![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - pomóżcie!!!
Malenka...nie wiedzialam:-(
Tyle rozmawiamy na gg a nawet sie nie domyslalam ze mogla Cie spotkac taka tragedia. Jestes bardz dzielna. I ze wzgledu na tate i wogole(wiesz o czym mowie ![]() Wiesz kochana,wydaje mi sie ze sprawa z Twoim tata tez sie wyjasni. Oby tylko jak najszybciej bo wszystko jest lepsze od takiej niepewnosci. Ja wierze,ze Twoj tata zyje,ze wroci do Was,do domu caly i zdrowy. Jezeli jednak wiesz,ze jest inaczej,sprawcow znajda napewno. Predzej czy pozniej. Piszesz ze wplyw na to maja ludzie w ktorych kregu obracal sie tata. Teraz jest duza "nagonka" ta takie grupy,na takich ludzi. Jest wiec tylko kwestia czasu az ich tez znajda. Malenka,sprawa wyjasni sie napewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Jejku dziekuje wam dziewczyny i przepraszam,że sie nie odzywałam w wątku,troche mi głupio ze się zrobiło takie zamieszanie wokół mnie,przeciez wątek jest zupełnie o innej osobie,bardzo ciepło mi sie zrobiło po przeczytaniu waszych postów
Warszawianko wcale nie jestem dzielna,naprawde juz czasem nie daję rady,tak jak dzisiaj ![]() Isiaczku ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
melenka oczywiscie ze jestes
![]() wbrew temu co oznacza Twoj nick Ty jestes wielka. Rzeczywiscie teraz masz okres kiedy masz "pod gorke". Oczywiste i zrozumiale jest ze masz zle dni,ze nie dajesz rady ale uwierz,nie zawsze tak bedzie. Ja wiem ze to moze sie wydac banalne ale po burzy zawsze wychodzi slonce... Z Twoim tata jestem pewna ze sie wyjasni. Oby jak najszybciej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Rozesłałam wiadomości na gg i ustawilam link z interii na gg..
Tak bardzo serce boli, że chce sie pomóc a jednak nie można dużo zdziałać ![]() Los potrafi byc okrutny... powstają pytania dlaczego ona/on, dlaczego naszą rodzine to spotkało... ![]() Maleńka, powiem to samo co reszta wizażanek, jest mi bardzo przykro z powodu Twojego Taty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
u mnie w miescie brat 26 letni zabił brata 17 letniego
![]() ![]() ![]() ![]() i ten 26 latek zgwałcił też swoja kuznke ![]() ![]() ![]() która związał .... w czwartekt ydzient emu sie uwolniła i ukazała nago w oknie wołając o pomoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() kurde byłam dzis w tej szkole...gdzie uczyła sie ta dziewczyna ![]() ![]() ![]() i czytałam na drzwiach ze juz za odnalezienie 10 000zł ![]() ![]() ![]() starszeee....taka ładna dziewczyna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
wiadomo cos??
zamartwiam sie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dziś w Uwadze był program o Joasi. Rodzina cały czas Jej szuka, podobno UWAGA też się włączyła w poszukiwania. Nie oglądałam w całości, ale widziałam zdjęcie i mi się skojarzyło z tym wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Ja nadal trzymam kciuki
![]() Chociaz wiem,ze z kazdym dniem szanse maleja ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam wczoraj Uwagę i muszę powiedzieć, że jestem mocno wkurzona niefrasobliwością policji w podejściu do sprawy (chybaże to dziennikarze tak przedstawiają i zaciemniają, co też lubią robić). Nie wykonali wszystkich rutynowych tylko czynności, które powinni wykonać, np. sprawdzenie nagrań z kamer ustawionych niedaleko miejsca, w którym mogła Asia przebywać tuż przed zaginięciem...
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny umieśćmy w naszych podpisach link do tego wątku, piszemy na różnych podforach, dojdziemy do większej ilości wizażanek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
kurde bele....nio ja nie patrzalam i moze i dobrze ze nie patrzylam bo kurde nieumiem pojac jak mzoe czlowiek zniknac
![]() ![]() ![]() wiecie zabity rozumiem...ale człowiek nie mzoe wsiaknac... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Rozmawiałam dzisiaj z facetem,który jest jasnowidzem na temat Joasi i powiedział,że ona nie żyje:/ zdenerwowałam sie,nie wiem czy wierzyc w takie rzeczy
![]()
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Biedna dziewczyna! Taka młoda i śliczna, a tu ją taki los spotkał
![]() ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
![]() Mam nadzieje ze sie odnajdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
Malenka,czasem i tacy ludzie sie myla.
Mam nadzieje ze zyje i ze niedlugo wroci do domu. Zywa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
o kurde;(
jeju.... ![]() ![]() ![]() musza ja znalesc MUSZA ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z tego co sie dowiedzialam o sprawie Asi (z forum czecho.pl) to kilka razy rodzina prosila o pomoc jasnowidza. Wiem ze niektorzy podchodza do tego sceptycznie ale zawsze jest jakis punkt zaczepienia.
Jeden z zasnowidzów powiedzial ze Joasia zyje i nalezy jej szukac w okolicach PSZCZYNY. Takze apel do dziewczyn z tych okolic- moze udaloby wam sie rozlepic tam plakaty??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
jeeee
cos optymistycznego usłyszałam APEL DO DZIEWCZYN Z PSZCZYNY!! szukajcie Asi,rozwieszajcie plakaty... my w katowicach i odrebie porozlepiałysmy... pomózmy tej cudownej i słodkiej istotce... wiecie co ale ja w jasnowidza wierze...!! nie wiem... ale jedna z dziewczyn pisala ze sie pytala jasnowidza i powiedzial ze nie zyje ![]() ![]() ![]() wierzmy ze zyje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Oby ten jasnowidz co ja z nim rozmawiałam nie miał racji,powiedział,ze we wrześniu zostanie odnalezione ciało Joasi
![]()
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
we wrzesniu....
jeju;( jeju;( ile czekania ... ![]() ![]() ![]() wierzycie w jasnowidza?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Sama nie wiem czy wierze czy nie wierze...
Niby w mojej rodzinie byl tez przypadek,ze zaginal moj wujek. Bylo to z 15 lat temu wiec nie pamietam tego dokladnie,w kazdym razie ciocia korzystala z "uslug" jasnowidza i ten powiedzial ze wujek nie zyje,ze jest w jakims starym,opuszczonym domu czyms przygnieciony. I owszem znalezli go niezywego ale nie pamietam czy wszystko co powiedzial jasnowidz sie sprawdzilo...to bylo tak dawno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o boze ![]() dziewczyny wyslajcie info o niej wszedzie gdzie sie da!! ![]() Ze swojje strony rozeslalam do 100 uzytkonikow gg i wieczorem wiadomosc bedzie rozeslana do 13.000 uzytkownikow na jednym z forum.. A moze udaloby sie zeby administrator wyslal wiadomosc do wszystkich wizazanek?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
trzeba byłoby z moderatorem pogadac...pewnie maja nasze maile wszytkie trzeba cos cos robic działac.... kurde nie wiem co mozemy zorbic... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz poinformowałam chyba wszystkie mozliwe osoby,ale wiem ze to za mało:/
Macie racje trzeba działać,bardzo ważny jest w tej chwili czas
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Ten jasnowidz powiedzial ze Asia nie zyje i we wrzesniu odnajda jej cialo a nie moze powiedziec gdzie jest jej cialo bo przeciez wlasnie w taki sposob jasnowidze pomagaja, mam nadzieje ze sie myli, troche mu nie wierze bo jasnowidze nie mowia kiedy cialo zostanie odnalezione tylko gdzie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Studiowałam na tej uczelni.
Pewnego dnia w czerwcu właśnie, chyba dokładnie w ten dzień zaginięcia pojechałam do szkoły odebrać dyplom. A na drzwiach zobaczyłam jej zdjęcie i infdo że jej szukają ![]() A dziś natknęłam się na ten wątek, i piszecie że nadal jej szukają ![]() Strasznie to smutne. Ogromna tragedia, nie potrafię sobie wyobrazić co czuje rodzina tej dziewczyny ![]() Malenka bardzo mi przykro. To wielki dramat. Przytulam mocno ![]()
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Macie racje,ja tez mu nie wierze
Sathi ![]()
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jakiego linka rozsylacie przez gg?
Chciałabym podeslac znajomym, ale nie wiem co dokladnie Dz z góry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.