![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: szkoła charakteryzacji i makijażu - porażka
To co piszecie jest STRAAAASZNE!! czytam i oczy ze zdumienia mam coraz większe
![]() ![]() ![]() Bellissa to co wyczyniają w tej szkole jest niedopuszczalne, szok że wogóle są tak bezczelni i za taką kasę? ![]() Po waszych wypowiedziach stwierdzam ze mam dużo szczęscia, a moze dlatego ze jestem w nowootwartej szkole? Wybrałam szkołę wizażu Kozłowska Visage i niestety nie zgodzę się że wysokie opłaty=dobra nauka. Ja płacę 390/mc porównując z cenami które piszecie to śmiesznie mało, a w cenę mam wliczone kosmetyki, kosmetyki na praktykach,materiały które dostajemy na zajeciach, parktyki(na bardzo wysokim poziomie wiem ze nawet bedziemy robić samodzielnie sesje zdjeciowe w wydawnictwach, w większości babskich gazet, praktykować w Sephorze czego nie mogę się już doczekać). W szkole panuje świetna atmosfera i nowoczesne przytulne wnętzre sprzyjają nauce.Dzisiaj po prawie m-cu nauki nie moge powiedzieć żeby coś było nie tak.Cała moja grupa jest pod wrazeniem, a są osoby także po innych szkołach.Więc może jednak są szkoły które nie idą na kasę? Mam tylko nadzieję że się nie zepsują. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Locia, dobrze, że są jeszcze dobre szkoły wizażu
![]() Nawiasem mówiąc, szkoła Kozłowska Visage reklamuje się na wizażystce - to, co związane z wizaz.pl nie może być złe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Lexie,
a wiesz że też mi to wpadło do głowy? pomyślałam sobie że oszuści tu się nie reklamują ![]() co my byśmy zrobiły bez naszego dobrego wizażu? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wspaniale, że ty Locia znalazłaś dobrą szkołę - to przynajmniej pocieszenie , że są jeszcze dobre szkoły wizażu w których nie wrzuca się swoich pieniędzy (i to jakich sum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny nie czepiajcie sie szczegolow - konkrety sa istotne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Masz rację szkoła FAM ma obskurną salę byłam i widziałam (niemiec zrobiłby remont natychmiast,francuz....ni estety),ale wytłumaczę Ci dlaczego nikt z tym nic nie robi .Szkołę prowadzą francuzi ,a francuzi to ludzie skąpi,o tym wiedzą wszyscy .Francuz zwróci uwagę na prestiż miejsca w której znajduje się szkoła czy jego firma ,na wykwalifikowanych wykładowców ,na współpracę z selektywnymi firmami,będą zwracali na stronę artystyczną,sztukę ale nie licz na to że będzie robiony remont co dwa lata.Francuz kupi cięte kwiaty (na to wyda pieniądze bo kocha sztukę )i postawi na tej brudnej ścianie która dla niego będzie ścianą na której widać znak czasu ,jakąś przeszłość (ze skąpstwa oczywiście)Coś za coś a na to szkoda im po prostu kasy.
Tak że akurat w tym przypadku nie ma co zwracać uwagi na salę ,ale szkoła naprawdę jest dobra ,dużo praktyk i po jej skończeniu naprawdę dużo dziewczyn pozostaje w zawodzie ,a to się liczy najbardziej . ![]()
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
hmmm
![]() coraz więcej dobrych opinii słyszę o tej szkole, jak również o AA ![]() Edytowane przez tenarr Czas edycji: 2008-07-26 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Niestety bardzo źle się dzieje jeśli chodzi o profesjonalne przygotowanie do zawodu charakteryzatora. Na palcach jednej ręki można policzyć dobre szkoły. Ja ze swojej strony mogę wypowiedzieć się tylko o Wyższej Szkole Artystycznej w Warszawie. Są u nas też dziewczyny, które przyszły z innych tego typu szkół...więc to już o czymś świadczy....
Poszłam do szkoły z polecenia znajomej. Teraz jestem na 2 roku i powoli przygotowuję się do licencjatu. Wiadomo można na wiele rzeczy narzekać i krytykować. Patrząc jednak z perspektywy 2 lat naprawde dużo się nauczyłam i wyniosłam. Szkoła organizuje mnóstwo praktyk- a wiadomo, że doświadczenia nabierasz właśnie wychodząc "w teren". O FAM tylko słyszałam- niestety same złe rzeczy. Np. to że jest bardzo cienko jesli chodzi o kosmetyki... W WSA jest całkowity dostęp do profesjonalnych kosmetyków i nie wyobrażam sobie sytuacji, że nie mogę poprawić jakiejś pracy ze względu na oszczędzanie na kosmetykach...Wręcz przeciwnie- wykładowcy sami nas zachęcają żeby coś poprawić, zrobić jeszcze raz aby wyszło lepiej. Wystarczy wejsc na strone i zobaczyć efekty pracy. Ja osobiście bardzo polecam szkołe. Jak mówie, o innych szkołach charakteryzacji tylko słyszałam więc wolę się nie wypowiadać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.