |
|
BAN stały
|
Dzięki dziołchy
![]() Losie...nie wiem skąd sie wzięly Przypętaly się to je przygarnęlam![]() Na moje jeszcze ciut trzeba bedzie poczekać...moze w sobote wieczor zrobie ![]() A dzis w 4 godziny !!!!!!!
|
|
|
|
#731 |
|
Zadomowienie
|
jaki ladny frencz
zazdroszcze...te pazłotkowe jakos srednio mi sie podobaja ale w rzeczywiscosci pewnie swietnie wygladaja
|
|
#732 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ladny frenczyk
![]() A ja mam cos dla Liluska Sama zobacz, nie wiem tylko czy bedzie dobre
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me Zapraszam na bloga ![]() |
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
piekne
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
french super
![]() takie mi sie najbardziej podobają |
|
|
|
#735 |
|
La Moderatoiure
|
Bardzo fajne te ostatnie 'frenczowe'
|
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
Acha!!Juz wiem do czego sa te naparstki, dzieki Paula i juz wiem jak wyglada kruszony lod, bo sie za cholere nie moglam domyslic
Te z pazlotkiem takie srednie, ale frenczyk miodzio
|
#737 |
|
BAN stały
|
Ale te z pazlotkiem są absolutnie genialne !!!!
![]() To clear, na linii usmiechu pazlotko, po bokach nieco nitek i srebrny pylek.Wygladaja absolutnie rewelacyjnie, az nie wiem czy sama sobie takich nie zrobie ( tylko dłuzszych )Hihi ale french tyż ujdzie ![]() |
|
|
|
#738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze tylko na zdjeciu wygladaja malo ponetnie
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie widzę kruszonego lodu
((( a cem zobaczyc, nie masz większej fotki? i pazłotko też niezbyt dowidzę ( starość nie radość ). |
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#741 |
|
BAN stały
|
Awuś kruszony lód to to na końcówce frencha.
![]() A tu dzisiejsze - niewiele niestety widać ale jestem z nich zadowolona ![]() ( w międzyczasie były jeszcze 3 pary ale aparat nie raczył się wlaczyć )
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
french przepiękny
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Te brązowe bardzo się podobają
Takie idealne do pracy
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Swietny kolor tego brazu
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
|
#746 |
|
BAN stały
|
No kolor fajny...ale jakąs cyrkonie bym tam chociaż wrzuciła
![]() A przed chwilą postanowilam - w Wigilie rano robie sobie pazurki . jakieś wypasione ![]() ![]() Tylko musze wenę złapać ![]() I co najwspanialsze - udało mi się namówić moją Mame na tipsiki!!! To zagorzała przeciwniczka długich pazurkow więc to nie lada wyczyn ![]() Musze jej wymyslic cos subtelnego ale jednocześnie sylwestrowego |
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mojej nie mogę
((( kurde no... moze jak zaśnie ? Paula to czekamy na wigilijne pazurki
|
|
|
|
#748 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A tu jedne dzisiejsze..chyba się starzeję ale tej dlugosci szponowaty french jakoś mnie nie kreci ![]() HA! ![]() Ale może to wynik szoku pourazowago po tym jak mialam wczesniejszą klientkę ![]() Gaworzymy sobie spokojnie po czym nagle z jej ust pada zdanie- "Ma Pani piękne piersi, to silikon?" ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#749 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Leze i kwicze normalnie... Cytat:
Bo podobno co w Wigilie, to potem caaaaly rok. A skoro tak, to bedziesz miec wypasione paznokcie caly bozy rok,a my caly bozy rok podziwiac bedziem mogly No czyz nie piekna perspektywa?
||
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Fotka lepsza - ta na zielonym tle.

?

)