|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wielki, ostatni wątek misz-maszowy ;) Zapraszam ;*
To jak
bo nie odpisalas mi ?---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Dobrze to w takim razie kasuje pumke z watku i czekam na odzew z twojej strony w tym terminie powodzenia i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Maggie - znalazłaś już Amor Amor? Bo ja chętnie oddam za coś
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391531 |
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochana
. Wiesz co... jednak bym chciała 15 ml ? Chyba, że wykorzystamy tą opcję co podalas wczesniej ( przy 15 ml). ? Jak wolisz, bierz co chcesz xD Pozdrawiam
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Oj, niestety ni dy rydy
. Bo są całkiem nowe ... No trudno, to zostajemy przy starej wersji ;P ?
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej interesowała mnie odlewka Kenzo Amour, ale udało mi się niedrogo kupić całą flaszkę, więc na razie nic nie wyjdzie z naszej wymianki. Pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Pisze po przerwie krotkiej Niestety masz zapchana skrzynke wiec piszę tutaj Mam nadzieje ze pamietasz o naszej wymiance We wtorek wysyłam![]() Czyli Twoje: Roberto Oro 5ml Herrera 212 5ml Givenchy Neo - można tylko jedną próbeczke 1ml? Mialam tez wziac od Ciebie Instant Magic ale juz zdobylam z Sephory probeczke A ja za to: 5ml Jadore 1,5ml Amour de cacao 1,5ml Black XS 1,5ml Tommy Girl 1,5ml Euphoria I byłoby po równo ![]() Czekam na odpowiedz od Ciebie ![]() Pozdrawiam Kasia
Edytowane przez CatchyKathy Czas edycji: 2010-02-06 o 14:24 |
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie nie, ja nie chciałam Paris Nights
Chciałam to co wyżej Jeśli Ci wszystko pasuje, to zaczynam przepsikiwać i wyślę we wtorek pierwsza![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- A i pytanie, czy Herrera i Oro będą w atomizerach? Ode mnie J'adore bedzie
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie:
3. Lakier do włosów Elnett - mocne utrwalenie - nowy |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam do Ciebie na PW, ale nie odpisujesz, to samo z NK.. a teraz masz zapchaną skrzynkę i nic do Ciebie nie da się wysłać, dlatego piszę tutaj.. Kiedy doślesz moje rzęsy..? Czekam na nie już z 3 miesiące.. nawet w tej sprawie pisałam do moderatorki, bo skoro mi nie odpisujesz to może łaskawie jej odpiszesz..
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Słuchaj. WYSŁAŁAM Ci te rzęsy przynajmniej 2 miesiące temu. Nie wiem co mam jeszcze zrobić, bo na tą wymianę wydałam już dużo więcej niż powinnam była. Za jeden sweter dostałaś skórzaną torebkę (fakt, z niezauważoną przeze mnie dziurą NA SZWIE w wewnętrznej kieszeni za co przeprosiłam), tusz do rzęs, błyszczyk i 5 par kolczyków. I wysłane rzęsy. Nie wydaje mi się, żeby było sprawiedliwym kupowanie przeze mnie następnych rzęs.
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
coś za 1. Be Kissable - ok. 60ml ze 100 ?
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
to znajdziesz coś za mgiełke?
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
2. Avon - mandarynka i aloes - brak kilku psików
coś u mnie? ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- niestety nie. |
|
|
|
|
#78 |
|
BAN stały
|
Nie mam kosmetykow ale moze cos u mnie bys znalazla za
1. Be Kissable - ok. 60ml ze 100 2. Avon - mandarynka i aloes - brak kilku psików pozdrawiam
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, nic nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
może coś za mix cekinów i masę fimo
?ewentualnie coś z tego Danielle Steel - Vanished Danielle Steel - Golden Moments Maureen Lee - Through the storm
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-03-04 o 18:19 |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poire mogę spokojnie dorzucić bo gruszka mi nie przypadła do gustu a jest w sam raz na spróbowanie. A co do fimo to z chęcią niebieski, zielony, bordowy i biały ( tak patrzałam na allegro i koło 8 zł jedno kosztuje) nie wiem po ile kupowałaś i z chęcią wzięłabym do tego jedną książkę Maureen Lee - Through the storm mogę Ci jeszcze coś dorzucić z listy, w sumie nie wiem na czym Ci najbardziej zależy bo może inny zestaw by Ci pasował niż ten proponowany przeze mnie![]() Voluspa Tobacco Vanille ciężko wycenić bo to z wymianki 8,5-9/10 ml J'amie Les Fleurs La Perla obecny stan wartość ok. 26 zł
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-03-05 o 00:16 |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Mogę Ci dorzucić do tego Voluspę
tak w ramach ostatniej Twojej droższej niż moja wysyłki jak Ci pasuje przechodzimy na priv przesyłkę będę mogła nadać w poniedziałek polecony ekon. czy priorytet? zaraziłaś mnie robieniem biżuterii Może jeszcze jakaś instrukcja by mi się przydała jak to fimo używać ![]() a co do zapachów to na razie nic mnie nie zainteresowało może będziesz mieć kiedyś jakąś dokładkę a ja się pozbędę nadzapasów bo mój facet patrzy krzywym okiem na to wszystko a ja już nie mam gdzie tego ukrywać
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
a masz jakieś zdjęcia koralików
bo też byłabym zainteresowana
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
najbardziej teraz przydałyby mi się zapięcia typu federingi ( chyba tak się to pisze
), lub inne połączenia ( wkręcane, ozdobne zapięcia itp.) do bransoletek i naszyjników, bo zabrakło mi a nie opłaca mi się tylko tego zamawiać obecnie bo koszt wysyłki będzie większy niż zamówienie.możesz dorzucić kulki zaciskowe, bo tego nigdy za dużo i podsumujmy wymiankę; w poniedziałek pakuję i wysyłam tylko co i za co bo się zgubiłam
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-03-07 o 15:27 |
|
|
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc dzięki za nie. I możemy przejść na pw na razie zmykam z netu, może jeszcze wpadnę wieczorem.Koralików nakupowałam i chyba część wystawię bo nie mam na nie pomysłu żadnego.
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Niestety w tej chwili jedyne czego szukam to piąteczki Diora, a to nijak nie idzie wymienić za moją malutką Noę ![]() Pozdrawiam cieplutko
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
wiesz co powiem tak: w sumie to jestem na etapie testowania przeróżnych zapaszków, więc przygarnę każdego , którego nie znam..
![]() co do masła to owszem -jestem chętna na oby dwa, ale jak wybrałas tylko te 3 rzeczy, to moim priorytetem są perfumy-stąd tylko zaproponowałam ostatnio 1 masło
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
pozostajemy przy tym co było
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
hej
strasznie podobają mi się te kolczyki aniołki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1261863881 moze znajdziesz cos u mnie? ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Hmm to tez bym zabrała.. to moze cos jeszcze wezmiesz ode mnie? 4. Maybelline New York - Water shine lip Gloss, nr 148 Bubble Gum - nowy 18. Puder prasowany Rimmel Stay Matte, odcień 006 - Champagne, nowy i pędzel do makijażu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

bo nie odpisalas mi ?
to w takim razie kasuje pumke z watku i czekam na odzew z twojej strony w tym terminie 

. Wiesz co... jednak bym chciała 15 ml

Październik