Wszystko o Avonie - cz. 25 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-08, 14:22   #811
Kairra
Spiritus Movens

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30951697]Nie chcę, żebyś pomyślała, że Cie do czegokolwiek namawiam, lider NIE MA OBOWIĄZKU niczego dawać, a że moja daje, nie znaczy, że Twoja będzie.[/QUOTE]

Oczywiście rozumiem
Tak tylko humorystycznie do Twojej wypowiedzi podeszłam, bo jakoś nie przyszło mi do głowy upomnieć się o czyjś gest dobrej woli
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:33   #812
cleo80
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny. Wrzuciłam pierścionek Connie Chunk na katalogowy
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:47   #813
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość

Nie doczytałaś chyba bo tu chodzi o prezent raz na rok, "świąteczny" właśnie.
Dobrze doczytałam. Ale tak jak Aneszna napisała:lider nie musi, a to że daję to jest jego dobra wola.
Też zależy od prezentów i takie drobne upominki też daję, ale czasami tu dziewczyny narzekają na słabe prezenty
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:52   #814
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Dziewczyny mam szybkie pytanie czy fakturowane są Little BLACK Dress 30 ml?? Bo jak wpisuje do zamówienia to jest żółte światło....i chciałam wiedzieć czy zamawiać czy lepiej się wstrzymać....
I jeszcze mam pytanie....bo przy ostatnim zamówieniu mam trzy braki, dwie na te LBD 30 ml i jedną na Signature 75ml....i nie potrzebuje już nic zamawiać...więc co mam zrobić żeby zamówić tylko te trzy wody które mają mi dołączyć do zamówienia??Muszę coś zamówić czy jak?? Proszę o wyjaśnienie
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:55   #815
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam szybkie pytanie czy fakturowane są Little BLACK Dress 30 ml?? Bo jak wpisuje do zamówienia to jest żółte światło....i chciałam wiedzieć czy zamawiać czy lepiej się wstrzymać....
I jeszcze mam pytanie....bo przy ostatnim zamówieniu mam trzy braki, dwie na te LBD 30 ml i jedną na Signature 75ml....i nie potrzebuje już nic zamawiać...więc co mam zrobić żeby zamówić tylko te trzy wody które mają mi dołączyć do zamówienia??Muszę coś zamówić czy jak?? Proszę o wyjaśnienie
zadzwoń to ci zrobią osobną paczkę z brakami, jeśli są na stanie
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:58   #816
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
Aha...rozumiem Dzięki za odpowiedź Tak zrobię
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:58   #817
brylka1
Raczkowanie

Czy wiadomo już coś o novej edycji AC
brylka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 15:10   #818
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
Ten avon to bez pojęcia jest i niesprawiedliwy. Składamy zamówienia, mamy braki i czekamy i czekamy, aż się pojawią. Dziś dziewczyny pisały, że perfumy na ich fakturze się pojawiły, to dzwonie i pytam i owszem są już dostępne "na dziś powinno ich wystarczyć" tak mi pani powiedziała. Co to za sprawiedliwość. Avon powinien pilnować kto ma braki i pakować i wysyłać to, a nie my te co dawno złożyłyśmy musimy upominać się same. A jeszcze była inf. że LBD będzie dopiero w piątek. Dobrze, że podkusiło mnie zadzwonić dziś i dobrze, że chociaż zamówienia dodatkowego robić nie musiałam tylko same braki wysłali. Ale co to za porządek. To ja nie wiem.
ale z drugiej strony ja sie im nie dziwie - jak masz towar ktory mozesz sprzedac to nie czekac az drugi raz zamowi osoba ktora wczesniej to chciala (bo przeciez moze dlugo nie zamowic) tylko od razu sprzedajesz
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
jest adwent to się wyspowiadam, że też czasem zgrzeszę i otworzę nakrętkę balsamu aby zapach sprawdzić ale zafoliowanych w życiu nie tykam
ja tez czasem cos wąchnę albo obejrze jaki kolor ma lakier, ale to otwieram tekturowe pudeleczko tak mega ostroznie zeby nie bylo sladu. foliowanych tez nie ruszam
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 15:19   #819
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
ja tez czasem cos wąchnę albo obejrze jaki kolor ma lakier, ale to otwieram tekturowe pudeleczko tak mega ostroznie zeby nie bylo sladu. foliowanych tez nie ruszam
kartonik otwieram ewentualnie nożem- żeby nie było widać śladów po paznokciu czasami się denerwuję, że nie wszystko jest foliowane- np takie perełki: można se od każdego opakowania odsypać bo 3 i się uzbiera :PP
Albo płyn świateczny w choince- na zdjęciu jest pełen, a jak daję klientką to robią dziwne oczy, ze nie jest pełno- no na żel do mycia to mnie stać i nie muszę se odlewać od klientek :P

A nie wiecie czy portfel Torana przychodzi? bo ma żóltą kropę... i Woda Black Suede Touch- chcę do niech zadzwonić i zapytać, ale nie wiem jak to wymówić :P
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 15:23   #820
loveve
Zakorzenienie

ojejku, jak was czytam to się załamuję. dobrze, że ja nie miałam takich braków. mimo, że złożyłam zamówienie za 200, a teraz obudziły się trzy klientki za kolejne 200, agh już się boję, mam nadzieję, że braki mnie omina
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 15:31   #821
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brylka1 Pokaż wiadomość
Czy wiadomo już coś o novej edycji AC
poza tym, że rozpocznie się od kat.1/2012 i że wielkość sprzedaży z kat.15,16 i 17 zostanie doliczona do niej nic nie wiem

może Liderki wiedzą już coś więcej
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 15:32   #822
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
A myślicie, ze zrobią paczkę z jedną wodą i pędzelkiem?
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 15:45   #823
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
poza tym, że rozpocznie się od kat.1/2012 i że wielkość sprzedaży z kat.15,16 i 17 zostanie doliczona do niej nic nie wiem

może Liderki wiedzą już coś więcej
Niestety, nie ma takich info. W przeglądzie piszą to samo, co wszystkie już wiemy.
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 15:59   #824
mardy bum
Rozeznanie

Dzwoniłam do nich, wody BST, LBD (30ml) i LWD będą koło 14 grudnia, tak samo jak portfel Tirana... no można się powiesić ;/
Stary 2011-12-08, 16:11   #825
Valoissa_
Raczkowanie

cleo80, mega dzięki za wstawienie zdjęć pierścionka Connie Chunk Pięknie się prezentuje, więc ostatecznie zdecydowałam się, że zamawiam.

Kredka profesjonalna Slate jest genialna! Biorę drugą na zapas

Valoissa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 16:31   #826
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
te scruby podobno już są, ja ten kubek chcę do domu na święta, więc próbuję
no czytałam w strefie, że scruby są ... ale nie będę robić specjalnie zamówienia

Cytat:
Napisane przez Alice In Nightmareland Pokaż wiadomość
Wysłałam maila do Avonu po tym jak się klientki wkurzyły za tą opóźnioną dostawę na mikołajki. Dziś dostałam maila zwrotnego:

Szanowna Konsultantko, Ogromnie nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Niezwykle trudno jest określić dokładne zapotrzebowanie na produkty, gdyż jest to możliwe jedynie przy ścisłej współpracy Konsultantek. Do zaplanowania produkcji niezbędna jest informacja o ilości Klientów, a wiele osób nie przekazuje takich danych. Ma to wpływ na zamówienie zbyt małej ilości produktów, a tym samym powstanie braków magazynowych. Te same promocje obowiązują równocześnie w wielu krajach Europy i wyprodukowane towary muszą zostać odpowiednio rozdzielone. Związane jest to z przyznaniem mniejszej ilości produktów na potrzeby Polski.

Gorąco przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakich Pani doświadczyła. Dla pięciu pani klientek został wprowadzony prezent przeprosinowy, który dołączy się do kolejnego zamówienia. Mamy nadzieję, że mimo tych trudności nasza dalsza współpraca będzie przebiegała pomyślnie.

Z pozdrowieniami, XXX, Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska
ja pierdziele non stop tą samą regułką lecą

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 17:00   #827
nataszka25
Zakorzenienie

Właśnie złożyłam zamówienie, juz mam fakture... i oni teraz gdy zamówiłam juz 3 raz z 17 wsadzili mi 50 szt tej ulotki Boutiqe... jak ja rozdałam katalogi;/
Czy te produkty ze złotą kartą z katalogu nr 1/2012 sa dostepne tylko po spelnieniu warunku zakupu za 59.90 tak? Czyli jak mialam sprzedaż za 2.000 to moge tych kart uzyc dzielac ta kwote przez 59.90 tak? Dobrze to zrozumiałam?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 17:01   #828
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
A myślicie, ze zrobią paczkę z jedną wodą i pędzelkiem?
mi chciała robić pani z jedną wodą i portfelem
Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do nich, wody BST, LBD (30ml) i LWD będą koło 14 grudnia, tak samo jak portfel Tirana... no można się powiesić ;/
o tirana, a chyba miał szarą kropę już, mogłyby się też szaliki sandra pojawić jeszcze.
Znowu będę musiała robić zwrot, torba na laptopa robin za mała, klientka oddała, czemu oni je takie małe robią
jamapi skusiłaś się na liner żelowy niebieski? bo jestem ciekawa twojej opinii
Stary 2011-12-08, 17:12   #829
paciaz1993
Raczkowanie

Dzwoniłam właśnie do avon i Pani mi powiedziała, że woda Just Play dla niego ma być dostępna od 12.12 nie rozumiem tego, bo niektóre z Was pisały wczoraj, że mają ją na wczorajszej fakturze
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-08, 17:20   #830
cleo80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Valoissa_ Pokaż wiadomość
cleo80, mega dzięki za wstawienie zdjęć pierścionka Connie Chunk Pięknie się prezentuje, więc ostatecznie zdecydowałam się, że zamawiam.
Zamawiaj, zamawiaj , bo za tę cenę naprawdę warto. Bardzo mi się podoba, ładnie błyszczy a do tego nie jest taki wielgachny jak większość pierścionków Avonu.
Stary 2011-12-08, 17:21   #831
Alice In Nightmareland
Raczkowanie

Cytat:
Heh, BST miały być dostępne od jutra, tak mi powiedziała Pani jak dzwoniłam... Powiedzcie, jeśli ta BST była w zestawie to mogłabym zadzwonić jutro by mi ją odpisali i nie wysyłali już? Wszystko inne co w zestawie było dostałam, ale ona mi juz w gruncie rzeczy niepotrzebna, bo klientka zgodziła się zamiast niej wziąć PD z programu.

Ja też nie dostałam z katalogami tych małych- Avon Butiquw:P Ehhh, życie...
Alice In Nightmareland jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 17:32   #832
beata_473
Raczkowanie

Cytat:
Dzwoniłam właśnie do avon i Pani mi powiedziała, że woda Just Play dla niego ma być dostępna od 12.12 nie rozumiem tego, bo niektóre z Was pisały wczoraj, że mają ją na wczorajszej fakturze
Witam
Ja tę wodę miałam dziś na fakturze, więc nie wiem czy jeszcze są ale ucieszyłam się, że jest bo klientka zamówiła ją na prezent
Stary 2011-12-08, 17:49   #833
mardy bum
Rozeznanie

faktura już jest, ale standardowo nie działa ;]
Stary 2011-12-08, 17:51   #834
cleo80
Zadomowienie

Cytat:
faktura już jest, ale standardowo nie działa ;]
U mnie też ostatnio nigdy nie działa. Tak się zastanawiam, czy to dlatego, że przysyłają mi papierową fakturę ta elektroniczna nie działa ?
Stary 2011-12-08, 18:00   #835
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
U mnie też ostatnio nigdy nie działa. Tak się zastanawiam, czy to dlatego, że przysyłają mi papierową fakturę ta elektroniczna nie działa ?
tak od jakiegos czasu juz to obowiazuje
Stary 2011-12-08, 18:04   #836
mardy bum
Rozeznanie

YEAH! Pomimo, że pani powiedziała ze nie mają LBD 30ml i LWD są na fakturze! naszyjnik z mini-katalogu też jest, ale o tym poinformowali w strefie.
Musze jeszcze załatwić BST...;/
Uff...
Stary 2011-12-08, 18:05   #837
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 18:11   #838
viola tricolor
Raczkowanie

po przeczytaniu kilku postów odnośnie minikatalogu - dziś ok 9 sobie wpisywałam niektóre.... no i przy medalionie pojawila mi sie zielona kropa i tak musiałam zadzwonić na strefę, w sprawie zegarka do wody CLNuit czy już napewno są... to przy okazji zapytałam się o medalion.... i był (pani była sama zdziwiona) powiedziała, że jest tego bardzo mało i proponuje mi, że skoro i tak chce medalion to nie bedzie zegarka na COK wysyłać tylko, żebym szybko brała medalion na kuriera - i tak zrobiłam ciekawe kiedy będzie przy okazji w sumie zrobiłam zamówienie za ok 250zł.... więc pierwszy raz nie będe tego wszystkiego dźwigać na 4 piętro ]:-> myślicie, że jak zamówienie poszło dzis ok. 12 - to jutro kurier już będzie?
viola tricolor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 18:12   #839
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
bo niektórych wód dostali pierwszą mniejszą dostawę, a spodziewali się większej w najbliższych dniach
Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
tak, nie będziesz miała podglądu już, jeśli nie zmienisz na elektroniczną
Stary 2011-12-08, 18:24   #840
nietakasama
Raczkowanie

dziewczynki potrzebuje informacji bo już się pogubiłam, klientki chcą zamówić te kolczyki i naszyjnik Envy Me, czy te 59,90zł to tylko z tego katalogu, czy z tego katalogu mini też? co się wlicza w te 59,90zł??
nietakasama jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości