![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pamiętacie..?
karteczki
złote myśli, pamiętniki do wpisywania się eurobiznes, grzybobranie gumy kulki, turbo i kaczor donald guma i linka do skakania takie białe chodaki (u nas mówiło się na nie dybki) andruty commodore jak coś mi się przypomni to dopiszę ![]() Edytowane przez nagi_aniolek Czas edycji: 2010-05-17 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
o tak i ta święta cisza, bo sie kaseta ładowała
![]() amiga też fajna była. do dzisiaj za mną chodzi gra, której tytułu nie pamiętam, co mnie nie zmiernie boli ![]() a pamiętacie windowsa na dyskietkach, to był szał ![]() a i kelly family (miałam chyba 8lat jak na to mania była)
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
A u mnie są kocie języczki, ostatnio nawet jadłam, opakowanie kosztowało coś około 4 pln. Pycha
![]() Ja z dzieciństwa pamiętam grę komputerową Prince (rok 94-95 chyba) ![]() ![]() ![]() Z zespołów pamiętam te które już wymieniłyście + just 5 ![]() Z ubrań pamiętam, że nosiłam koszulkę ze spice girls, ze zdjęciem z filmu titanic.. ![]() ![]() ![]() Moją ulubioną grą podwórkową z czasów dzieciństwa są oczywiście podchody ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
O MATKO!!! az sie poplakalam ze smiechu
Ja pamietam ze zabieralam mamie pudelko od pasty do butow (nigdy nie mialam sily zeby je otworzyc ) i gralam w klase. Czarodziejka z ksiezyca po prostu mega bajka zawsze bylam ta w niebieskich wlosach . Lody bambino w czekoladzie i bez . Zbieranie i sprzedawanie butelek o ranyyy ![]() Edytowane przez madzialena 25 Czas edycji: 2010-05-18 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Super wątek
![]() Przypomniałam sobie wiele miłych chwil z mojego dzieciństwa.Aż chciałoby się wrócić do tych beztroskich czasów ![]() A pamiętacie "Kaskade"? ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
A mi się przypomniały jescze kolorowe pończochowe rajstopy w truskawki , kropki, wisieńki itp
![]() Koszulki z Britney Spears, Backstreet Boys i Spice Girls ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
wino ODLOT 2
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.