|  2007-08-28, 15:26 | #61 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Dot.: Rurki z bardzo wysokimpasem-co o nic sądzicie?

hmm, w sumie calkiem fajne te spodnie,oryginalnie to wyglada, ale mimo wszystko ja chyba będę modowym zacofańcem i pozostanę przy biodrówkach    | 
|     |   | 
|  2007-08-28, 21:19 | #62 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

nie widzilam ich 'na zywo' tylko w gazetce takie sobie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) przynajmniej zadne boczki czy tam schaby nie wylaza  ale ja wole biodrowki | 
|     |   | 
|  2007-08-29, 11:35 | #63 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Cytat: 
  Myśle że w węższych rurkach wyglądam gorzej, bo nie mam figury modelki więc chyba nie mam wyboru jak nosić rurki które nie opinają się na kostce... Polecam też taki wybór dziewczynom o podobnej co ja figurze! | |
|     |   | 
|  2007-08-29, 12:35 | #64 | 
| Wtajemniczenie | 

A ja mam wrażenie że ogólnie spodnie z wysokim stanem wydłużają nogi, co jest po prostu wspaniałe, ale też jednocześnie powiększają pupę, co wygląda tragicznie. Byłam wczoraj w paru sklepach i pytałam o rurki z podwyższonym stanem, jednak nigdzie żadnych nie dostałam  Ale będę jutro w KDT to może tam coś będzie   | 
|     |   | 
|  2007-08-29, 12:39 | #65 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 

__________________ 31maj 2013  HANIA   | |
|     |   | 
|  2007-08-29, 12:44 | #66 | 
				 | 

Zresztą oto dowód że rurki (także z wysokim stanem) są dobre dla wielu figur.. Scarlett ma szerokie kobiece biodra a takie rurki je podreślają a mimo to wg. mnie wygląda dobrze-bardzo kobieco... co do Beyonce... to jakoś jej marnie uda mi do tych rurek nie pasują.. ale faceci pewnie są innego zdania;-) A mi się podobają także takie rurki, które są ciasne na całej długości i opinają łydki i kostki to chyba tzw. skiny jeans- ale to raczej dla kobiet o szczupłych łydkach.. może sobie takie sprawie   
				__________________ 31maj 2013  HANIA   | 
|     |   | 
|  2007-08-29, 12:48 | #67 | 
| Zakorzenienie | 

Kurcze   chyba jak będę na zakupach to musze poprzymierzać takie spodenki  i zobaczę jak w nich wyglądam   | 
|     |   | 
|  2007-08-29, 12:54 | #68 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Chii1986 dzieki twojemu postowi juz jestem pewna ze kupie sobie rurki  nosza je osoby niskie, z szerokimi biodrami i duza pupa, jesli one moga to ja tez   | 
|     |   | 
|  2007-08-29, 13:05 | #69 | 
				 | 

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb  852be8187cc381168_600e0a0  280783;5133095]Chii1986 dzieki twojemu postowi juz jestem pewna ze kupie sobie rurki  nosza je osoby niskie, z szerokimi biodrami i duza pupa, jesli one moga to ja tez  [/quote] Właśnie wiele dziewczyn niskich z szerszymi biodrami boi się rurek.. wg.mnie to błąd bo odpowiednio dobrane rurki nie zaszkodzą a pomogą, ważne żeby nie były za ciasne, poza tym jak ktoś ma kompleksy na punkcie np. duże pupy to do rurek może nosić longi czy tuniki i pupa zostanie zakryta i bedzie super  zresztą facetów kręcą kobiece kształty- wiem z własnego doświadczenia (jeśli chodzi o pupe) u mnie to dziwnie wygląda bo jestem szczupła ale pupę mam okrąglutką, zazdroszę natomiast dziewczynom kobiecych bioder- jeśli możecie to je podkreślajcie   
				__________________ 31maj 2013  HANIA   | 
|     |   | 
|  2007-09-09, 16:14 | #70 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

wlurza mnie to,ze nigdzie nie mozna ich dostac! moze macie jakis cynk, w ktorych sklepach są?

| 
|     |   | 
|  2007-09-09, 17:45 | #71 | 
| Raczkowanie | 

jest ok tylko myślę ze niepotrzebnie ten pasek zakładasz , bo robisz nim efekt bombki a bardzo zgrabna i ładna kobitka z Ciebie;D

__________________ | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-09-09, 17:48 | #72 | 
| Raczkowanie | 

Widziałam takie u mnie w mieście pod mostem i nie podobały mi się. Były też tak jakby "doczepiane".

__________________ Jak zmieniamy świat? Wystarczy co jakiś czas spełnić dobry uczynek ("Evan Almighty") To bardzo niebezpieczne zaglądać głębiej kobiecie w serce. Mikołaj Gogol | 
|     |   | 
|  2007-09-10, 14:13 | #73 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

mnie sie podobają  rurki po prostu z wysokim stanem, a nie z przedłużonym, tj. doszytym. Moim zdaniem dziwnie to wygląda - masz pasek, a nad paskiem jeszcze dalsza cześć spodni. dołączam trochę fotek | 
|     |   | 
|  2007-09-10, 14:15 | #74 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

i jeszcze kilka

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.