![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy,pielęgnacja,kolor ówka,minerały...nowe i używane za with liste
to co, znalazłabyś jakiś inny zapach? mam też te sztuczne rzęsy - miałaś je w wishliście. może BOSS Femme albo Burberry? CK Escape też jest całkiem fajny
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- no cóż,wielka szkoda;( bo zgodziłabym się na wiele ![]() ale gdybyś zmieniła zdanie- daj znać.
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Prosze w takim razie, zebys podjela decyzje i dala mi znac - ostatnio czekalam na znak od Ciebie no i sie nie doczekalam... Nie lubie takich sytuacji, bo nie wiem, czy wtedy trzymac rzeczy dla kogos, czy nie.
Uwazam, ze moja oferta jest dla Ciebie bardzo korzystna, niestety na wiecej nie moge sie zgodzic, bo juz w tej chwili wg bilansu jestem "stratna". Z gory dzieki za szybka decyzje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
wybacz, że Cię tak męczę
![]() ![]()
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Mi u Ciebie podobaja sie:
3. CHI volume boster pozostało do miejsca zaznaczonego kreska 2.Pupa TESTER jasnego pudru lekko rozświetla 4.Bell fioletowa testowana 11.masło do ust the body shop zostało ok 65% Śliczna bransoletka "charms" w kolorze srebrnym za coś extra SLICZNA BRANSOLETKA W STYLU CHARMS no i wiem, ze chcialas za pedzel, ale postanowilam sprobowac:-P 5.Pędzel do podkładu i pudru Flat Top Brush, Everyday Minerals |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Nie... no daj mi je od siebie wydusić
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- To może odleweczkę Daisy dorzucę? I próbeczki? Hm? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Ale ja nie cierpię odlewek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Rzeczy, ktore mam poza watkiem, a sa mi przydatne oddam za cos czego absolutnie chce. Inaczej mi sie po prostu to nie oplaca, no bo i jaki sens mialyby wtedy wymianki.
Poza Vanilla niestety nic wiecej mnie nie interesuje, a na sile tez wymieniac sie nie bede. Jesli Ci wymianka nie pasuje to nie ma najmniejszego problemu ![]() Daj znac co zdecydowalas! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Hej... Coś za: 2.Rimmel Magnifique eyes czarna testowana lub 3.Myabelline testowana czarna.??
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17018010]Muciu, za pędzelek widziałabym róż Lancome, ale to musiałabyś raczej coś dobrać do wymiany, może maskę londy? Zastanów się proszę...ja bym chętnie te dwa róże...jak możesz to napisz jaki one dają efekt/jaki mają dokładnie odcień na skórze. Pozdrawiam.[/QUOTE]
Heja, widziałam Twoją odp ale niestety tusz już został oddany, a perfum nie wymienię za róż...dlatego prosiłam Cię o info mniej więcej jak kolorystycznie wyglądają te róże...wówczas zdecyduję się na jeden i wtedy ustalimy co z mojego wątku jest Tobie najbardziej przydatne...może tak być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Muciu czy wciaz jestes zainteresowana wymianka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
przypominam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Ale mi się odwidziało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Podoba mi się u Ciebie czekoladka Bourjois - co byś za nią chciała ?
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Juz niedlugo u mnie nowe ciuszki, tymczasem moze jestes chetna na wymiane za coś https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403765 ?
Zależy mi na: 1.Bourjois czekoladka znikomy ubytek 2.Pupa TESTER jasnego pudru lekko rozświetla 4. dwa testery po 10ml podkładu vichy normateit kolor opal - b jasny 5. podkład mineralny Max Factor, odcień 45 Warm Almond, użyty kilkakrotnie, ilość kosmetyku widać na zdjęciu z wymianki ale nie mój odcień 7. korektory w tubce oriflame oba jasne lekko różowawe 34.EDM FINISHING DUST finishing powder Nowy zestaw na prezent w slicznym pudełeczku filiżanka+spodek 2 pary sztucznych rzęs Kępki rzęs brakuje 5 kępek Proszę o odpisaniew moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
No właśnie niestety nic więcej nie widzę, a ciuszki to nie mój rozmiar
![]()
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Mowimy o 6g Vanilla tak? Jesli tak to pasuje - z tym, ze w tej chwili jestem w swoim rodzinnym domu i bede mogla wyslac Ci te rzeczy dopiero w poniedzialek rano - wracam do Trojmiasta w sobote wieczorem dopiero, poczte bede miala juz zamknieta. Czy nie stanowi to problemu?
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Dobrze ![]() W takim razie ja czekam na PW z Twoim adresem. Nadam paczuszke jak tylko dotre do Trojmiasta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
niestety pędzelków juz nie ma
![]() a interesuja mnie tylko pędzle u Ciebie a widzę że chcesz je wymienic tylko za inne ![]()
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
kochana podoba mi się bardzo:
18.raz wypróbowany Blush Subtil Lancome, odcień Sheer Amourose (link do KWC) tylko testowany-okazał się za jasny BRAK Z TYŁU NAKLEJKI ale to jest orginał? 19.Lancome Color Design - poczwórne cienie do powiek (czerń z drobinkami,biel,jaśniutki fiolet, ciemny fiolet), zużycie: jasny fiolet: 50%, pozostałe kolory max.15%!, kod: 18D900 , pojemność 1,52g, z dużym lusterkiem w środku. (to jest tester/miniatura?) 27.Czarny cień clinique ubytek max 10% co Ty na to?
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Na początku przepraszam, za takie opóźnienie w odpisie, ale po prostu miałam lekkie urwanie głowy
![]() Myślę, że znalazłabym jeszcze jakieś tampony. Z tego co pamiętam to mam jeszcze próbki podkładów vichy 35 i 45. I jakiś lakier też by się znalazł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
mam po za wątkiem revlony.350 raczej ciemny,ale 330 już sredni,mam tez 340 wszystkie NOWE.Tusze mam architect i telescopic.
Muciu przekalkulowałam sobie i moja propozycja jest taka: za diamondsa oddam revlon Nowy,kaszmir wypróbowany i tusze z wątku. lub 2 revlony nowe i jeden tusz.liczyłam ceny(moich i Twoich rzeczy)na allegro jak proponowały dziewczyny na plotkowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Mucia mam kilka rzeczy z Twojej wishlisty, m.in.
- peeling do ciala (poza watkiem) - tabletki anti cellulit - balsam anti cellulit ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- mam tez idealista estee lauder, rozne henny w domu(musialabym sprawdzic jakie dokladnie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
więc tak:
Diamonds 20ml/50 pędzel do pudru EDM Oddam:2 podkłady revlon Nowe kaszmir wypróbowany tusz architekt Nowy,(używany zostawie) cienie IsaDora nowe,pasuje Ci? ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- tak o ten pędzel mi chodzi ![]() więc zamiast cieni dokładam Nowy tusz telescopic,on jest fajny,ta szczoteczka wszędzie dociera. ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Muciu wyrwałabym od Ciebie jeszcze 3. Amor Amor 27/30ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...r-Amor-EDT.htm pomimo,że to nie mój zapach,ale też zależy mi na większej wymiance. z Twojej łisz mam jeszcze nowy Lactacyd femina,żel do higieny intymnej.dla mamy rewelacyjny podkład w pedzlu loreal odmładzający po 40ce Nowy też ciemny kolorek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Hej hej, to ja
![]() Zainteresowała mnie baza pod cienie Joko- czy długo ją miałaś i co Cię skłoniło do oddania? Oraz pędzel EDM Flat Top ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
hej
bede chetna na 2x odsypka mac fiolleety podklad revlon colorstay 10. Garnier, Czysta Skóra, Żel oczyszczający NOWY ważny do 02.12.2011 ewent http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1265631527 proszeee zrob mi wymiarki miseczek ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Muciu-interesowałaby Cię wymianka czterech opakowan kuleczek Glazel, cienie Isa Dora i eyeliner za kuferek i ta bransoletke z kryształkami?
Cienie Nouby chciałabym wymienic na cos z wishlisty, bo to limitowanka i bardzo ciężko ją dostać- jeśli by Ci bardzo zależało to chetnie oddam za maczka, mogęjeszcze cosik dorzucic ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:12 ---------- kurcze, szkoda ...a czy wymianka jaka zaproponowałam Ci odpowiada? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
cos za róż lancome i niektóre z minerałów? i za prostownicę? - mam aparat medion poza wątkiem, kiedyś byłaś nim zainteresowana
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.