|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sprzatania ciag dalszy
czesc, czy widzisz cos u mnie za piateczki petal shine?
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
dodaje nowa paletke guerlaina - ombre corail jakbys byla zainteresowana....na co chcialabys wymienic petal shine? moze akurat mam cos.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Z twojej wish mam tylko 2jki z linerem guerlain czyli fiolety guerlaina ale sa w watku wiec wnioskuje ze ci nie pasuja...?
|
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17484690]Welury Guerlain mi sie spodobaly
.[/QUOTE]Rozumiem, że poza tym już nic ? A za kulki oddałabyś swojego żółtka?
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
czesc, z fioletow mam jeszcze chanel stage lights
http://atouchofblusher.blogspot.com/...-in-stage.html |
|
|
|
|
#72 | |
|
Konto usunięte
|
Ile tych welurow zostalo?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17520828]Ile tych welurow zostalo?
[/QUOTE] Wstawiłam zdjęcie w wątku. Nie umiem określić, ile ich jest, bo nie miałam ich od początku - pochodzą z wymianki od wizażanki o nicku Gothic Daisy. Ja nie używałam, ich często, sporadycznie na kości policzkowe. Nie mam do nich kartonika. Jeśli chcesz mogę policzyć kulki ?
|
|
#74 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17524303]Widze, ze meteorkow malutko. Mniej niz 1/3 i niestety taka ilosc mi sie nie przyda.[/QUOTE]
ok pozdrawiam
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za
- Clinique Naturally Glossy Mascara - maskara, czarna, nieuzywana; kod A19, lub -Lacoste pour Femme - 25/30 ml ?
|
|
|
#77 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
Nie smutkaj sie
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-03-01 o 15:41 |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Tys tak samo wybredna jak urbanek więc najpierw pisz czego oczekujesz ![]() mam co prawda kilka 5 diora w ukryciu ale je to albo na meteorki albo na inne piatki, więc czego mam szukać ? ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- mam insolence 50 ml ale wiem że Ty sie targowac potrafisz niezle i nie wiem czy by mi sie ja opłacało oddawać ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- nie,ja mam ten ciemny flakon ![]() a co bym chciała?? albo któreś diorki z mojej '' łisz'' albo meteorki oczywiscie ![]() bo ona piekna jest i jest kompletnie poza watkiem ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- o tym wiem ![]() zapytałas co bym chciała to wymieniłam - bez oczekiwań żadnych raczej ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- to i tak mnie źle zrozumiałaś ![]() ja poprostu napisałam ze twojej wish posiadam tylko insolke ![]() ot zwykłe powiadomienie ze posiadam tylko jedna rzecz
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za korektor YSL
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

.[/QUOTE]