|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Usidlić podrywacza...
[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;3111125]pociesze Cie, u mnie tez sie nic nie zmienilo... jakos zyje
[/QUOTE]A co tam u 15 słychać?
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Cie Moonlight rozumiem, też miewałam takie momenty, że chciałam się od wszystkiego odciąć
|
|
|
|
|
#963 |
|
Konto usunięte
|
nie gadalem z nia od czasu tez rozmowy na gg, kiedy sie wszystko na szczescie wyjasnilo, bo zylbym caly czas nadzieja...
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Nie przepraszaj, odezwałaś się w końcu, tylko ja Cię musiałam (naprawdę musiałam ) wtedy "zbyć". Naprawdę miałam akurat szalenie ważną rozmowę i nie mogłam pisać z nikim innym...Odezwiesz się kiedy będziesz chciała, przecież wiesz, że ja chętnie z tobą pogadam ![]() Trzymaj się, dbaj o zdrowie psychiczne (znam ten stan, kiedy trzeba się od wszystkiego maksymalnie odciąć, żeby zachować jakieś minimum równowagi... A co u mnie... Hmmm, historia z poprzednim obiektem uczuć skończyła się z niejakim hukiem - kilkoma kłótniami, kilkoma dniami ciężkiego milczenia, zarzutami, obustronnych niezrozumieniem, cofnięciem stosunków do typowo koleżeńskich oraz... moim definitywnym odkochaniem się! A - jako, że zasada "klin klinem" jednak sprawdza się nieźle - zdaje się, że zaczynam się podkochiwać w kimś innym... W osobniku będącym pod wielona względami przeciwieństwem poprzedniego obiektu. Tylko - dlaczego ja muszę mieć taki niefart i zakochiwać się bez wzajemności?
|
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak ja również zakochałam się bezwzajemności
i jak zwykle źle ulokowałam uczucia facet starszy, hmm narkoman??, kobieciarz, i nie umiem sie odkochać i siedze w pracy a tak mi się chce
|
|
#966 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
No, tu mam o tyle szczęście, że z facetem nic nie jest "nie tak", ogólnie obiekt jest bardzo dobry, tylko, że ja nie jestem obiektem dla niego, tu leży pies pogrzebany |
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez chce sie zakochać w człowieku wartościowym ![]() ale jak narazie to strzelam po za tarczę trafiam na takich którzy udają fajnych, a później zapraszają na "kawę"ok moze sie ot zmieni mam nadzieje .....
Hey little Suzie You don't have to cry no more ![]() Edytowane przez Zuzannka Czas edycji: 2006-11-20 o 13:27 Powód: głupota :D |
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
3mam kciuki za Was, dziewczyny, tak jak wy trzymałyście za mnie
![]() Jestem mocno zauroczona, szczęśliwa i - stęskniona strasznie, bo tak rzadko mamy czas i okazje się po południu spotykać...
|
|
|
|
|
#969 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mam nadzieję, że kciuki coś pomogą
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
hahahah no i ja też mam nadzieje i dzieki za trzymanie kciuków
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
kochać Was wszystkich i przytulić w akcie rozpaczy
![]() dziękować kciukom za uwagę. nie, nie jestem zupełnie normalna. a czemu pytasz? =)
|
|
#972 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
mua
ajajaj... idę się wyżyć leksykalnie, bo mi się w kąciku oka łza zakręciła... i pomyśleć, że pokrzywdzony może zrobić tyle złego.
|
|
#974 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Przypadkiem odkopałam ten wątek, prosze proszę zaczął się tak "niewinnie" a jak to ktoś zauważył w telenowele się zmienił ![]() sama tu chyba z kilkadziesiąt postów napisałam![]() Może napiszecie co u Was- główni bohaterowie słychać co?? pozdrwaiam Kala
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem ciekawa, mimo, ze nie psialam zbyt duzo, ale podczytywalam na bierzaco
|
|
|
|
|
#976 |
|
Konto usunięte
|
ze tak powiem:
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
ja też ciekawam
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza Ty tez chcesz usidlić jakiegos podrywacza? :P No gdzie to ja jescze Ciebie nie spotkam.. watek stary ale coś mi świta.. w koncu miałam go w subksrypcji
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Cam
![]() ja jestem wszędzie a poderwać podrywacza to nie raczej nie ![]() juz ja mam swojego owego Tż`ta no ja tu się udzielałam i zauważyłam że zostawiłam tu aż 60 postów
|
|
#980 |
|
Rozeznanie
|
Patryk
![]() no pisz co tam u Ciebie w końcu Twoja historia też tu była poruszana Tylko nasza główna bohaterka coś nie chce się udzielać
|
|
|
#981 |
|
Konto usunięte
|
od tego czasu tyle sie zmienilo
|
|
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
wiedziałam że ktoś to wreszcie wykopie! cóż sie stało z głównymi bohaterami? jako gwiazda ( ) tego serialu mam obowiązek zdać sprawozdanie z ostatnich odcinków.napisze w skrócie: Pan Podrywacz nie odzywał sie od mnie kupe czasu, aż wreszcie pewnego dnia, całkiem niedawno, napisał na gg rozmawiało nam sie fajnie i nawet dowiedziałam się, że tamta jego dziewczyna była jedną wielką pomyłką i bardzo szybko z nią zerwał, bo jej nie kochał. przez krótki czas rozmawialiśmy ze sobą godzinami (jak wiecie z tego wątku, to nasze rozmowy na gg trwały standardowo ok. 10 minut ) i świetnie sie rozumieliśmy, nawet sugerował że warto by było sie spotkać kiedy on już skończy sesję. skończył sesję, wrócił do miasta i sie nie spotkaliśmy, bo mu odbiło i zupełnie nie wiem dlaczego przestał sie do mnie odzywać i nie pojawia sie już na gg. troche mi było przykro, bo mam do niego wielki sentyment, ale już dochodze do siebie ![]() teraz miewam problemy natury moralnej w stosunku do innego samca, ale na ten temat już się nie chcę wywnętrzniać na forum ![]() PS: widze że wątek jest dosyć popularny ha! śmiesznie ![]() PS2: Patryś ( ) jak to, krótsze związki? Ty podrywaczu, jeden Ty! potem biedne niewiasty (jak ja) mają problemy z takimi jak Ty i marudzą w miejscach takie jak to
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
myslalam ostatnio o tobie, moon
zycze wszystkiego naj - podobal mi sie ten watek
|
|
|
|
|
#984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aż sie zarumieniłam ![]() pozdrawiam
|
|
|
#985 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja swego czasu chciałam odkopać wątek
ale zrezygnowałam, bo nie chciałam by odkrył go mój TŻ o którym swego czasu pisałam w kategorii "podrywacz" Moon, kobieto, weź Ty sobie wynajdź jakiegos podrywacza nowego czu cuś i daj nam nową telenowelę, bo my tu usychamy z braku wrażen ![]() ![]() A tak serio to 3maj sie cieplusio
|
|
|
#986 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Jejkuuuuuuuuu ale mam sentyment do tego wątku
D Chyba trochę za dużo tu kiedyś napisałam A ja... jestem z owym tż od tamtego czasu, kiedy się udzielałam. Więc - udało mi się ) To już 9 miesięcy prawie |
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
o ja pierdziu ja tu patrze że większość, która chciała usidlić podrywacza
to udało im się ![]() a ja nie usidliłam mam teraz se Tż`tka pewnego który raczej do podrywaczy nie należał chyba dobrze ![]() jaaa fajnie tu było i szkoda że skończyło się może na nowo odżyje wątek Buziaczki Misiaczki
|
|
#989 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie nie udało usidlić podrywacza! aaaaale... on jest jakiś nie do usidlenia chyba
![]() na nową telenowele sie nie zanosi... a sama usycham z braku wrażeń pousidlało by sie, oj pousidlało ![]() pozdrawiam Was wszystkich serdecznie
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
Ja też szaleję za podrywaczem!
Generalnie to znam go rok, ale podrywaczem okazał się miesiąc temu. I bądź tu człowieku mądry i wybij sobie tego drania z głowy i serca. Wredni podrywacze!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

[/QUOTE]

) wtedy "zbyć". Naprawdę miałam akurat szalenie ważną rozmowę i nie mogłam pisać z nikim innym...

ale zrezygnowałam, bo nie chciałam by odkrył go mój TŻ o którym swego czasu pisałam w kategorii "podrywacz"