|
|
#931 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Politechnika Rzeszowska :)
Witam wszystkich
Mnie interesuje tylko FiR, składałam podanie tutaj i na UMCS ale tam się nie dostałam, mam 226 pkt i 358 miejsce. Tutaj mam 350 pkt i bardzo się boję, że się nie dostanę. Byłam pewna, ze przy którejś tam rekrutacji przyjmą mnie na ten UMCS, ale skoro tam 1 próg wynosi ok 250 pkt to ja raczej nie wierzę, że przyjmą i mnie. Jestem przerażona, bo jeśli na UMCS (w porównaniu do tamtego roku) próg skoczył o ponad 30 pkt to co jeśli tu też skoczy i się nie dostanę nigdzie? chyba jeszcze jutro zapłacę za logistykę, zawsze to jakaś szansa, ze tam mnie przyjmą, a potem może dam radę się jakoś przenieść na FiR...
|
|
|
|
|
#932 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#933 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Mnie interesuje tylko FiR, składałam podanie tutaj i na UMCS ale tam się nie dostałam, mam 226 pkt i 358 miejsce. Tutaj mam 350 pkt i bardzo się boję, że się nie dostanę. Byłam pewna, ze przy którejś tam rekrutacji przyjmą mnie na ten UMCS, ale skoro tam 1 próg wynosi ok 250 pkt to ja raczej nie wierzę, że przyjmą i mnie. Jestem przerażona, bo jeśli na UMCS (w porównaniu do tamtego roku) próg skoczył o ponad 30 pkt to co jeśli tu też skoczy i się nie dostanę nigdzie? chyba jeszcze jutro zapłacę za logistykę, zawsze to jakaś szansa, ze tam mnie przyjmą, a potem może dam radę się jakoś przenieść na FiR... PS: nie wiem dlaczego, ale gdy chcę wysłać coś przez "szybka odpowiedź" to mi się to nie udaje :/ |
|
|
|
|
#934 |
|
Rozeznanie
|
a jak po rekrutacji na AGH?
|
|
#935 |
|
Przyczajenie
|
Ja sie dostałam na technologię chemiczną
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Gratulacje
|
|
|
|
|
|
#937 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki
|
|
|
|
|
#938 |
|
Przyczajenie
|
Oj maturzystka007 Ty wiesz dlaczego tak napiszę, ale inni nie - może raczysz im wytłumaczyć (choć wątpię czy publikacja tego postu nastąpi). Ja choć chciałem Wam pomagać już się tutaj nie odezwę!
|
|
|
|
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
Ja na górnictwo i geologię na GGiOŚ
I chyba jednak wybiorę AGH... Na szczęście mam czas do namysłu do końca lipca Też się wybierasz?
Nauka gry na gitarze Wykorzystanie wakacji na maksa, trochę pracy, trochę odpoczynku ![]() Słodycze Maturzystka 2011 i przyszła studentka. Edytowane przez ewelinq Czas edycji: 2011-07-12 o 23:06 |
|
|
|
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
Też myślałam o górnictwie na agh ale stwierdziłam, że to jednak nie moja liga i pewnie nawet gdyby mnie przyjęli to nie dałabym sobie rady tam, wiec zrezygnowałam.
|
|
|
|
|
#941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na ten sam wydział tyle, że na inżynierie środowiska, już nawet nie czekam na wyniki na PRz, jade jutro zawieźć papiery ) jednak agh jakoś bardziej przyciąga ;D
|
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
No to świetnie!
Przynajmniej ktoś znajomy, bo oczywiście sama się na tą uczelnię wybieram. Wątpliwości czy sobie poradzę są i to duże, ale jak nie spróbuję to się nie dowiem, a potem mogę żałować Tego się trzymam i jakoś powinno być dobrze Ja papiery zawożę dopiero w następnym tygodniu
|
|
#943 |
|
Przyczajenie
|
Ja też wybrałam górnictwo i geologię ale jako kierunek alternatywny
. Gratulacje i powodzenia
|
|
|
|
|
#944 |
|
Przyczajenie
|
a składał ktoś na budownictwo na prz albo inż środowiska bo ja mam 233 pkt i nie wiem czy wystarczy
|
|
|
|
|
#945 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=maturzystka007;2810 2338]Po prostu w tamtym roku na studia startowali nie tylko zeszłoroczni maturzyści ale również i ci którzy pisali maturę kiedy matematyka jeszcze nie była obowiązkowa. Więc jeżeli ktoś miał z polskiego 40% i z obcego 40% to mu wyszedł wynik 80pkt.[COLOR="Silver"]
Przecież jeżeli ktoś nie zdawał obowiązkowej matematyki to była to stara matura, a dla takiej jest inny przelicznik i próg punktowy. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Póki co dostałam się na inżynierie mechaniczna i materiałową na imirze ;p
|
|
|
#947 |
|
Przyczajenie
|
2 lata temu nie bylo starej matury tylko nowa, stara to ta co byly oceny a nie punkty, moze z 7lat temu a moze i wiecej
|
|
|
|
|
#948 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#949 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Wiem,że już tutaj padały pytania odnośnie kierunku bezpieczeństwo wewnętrzne,ale chciałabym jeszcze raz poruszyć ten temat Jak myślicie czy będzie wysoki próg i kto z tutaj obecnych wybrał ten kierunek jako pierwszy? Niestety nie zdawałam wosu i zastanawiam się jakie są moje szanse :P A przy okazji dostałam się na UP w Krk na bezpieczeństwo narodowe i nie wiem, którą uczelnię wybrać jakby co Help!
Edytowane przez LadyFlame Czas edycji: 2011-07-13 o 11:28 |
|
|
|
|
#950 |
|
Przyczajenie
|
odnośnie kierunku bezpieczństwa,to jest wielu chętnych,podobno ponad 1000,ale zawsze można spróbować,może się udać
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- a dużo punktów masz? |
|
|
|
|
#951 |
|
Przyczajenie
|
LadyFlame, a ile masz punktów ?
Ja wybrałam bezpieczeństwo jako pierwszy kierunek
|
|
|
|
|
#952 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#953 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Czy ktos wie jaki byl prog w poprzednich latach na informatyke i budownictwo bo mam 275 pkt i nie wiem czy sie dostane na politechnike rzeszowska |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 |
|
Przyczajenie
|
na informatykę-154,a na budownictwo 257 w tamtym roku
|
|
|
|
|
#955 |
|
Rozeznanie
|
239. ale licze że z rezerwowej się już dostanę. Na krakowskiej przyjęli więcej osób więc tutaj się automatycznie zwalnia xd
|
|
#956 |
|
Przyczajenie
|
hej czyli jak mam na inf 290 to powinienem sie dostac ?jak myslicie ?gdzie znalezliscie te progi punktowe z poprzednich lat?
|
|
|
|
|
#957 |
|
Przyczajenie
|
Norkaa niestety mam tylko 195 punktów. Policzyli mi tylko angielski (100%) i rozszerzony polski (95%). I rozszerzonego polskiego nie policzyli podwójnie, ani nic.. Tylko WOS rozszerzony liczy się podwójnie, a ja niestety nawet podstawowego nie zdawałam
|
|
|
|
|
#958 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
strona 27 - sa tam zdjecia tabelki z progami. kurdee... ja juz od zmyslow odchodze... fir fir fir ... no coz, najwyzej wyladuje na zarzadzaniu... jak mozna ludzi trzymac tyle w niepewnosci... tym bardziej ze inne uczelnie juz podaly wyniki a u nas jeszcze tydzien trzeba czekac.... pfff....przeciez taki dlugi okres rejestracji nie jest potrzebny... od 30 czerwca chyba kazdy by w tydzien zdazyl sie zarejestrowac a nie 2 tygodnie czekac.. eh... 5 dni 21 h 32 min
|
|
|
#960 |
|
Przyczajenie
|
w tym momencie mam
kierunek 1 budownictwo kierunek 2 informatyka Jesli nie dostane sie na budownictwo to na inforamtyke prog sie zwiekszy ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

Mnie interesuje tylko FiR, składałam podanie tutaj i na UMCS ale tam się nie dostałam, mam 226 pkt i 358 miejsce. Tutaj mam 350 pkt i bardzo się boję, że się nie dostanę. Byłam pewna, ze przy którejś tam rekrutacji przyjmą mnie na ten UMCS, ale skoro tam 1 próg wynosi ok 250 pkt to ja raczej nie wierzę, że przyjmą i mnie. Jestem przerażona, bo jeśli na UMCS (w porównaniu do tamtego roku) próg skoczył o ponad 30 pkt to co jeśli tu też skoczy i się nie dostanę nigdzie? chyba jeszcze jutro zapłacę za logistykę, zawsze to jakaś szansa, ze tam mnie przyjmą, a potem może dam radę się jakoś przenieść na FiR...

) jednak agh jakoś bardziej przyciąga ;D

Help!