![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odmowa sprzedaży w sklepie
Był kiedyś taki dowcip czy tam pasta, jak jakaś kobieta nieznająca angielskiego zobaczyła na wystawie sklepu w galerii manekina w koszulce z napisem SALE i koniecznie chciała ją kupić, robiąc ogromną guanoburzę nie rozumiejąc, że koszulki reklamują promocję.
Na ekspozycji może być cokolwiek, ja kiedyś się zawiodłam, bo zobaczyłam na wystawie w odzieżówce którejś takie śliczne buty, w sklepie nie było, zapytałam sprzedawcę, który zdziwił się konkretnie i powiedział, że oni takich butów w ogóle na stanie nie mają, nie mieli, one są tylko częścią wystroju. Wydaje mi się, że sklepy powinny od razu pisać "PRZYKŁADOWA prezentacja PRZYKŁADOWEJ oferty handlowej", żeby ludzie rozumieli, że to, co na wystawie to niekoniecznie na sprzedaż. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapisz
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Lumpki też wskakują na zaawansowany level. Znam takie, które mają swoje metki, można płacić kartą zamiast gotówką, czy mieć kartę klubową ze zniżkami
![]()
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Przeczytaj moją wypowiedź chociażby. Była sensowna i zero najazdu na Autorkę. Więc mocno na wyrost stwierdzasz, że wszyscy tylko najechali bez sensu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.