|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożcowe pogaduszki - vol 7 :)
kami, dzięki za wsparcie.
![]() Napiszesz nam coś o sobie? Czym się zajmujesz i takie tam inne? ;D
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
NiEBIE: fajna ta torebka
![]() o a skoro już mnie przyjełyście to urodziłam się 8.01 ![]() Jestem Kamila. Chodzę póki co do 3 gimn, wybieram się do LO o profilu pol-his-wos. Jestem z Kielc. Kocham zakupy, swojego pieska i siebie oczywiście. Nie no joke. Hmm co by tu jeszcze powiedzieć a w zasadzie napisać ?? Nie wiem może jakieś pytania ?? Edytowane przez kamila9422 Czas edycji: 2009-04-29 o 18:00 |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
kami, dzięki, mnie też się podoba. Taka letnia torebka - w moich kolorach. Idealna.
![]() Też byłam w klasie o takim profilu, dodatkowo jeszcze geografia. I zdawałam maturę z wosu i geografii. Więc widzę, że mamy podobne upodobania. No i na dodatek te zakupy..
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
oo miło
![]() po LO planuję iść na prawo, w sumie to chcę być adwokatem. Wszyscy mi mówią że się do tego nadaję, bo ciągle gadam i gadam i czasem mam wrażenie że mam słowotok
|
|
|
|
#65 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przydałoby Ci się jakieś zajęcie, żebyś nie myślała o tym wszystkim ![]() Nad Narwią śmierdzi heheh i jakoś fajniej jest sie opalac na dachu bloku może dlatego, że to raczej zakazane ![]() Póki co to ja się ucze jak na recepte... :/ Ajj Niebuś nie na moją kieszeń takie wydatki ![]() Ogłupłaś? To chodź i napisz za mnie ![]() Cytat:
Wakacje zamierzam przepracować, o ile dostane pracę. Ale mam ogroooomną nadzieje, że coś z tego będzie Cytat:
może ile masz lat, skąd jesteś, no tak ogólnie jak masz na imie? Witaj, ofc, że możesz Wróciłam od Tżta.. Ale upalnie na dworzu o jacie ![]() Witam się i uciekam się uczyć!!! bo wieczorkiem Tż wpadnie z piwkiem i filmem jeszcze. O i polecam Wam bardzoo mocno film : My best friend's girl http://www.filmweb.pl/f438099/Dziewc...go+kumpla,2008 Za***iaszczy film uśmiałam się jak nigdy dotąd
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
recenzje filmu są dobre. Mam wrażenie że gdzieś widziałam już jakiś taki podobny film
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Film jest naprawdę za***isty i szczerze, takiego jeszcze nie widziałam
Powaznie go polecam ![]() Ej wkleje do mojego albumu priv fotki za***istych okularów ahaha z młodości mojej mamy powaga nie widziałam takich jeszcze a są bombowe tyle, że mi nie pasują
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swietna ta torebeczka ![]() Niebuś ten podkład który mi poradziłas Loreala jest fantastyczny... troszke musiałam nauczyc sie go nakładać... chyba juz nigdy go nie zmaienie za zaden inny... jest po prostu genialny ... teraz tylko chce jeszcze kupic mineralny maybellin... na lato tak na codzien bo na wyjscia Loreal jest super... do tego dermacol i nareszcie mam buzke o jakiej marzylam
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2009-04-29 o 18:55 |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam zdjecia w oksach u siebie w albumie prv xD ale polewka
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
już zamieściłam tam swoja uwage
jejku kiedy ten piątek... eh
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięks Yovi xD
Te oksy są polewawcze bo one sa starsze odemnie moja mama dostała je kiedyś w paczce z ameryki od jakiejś tam ciotki... tzn. moja babcia dostała ale oddała od razu swoim dzieciom czyli mojej mamie i jej siostrom i są u mnie może coś zrozumiecie hehehe ![]() No i one są prawdziwie z lat 70
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Z okolic Poznania. Chodzę do liceum o profilu biologiczno-geograficznym ). Aktualnie można mnie nazwać wolontariuszką - staram się uzbierać jak największą kwotę pieniędzy na chorego chłopca. Uwielbiam fotografię .
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yyyy... i jakie Wy wszystkie mądre jesteście Swojej klasy też nie lubiłam nie przejmuj sie ![]() Hmm bardzo szczytny cel podziwiam takie osoby Ooo cykasz fotki ?
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.aktualnie mam dosyć biologii - z tym chyba najbardziej się męczę. nie chodzi o sam w sobie przedmiot, tylko o przyswajanie wiedzy .zdjęcia robie gdy tylko mam czas sama dla siebie. wtedy chyba mam i chęć, i działającą wyobraźnię. w tym roku chcę kupić sobie lustrzankę.. ale taką z prawdziwego zdarzenia. .
Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-04-29 o 19:26 |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że z nami zostaniesz i będziesz się chawlić fotkami
![]() Niestety, dużo osób do nas "dołącza".. w sensie, że napiszą kilka postów i znikają... ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Hej Colds swoja droga radziłabym zmienić podpis chodzi o to czerwone... bo można za to bananem dostać od adminów... :/
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Niebie śliczna !~!
![]() A to moja - prosta czarna na paseczku. |
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Colds, no, zmień ten podpis raczej :P
Kami, witaj najmlodsza jestes, ueee, a przez dluzszy czas ja ze swoimi 19stoma roczkami tu bylam najmlodsza! buuu. jakbys potrzebowala pomocy w nauce w LO sluze pomoca haha :P jako studentka filozofii chetnie sie cofne do LO i rozpatrze wszystkie te prozaiczne tematy na miliardy sposobow, pod wzgledem roznych aspektow i znajde w nich mnostwo niescislosci ![]() Sas, kocham Cię :P ![]() Niebie, sloneczko, masz sliczna torebke!!! Sus, chce taka sama :P
|
#78 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.ogólnie to już mam go dość długo.. i jeszcze nikt się nie doczepił .
|
||
|
|
|
#79 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() . ![]() Cytat:
Ale by było, gdybyś wydała tyle kasy, a to okazał się bubel. Byłyby baciki dla mnie. ![]() Jednak ten podkład może rzeczywiście być nieco za ciężki na upały, też aktualnie poszukuję innego. Cytat:
![]() Cytat:
![]() To moja kolejna biała torebka, ale jedna jest ta mała na łańcuszku a'la chanelka, a inna duża, z eko skórki i nie nadaje się na lato. A ta ma na dodatek takie kolory, że będą mi pasowały praktycznie do wszystkiego. Kosztowała 69 zł, więc tragedii nie ma. Sus, Twoja jest świetna! Też bym taką chciała.
Edytowane przez NiEBiE Czas edycji: 2009-04-29 o 21:33 |
||||||
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale okazalo sie ze jest trafiony w 100%
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz Colds
ja bym nie ryzykowała kolezanka miała w podpisie "Fuckin'" i dostała bananem xD tymczasowy... ale jednak :/Wiem wiem Loff U 2 ![]() Cytat:
lubimy oglądać zdjęcia Kodusia nam czasami pokazuje swoje ujęcia i Archi tez coś nam wklejała No ale lepiej zmień tak ot, na wszelki wypadek No wiesz super pomysł ! kup sobie jeszcze maszyne do szycia i świetny interes możesz rozkręcić ![]() Nooo i bardzo dobrze! świetny film naprawdę ![]() Idę zrobić trening Aż dwa dni nie ćwiczyłam ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- A w ogóle to zamiast fluidów to ja wam polecam kremy tonujące ja mam o ten już od jakoś około 2 m-cy --------> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-tonujacy.html i jestem z niego mega zadowolona na tych fotkach u siebie w profilu mam go na buźce i słuchajcie naprawdę go nie widać ładnie wchłania się w skórę i w ogóle no dla mnie bomba!
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
o dzięki okrucha
![]() byłam 2 godz na rolkach, ale mnie nogi bolą ... Jeździ któraś z was na rolach?? a wracając do tematu, ja zamiast fluidu używam pudru prasowanego a pod niego birorę krem nawilżający pod maijkaż. |
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze kilka malych plamek ale poza tym wyglada bosko... szkoda tylko ze tak swedzi po posmarowaniu... ale dzielnie to znosze dziewczyny znacie jakies fajne nowe kawalki? TŻ kupil sobie nowe radyjko do autka i chce nagrac jakas fajna plytke
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
AGA :)
|
Dobry wieczór
![]() wpadłam tylko powiedzieć dobranoc i czesć nowym koleżankom padnięta jestem po tym pogrzebie :/ idę spać. Sas gdzie kupujesz ten krem atw? w jakies sieciówce?
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
ja ostatnio ciągle słucham:
-lenka-the show -splendid- what's good in goodbye -ciara&justin- love sex magic -darius&finaly- do it all night -elvis presley-a lille less conversation -alexia dixon- breathe slow -eminem- we made you -britney- if u seek amy -wszystkie Sean Paula i The Veronicas
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za kawałki zaraz sobie przesłucham
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2009-04-29 o 21:58 |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuuuuuu Ale ja lubię sport ogólnie i gdybym tylko miała z kim... ajj ![]() Ja na ogół nie maluje się prawie wcale ![]() Czasami się malnę jak mi coś wyskoczy na buźce.. albo jak idę na imprezkę to się pomaluje albo dla Was wiecie gdzie ![]() Yy szczerze to nie wiem, bo to moja mama przyniosła takie cudo ale jak bede na miescie to się rozejrzę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widzę,że mamy takie same marzenia odnośnie przyszłego zawodu ![]() Suzanna -śliczna jest ta torebeczka.Właśnie podobnej poszukuję od dłuższego czasu ![]() Dziewczyny a czy któraś z was przygotowuje się do sesji letniej lub ma zamiar w niedługim czasie zacząć ? Jakie macie sposoby na to,aby po wielogodzinnym czytaniu nie usnąć nad książką? ![]() I żeby się w ogóle zmobilizować do nauki ,gdy taka piękna pogoda za oknem? ![]() Uczycie się za dnia czy zarywacie nocki ? Wy tu o jeździe na rolkach a ja z nauka wyjechałam :P A i miło mi poznać Oskę7 z tego samego dnia miłego wieczoru dziewczyny Edytowane przez Kiti Czas edycji: 2009-04-29 o 22:24 |
|
|
|
|
#89 | |||
|
Raczkowanie
|
Hello
![]() Witam koziołki nowe ![]() ja w tym roku złożyłam przed czasem nie na ostatnią chwilę jak mi się to często ze wszystkim zdarza ![]() szalona ![]() byłam i bardzo mi się podoba ten taki ryneczek Cytat:
![]() buddyzm brzmi ciekawie jak masz jakieś artykuły to chętnie poczytałabym ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Oska... chcesz to Ci prześlę te ich wszystkie Różańce Najwyborniejszej Drogi i inne brednie :P
fajnie się te teksty czyta, bo są napisane jak dla idiotów. Prosty język i w ogóle... ale jak już wchodzisz w te wszystkie pojęcia, samobyty, citty, i inne takie, to.. masakra... Kami, słuchasz teraz dokładnie tego co mój Tżcik :P Sas, kopne Cię w tyłek jak się nie nauczysz ładnie na Maturę zołzo ![]() Kiti, nie zarywam nocek, uczę się tyle co do kolosów i podczytuję notatki w autobusach, czasem w sobotę sobie tak przejrzę co było z jednego przedmiotu od początku roku czy semestru :P ale nie zakuwam. jaaa, żadnej nocy nie zarwałam, w życiu... a nie, raz, jak się uczyłam w 2 gim do pierwszej poprawki testu z historii w życiu wracając do tematu, ja żeby nie zasypiać piję plusssz active, i biorę gingko no i dużo miętowej herbaty z guaraną piję.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

heheh i jakoś fajniej jest sie opalac na dachu bloku 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.