![]() |
#961 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
![]() No tsh bardzo ładnie spadło ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To że w ostatnim cyklu tak miałaś nie znaczy że w tym tak będzie ![]() ![]() I może zamiast @ będą II Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#965 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż nie ukrywam w tym cyklu tyle podzialalismy że aż bym się zdenerwowała że nic z tego ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale to też nie musi od razu czegoś złego oznaczać, zdarzają się czasem cykle bezowulacyjne i jest to zupełnie normalne Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Zadomowienie
|
Dokładnie, to normalne, że są cykle bezowulacyjne
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ah znam ten ból, taras w połowie niezrobiony, w trawie pełno chwastów, mega nieład dookoła domu ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a spójrzcie na moje testy. Bo mam dylemat czy najmocniejszą kreska była w 12 czy 13dc. Moim zdaniem są takie same. A ten pierwszy z lewej jest z dzisiaj z rana, już dużo słabszy
Wizytę u gina miałam w 12dc i mówił że następnego dnia powinna być owu. Po wizycie całą noc i jeszcze wczoraj rano bardzo bolał mnie jajnik, ale wydawało mi się że to po prostu po USG dopochwowym. Dziwna akcja, co zawsze mnie boli późno wieczorem ale inaczej, taki tępy ból w owu i jeszcze go nie było - może dzisiaj? To po ginie to promieniowało mi na całe podbrzusze więc chyba też by zobaczył jeśli by to się miało stać za kilka h? Czy niekoniecznie? Rozkminiam bo działamy od 6 dni codziennie i dzisiaj po całym tygodniu to mi się chce tylko czipsów i piwa ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też miałam taki maraton u nas 10 dni bez przerwy ![]() ![]() ![]() U mnie testy owu były identyczne jak u ciebie. Taka sama kreska testowa jak twoja. Nie ciemniejsza. I się w ogóle zastanawiałam czy to pozytywy są. Jak teraz nam nie wyjdzie to już straciłam nadzieję. Na razie mam tylko ból brzucha plus ciągnięcia i ból pleców. Piersi nic nie czuję. Ciągle mi zimno i mam powyżej 37 stopni. Do tego od wczoraj wieczora mam mdłości po jedzeniu, ale wydaje mi się, że to ze stresu, bo już @ w poniedziałek i się martwię czy przyjdzie. Nie czuję się ciążowo niestety. Kiedyś moja znajoma powiedziała mi, że od razu się wie, że się jest w ciąży. W takim razie ja nie jestem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez sherlook Czas edycji: 2020-09-04 o 17:33 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nadzieja umiera ostatnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
No wykrakałam, właśnie mnie napieprza jajnik jak zawsze w owu, czy w sumie nie wiem czy to pęknięcie jest, czy już wędrówka jajeczka, ale boli
![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |
...
|
Cytat:
![]() Byłam u endo. Inna babka niż poprzednio, ale zrobiła na mnie dobre wrażenie. Od jutro zaczynam z lekami w najniższej możliwej dawce i za miesiąc kontrola. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Swoją drogą... Wczoraj po przytulankach miałam brązowe plamienie, później kilka kropli świeżej krwi i przeszło. Nigdy nie miałam plamień po stosunku i nie wiem czy powinnam się martwić... Edytowane przez cichazabka Czas edycji: 2020-09-04 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
Hm... gdzieś słyszałam, że niekoniecznie każda kobieta musi czuć, czy jest w ciąży, czy nie. Na jakimś forum czytałam niedawno, że jedna dziewczyna podczas starań co miesiąc miała oznaki ciąży chociaż w ciąży wcale nie była. Zaszła w ciążę w miesiącu w którym postanowiła się nie nakręcać i nie czuła żadnych objawów, a tu @ nie przyszła
![]() Mogę się Wam pochwalić, chyba w przyszłym tygodniu zamieszka z nami nowy członek rodziny labrador ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak tam z Tym mieszkaniem u Was w końcu wyszło ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Trafić na dobrego endokrynolog to jak wygrać z rakiem niestety ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() Może kiedyś jak zostanę domową kwoką ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | ||
...
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nadżerka? U mnie taki byl objaw. A moze zwykle otarcie? Co do zwierzakow, ja mam dwa kotełki, są młode i bardzo szaleją i rozrabiaja, czekam az stana sie juz statecznymi kocurami, chociaz nie powiem- wesolo jest ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny. Czy może przypadkiem któraś z Was walczy z IO? Do jakiego lekarza z tym pójść? Diabetolog? Endokrynolog?
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS a jakie miałaś objawy? Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
Nie mam zdiagnozowanej, dzisiaj zrobiłam badania i niestety wyniki nie powalają. Zastanawiam się więc do jakiego lekarza z tym pójść. Oczywiście już sobie pogooglowalam i podejrzewam że takie może być rozpoznanie chociaż mam nadzieję, że może jednak nie
![]() A do grupy tak czy siak dołączę, dziękuję za polecenie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez anilani Czas edycji: 2020-09-04 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A liczyłaś wskaznik HOMA? Jeśli jesteś na drodze do IO to może dieta wystarczy. A jak nie to np. metformina, ktora pomaga zajść w ciążę ![]() ![]() Cytat:
![]() Na grupach na fb, gdzie dziewczyny starają się latami, często im lekarze przepisują metformine na 3 miesiące przed ifv pomimo tego że IO nie mają. Podkreca bardzo owulację, więc Ci lekarze, którzy są na bieżącą z badaniami przepisują ja przed staraniami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez MoszKa88 Czas edycji: 2020-09-04 o 20:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
Moszka liczyłam i niestety wyszedł nieco ponad 3, czyli z tego co czytałam, oznacza to IO
![]() ![]() Czytam i czytam i mam już coraz większy mętlik w głowie, jednak dobrze przeczuwałam, że coś jest nie tak ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
Karo, tak poza tematem. Jak się czujecie? Czas leci jak szalony, dopiero co widziałam tu Twoje dwie kreski
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Anilani, jakie miałaś objawy? Skierował cię jakiś lekarz czy sama od siebie się zbadalas? Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.