Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-07, 21:23   #901
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ona miała jednego bloga, na którym wrzucała fotki z wycieczek i np. opisała perfumy Lou Lou - dziś czyściłam komputer w pracy i miałam link do Lou Lou w ulubionych i przenosił do tego bloga. Wykasowała wszystkie poprzednie wpisy, zmieniła wygląd i ma chyba kolejne wcielenie.
Sunny Monday to był drugi blog.

Może ktoś to potwierdzić albo zaprzeczyć? Macie może gdzieś link w ulubionych?
Te 2 blogi były jej.
Dlaczego myslisz, że blog, do którego podałas wcześniej link to też jej? Jak dla mnie to zupełnie inny styl pisania.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-02-07 o 21:24
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:27   #902
Estella
Zakorzenienie

Bo miałam go w ulubionych dwa razy, raz do bloga i raz do notatki o Lou Lou; ale nie mam pewności, dlatego szukam kogoś kto pamięta adres starego bloga. Mam nadzieję, że się mylę nasza sunny monday przepadła nagle

wymyśliłam, że ziz skasowała tamtego bloga i ktoś założył nowego o tym samym adresie, to by miało sens jeśli styl pisania jest zupełnie inny

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier

Edytowane przez Estella
Czas edycji: 2011-02-07 o 21:29
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:28   #903
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Bo miałam go w ulubionych dwa razy, raz do bloga i raz do notatki o Lou Lou; ale nie mam pewności, dlatego szukam kogoś kto pamięta adres starego bloga. Mam nadzieję, że się mylę nasza sunny monday przepadła nagle
Ale stary blog zablokowała zaraz po akcji tutaj w wątku, więc nie sprawdzisz tej notki.

No bo Sunny Monday blogowa czyli Lilipad wizażowa (Zizou) znowu namieszała kilka miesięcy temu.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-02-07 o 21:30
Stary 2011-02-07, 21:32   #904
Estella
Zakorzenienie

wiem, kontaktowałam się z kilkoma dziewczynami w tej sprawie, że jej się to nie nudzi

czyli pewnie jest to zbieżność adresów; dzięki bogu, bo już myślałam, że znowu wrócila, uff

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2011-02-07, 21:36   #905
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
czyli pewnie jest to zbieżność adresów; dzięki bogu, bo już myślałam, że znowu wrócila, uff
ja myślę, że jeszcze się sklonuje, bo lubi takie ekhm.. wrażenia
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:38   #906
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
MAC to mój ulubieniec jeśli lubisz brązy to weź Satin Taupe. Naked jest super, bo ma taki nieoczywisty kolor, to był mój pierwszy cień.
Inglot ma takie standardowe kolory i niestety w wielu zbyt dużo brokatu; MAC niestety jest drogi i nie wszystkie cienie są fajne - np. wykończenie Lustre jest takie sobie. Najlepiej je pomacać, pooglądać swatche etc.
Jakich kolorów szukasz? Może będę umiała Ci doradzić
Byłabym bardzo wdzięczna Szukam jakiegoś cielistego cienia na całą powiekę Lubie raczej beże i brązy. Chociaż chodzą za mna cienie typowe dla MAC czyli np Satin Taupe

A co do bloga kosmetykoholiczka.blogspo t.com to nie wiem czy to coś pomoże ale prowadzi go wizazanka oh! Tu jest jej post pierwszy od góry https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=485795&page=153
Stary 2011-02-07, 21:44   #907
Estella
Zakorzenienie

jak brązy to koniecznie Satin Taupe nie znalałam drugiego tak fajnego cienia
pomyślę nad cieniami dla Ciebie i dam Ci znac - niedługo będę robic o nich posta

Nina na bank powróci, ale mam nadzieję, że później niż prędzej Ewus widziałam, ale ta wizażanka nie wygląda na ziz, najprawdopodobniej to zbieznośc domen ulżyło mi, bo skoczyło mi ciśnienie w pierwszej chwili

Siegfried Obermeier

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-07, 21:48   #908
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
jak brązy to koniecznie Satin Taupe nie znalałam drugiego tak fajnego cienia
pomyślę nad cieniami dla Ciebie i dam Ci znac - niedługo będę robic o nich posta

Nina na bank powróci, ale mam nadzieję, że później niż prędzej Ewus widziałam, ale ta wizażanka nie wygląda na ziz, najprawdopodobniej to zbieznośc domen ulżyło mi, bo skoczyło mi ciśnienie w pierwszej chwili
Dziękuję ogromnie Już od dawna szukam takiego zestwu startowego z MAC-czyli co jest najbardziej warte uwagi Mam jeszcze na oku róż Melba
Śledzę bloga więc post mi nie umknie

Ja nie wiem o co chodzi z ta wizazanka chyba jej nie spotkałam
Stary 2011-02-07, 22:17   #909
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez airwaves Pokaż wiadomość
mi kosmetyki kobo nie odpowiadają, miałam możliwość testowania i chyba tylko jedeń cień się sprawdził, tusze i podkłady to już w ogole dla mnie porażka

to zalezy jakie kto ma wymagania co do tuszu,ale dla mnie
chanel inimitable, clinique ten z plastikowa zielona wygieta szczoteczka i elizabeth arden pogrubiający
Inimitable chyba był ciut za suchy dla mnie...? Nie pamiętam, bo dawno testowałam. Clinique teraz dorwałam miniaturkę też i zapowiada się fajnie
Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Twoim zdaniem bardzo przebijają jakościowo i kolorystycznie Inglota?
Nie moge znaleźć fajnego cielaka a tam kusi mnie Brule i Naked Lunch
Moim zdaniem (ale mam tylko jednego- właśnie Naked Lunch) są jakosciowo porównywalne
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
piękna suknia! będziesz miała welon?

no i gratuluję zdania egzaminu! ja jeszcze czekam na wyniki
Ja tez chcem zobaczyć

dzięki, jeszcze 2
Cytat:
Ehhh no zobaczymy Idziemy równo hehe-ja też jutro mam egzamin Ja zaczęłam naukę dziś. Jednak trwało to krótko-przez wizaz też się nieco stresuję

Co do KOBO: mam 3 cienie (możesz zobaczyć je na moim blogu) i baze pod cienie. Jestem z nich naprawdę zadowolona Tylko jak na start ceny trochę za wysokie dali
Ja się w grę wciągnęłąm

Czytałam, ten różowy ciekawy- mam pigment Rose MACa, wygląda podobnie. A na pudełkach nie ma składu? Pierre Rene nowe też mają taką konsystenscję, a w składzie jest paraffinum l. Z kolei nowy L'Oreal też jest taki jakby woskowaty, ale parafiny nie ma.
Cytat:
Inglot ma takie standardowe kolory i niestety w wielu zbyt dużo brokatu; MAC niestety jest drogi i nie wszystkie cienie są fajne - np. wykończenie Lustre jest takie sobie. Najlepiej je pomacać, pooglądać swatche etc.
Jakich kolorów szukasz? Może będę umiała Ci doradzić
Też mi się to unowocześnienie Inglota nie podoba- ja kocham perły a z interesujących mnie kolorów już prawie nic dla mnie nie ma. Ta oliwka ciekawa co kupiłaś
Cytat:
Byłabym bardzo wdzięczna Szukam jakiegoś cielistego cienia na całą powiekę Lubie raczej beże i brązy. Chociaż chodzą za mna cienie typowe dla MAC czyli np Satin Taupe
Naked L. jest takim cielaczkiem jasnym nie za perłowym, kolor w sumie zalezy od światła- raz jest cudny, innym razem go nie lubię. Ale ogólnie wielki plus

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Dziękuję ogromnie Już od dawna szukam takiego zestwu startowego z MAC-czyli co jest najbardziej warte uwagi Mam jeszcze na oku róż Melba
Śledzę bloga więc post mi nie umknie

A, nie warto wspominać, mnie też oszukała, ale już mam to gdzieś
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 22:18   #910
Hosenka*
Zakorzenienie

Kupiłam sobie dziś róż Catrice - Light Burgundy. Jutro pierwsze testy

Instagram

Stary 2011-02-07, 22:23   #911
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem (ale mam tylko jednego- właśnie Naked Lunch) są jakosciowo porównywalne
Ja się w grę wciągnęłąm
Czytałam, ten różowy ciekawy- mam pigment Rose MACa, wygląda podobnie. A na pudełkach nie ma składu? Pierre Rene nowe też mają taką konsystenscję, a w składzie jest paraffinum l. Z kolei nowy L'Oreal też jest taki jakby woskowaty, ale parafiny nie ma.
Też mi się to unowocześnienie Inglota nie podoba- ja kocham perły a z interesujących mnie kolorów już prawie nic dla mnie nie ma. Ta oliwka ciekawa co kupiłaś
Naked L. jest takim cielaczkiem jasnym nie za perłowym, kolor w sumie zalezy od światła- raz jest cudny, innym razem go nie lubię. Ale ogólnie wielki plus
W co grasz? Ja czasami sobie simsy zapuszcze
KOBO na opakowaniach wkładów nie ma napisanego składu

Inglot wogóle się zmienia i to raczej na gorsze Podnoszą ceny, a co najlepsze w kazdym salonie dostaje sie inna informacje

A MAC kusi, tylko jest drogi wiec na pierwsze cienie z MAC chciałabym dobrze zainwestować fundusze hehe Tylko boje się ze MACzki mnie wciągną
Stary 2011-02-07, 22:36   #912
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nooo to dla mnie skreślony mam dość osypujących się tuszy, nienawidzę tego, jedna z gorszych wad, które u mnie tusz dyskwalifikują obok kiepskiego zmywania, szkodzenia rzęsom i oczom.
Mam podobne wyznaczniki i też chyba się całkiem pogniewam na ten tusz. Dziś znów to samo Niby na bazie jest lepiej, ale rano nie mam czasu na takie fanaberie jak baza pod tusz.

Cytat:
Ja sztyft Carmex kupiłam trzeci pod rząd i chyba mimo jego wad zostanę wierna, bo to pierwszy kosmetyk pielęgnacyjny do ust, który zawsze i wszędzie przynosi ukojenie.
Mój to też bodajże trzeci Carmex i też ogólnie nic do niego nie mam, jeśli o pielęgnację chodzi, ale Burt's Bees jest przyjemniejszy. Nie ma tej kamforowej nutki, za którą nie przepadam. A jeszcze teraz są wersje smakowe - z granatem, z miodem i z mango, więc na bank którąś sobie w niedalekiej przyszłości sprawię.

Cytat:
A ja nie wiem, można powiedzieć, że na razie mnie na takie rarytasy jak tonik do twarzy nie stać. Chociaż wiem, ze chodziło chyba o Noska.
Oj, popierniczkowało mi się

Cytat:
A tego Garniera jeszcze można gdzieś kupić? Bo straciłam go całkiem z oczu jak zniknął z Rossmanna...
U mnie jeszcze bywa w małych nie-sieciówkach i w A propos, ale tam za 18zł bodajże go widziałam.

Tak przy okazji - spóźnione życzenia imienionowe Wszystkiego naj, naj, naj!

Cytat:
ja jestem mega fanka Escad letnich - a raczej byłam, bo uzbierało mi się ich z 6 teraz mam dwie, bo resztę dzielnie zużyłam. Wszystkie są do siebie trochę podobne, warto je kupić w promocji w SP. YR jest fajny, bo mimo słodkości czuć taką kwaśna nutę - coś jak rabarbar albo kwaśne owoce
Już tak nie kuś, bo póki co nic nam z tego zamawiania nie wyszło Okazało się, że żadna zniżka na ten zapach nie wchodzi w grę, a za 115zł żadna z nas nie ma ochoty go kupować

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
No to taki nie był, gdy go miałam pierwszy (nie pamiętam dokładnie kiedy, ale ponad rok temu na pewno - 1,5? 2 lata?)
No właśnie, kiedyś, kiedyś był gęściejszy na bank Ostatnio jak go miałam możliwe, że już nie, bo wiem, że już wtedy coś mnie tknęło, że używam go więcej niż zwykle, no ale jakoś głębiej się nad tym nie zastanawiałam, dopiero teraz. Kiedyś wystarczała kropelka, a teraz trzeba dać go więcej. Działanie zostało to samo, tylko wydajność spadła.
A ten teraźniejszy mam z Eskulapa z zamówienia z 1 grudnia 2010r. i chyba nikt mnie nie przebije z ceną. Za 250ml dałam wtedy 24,86zł Nie dość, że ogólnie mają tanio, to wtedy trafiłam na jakieś dni Avene i wszystkie kosmetyki mieli jeszcze 20 czy 30% taniej

Cytat:
Ona miała jednego bloga, na którym wrzucała fotki z wycieczek i np. opisała perfumy Lou Lou - dziś czyściłam komputer w pracy i miałam link do Lou Lou w ulubionych i przenosił do tego bloga. Wykasowała wszystkie poprzednie wpisy, zmieniła wygląd i ma chyba kolejne wcielenie.
Sunny Monday to był drugi blog.

Mogę potwierdzić, że też mam ten adres w ulubionych, co prawda nie jest podpisany, że to blog ziz, ale na 99% to ten W tamtych czasach nie miałam zapisanych wielu blogów, a dokładniej mówiąc tylko 2. Ten i jeszcze drugi, który na pewno nie jest blogiem ziz.

Cytat:
Te 2 blogi były jej.
Dlaczego myslisz, że blog, do którego podałas wcześniej link to też jej? Jak dla mnie to zupełnie inny styl pisania.
Też mi styl pisania nie pasuje. I za dużo tam tanich, polskich marek, jeśli o pielęgnację chodzi. ziz gustowała jednak w wyższych półkach

Cytat:
Ale stary blog zablokowała zaraz po akcji tutaj w wątku, więc nie sprawdzisz tej notki.

No bo Sunny Monday blogowa czyli Lilipad wizażowa (Zizou) znowu namieszała kilka miesięcy temu.
Zablokować zablokowała, ale potem mogła i odblokować.
Chociaż faktycznie teoria Estelli wydaje się być najsensowniejsza. Zwolnił się adres, więc ktoś inny sobie go przejął i tyle.

A co ta nasza ziz znów namieszała, jeśli można wiedzieć Bo też mnie zdziwiło, że znów cisza w eterze, znaczy na blogu
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 06:02   #913
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam 3 z piątkowego kosmicznego egzaminu
Brawo! No to należy Ci się jakiś mały prezencik za to

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
U mnie zaczęła się gorączka ślubna Zaczęłam czytać ślubny dział wizażu i trochę się przestraszyłam, co dziewczyny tam planują a ja nawet o tym nie pomyślałam! Dekorowanie sali, samodzielnie robione bukiety, zawieszki na butelki... słodycze dla gości, jakieś podziękowania...
Szukałam fotografa, w końcu jednak się zdecydowaliśmy też na kamerzystę Nawet mamy już zaproszenia Musimy je zeskanować, wtedy wrzucę je na do "albumu", póki co załadowałam tam sukienkę No i teraz została jedna z bardziej czasochłonnych rzeczy - musimy rozwieźć ponad sto zaproszeń Tzn. większość pewnie wyślemy pocztą, ale i tak nie wiem, czy będę miała w lutym weekend bez wizyt rodzinnych...
Śliczna ta sukienka, taka delikatna i romantyczna Mnie się podoba bardzo

Cytat:
Napisane przez airwaves Pokaż wiadomość
dopisuję się !
tuszomaniaczka wita
Witaj

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A co ta nasza ziz znów namieszała, jeśli można wiedzieć Bo też mnie zdziwiło, że znów cisza w eterze, znaczy na blogu
Też ciekawa jestem Akurat ostatnio z nudów czytałam jakiś nasz stary wątek i trafiłam na moment kiedy wyszło na jaw wszystko z nią.

--------------
Zrezygnowałam dziś z malowania kresek tą żelową kredką z Avonu. W lodówce ani trochę nie zrobiła się twardsza. No niestety nie odpowiada mi taka jej konsystencja
Stary 2011-02-08, 07:11   #914
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
to szczęście
Cytat:
Ja tez chcem zobaczyć

dzięki, jeszcze 2
zdjęcie jest w albumie w profilu kochanie
Cytat:
można powiedzieć to co zwykle oszukała parę osób i zniknęła że coś kupi komuś.. wyśle i koniec końców nie ma ani jej ani tej rzeczy co śmieszniejsze sama przyjmuje paczuszki na nazwisko, które podawała będąc ziz
Double with me?
Stary 2011-02-08, 07:52   #915
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
można powiedzieć to co zwykle oszukała parę osób i zniknęła że coś kupi komuś.. wyśle i koniec końców nie ma ani jej ani tej rzeczy co śmieszniejsze sama przyjmuje paczuszki na nazwisko, które podawała będąc ziz
Kurczę, nie da się jej jakoś na stałe zbanować? Bo niedługo znów wróci z kolejnym wcieleniem, a że styl pisania ma dość chrakterystyczny to pewnie szybko się okaże, że to ona.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-08, 08:21   #916
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
to szczęście można powiedzieć to co zwykle oszukała parę osób i zniknęła że coś kupi komuś.. wyśle i koniec końców nie ma ani jej ani tej rzeczy co śmieszniejsze sama przyjmuje paczuszki na nazwisko, które podawała będąc ziz
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Kurczę, nie da się jej jakoś na stałe zbanować? Bo niedługo znów wróci z kolejnym wcieleniem, a że styl pisania ma dość chrakterystyczny to pewnie szybko się okaże, że to ona.
Aha No pięknie.... Rzeczywiście szczęście

Estella wiesz może jaka jest różnica w cenie wkładów cieni MAC a tych w opakowaniach?

Uciekam bo mam dziś egzamin rzyrafka pewnie twardo się uczy to ja tez wracam do książek
Stary 2011-02-08, 09:00   #917
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
piękna suknia! będziesz miała welon?
Chcę mieć welon, ale taki do chodzenia - czyli nie 7-metrowy tylko do pasa mniej więcej... Jakoś sobie nie umiem wyobrazić ślubu bez welonu
A wesela nigdy nie chciałam mieć, ale P. chciał... jak mnie przekonał, to sam stwierdził, że może nie Ale jednak jestem "ostatnią" córką rodziców, więc ostatecznie będzie spore wesele, jakoś przeżyję
Cytat:
Ja miałam na starym komputerze, w którym spaliła się płyta główna

Cytat:
Śliczna ta sukienka, taka delikatna i romantyczna Mnie się podoba bardzo
dziękuję Nawet nie wiecie, jak trudno mi było wybrać sukienkę, tylko we wczesnym dzieciństwie marzyłam o takiej sukience, później żadna mi się nie podobała... Wahałam się pomiędzy tą a taką z tafty, piękna, ale jednak stwierdziłam, że tamta to nie moja bajka, w tej będę sobą Ale czasem jak niechcący włączę zdjęcie tamtej to żałuję, że nie ma tradycji dwóch sukienek np. na ślub i wesele

Estello, pamiętasz jak kupiłyśmy na spółkę "klona" Naked Lunch - z Silk Naturals Nekkid? Wtedy nie do końca byłam przekonana, ale teraz to mój ulubiony cień i tak się zastanawiam, czy NL jest do niego naprawdę podobny?

A i jeszcze: skłaniam się ku paletce z Inglota, ale chciałabym mieć kilka cieni z MACa w niej - czy one pasują? I czy magnesy wtedy działają, bo już się pogubiłam, które palety maja magnes a które cienie...

Powodzenia wszystkim jeszcze sesjującym!
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 09:07   #918
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wahałam się pomiędzy tą a taką z tafty, piękna, ale jednak stwierdziłam, że tamta to nie moja bajka, w tej będę sobą
Ta jest śliczna, tafty są bleee Ciężkie i przytłaczające.
Ciekawa jestem w ogóle kiedy się w PL zmieni moda i nie będzie już sukni ślubnych wyglądających jak beza.

EDIT: Właśnie się odrobiłam ze wszystkim w pracy na dziś i nie wiem co ze sobą począć. Chyba muszę zacząć wolniej pracować, serio

EDIT 2: a moje perfumy z Dolce jeszcze nie wysłane, bo czekają na dostawę (dostałam od nich maila)

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2011-02-08 o 09:09
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 09:10   #919
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
A i jeszcze: skłaniam się ku paletce z Inglota, ale chciałabym mieć kilka cieni z MACa w niej - czy one pasują? I czy magnesy wtedy działają, bo już się pogubiłam, które palety maja magnes a które cienie...

Powodzenia wszystkim jeszcze sesjującym!
Cienie MAC z paletki inglot podobno wypadają. Bo w inglocie paletka jest magnesem a w MACu wkład
Nie dziękuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-08, 09:51   #920
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Już tak nie kuś, bo póki co nic nam z tego zamawiania nie wyszło Okazało się, że żadna zniżka na ten zapach nie wchodzi w grę, a za 115zł żadna z nas nie ma ochoty go kupować

Mogę potwierdzić, że też mam ten adres w ulubionych, co prawda nie jest podpisany, że to blog ziz, ale na 99% to ten W tamtych czasach nie miałam zapisanych wielu blogów, a dokładniej mówiąc tylko 2. Ten i jeszcze drugi, który na pewno nie jest blogiem ziz.

Też mi styl pisania nie pasuje. I za dużo tam tanich, polskich marek, jeśli o pielęgnację chodzi. ziz gustowała jednak w wyższych półkach

Zablokować zablokowała, ale potem mogła i odblokować.
Chociaż faktycznie teoria Estelli wydaje się być najsensowniejsza. Zwolnił się adres, więc ktoś inny sobie go przejął i tyle.

Skoro są za 115zł to w podobnej cenie można kupić Escadę w promocji w SP, nie ma co szaleć

Czyli to raczej nie ona; trochę niefortunny zbieg okoliczności, miejmy nadzieję, że ziz się już znudzi i da nam spokój.

Cytat:
Dokładnie, stara śpiewka :/
Cytat:
Estella wiesz może jaka jest różnica w cenie wkładów cieni MAC a tych w opakowaniach?
49 i 66zł chyba; ostatnio były podwyżki, ale chyba te ceny się nie zmieniły. Ja już praktycznie nie kupuję u nas, najlepiej jak ktoś jedzie do Stanów albo ma zniżkę w MACu i kupuje zagranicą.
Cytat:
Estello, pamiętasz jak kupiłyśmy na spółkę "klona" Naked Lunch - z Silk Naturals Nekkid? Wtedy nie do końca byłam przekonana, ale teraz to mój ulubiony cień i tak się zastanawiam, czy NL jest do niego naprawdę podobny?

Pasują, ale chyba się nie będą trzymały - muszę sprawdzić; ja do moich przyczepiam magnesy z lodówki

To nie jest idealny klon, ale jest trochę podobny; też go mam, ale rzadko używam, bo wolę prasowane cienie. Mam w planach takie porównanie - można tez się pokusić o cien z Inglota, ktory pokazałam - też nie jest identyczny, ale troszkę podobny

Siegfried Obermeier
Stary 2011-02-08, 10:38   #921
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Ja miałam zielonego define- najgorsza szczotka wszechczasów jeśli idzie o silikonowce
Mi też ta szczotka nie podpasowała, strasznie się wygina, przy pierwszych paru malowaniach miałam całe powieki upaćkane tuszem I robi pajęcze nóżki.

Cytat:
Basiu, gratulacje!!! Kiedy przyjedziesz do nas pokazać pierścionek na żywo? Ja chciałabym dotrzeć do Białego w lutym, ale nie wiem, czy nam się uda...

Do Wawy bardzo chciałabym wpaść w niedalekiej przyszłości. Nawet na dłużej niż tylko parę godzin. Kuzynka zaprasza mnie na weekend ale wizyta musi poczekać do wiosny(marzec/kwiecień) bo w lutym mam więcej do zrobienia niz jest wolnego czasu

Cytat:
U mnie jeszcze bywa w małych nie-sieciówkach i w A propos, ale tam za 18zł bodajże go widziałam.

No właśnie, kiedyś, kiedyś był gęściejszy na bank Ostatnio jak go miałam możliwe, że już nie, bo wiem, że już wtedy coś mnie tknęło, że używam go więcej niż zwykle, no ale jakoś głębiej się nad tym nie zastanawiałam, dopiero teraz. Kiedyś wystarczała kropelka, a teraz trzeba dać go więcej. Działanie zostało to samo, tylko wydajność spadła.
Rzyrafka niedawno pisała, że niebieskiego Garniera można znaleść w Krakowie ale trzeba szukać w małych drogeriach.
Ja go widuje w paru miejscach i kosztuje ok 13-15zl. W zeszłym tygodniu dorwałam go w promocji za 8,90zl

Ja mam dopiero pierwszą butelkę Cleanance więc nie wiem jaką gęstość miał wczesniej ale mi do mycia wystarcza tylko jedna mała kropla. Moim zdaniem jest bardzo wydajny.

Cytat:
Nawet nie wiecie, jak trudno mi było wybrać sukienkę, tylko we wczesnym dzieciństwie marzyłam o takiej sukience, później żadna mi się nie podobała... Wahałam się pomiędzy tą a taką z tafty, piękna, ale jednak stwierdziłam, że tamta to nie moja bajka, w tej będę sobą Ale czasem jak niechcący włączę zdjęcie tamtej to żałuję, że nie ma tradycji dwóch sukienek np. na ślub i wesele
Możemy przypuszczać
W tamtym roku dwie moje przyjaciółki wychodziły za mąż. Byłam w wielu salonach i naoglądałam się najróżniejszych sukien. Przyjaciółki też do końca nie wiedziały czego chcą. I przez to ich mierzenie i zdecydowałam jakich sukienek sama nie chcę mieć; żadnych księżniczek, bez, kilku warst halek, kół itp. Widzi mi się lekka, zwiewna sukienka w greckim stylu

Twoja też mi się podoba, na pewno będziesz ślicznie wyglądać!

Przez Wasze gadanie o cieniach zachciało mi się małej paletki Inglota lub Kobo. Ja jestem zdecydowanie niecieniowa, nawet uszczupliłam ostatnio swój zbiór cieni(i tak mały) i pozbyłam się tych nieużywanych. No i teraz trzeba tę pustkę czymś zapełnić
Stary 2011-02-08, 16:09   #922
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Widzi mi się lekka, zwiewna sukienka w greckim stylu
gayenka taką miała, pięknie wyglądała.
Stary 2011-02-08, 16:13   #923
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Widzi mi się lekka, zwiewna sukienka w greckim stylu
Też chcę taką!
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
gayenka taką miała, pięknie wyglądała.
Widziałam tylko zdjęcia ale potwierdzam, cudowna była.

Dziwnie tak nie musieć chodzić na zajęcia, spać do południa i nie uczyć się. Jutro jadę po wpis, po drodze wstąpię do Natury n małe kosmetyczne zakupy, bo baaardzo kusicie tym kobo!
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 16:24   #924
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

fuksjaa a Ty już po sesji?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 16:36   #925
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
fuksjaa a Ty już po sesji?
Czekam jeszcze na wyniki jednego egzaminu, ale można powiedzieć, że już po.
Poprawkowa i tak dopiero po 21.02 (oby mnie to nie dotyczyło )
Stary 2011-02-08, 18:02   #926
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
W co grasz? Ja czasami sobie simsy zapuszcze
KOBO na opakowaniach wkładów nie ma napisanego składu

A MAC kusi, tylko jest drogi wiec na pierwsze cienie z MAC chciałabym dobrze zainwestować fundusze hehe Tylko boje się ze MACzki mnie wciągną
Ryokan- takie coś tetrisopodobne
właśnie widziałam dziś w Naturze, ale jakoś nie zwróciłam uwagi że można kupić same wkłady- po ile sa same i w opakowaniach?

Ja mojego wygrałam w komplecie z JOYa i niestety chcę następnych Ale to dopiero jak zacznę zarabiać (mam nadzieję szybko )
Cytat:
Brawo! No to należy Ci się jakiś mały prezencik za to

Zrezygnowałam dziś z malowania kresek tą żelową kredką z Avonu. W lodówce ani trochę nie zrobiła się twardsza. No niestety nie odpowiada mi taka jej konsystencja
Prezencik juz kupiony- 2 kremiki do łapek Schellera i szampon z Avonu

Buu, no to przykro mi, ja tak kusiłam nimi
Cytat:
zdjęcie jest w albumie w profilu kochanie
A czy tym razem posunęła się do wzięcia za obiecane rzeczy pieniędzy? Czy po prostu okradła nie wysyłając w zamian nic?

wiem, że w profilu, czekam na przyjęcie do znajomych
Cytat:
Uciekam bo mam dziś egzamin rzyrafka pewnie twardo się uczy to ja tez wracam do książek
Tiaaa. wczoraj rzuciłam okiem na prezentacje jakieś z tego, pisanie testu zajęło mi może z 15 minut (30 pytań) a po powrocie do domu już były oceny- 4
Cytat:
Skoro są za 115zł to w podobnej cenie można kupić Escadę w promocji w SP, nie ma co szaleć

To nie jest idealny klon, ale jest trochę podobny; też go mam, ale rzadko używam, bo wolę prasowane cienie. Mam w planach takie porównanie - można tez się pokusić o cien z Inglota, ktory pokazałam - też nie jest identyczny, ale troszkę podobny
No, niestety

A Ty lubisz cienie mineralne? Miałam kilka odsypek (nadal gdzieś coś zostało) ale ani to się nie trzyma powieki, ani kreska z wodą nie trwa nawet pół godziny, zawiodłam się. A podkłady (różne marki) robią mi ciasto na twarzy
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Widziałam tylko zdjęcia ale potwierdzam, cudowna była.

Dziwnie tak nie musieć chodzić na zajęcia, spać do południa i nie uczyć się. Jutro jadę po wpis, po drodze wstąpię do Natury n małe kosmetyczne zakupy, bo baaardzo kusicie tym kobo!
I miała przecudne błękitne pantofelki

Macałam te Kobo perłowe dziś, podoba mi się złoto, brąz, fiolet, miętka, błękitek Dajcie znać jak się mają w porównaniu do Inglota
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Czekam jeszcze na wyniki jednego egzaminu, ale można powiedzieć, że już po.
Poprawkowa i tak dopiero po 21.02 (oby mnie to nie dotyczyło )
No to co się nie chwalisz

Ojejku, jakbym chciała zdać za pierwszym podejściem to czwartkowe, a szanse maleją z każdą sekundą.

No, to zmykam na CSI a potem na House'a
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 18:10   #927
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Tak przy okazji - spóźnione życzenia imienionowe Wszystkiego naj, naj, naj!
Dziękuję bardzo

Cytat:
A właśnie się zastanawiałam, czemu nowe wcielenie ma bana...

Z okazji robienia-wszystkiego-żeby-nie-mieć-czasu-się-uczyć zrobiłam przegląd pielęgnacji i przy okazji fotki, idę wrzucać do odpowiedniego wątku. Sporo mi ubyło w porównaniu z tym, co było kiedyś.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 18:22   #928
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ta jest śliczna, tafty są bleee Ciężkie i przytłaczające.
Ciekawa jestem w ogóle kiedy się w PL zmieni moda i nie będzie już sukni ślubnych wyglądających jak beza.
teraz podobno modne są muślinowe

mi się podoba dużo sukni Magie Sottero
http://www.maggiesottero.com/collect...?line=m&page=0
niektóre są cudne

Cytat:
A czy tym razem posunęła się do wzięcia za obiecane rzeczy pieniędzy? Czy po prostu okradła nie wysyłając w zamian nic?
napiszę Ci na priv
Double with me?
Stary 2011-02-08, 18:42   #929
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
S49 i 66zł chyba; ostatnio były podwyżki, ale chyba te ceny się nie zmieniły. Ja już praktycznie nie kupuję u nas, najlepiej jak ktoś jedzie do Stanów albo ma zniżkę w MACu i kupuje zagranicą.
No MAC wychodzi drogo w Polsce niestety
Hmmm na str MACa wkład 11$ czyli na "nasze" jakieś 33zl. Czyli róznica plus minus 16zł

Cytat:
Ryokan- takie coś tetrisopodobne
właśnie widziałam dziś w Naturze, ale jakoś nie zwróciłam uwagi że można kupić same wkłady- po ile sa same i w opakowaniach?

Ja mojego wygrałam w komplecie z JOYa i niestety chcę następnych Ale to dopiero jak zacznę zarabiać (mam nadzieję szybko )

Macałam te Kobo perłowe dziś, podoba mi się złoto, brąz, fiolet, miętka, błękitek Dajcie znać jak się mają w porównaniu do Inglota
Ja nigdy nic nie wygrałam szczęściaro
Ja też jeszcze studiuje, ale ma ogromną ochotę sobie odłożyć trochę grosika i kupić co nieco
Cienie KOBO są po 14zl wkłady a 18zl w opakowaniach wiszą na samym dole szafy W porównaniu z Inglotem wypadają dobrze Bardzo dobra pigmentację mają, ale co ważne konsystencja jest zależna od koloru. Np Golden Rose ciężko nałożyć pędzlem bo jest jakby z wosku KOBO ma fajne kolory Chyba myślimy o tym samym błękitku Też mam chrapkę na taki kolor
Gratuluje zdania egzaminu!
Stary 2011-02-08, 19:52   #930
fuksjaa

Cytat:
No to co się nie chwalisz

Ojejku, jakbym chciała zdać za pierwszym podejściem to czwartkowe, a szanse maleją z każdą sekundą.
No to się pochwalę jeszcze, że ostatni egzamin też zaliczyłam i oficjalnie zamknęłam sesję.

Teraz mogę wreszcie wyjechać..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości