Kult - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-04-26, 12:51   #61
wersta
Zakorzenienie

Dot.: Kult

o rany ja nigdy nie miałam plastikowych butów, bo mama mówiła, że będę miała koślawe nogi

w mojej szkole wszyscy robili sobie bransoletki ze sznurka (kordonka chyba albo muliny). jakaś supełkowa metoda to była.
czerwone dżinsy, ale to już ok. 7-mej klasy.
miniówy z takiego sztucznego materiału w gumki.
grzywki na bok (masakra!)
skarpetki z falbankami.
lakierki
opaski na czoło (wpływ filmów prosto z usa)
a w 3-ciej klasie wszyscy nosili takie dresy z pseudoaksamitu. ale to w drugim półroczu, bo do końca pierwszego nosilo się fartuszki.
no właśnie fartuszki do szkoły!!! i buty juniorki i czeszki.
wersta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-27, 20:13   #62
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Cytat:
Napisane przez wersta
o rany ja nigdy nie miałam plastikowych butów, bo mama mówiła, że będę miała koślawe nogi

w mojej szkole wszyscy robili sobie bransoletki ze sznurka (kordonka chyba albo muliny). jakaś supełkowa metoda to była.
czerwone dżinsy, ale to już ok. 7-mej klasy.
miniówy z takiego sztucznego materiału w gumki.
grzywki na bok (masakra!)
skarpetki z falbankami.
lakierki
opaski na czoło (wpływ filmów prosto z usa)
a w 3-ciej klasie wszyscy nosili takie dresy z pseudoaksamitu. ale to w drugim półroczu, bo do końca pierwszego nosilo się fartuszki.
no właśnie fartuszki do szkoły!!! i buty juniorki i czeszki.
Branzoletki z muliny robię do dzis
Stary 2006-05-01, 15:18   #63
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

A zastanawiałyście się kiedyś dlaczego właściwie jedne osoby swą osobowością podbijają świat a inne nie mogą wejść na szczyt sławy??? Dlaczego jedni uważani są za "objawienia", a inni za dziwaków i odmieńców? Zaczęło mnie to zastanawiać przy okazji oglądania (poraz kolejny oczywiście) "Forresta Gumpa". Pamiętacie był w nim taki moment, gdy jako chłopiec pokazywał "przyszłemu" Elvisowi swój "dziwny" chód, a później ten wykorzystał to niejako w swojej karierze jako znak rozpoznawczy??? Ciekawe zjawisko- dlaczego Ozziego nie ubrali w gustowny kaftan po tym jak odgryzł głowę gołębiowi, a niektórych uznaje się za niepoczytalnych, gdy opowiadają sami sobie kawały? Dlaczego Marylin Monroe uznawana jest za symbol sexu mimo że tyłkiem mogłaby obdarzyć ze 2 kobiety? Dlaczego jedne rzeczy się w spoleczeństwie tak ogólnie i powszechnie przyjmują, a inne nie?
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Edytowane przez Szczypta Chili
Czas edycji: 2006-05-04 o 11:06
Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-01, 23:44   #64
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

nie no, świetne wspomnienia, mam 17 lat a większość rzeczy (raczej zjawisk) o których piszecie jest mi tak dobrze znana

to ja dorzucę coś jeszcze

nie wiem czy u Was też była taka "moda" ale u mnie, jak byłam jeszcze w podstawówce wysyłało się listy po jakieś Karty czy Legitymacje Różańcowe że się obiecuje odmawiać codziennie dziesiątkę Różańca, to było chyba do tej dziewczynki, Magdy Buczek, z którą ostatnio była mała afera w TV (Szczuka, Kuba Wojewódzkiitp.) do Radio Maryja

na szczęście owej legitymacji nie posiadam

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-03, 23:18   #65
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szczypta Chili
A zastanawiałyście się kiedyś dlaczego właściwie jedne osoby swą osobowością podbijają świat a inne nie mogą wejść na szczyt sławy??? Dlaczego jedni uważani są za "objawienia", a inni za dziwaków i odmieńców? Zaczęło mnie to zastanawiać przy okazji oglądania (poraz kolejny oczywiście) "Forresta Gumpa". Pamiętacie był w nim taki moment, gdy jako chłopiec pokazywał "przyszłemu" Elvisowi swój "dziwny" chód, a później ten wykorzystał to niejako w swojej karierze jako znak rozpoznawczy??? Ciekawe zjawisko- dlaczego Ozziego nie ubrali w gustowny kaftan po tym jak odgryzł głowę gołębiowi, a niektórych uznaje się za niepoczytalnych, gdy opowiadają sami sobie kawały? Dlaczego Marylin Monroe uznawana jest za symbol sexu mimo że tyłkiem mogłaby obdarzyć ze 2 kobiety? Dlaczego jedne rzeczy się w spoleczeństwie tak ogólnie i powszechnie przyjmują, a inne nie?
Też mnie to zastanawia.

I czemu Wiśniewskiemu się udało - a weselnej kapeli kumpli mojej siostry już nie....?
Pewnie za mało cekinów .

A co symboli - dobra śmierć - pomaga.
A Ozzie wybronił się pewnie muzyką.
.

Edytowane przez Aeterna
Czas edycji: 2006-05-04 o 11:24
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-04, 11:05   #66
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

No patrz Aeterna co ja za głupoty wypisuję...ehh..tak to jest jak się na kacu pisze Żaden kilt tylko kaftan. W sumie znając Ozziego to chyba bardziej by mu pasował ten kaftan niż kilt No zaraz zrobie edit bo aż wstyd mi na to patrzeć
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-04, 11:17   #67
takasobieania
Zadomowienie

GG do takasobieania

Cytat:
Napisane przez Aeterna
24-latka. Start.

7. ''Komputery'' commodore. (Atari - toż to był rarytas). Gry telewizyjne. Różne tam MarioBros i iRiver (nie pamiętam, czy to się tak nazywało).

Fine.
Ooooo commodore
To był wypas, cały dom nie oddychał jak coś sie wgrywało

moje obrazki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117813
takasobieania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości