|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-)
Djamelka nie odzywam sie do TZta, niech wie, ze nie tylko on ma racje
Kiedy jedziesz do Polski i gdzie ( miasto ) ???Jupi cos mi sie wydaje, ze urodzisz po terminie Tzn jeszcze jakis tydzien posmigasz Zycze lekkiego porodu jakby co ![]()
|
|
|
|
#962 |
|
Rozeznanie
|
Franek - przedwczoraj skonczyl 18 miesiecy!!
Takie wzielam fotki zeby cos bylo widac, moze nie jakies tam super ale oddaja charakter mysle P1280321-pulp.jpg Pulpit-4.jpg Kopia Pulpit-1.jpg PA070023-kadr.jpg Edytowane przez Ando Czas edycji: 2008-02-14 o 20:29 |
|
|
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
Ando Franek cudny!!!!!!
Naprawde slicznego masz synka.Pozdrawiam
|
|
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
Heh - nieskromnie powiem - wiem
![]() Pewnie kazda mama tak uwaza - ze jej dziecko jest najpiekniejsze :P ale ja sie kazdego dnia na nowo nie moge nadziwic
|
|
|
|
#965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzwonilam do poloznej, ma jutro dyzur od 7 rano, wiec musze namowic meza na sex przed praca ![]() Ando- bardzo fajny Twoj synek
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jestem chora rozłożyło mnie na amen goraczka,katar,boli mnie gardlo jestem nie do zycia.Teraz pozostalo mi czekac az pozaraze dzieci a to niestety nieuniknione![]() Na pocieszenie zalicytowalam super spodnie na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=309187548 Mam nadzieje ze wygram!!!Ustawialabym sobie snajpera ale za bardzo nie kapuje na czym to polega moze ktoras z was juz tak robila Doridee chyba ty cos wspominalas?![]() Jupi czekamy na nowwe wiesci Ando super masz synka
|
|
|
|
#967 |
|
Rozeznanie
|
Monika bidulko chora jestes???????
Zycze zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!!!!!!!!!!Napisz mi jakie sa rozmiary na alegro na spodnie.Bo ja ,niewiem jak to paczec bo jak jestem w Pl to sa inne (np 27,30 itd)A tu sa takie ja (38to malutki 40,42,44itd)ja mam tu 40 i niewiem jaki to jest w pl?Jak sie znasz to napisz Fajniusie te spodnie
|
|
|
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
Jupi masz racje-idz na dobry numerek z tz i zobaczysz pojdzie jak po masle
Dobrej zabawy zycze
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Djamelka
sama niewiem,tam sa podane dokladne wymiary wiec tym sie sugerowalamA spodnie fajne bo wyszczuplaja i ladnie leza |
|
|
|
#970 |
|
Rozeznanie
|
monika no czymaj Darusie dla mojego Kevina
i powiedz jej ze bedzie mniala zaj;;;;;;;;;;;tesciowke Mowisz rozmiar L-a niebedzie za duzy?
|
|
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
Sama bym sobie kupila te spodnie!Ale jak ty bierzesz L to ja musialabym wziasc xxxl hi hi hi.Kup najpier ty a potem powiesz mi jakie sa to wtedy ja wpadne na alegro
Mam tam zalozone konto juz od roku ale jestem zielona w zakupie u nich
|
|
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
i skończyło się na zastrzykach
niestety początek oskrzeli leków w syropie nie chciała, takie spazmy, ze szkoda gadać, więc pojechaliśmy jeszcze raz i przypisała zastrzyki i już jestesmy po a i na rozszerzenie oskrzeli dostała czopki |
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Djamelka no zachowam ja tak tak
a spodnie to dla mnie beda dobre bo sa takie podobne wymiary jak moje![]() a ty nie świruj ze musisz miec az takie duże bo wiem ze pewnie nosisz ten sam rozmiarCo tu tak pusto????
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tan na szybko
Magda dobrze ze usg wyszlo oka. Monika kuruj sie bo szkoda czasu na choroby ![]() Amelka wszyskieto nas i spelnienia marzen Sniezynka ty szkieletorze hehe 11 cm Szacuneczek i powidz Cos za czesto zmeczona jestes mi sie wydaje ze to od dietkiJupi hehe to jutro przemy wirtualnie z toba jak sie po nocce postaracie heheAndo sliczny synalek Pokaz nam sie tez Doridee a akucja i staroci i nowych rzeczy Pokupowalismy sprzetu troche do sklepu i do domu Niektore nowe niektore uzywane Mamusce wzielam sztucce ze stali nierdzewnej bo miala juz skapciale i takie duperelki Nowe a za grosze kupila Spadam pewnie mnie dzis wieczorem nie bedzie takze do jutra |
|
|
|
#975 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zdrowia chorym zycze! Byle do wiosny!!! |
|
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdzie jesteście??????????????
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka wodna, nie moglam caly czas na Wizaz wejsc !! Ale nareszcie sie udalo
Widze, ze nikogo nie ma Ide sprzatac
|
|
|
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
Magda ojejku zaszczyki
Bidulka.A ile przepisala zaszczykow i ile razy dziennie?Moje dzieci nigdy nie mieli zaszczykow!Bo tu nigdy nawet nieslyszalam o zaszczykach Pewn ie ci serce peka jak idziesz z nia na zaszczyk!Ja jak na szczepionke to mosielam tz wysylac bo sama niechcialam isc bo bym chyba plakala z moimi dziecmi
|
|
|
|
#979 |
|
Rozeznanie
|
Kurde a wczoraj co to sie stalo ze ostatnia wiadomosc o 20stej ?Szok chyba pierwszy raz tak sie zdazylo!Ja ide barszczyk gotowac-do potem!
|
|
|
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
Djamelka rano chodzi z nia TŻ, bo ja w pracy, ale mam tak ściśnięty żołądek, ze nawet jabłka zjeść nie mogłam, ma dwa dziennie przez pięć dni, ale to lepsze niż walczyć z nią bo mała dostaje dosłownie ok...nia jak widzi łyżeczkę z syropem, a tak ładnie przyjmowała leki, ale wczoraj jak jej daliśmy antybiotyk to się zaczelo, no tak mi było jej szkoda, ze stwierdziliśmy - zastrzyk bo inaczej to szpital, tak nam się wnerwiła jak daliśmy jej na siłę, ze zwymiotowała, widok koszmarny, biedactwo była tak umęczona, że mimo bólu serca ale pojechaliśmy z powrotem do lekarki po nową receptę. szkoda mi jej tym bardziej, ze to ja ją zaraziłam
![]() ![]() a ona cierpi
|
|
|
|
#981 |
|
Rozeznanie
|
Magda nieobwiniaj sie ze to przez ciebie ,bo jakby nie od ciebie to by sie zarazila od kogos innego-takie sa uroki virusow i chorob.A zaszczyki pomoga jaj napewno i bedzie dobrze-zobaczysz.lepiej faktycznie podac zaszczyki jak ona niechce brac leki i do tego zwymiotuje,wiec takie najlepsze wyjscie.Zycze szybkiego powrotu do zdrowka!!!!!!
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Dziendoberek kaltoferki
Co sie tutaj dzieje jakis detox grupowy czy cu![]() Magda jak to Amelka powiedziala nie obwiniaj sie bo to nie twoja wina Jest to niezalezne od ciebie wiec nie doluj sie Szkoda ze zastrzyki ma ale miejmy nadzieje ze jej pomoga Wstalismy dzis UWAGA UWAGA o 12 haha Mamuska malego przejela rano a my chrapu chrapu haha Ale fajnie![]() Czy na ebayu mozna zglaszac reklamacje?Kupilismy maszyne do frytek i okazalo sie ze nie ma tutaj wystarczajacej mocy w gniazdku zeby maszyna dziala .Narazie zawiezlismy aj do innego turasa i powiedzial ze zmieni caly obwod tam w srodku wszystkie polaczenia i da rady Ale co z tego bedzie to kiszka wie .Szkoda tyle hajcyku JUTRO WALENTYNKI a ja nie mamprezentu dla tz-ta i nie bede miec bo sklep nam uszuplil budzet Ale idziemy zagrac jutro z mamuska i kuzynka w kregle w dzien a potem wieczorem clubing |
|
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
Magda- dobrze, ze Izka zdiagnozowana, bedzie ok
Monka- jak Ci dobrze przerobia te kabelki, to frytownica powinna dzialac ja dzisiaj rano poprzytulalam sie do TZ, potem wzielam ciepla kapiel.... no i NIC
|
|
#984 |
|
Wtajemniczenie
|
Jupi Ty jeszcze jedno
miałaś dziś się rozdwoic ![]() dzięki Dziewczyny wiem, ze to nie moja wina, ale jestem wściekła na kolgę z pracy bo ja to złapałam od niego i razem z kolezanka w pracy się rozchorowałyśmy a on tweirdzi, ze nie on nas zaraził, złapałyśmy to gdzies indziej, a siedział przez dwa dni w pracy w takim stanie, ze lepiej nie mówic bo na urlop to nie bo szkoda dnia a ja to jak muszę to muszę przeciez to mój urlop albo zwolnienie, a on wykurował się i ma w nosie, ze zaraził innych bo co go obchodzi, zreszta jemu jest cięzko cos zrozumiec dobry człowiek ale ma takie dziwaczne spojrzenie na świat
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ucałuj Izunię od nas
![]() Monka ale Ci dobrze My jutro idziemy na kolację do świetnej restauracji No i dobrze ![]() Odebralismy wczoraj mieszkanko, no no no - wypasik Goły tynk ale juz mi sie podoba Dzis przychodzi do nas projektantka wnętrz, być moze zdecydujemy sie skorzystać z jej oferty, nie wiemy do końca jak urządzić to mieszkanie, żeby było ładnie i funkcjonalnie No zobaczymy co nam zaproponuje? A wy korzystałyscie kiedys z takich usług??Ciagle zapominam też zapytać o ortopedę - chodzicie na kontrolę?? Pytam bo wiem, ze to róźnie jest praktykowane w różnych miastach W Olsztynie kładzie sie na to duży nacisk i często wysyła dzieci na kontrolę
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tylko na chwile,wygramolilam sie z lozka zeby niemiec duzo zalewglosci w czytaniu a tu pusto ![]()
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Magda szlag by mnie tez trafil jakby taka osoba chora siedziala bo mu szkoda urlopu albo chorobowego.Ale nic z tym nie zrobisz.
Doridee super ze juz mieszkanko macie Ja nigdy nie korzystalam z akich uslug ale tez chyba bedziemy No napewno z kuchnia bedzie kombinowane a pokoje to ja juz sama jakos porobie No jezcze sie okaze Tutaj nic nie sprawdzaja chyba sama pojde w Pl , nawet nie wiem jak u mnie w miescie w Pl robia. Monika no duzo nie masz zaleglosci hehe tyle dobrze kuruj sie Jupi cos czuje ze jutro bedzie wazny dzien Przyj i oby wszystko bylo dobrze . Sniezynka jak tam zyjesz?
|
|
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
Doride ja tez nie korzystalam z takich uslug.Raz tylko kuchnie i to wszystko-ale bylam zadowolona
Chyba jak bylam w ciazy z Sara |
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Doridee mnie czeka aranżacja wnętrza naszego domku za jakieś pół roku ale już mam wstępny plan
sama będę projektantką![]() Monkacty to masz dobrze kurka ja o takiej godz obiad szykuje![]() Jupi a ty nadal liczba mnoga
|
|
|
|
#990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(mniej wiecej sie orientuje o co chodzi, zakres, ceny projektu, itp) Pozdr
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

Kiedy jedziesz do Polski i gdzie ( miasto ) ???
Tzn jeszcze jakis tydzien posmigasz

rozłożyło mnie na amen
goraczka,katar,boli mnie gardlo
jestem nie do zycia.Teraz pozostalo mi czekac az pozaraze dzieci
moze ktoras z was juz tak robila