![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Terapie przeciwtrądzikowe: TETRALYSAL
Cytat:
chociaz videa sa bardzo wiarygodne i widac ze to nie jest taki mlodzienczy tradzik gdzie sie ma pare krostek.. tylko cale stada krost.. ps. a jaka cena... ![]() The "Original" Acne Bootcamp Cost: $900-1800 (depending on severity)
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-02-05 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja uzywam aktualnie acne mat, fajny gdyby nie to ze bardzo wysusza. Co jakiś czas musze sie smarować nawilżającym bo mi schodzi skóra od tego wysuszenia, bardzo mocny jest? Ten z biodermy jest taki bardziej delikatny, jaką ma konsystnecje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Rozeznanie
|
sebium AI jest raczej troszkę tłustawy niż matujący bym powiedziała, konsystencję ma lekką.. początkowy mam dziwne wrażenie jakby szczypania (może działa?). Co do efektów to trudno mi powiedzieć, bo krótko go używam wraz z wieloma innymi specyfikami, dlatego nawet gdyby działał to nie wiedziałabym do końca, czy to zasługa kremu czy czegoś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Rozeznanie
|
mnie po sebium AI zapchało strasznie. Ma chyba triglicerydy w składzie albo inne świństwo. ogólnie nie przepadam za tą serią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
Ma tg w skladzie.. mnie zapchal tez sensibio LIGHT, heh..
![]() |
#877 |
Rozeznanie
|
A sebium MAT ? ma chyba za główne zadanie matowac więc raczej nie będzie tłustway? ma w składzie te same składniki co AI które was zapchały??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glycerin, Isostearyl Alcohol, C13-14 Isoparaffin, Caprylic/Capric Triglyceride Kurcze a ja zapomnialam wykupic lek.. biore unidox 100mg, ale mam w szafce jeszcze tetralysal 300mg wiec moglabym dzis wziac tetralysal?
![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Odebralam dzis wyniki, kurcze zdrowa jak kon jestem
![]() ![]() ![]() W rozmazie tylko MCHC mam pod górna granica, wiec nie wiem czy to dobrze czy nie.. srednie stezenie hemoglobiny w erytrocytach podwyzszone.. jakby bylo ponizej to niedokrwistosc a tak to co to oznacza ![]()
![]() |
#880 |
Raczkowanie
|
Anecka, piękne wyniki
![]() Skoro jeszcze w normie, to ja bym się w ogóle nie przejmowała. Tak dziś sobie poprzeglądałam moje stare zdjęcia... I tak ogólnie rzecz biorąc to wyglądam na nich lepiej niż obecnie :/ Tzn trądzik był, od czasu do czasu takie podskórne gule, ale generalnie były to nieduże pryszcze, które wyciskałam i zostawiały nieduże ślady. Teraz prawie nie wyciskam, a policzki wyglądają bardzo źle, całe w bliznach i to dużych bliznach... Wcześniej policzki były prawie czyste. Niesamowicie pocieszające echhh. W środę idę do dermatolog i już w ogóle nie chcę słyszeć, że może jeszcze miesiąc spróbujemy z Tetralysalem, mowy nie ma. Chcę nareszcie zobaczyć efekty leczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
sabona89 a dalej zadnych efektow nie widac? Ile juz bierzesz? Ja jestem po wizycie, to juz koniec antybiotyku - bralam 3 miesiace, a wczesniej 3 tygodnie Unidox. Na razie jest dobrze - trzymajcie kciuki zeby nie wrocily, a Wam powodzenia w walce
![]() ps. teraz mam przez ponad miesiac brac cynk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wyniki OK, wiec przechodze na Tretinex niedługo ![]() ![]() sabona89, wiesz co, w sumie ja nigdy na pliczkach nie mialam tradziku a teraz mam i tez spore blizny.. dziwne rzeczy ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#883 |
Raczkowanie
|
Oj nie 2, biorę od 31 października, czyli już 3,5 miesiąca.
Czy widzę jakiś efekt... Chwilowo ubywa pryszczy na policzkach (ale to żaden efekt w stosunku do tego, co było przed leczeniem), ale kto wie czy to efekt przejściowy czy już trwalszy. No i żadna podskórna gula się nie pojawiła po tym, jak na samym początku leczenia wyskoczyły dwie. Poza tym jest jak było, albo nawet gorzej, ciężko mi porównać, bo dokumentacji pełnej w postaci zdjęć nie mam, a pamięć jak wiadomo działa dość wybiórczo i niektóre rzeczy łatwo sobie wmówić ![]() Moja twarz nadal się strasznie przetłuszcza, przykładam do niej ręczniki papierowe (takie cienkie, zielone, najgorszej jakości, świetnie się do tego nadają) kilka razy dziennie, myślę, że pod 10 podejdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i wlasnie.. a ja po Unidoxie i Tetracyklinie w ogole sie nie blyszcze, nie ma jakiegos pelnego matu, ale nie musze recznikow przykladac ani pudru dawac.. W ogole w moim odczuciu.. tetralysal NIC NIE DZIAŁA.
![]() |
![]() |
#885 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Zadomowienie
|
zdarzyło się Wam, że po tetralysalu spóźniał się okres? Zawsze miałam jak w zegarku a teraz już tydzień opóźnienia
![]() ![]()
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#888 |
Zadomowienie
|
o kurcze! niezła męka
![]() dziękuję za odp ![]()
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Raczkowanie
|
Anecka - niestety nie mam dokumentacji - wole sobie nie robic zdjec brzydkiej skory
![]() ![]() Baby Lu - mi sie spoznial - o 5 dni w kazdym cyklu sabona89 - ja tez przez wieksza czesc kuracji mialam gorzej niz przed, obsypalo mnie tam gdzie wczesniej bylo sliczne i gladko, ale teraz jest juz ladnie, choc u Ciebie to dosc dlugo trwa, powodzenia w kazdym badz razie! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Akurat dziś wyskoczyła taka na czole, na razie nie jest jeszcze bardzo duża. Ale to chyba przesądza sprawę co do skuteczności leczenia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Raczkowanie
|
ja stosowałam tetrysal 20 dni po 2 kapsułki później 20 dni po 1 kapsułce + oczywiscie na noc differin poczatkowo co 3 dni a po 2 tyg juz codziennie. Moja cera bardzo się oczyściła i nadl się oczyszcza jeszcze na dolnych partiach policzków mam zaskórniki niestety tam miałam ich meeeeega dużo, obawiam się jednak czy to nie za mało tego tetrysalu ??
![]() ![]() ![]()
![]() |
#892 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Za 2 tygodnie prawdopodobnie będę w Polsce i mam zamiar zrobić sobie mikrodermabrazję, chociaż trochę się obawiam tego zabiegu. No ale chyba jednak w końcu się na niego zdecyduję, żeby usunąć małe czerwone plamki.
Edytowane przez martusienka Czas edycji: 2009-02-16 o 13:55 Powód: literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
ja tez sie ciesze ze uzywalam tej kuracji uwazam ze mi bardzo pomogla oczyscic cere ogolnie gorne partie policzkow mam super gładkie bez zadnych zaskórniakow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
Kurcze a mi zostało 1 opakowanie tertralysalu 300mg i nie moge zwrocic do Apteki :/ bez sensu bedzie tak leżeć.
Mnie niestety Tetralysal nic nie pomogl.. Takze ciesze sie dzewczyny ze niektorym z Was pomogl ![]()
![]() |
#895 |
Zadomowienie
|
dziewczyny zazdroszczę! Ja łykałam po 2 kapsułki dziennie, teraz przez tydzień mam łykać po 1 i zgłosić się do kontroli, mi niestety nie pomogło jeszcze, wyskakują mi krostki i ropne pryszcze na policzkach, brodzie, jestem załamana, miało pomóc a wyglądam gorzej niż przed kuracją
![]() martusienka: dermatolog też przepisała mi davercin na ropne pryszcze, zastosowałam 2 razy i powiedziałam "dziękuję", nie wiem jak Tobie, ale mi straszliwie wysuszyło pryszcza i w ogóle się nie goił... na ropniaki nadal stosuję swój sposób - maść ichtiolową, bardzo szybko wyciąga i można się pozbyć syfa ![]()
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! Edytowane przez Baby Lu Czas edycji: 2009-02-16 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#897 |
Zadomowienie
|
a ja zastanawiam się czy tetralysal nie wywołuje u mnie problemów z zasypianiem, a jak już zasnę - ze snem. Odkąd zaczęłam go stosować pojawiły się u mnie problemy ze snem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Raczkowanie
|
Ja też jakieś hm z 1,5 miesiąca temu? (nie wiem dokładnie, ale na przełomie ostatnich miesięcy) coś takiego zaczęłam odnotowywać, z zasypianiem problemów nie mam, ale każdy hałas nad ranem mnie budzi, co dawniej zupełnie nie miało miejsca.
Szczerze nie wpadłabym na to, żeby to łączyć z tetralysalem, ale kto wie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Zadomowienie
|
Ja na to właśnie teraz wpadłam
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Ja jak lykalam tetre to nie moglam zasnac.. ale tez nie laczylam tego z tabletkami w ogole
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.