![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: JanSport plecak....do szkoły
Mnie w niektórych modelach JanSport nie podobało się to, że mimo wspaniałego kształtu po wypchaniu (a niestety czasami plecak naprawde trzeba wypchać:P ) robił się taką tracącą kształty kulką odstającą od pleców. Poza tym modele i wzory są super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
mi sie ten w kropki jako pierwszy podobał ale jak go zobaczyłam w sklepie tu już nie :PP
chcę kupić przez internet (Allegro) bo jednak jest różnica cenowa :P ten mi się tez bardzo podoba ale jak juz to tylko z niemiec mogę ściągnąć tez o wiele taniej niz w Polsce :P http://i10.ebayimg.com/05/i/000/fc/89/4e13_1.JPG - zdjęcie e bay ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
O tak, te są fajne, ale one są już mniejsze (co jest absolutnym ich plusem).
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
winyl czyli polecasz te z serii Trinity III ( 30 l ) a Beamer (33 l) odradzasz tak ?
Beamer ma o jedną kieszeń więcej od Trinity III
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że ma o jedną kieszeń więcej, ale jak dla mnie robi to wizualnie dużą różnicę. Jakbym sama miała kupić jeden z tych dwóch modeli, to na pewno ten mniejszy. Ale grunt, żeby spełniał Twoje oczekiwania. Najlepiej iść do sklepu, przymierzyć jeden i drugi model (najlepiej iść z kimś kto Ci doradzi jak rzeczywiście wyglądasz) i zdecydować, w którym się czujesz i wyglądasz lepiej
![]()
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Cześc dziewczyny !
![]() ![]() Ja kupiłam sobie dwa dni temu plecak z JanSport ![]() jest naprawde duzyy ;d - Ma kieszeń na cd i wyjscie na sluchawki - pierwsza komora dosyc duuuuzaa ![]() - druga komora tez duza ![]() - i przednia kieszonka ma w srodku uchwyt na klucze czy cos ![]() tylko jest jeden haczyk ... ![]() ![]() ale coo tam ![]() oto ten plecaczek ![]() bardzo mi sie spodobał ![]() myle ze dlugo mi bedzie sie trzymal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
bardzo ladny ten plecak ;] nigdy nie kupowalam plecakow w jansporcie, zazwyczaj mialam jakies pumy a teraz mam przesliczny niebieski nike. ale wydaje mi sie ze są dobre i sie nie psują
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.