![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Cytat:
![]() a poznawanie ludzi przez internet ma swoje plusy, np: to, że najpierw zwracamy uwagę na charakter, a nie na wygląd ![]() Nie ma regóły na to czy bezpiecznie sie spotykac z neta czy nie. Tak samo można powiedzieć nie wsiadaj do samochody, bo będziesz mieć wypadek! w koncu tyle wypadków jest na drodze. ![]() gratuluje wszystkim szczęśliwym dziewczonym, które poznały swoją drugą połówke przez internet;** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
[quote=littleola1]dokładnie
![]() a poznawanie ludzi przez internet ma swoje plusy, np: to, że najpierw zwracamy uwagę na charakter, a nie na wygląd ![]() Tylko pamietaj, że z charakterem to też nie za dobrze, bo ludzie chcą ubarwiać swoje wnętrze i jak dojdzie sie do spotkania, to spotkacie zupełnie innego człowieka... nie takiego, ktory się opisywał w listach, mailach czy na GG
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W realu nigdy nie spojrzałabym na blondaska z niebieskimi oczami. Zawsze tylko brunet z czarnymi oczami. I co? Zakochałam się wlasnie w niebieskich oczach blondyna, poznanego na necie. Ku parodii nie wiedziałam jak wygląda az do dnia spotkania sie. I (ku porodii poraz drugi ![]() Sportsmenko w realu też mozna oszukiwać- wszystko w koncu wyjdzie, nie wazne czy w realu czy w necie.
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co jeszcze do niedawna myslalam ze mozna poznac kogos fajnego na necie ale zmienilam zdanie bo trafiam na coraz wiekszych debili
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie poznalam super chlopaka przez gg
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie trać wiary, wszedzie są ludzi jak i Ci debile ![]()
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
przyznam ze na ilove mozna znalesc przystojniakow,fakt faktem jest tam pelno modelek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Ja poznałam swojego chłopaka przez czata,później gadaliśmy na gadu i tak rozpoczęła się nasza znajomość
![]()
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większość osób pisała do mnie przez mój wygląd. Nie powiem, byli intresujący mężczyźni, ale... no nie w moim typie. Przez głupią (a może i nie ![]() ![]() ![]() W normalnych okolicznościach nigdy bym na niego nie zwróciła uwagi. Ach, ależ sie rozpisałam ![]()
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
To bardzo sie ciesze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
no to masz szczescie ,tylko pogratulowac
![]() ale nie rozumiem tego ,ze jest twoim wizualnym idealem a normalnie nie zwrocilabys na niego uwagi? |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko wkradł mi się chochlik powyżej- wlaśnie nie jest moim ideałem jeśli chodzi o wygląd ![]() Tobie również życzę szczęścia ![]()
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
To moze coś dorzuce od siebie
![]() Niedawno dostałam kamerke internetową i w celu jej sprawdzenia wlazłam na czata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Na czacie poznałam dwóch świetnych facetów, obaj dziwnym trafem mieszkają za granicą, i wcale a wcale mi to nie przeszkadzało. Do czasu. Znajomość z jednym rozwinęła się w przyjaźń, mam nadzieję że do grobowej deski, z drugim coś iskrzy i to mocno. Z kandydatem na TŻ początkowo były to tylko rozmowy na gg, potem zaczęły się wielogodzinne rozmowy telefoniczne, od niedawna mam kamerkę i tak jest o wiele lepiej. Co z tego wyniknie? Zobaczymy. Wolę nie zapeszać, zwłaszcza że nasza znajomość ostatnio przechodziła kryzys, ale niedługo się znowu spotkamy i wtedy pewnie wiele rzeczy się wyklaruje.
#78 |
Raczkowanie
|
No to teraz ja się wypowiem na ten temat. Dla mnie internet jest wspanialą rzeczą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na tym czaciku obok planszy do gry tak się nam fajnie gadalo że się wymieniliśmy nr gg. No tak się rozpoczela nasza znajomość w marcu ub roku. prawie codziennie rozmowy na gg potem telefon, wymieniliśmy się fotkami Wyjechał w tamtym roku na cale 2 miesiące na wakacje i bardzo mi brakowalo tych rozmów ale byly smsy. Traktowlaiśmy się jak przyjaciele po połrocznej znajomości bylam mu wstanie powiedzieć wszystko. Zawsze mnie rozumial umial pocieszyć. Potem kupiliśmy mikrofony zaczeliśmy godznami gadać na skypie, w lutym tego roku kupilismy sobie kamerki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
ja poznałam przez net-ale okazało się, że pewnie codziennie widywaliśmy się na uczelni. jesteśmy prawie dwa lta, nasze mamy przeszły już na Ty, a slub to kwestia czasu. "Świrów' spotkać mozna wszędzie. Nie ważne jak się ludzie poznają i gdzie, ważne kim są
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
ja wierze w internetowe znajomosci, dzieki internetowi poznalam wspanialych ludzi bez ktorych sobie zycia nie wyobrazam, rowniez swoja najwieksza milosc, takze internet jest fajny
![]()
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podziwiam tych, ktorzy sprobowali. JESTESCIE SUPER!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Re: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Ja rowniez poznałam mojego chlopaka przez neta..
![]() Rok temu w kwietniu siedzialam na gg.. Strasznie mi sie nudzilo, wiec postanowiłam do kogos zagadac..wyszukalam w katalogu pare osob z miasta oddalonego od mojej wsi 16 km i klikałam.. Z jednym szczegolnie fajnie mi sie pisało..w dodatku po 20 min pisania zaproponował spotkanie.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiec poznanie chlopaka na necie nie jest niczym złym..coraz wiecej par wlasnie taq sie poznaje..Tylko nalezy pamietac, ze nie zawsze trafi sie na kogos odpowiedniego i jak to wczesniej ktos napisał, mozemy pisac z kims innym niz jest w rzeczywistosci... Wiec dziewczynki jesli kogos poznajecie to uwazajcie na siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Re: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Papryczkaa ja kiedys sms-owałam z chlopakiem, ktory mnie gdzies wczesniej widzial a ja nie mialam pojecia jak wyglada. Opisał sie jako przystojny, wysportowany brunet, ktory ma powodzenie u dziewczyn...Niestety kiedy go zobaczyłam to myslalam ze zawalu dostane..a smiac tak mi sie chcialo ze szok.. Byl okropnie brzydki w dodatku chcial przede mna zaszpanowac przede mna jakimis rzeczami... a pozniej mialam problem, zeby sie od niego uwolnic przez nastepne pare miesiecy.. Masakra..
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
ja w marcu poznalam przez neta bratanka znajomego mojego taty (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() myslalam ze nasz kontakt sie urwie ale stalo sie wrecz przeciwnie ![]() ![]() ![]() zaprosil mnie na impreze, 29.08 bo wraca. nie wiem na ile ale wpada do kraju ![]() w czerwcu rodzice nie zgodzili sie na takowa, zobaczymy co powiedza teraz... ![]() dodam ze mam 16 lat, on prawie 19... ale przeciez nie jest calkiem obcy, rodzina bliskiego ziomka tatuska ![]() chcemy sie wreszcie spotkac ![]() ![]() ![]()
#86 |
Raczkowanie
|
Dawno nie zaglądałam do tego wątku i widzę, że powoli umiera
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
A moja znajomość wprost przeciwnie, umarła śmiercią nienaturalną. Na jakiś czas mam dość mężczyzn a tych poznanych przez neta to już w ogóle. Ale Tobie życzę powodzenia
![]() ![]()
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Ja swojego męża poznałam przez Internet (strona randkowa). Jesteśmy małżeństwem od 3 lat, a wczoraj nasz synek skończył 11 miesięcy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Zawsze byłam sceptycznie nastawiona do znajomości przez neta... Aż tu pewnego razu moja kochana koleżanka założyła mi konto na sympatii, powiedziała, że przecież nie muszę się z nikim spotykać i przynamniej się dowartościuję
![]() ![]() A wię tak jak już ktoś napisał, każdy sposób jest dobry, żeby poznać milość swojego życia, a jak się nie spróbuje każdej z dostępnych metod to może ta miłość przemknąć nam koło nosa... Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny od miesiaca rozmawiam na gg z jednym chlopakiem milo nam sie ze soba pisze napisal mi na samym poczatku ze jest niesmialy i przez to nie moze sobie znalesc dziewczyny i dzisiaj tez pisalismy ze soba a on mi napisal ze nie chcialby byc nachalny ale mysli o spotkaniu a ja mu napisalam ze juz teraz ja bym wolala jeszcze poczekac bo my prawie sie nie znamy przypomne jeszcze ze mielismy dwa tygodnie przerwy bo ja bylam nad morzem i napisalam co on o tym mysli i ze nie chce sie narzucac i ze rozumie a ja sie go zapytalam czy on juz chcialby sie ze mna spotkac a on mi napisal ze to by zalezalo od drugiej osoby jesli chcialaby jeszcze poczekac to zrozumie wiec ja sie znowu zapytalam ze ja sie pytam jego czy juz chcialby sie spotkac a on ze kiedys tak a ja to jestes za tym zeby jeszcze poczekac a on jesli trzeba bedzie to poczekam troche chaotyczne jest to co napisalam ale chcialam wam to tak przedstawic jak to bylo co wy o tym myslicie bo ja sama nie wiem troche to wszystko zakrecone
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.