![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
![]()
Wielkie dzieki ewalena za namiar na p.Agnieszke! Napewno skorzystam.
![]() Jednak prosze cie o opinie czy taki bukiet, o ktory pytalam bedzie pasowal do mojej sukni (opisalam ja w moim poprzednim poscie). A moze doradzilabys mi cos innego? ![]() Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bukiety slubne
Moje propozycje
![]()
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
i kolejne wiązanki
![]()
![]() |
#964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
anja79 bardzo ładna sukienka, taka subtelna i delikatna... ja własnie się zastanawiam nad suknia z ramiączkami też cienkimi.Jestem raczej wąska w ramionach i z drugiej strony chciałabym żeby suknia nieco optycznie zwiększyła rozmiar moich ramion. Mhm.
![]()
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo. Znalazłam ja w wypożyczalni za 450 zł od 4 czerwca do 20 czerwca z welonem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 01:56 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez anja79 Czas edycji: 2007-02-26 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zadomowienie
|
Ja wybrała bym jasny - jeszcze będę szukała propozycji dla Ciebie. Całuski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co powiedziała byś o pirwszym - kolor cantedeski=kalii może być dowolny i nie muszą być na górze - dwie wysunięte na dole i jedna wkomponowana w główkę,wystarczy. Taka będzie także doskonale pasowała. ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 01:57 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak tez myslalam, ale chcialam znac opinie fachowca! Bardzo ci dziekuje ewalena! Jak to dobrze, ze sa tacy ludzie jak ty, chcacy niesc bezinteresowna pomoc innym..... Dziekuje i pozdrawiam!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wprawdzie nie jestem ognista brunetką, ale własną bladość i biel kreacji ślubnej będę łamać właśnie ukochaną czerwienią. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
Z tych trzech właśnie pierwszy mi się podoba najbardziej. Tylko ciekawe czy w Lublinie coś takiego zrobią?
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
A pasowałyby do tego pierwszego bukietu zamiast kalii storczyki też w kolorze takiego różu? Sukienkę mam całą pokrytą koronką więc kształt chyba by pasował.
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |||
Zadomowienie
|
Nie jestem przekonana - duży storczyk musiał by być umieszczony na specjalnie preparowanym drucie - nie to będzie zle i tandetnie wyglądało. Jeśli możesz pokaż nam sukienkę lub styl. TO coś wzmyślimy !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli góra strojna to proponuję coś wydłużonego i bardzo lekkiego ze względu na organdynę czy ma sz jakiś preferowany kolor? Co do idealnego to pewnie będzie trudno. Ja sobie wymyśliłam bukiet do twojej kremowej sukni-podstawą jest ten bukiet z kremowych róż i różowej kalii-zmodyfikowała bym górę tak aby góra była okrągła w więc tam same róże, jeśli patrzymy na bukiet jak na fotografii to z lewej strony kopułki z róż poniżej połowy dwa łebki kalii skierowane kielichem do dołu, a po przeciwnej stronie czyli po prawej jak patrzysz na fotografię wzchodzą kalie z łodygami wygiętymi tak jak cięcie na sukience czyli lekki łuk łodyg i kielichów w stronę lewę. Oczywiście prawdziwa wiązanka będzie lustrzanym odbiciem tego co napisałam. Może coś zrozumiesz ale nie potrafię tego ubrać w inne słowa Cytat:
Coś się nie wkleja! prześlę go prywatnie Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 01:57 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Rozeznanie
|
![]()
Ewalena a powiedz proszę co to za "sianko" w tym pieknym bukieciku? Rozumiem że oprócz kalii jest tu jeszcze storczyk, a co byś powiedziała żeby zastąpić go orchideą a dokładnie gdybym pomyliła nazwy chodzi o kwiat z tego drugiego bukietu? Co myślisz o takim połączeniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
Wow!
Kwiatuszkowy zawrót głowy ![]() jeśli chodzi o moją sukieneczkę to niestety nie mam zdjęcia. Jest trochę podobna do tej tylko biała, cała góra jest z koronki wysadzanej kamyczkami Svarowskiego więc dosyć bogato wygląda a dół jest z cieniutkiej organtymi podebrany na wysokości uda i w tym "trójkącie" na dole który się tworzy po podpięciu jest ta sama koronka co na górze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 01:58 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Przyczajenie
|
Hej. Ja marze o bukiecie z biełej eustomy dlugim ale nie jakims rozlozystym, sukienke mam ksieżniczkowatą. Myśle o kolorach biało - złotych, gdyż moj narzeczony wystąpi w mundurze marynarki wojennej, a tam sa złote sznury i guziki ozdobne. Nie chce dodawać innego koloru. Jak macie jakies ciekawe pomysły lub zdjęcia to wklejajcie. Z góry dziekuję za wszelkie pomysły.
Sukienka podobna do tej poniżej. |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zadomowienie
|
Ewalena a nie masz moze jakiejs znajomej florystki w Kielcach?
Dziekuje za zdjecia tu wklejone, bardzo mi sie przydadza.
#983 |
Raczkowanie
|
![]()
Jaki bukiet będzie pasował do tej sukienki?
kolekcja20.jpg Poradzcie proszę... Ja myślałam o czymś w tym stylu: 4.jpgfbp156-l.jpglavenderrose.jpgn5.JPG
#984 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Super odważna sukienka - zobacz czy ta cienka jest w stylu o który Ci chodyi - ta jest kolorowa,ale może być biało złota. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz pasję jak ja i pewnie troszkę klientek może one znają kogoś zdolnego. Jeśli jesteś z Wrocławia zadzwoń do Agnieszki Mitko (namiary w poprzednich postach) może kogoś poleci w Kielcach, a Wy we Wrocławiu nawiążecie wspłpracę i będziecie polecać sobie klientki. Tiarko, a jaka to suknia - strasznie jestem ciekawa Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 01:59 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zadomowienie
|
Juz wklejam fote
![]() Buziaczki
#989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się tylko, czy z tym niebieskim nie będzie za mdło.
![]() |
#990 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Wiesz milly tak się tylko zastanawiam czy do tego bolerka (tzn ono ma taki odcień bardzo ciepły-jeśli oczywiście wybrałaś ecru) będzie pasował ten chłód niebieskości. No chyba że na zasadzie kontrastu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.