![]() |
#961 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo brawo, u Ciebie też czas przyspieszył ![]() Dobry dobry, co tak wcześnie ![]() Cytat:
Najgorsze ponoć pierwsze wstanie, a potem się jakoś daje radę. SN boli w trakcie , CC po ![]() A po CC mozna przeciwbolkiem sobie ulzyc ![]() Dlatego ja się nie nastawiam, choc wiadomo, dla dzieciatka lepiej SN, aleeeee co ma byc to bedzie ![]() Taaaaaaaaak, pamietam Musze podniesc dupsko z kanapy, daj mi chwile na wyciagniecie spiochow z oczu ![]() Cytat:
moze jakis fajny zestaw ciastoliny ? Wiem,ze w tym wieku to uwielbiaja ![]() Cytat:
![]() Uffff obudził mnie mąż o 6, ale starałam się zbyt mocno nie rozbudzić ![]() ![]() ![]() Ale miałam sen...że poszłam z dzidzi na pierwszy spacer bez czapeczki ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Kasiulka, Aggo, Martus, Ewekk kciuki ![]()
![]() |
#962 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamusiom
![]() Mała, ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- aaaa i ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale on wie, że to tak na wizycie z nerwów... W domu takiego nie mam. Mi mówił że od razu do szpitala jak mi się w domu dolna granica pokaże na 100. Bo ta dolna jest bardziej groźna. W domu mam nieraz już trochę wyższe niż miałam bo np 135/85 czy cos... Ale i gin i kardiolog mówią, że to jeszcze nie jest wysokie i to nie nadciśnienie. Ehh a teraz szczerze kilka dni nie mierzyłam i powinnam się ![]() Aga Młoda mnie obudziła swoim kopaniem mnie w żebro... obudziłam męża żeby zrobił mi śniadanie... a mnie później zmuliło i prawie zasnęłam ![]() ![]() ![]() Marta, Ewa, Ago, Kasia trzymam ![]() ![]()
![]() |
#964 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczęta
![]() Ja dziś sobie pospałam ![]() Dziewczyny, kciuki za wizyty. Teraz zmykam. Wieczorkiem będę nadrabiać. |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Kopanie w żebro ...ałaaaaaa
Moj sie chyba zmeczyl wczorajszym kopaniem, bo dzis jest delikatny dla mnie ![]() ![]() Bo taaaaaaaaak, moj mąż wczoraj na tym spotkaniu prezenty firmowe świąteczne już jakieś dostał, ful słodyczy mam ![]() Dostał też koszulę ![]() ![]() wszyscy dostali... jakas firma drukujaca im dala masakra mowie mu, ze oooo, teraz sobie mozesz popatrzec - a on twardo zwinal w rulon i wyrzucil w kosz ![]() ![]() ![]()
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A kalendarz wow ![]() ![]()
![]() |
#967 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Mała gratulacje 32 tyg Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zadomowienie
|
Aga, kupię carmex jak tylko do SuperPharm się wybiorę, bo tam chyba takie cudo widziałam. Bez M z autem to jednak dalsza wyprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Konto usunięte
|
Byłam dziś na badaniach i się pytam kto ostatni i ludzie do mnie że jestem w ciąży i mam wejść bez kolejki. Byłam w szoku zwłaszcza że przepuścił mnie dziadek ! Ja się nie pchałam a sami zaproponowali. No szok
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zadomowienie
|
Martula, nie, my tak jak Mala napisala - Toruń. Pewnie po Plazie Poznań Ci przyszedł na myśl.
Dziewczyny, dla mnie w czwartek godzina dowolna, wiec tylko dajcie znać. |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
Ja dziś pod labem umierałam, bo weszło Male dziecko z rodzicami. I bardzo krzyczało i p. pielęgniarka krzyczała, że ma ręki nie wyrywać i ojciec głośno pytał, czy siniak będzie. Generalnie tak nerwowo, że się stresowałam jeszcze bardziej niż zwykle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
Aga no fajne prezenty
![]() ![]() Widzisz jak Mąż martwi się, żeby podłogi nie pobrudzić ![]() ![]() ![]() U mojego prezentów nie ma, są talony ![]() A jak urodzi się Kruszynka, Ala nie Krystynka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zadomowienie
|
O faktycznie Mlebi! Za jednym zamachem krem z cynkiem tez kupie. Moze uda mi się Tatę namówić, żeby mnie zawiózł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() http://www.smyk.com/tiny-love-wielof...t-niemowlaka-p zakochałam się, kocham ten bujaczek,ale szaryyyyyyyyyyyyyyyy ![]() Pieniązkiiiiiii kochane, chodźcie do mnieeeeeeeeeeee ![]() muszę go mieć, no muszęęęęęęęęęęęe ![]()
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Tż pojechał do teściowej nasze stare auto podreperować co by je na allegro spieniężyć ![]() Później ma koleżanka wpaść, ta w niespodziewanej ciąży, ciekawe czy przyjdzie ![]() Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Mlebi bardzo ładnie ze strony tych ludzi, rzadko tak się zdarza ![]()
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo ciekawe ile bedzie na swieta w jego pracy dodatku ![]() ![]() Ostatnio sie smialismy,ze na nastepne swieta juz dostaniemy zaproszenie na zabawe swiateczna dla dzieci ![]() ![]()
![]() |
#978 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#980 |
Zadomowienie
|
U nas dostajemy na Święta pieniądze
![]() Musze sprawdzić jak z karencją naszego ubezpieczenia, ale ubezpieczyliśmy się nie myśląc jeszcze o ciąży, czyli powinno być OK. Mam taką nadzieję, bo to konkretny grosz okazuje się może być. Czy z pracy coś się dostaje z okazji urodzenia dziecka? |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
U Tż w pracy dają kasę na święta, ale w tym roku obcięli budżet i dają tylko 440 zł.
A u mnie na mikołajki wpadnie 550 zł ![]() Oprócz tego, jak się dzieciaczek urodzi to dostanę wyprawkę
#982 |
Zakorzenienie
|
Z pracy to ubezpieczenie grupowe na pewno wyplaca, potem czasem w dziale socjalnym sa jakies profity, to zalezy do miejsca pracy chyba
![]() U mojego na pewno jest raz w roku pozniej jakis dodatek na dziecko 200 czy 300zl sie smialismy,ze w grudniu na zimowe buty bedzie dla bejbika ![]() Ilonka super ![]() ![]() I u Ciebie na Mikolajki esktra ![]() ![]() u mnie w pracy o mnie zapomnieli juz ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-04 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś o dziwo w końcu się wyspałam, może dlatego że wczoraj jeszcze ok 23 mailowałam z moją i gin i wyjaśniła mi w końcu po co ten antybiotyk i że mniej szkód wyrządzi niż infekcja, zażyłam go i się uspokoiłam. Dziękuje Dziewczyny raz jeszcze za słowa otuchy, jak to dobrze mieć taką grupę wsparcia ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Agata mam mnóstwo dziewczyn w moim otoczeniu, ktore miały cc, głównie na życzenie i każda sobie chwali i są bardzo zadowolone więc ja też o tym myślałam na początku ciąży a raczej byłam na 100% zdecydowana ale jakoś mi przeszło, natomiast nie wiem do końca jak to będzie, też czeka mnie jeszcze wizyta u okulisty i ekg a poza tym te moje infekcje mogą spowodować że będe miała obowiązkowe cc, ale wychodze z założenia będzie co ma być. MaladT gratulacje 32 tygodnia ![]() Edytowane przez monnnia80 Czas edycji: 2014-12-04 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ja własnie tez sie zastanawiam... kasy z zusu nie mam, nie mam za co zamówienia w gemini zrobic... niby TZ moze mi dac, ale kurde... gdzie są moje pieniądze? ![]() Cytat:
![]() u mnie posucha straszna... mam w ogóle jakiś kryzys... zaczynam panicznie bać się porodu, w sensie że nie dam rady, ze jednak będzie za bardzo bolało, że potem nie dam sobie rady z takim maluszkiem... totalnie abstrakcyjne, bo przeciez tyle kobiet rodzi, będzie TZ do pomocy... a ja wpadam w panikę ![]() dodatkowo mam wrazenie, że od jakies czasu oddalamy sie od siebie z tz. Ja siedzę w domu, nic ciekawego sie nie dzieje. Mam wrazenie ze czasem to nawet nie mamy o czym ze sobą rozmawiać wieczorem jak się już widzimy. No bo ile mogę mówić o kremie do pupy? Czuje się taka nieatrakcyjna i do niczego. Nie mam na nic energii. W łózku od jakiegoś czasu nie dzieje się absolutnie nic. Mam wrazenie,że juz nie mogę mieć żadnych oczekiwań od życia. Ostatnio każde jego wyjscie z domu do kolegi odbieram jako ucieczkę od małointeresującej żony... Z TZ cieżko mi pogadać, bo od razu zaczynam płakać, on nie rozumie dlaczego i nic z tego nie wynika. Nie wiem czemu mam takie doła... ![]() przepraszam, ale musiałam się wyżalić |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Konto usunięte
|
Panna migotka myślę że to hormony
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To ładnie Wam dają... A powiedz mi Ty tam zatrudniona na cały etat jesteś, nie ? Bo wiem, że często tylko na pół zatrudniają. Masakra... u mojego tż w pracy nawet tyle nie dają ![]()
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pokorzystali z ostatnich chwil bez dzidzi ![]() ![]() Mam nadzieje,ze zly nastroj Ci minie..jestes sliczna dziewczyna, a kazdy ma prawo zalapac dola, szczegolnie my teraz- ale grunt to sobie rach ciach z nim poradzic, choc wiadomo, przez hormonki ciezko :/ Zapal wieczorem swieczki, wez kapiel, wybalsamuj sie, polezcie razem, przeciez nawet nie trzeba rozmawiac...wrecz mezowi krem do stop i kaz masowac giry ![]() Asiu podziekuj Tymiankowi, wygania mnie na siusiu z wyra- przy okazji porobie foty ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-04 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Migotka ojj to na pewno hormony
![]() Ja w ogóle robię się coraz bardziej leniwa.. dosłownie nie chce mi się z łóżka wyjść. Jeszcze ta pogoda na mnie działa dobijająco i w ogóle bym mogła tylko leżeć, spać i jeść (jeszcze żeby ktoś mi zrobił to jedzenie) .. więc w ogóle czuje sie zaniedbana :P I przez to wszystko mam też takie myśli co to będzie jak się Młoda urodzi. Że przecież taka leniwa jestem, to mi się nic nie będzie chciało robić tym bardziej. Że chyba będę co chwilę z nią spała między karmieniami ![]() No ale nie ma co tak myśleć. Będzie dobrze. Weźmiemy się za siebie i damy radę ![]() Może właśnie zrób sobie jakiś dzień SPA a poczujesz się atrakcyjna? ![]() ![]()
#989 |
Zadomowienie
|
Maciejka z ciśnieniem to tak jak dziewczyny pisały, jak ponad 100 to wtedy panikować
![]() kciuki za wizyty ![]() ja zaliczyłam dzisiaj lekką panikę, bo koło 9.30 ogarnęłam, że żadnego kopniaka nie było... na szczęście po 30 minutach mojego pukania dostałam po żebrach zapewne z tekstem: matka oszlałaś?? ja chcę spać ![]() Migotka ja też mam ostatnio podobne kryzysy... wogóle męczy mnie to siedzenie w domu i wiecie co Wam powiem?? ja chcę do pracy!! a teraz się ogarniam, idę po mandarynki i rękawiczki dla TZ na Mikołaja. |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Sesja zasłonkowa
![]() Nie obrabialam kolorow, nic nie ruszalam fot, wszystko naturales w świetle dziennym. Nie wyciagalam calej zaslonki,bo szarfa jest zrobiona z tego samego materialu,wiec nie ma sensu ![]() faktura materialu uchwycona najlepiej na drugim foto ![]() Enjoy ![]() Kolejne zdjęcia będę mogła dołączyć, jak zawiesimy ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-04 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.