|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
hej
![]() Natalka właśnie mówię, ze przejrzałam te jego plany naukowe wyobraziłam sobie jak Filipek znosi konikowi zabawki jakie to słodkiePatrycja fajnie że kogoś takiego poznałaś i to jeszcze lubelak życzę Wam jak najlepiej ale nic na siłę![]() można pójść za kratki nawet na 25 lat lub dożywotnio chyba że to by było w obronie własnej to wtedy inaczej się na to patrzy...ale nie warto zabijać takiegohmmm....cały czwartek myślałam o tym czy iść do niego w sobotę czy nie...i wymyśliłam że póki sam nie napomknie to nie powiem że może jednak wpadłabym na godzinkę ![]() buziaki wpadnę później!!
|
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Hej Laski
wpadlam sie tylko przywitac pozniej wpadne na dluzej dopijam kawke i jade zalatwiac sprawy i jutro wyjazd prawdopodobnie
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Oj Agatka Ty kombinatorze ![]() Patrycja noo to super, że sobie tak fajnie spędzacie czas oby to był początek czegoś trwałego. A Ty w Anglii to masz kontakt z Polakami...? wiem, że ich tam jest dużo..ale nie wiedziałam, że aż tak![]() eh..dzieciaczki są slodkie ![]() Noo to fajnie, że Nam się Klub troszkę powiększył Kurdę muszę się uczyć a tak mi się dziś nie chce... napije się ktoś ze mną kawki...?
|
|
#1144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Beda beda zdjecia tylko trzeba czasu bo nie mam takiego kabelka do aparatu musze sama czekac :/Ja moge wypic z Toba kawkę
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jeszcze tylko poniedziałek i do domu
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
mam coś dla Was na dzisiaj
![]() http://demotywatory.pl/2415690/Apel Cytat:
Monia a Tobie to nerwy nie puściły po takim wstępie? bo ja bym chyba zabiła zgodzić się na psychologa a potem milczeć bo z obcą babą gadać nie będzie....ehhhh..... ja nie wierzę już w to, że po takim gadaniu coś we łbie zostaje. chyba tylko trociny![]() Patrycja cieszę się, że yak to wszystko wygląda i oby było tylko lepiej a takiego szefa też bym ubiła zresztą swojego też mam czasem ochotę,bo taki nieogarnięty jest....jeszcze tylko dzisiaj i do domu! już nie mogę się doczekać
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() miałam trochę zabiegany tydzień i nie bardzo znajdowałam czas by do was zajrzeć przyszły tydzień zapowiada się niemniej intensywny, przedświąteczne szaleństwo trwa![]() postaram się was nadrobić a tymczasem chwalę się kartkami jakie zrobiłam dla rodziców Tż i cioci ![]() Agata, pozwalam Ci się zabić, miałam wrzucić buty na maila i zapomniałam
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Goś a ja jadę najprawdopodobniej na 3 tygodnie chyba że przyjadę tutaj na sylwka
'Myszka kartki śliczne
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Ale się tu rozpisujecie ![]() No to po kolei : Lenka życze Ci dużo zdrówka a kołem się nie przejmuj następne pójdzie Ci lepiej a to sobie poprawisz ![]() Gosia uśmiałam się z tego Twojego określenia " bezdotykowy" ![]() Natuś ciesze się, że Filipcio pokochał konika Słodki to musi być widoczek jak on mu te zabawki układa Telefonik fajny ale ja jakoś zostane przy Nokiach z klawiaturami bo te dotykowe wyprowadzają mnie z równowagi Czyli jutro pijemy razem kawke w Kato ? ![]() Agatko szkoda, ze mnie nie było bo to ciasto tak pięknie wygląda....<ślinka leci> ![]() ![]() Myszka piękne te kartki ale Ty dobrze o tym wiesz to nie będe się aż tak zachwycać ;p Z pewnością wszyscy będa zadowoleni ![]() U mnie co ? od rana pucowałam łazienkę w domu... Nie ma jak magia świat...chyba tylko jakoś na mnie nie działa ![]() Odliczam dni do wyjazdu do Tż i chyba tylko tym żyję... jeszcze w poniedziałek musze na uczelnię jechać i mam kolosa... a tak to w sumie bez zmian
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie wściekam bo dziś się pakowałam i nie mogłam znależć w Lbn aparatu i pomyslalam ze mam w zmc. I jak wrocilam to nie moge w zmc znalezc tego aparatu. I nie wiem czy w lbn gdzies przerzuciłam czy przepiłam :/
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu no to jak został tam to mały problem ;/
Ja zostawiłam wyniki badań na mieszkaniu które miałam zanalizować na poniedziałek... |
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie obawiam, że go nie znajde. A najgorsze, ze mi na nim zależało...:/
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Domyslam się..
Ja pierwsze co spakowałam to aparat
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie ale bym dziś odwaliła
mówiłam wam, że dziś miałam próbny egzamin zawodowy o 12 na którym musiałam być i wstałam rano chciałam się jeszcze pouczyć jakoś tak się zaczytałam, że nie zwróciłam uwagi kompletnie na godzine w pewnym momencie patrze a jest... 11.32 myslalam, że się pozabijam jak zaczęlam latać po domu w biegu się ubierać i łapać rzeczy szczeście, że do szkoły mam blisko i w ostatniej chwili zdążyłam i powiem wam, że było proste chyba łatwiejszego dać nie mogli co niekoniecznie dobrze wróży na ten właściwy egzamin, który będę miała w czerwcu
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
kropelka Ty kujonie
jezcze przed samym egz się uczyć najważniejsze ze zdążyłaś i że Ci dobrze poszło
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
no taka jestem pilna, że aż bym się na ten egzamin spoźniła
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu ja sama napomknęłam że ma się uczyć to w nagrodę jutro mu sałatkę przyniosę, ale chyba nie skapował o co chodzi...albo tak specjalnieCytat:
zaraz sobie zobaczę![]() ja tka na 1 roku wybrałam się na egz z łaciny zapomniałam że to była sobota i wyszłam normalnie na mpk i bm sie spóźniła.ale po kogoś na przystanek podjechał jakis chłopak i wpakowałam mu się do auta i nie miał wyjścia jak mnie podwieść![]() co porabiacie?? ja spędzam samotnie wieczór, współlokatoki poszły na jakies balety as ja stara panna usycham w domu Gosia!!! kocham ten demotywator! powinnam go sobie wydrukowac i powiesić na scianie
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-12-17 o 20:35 |
||
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
to stara panno chodz do mnie! posiedzimy razem..
![]() dziewczyny! dostalam taaaaaaakiego misiaka! a teraz sobie siedze i ogladam z mamusia na dobre i na zle ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- o tak! ten demotywator jest teraz moim numerem 1!
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Agata kurde to Ty szaleniec jesteś, ładować się obcemu chłopu do wozu
Dla naszych dwóch zapominalskich - może jeszcze list do mikołaja dojdzie z prośbą o lecytynkę ![]() Mysza kartki piękne ![]() Gosia nerwy mi puściły, ale pani psycholog mi wytłumaczyła że on ma prawo tak reagować, że to nie codzienna sytuacja i trzeba ją uszanować. No ale słuchał co mówimy więc nie jest tak źle. No i dziękuję za zaproszenie do klubu Kaś |
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
ooooo zapomniałam o na dobre i na złe! juz przepadło nie lubię końcówek oglądać
ja się pakuję?? ja się o to chodzi nikomu nie pakuję! sam mnie zapraszał juz w środę, bo ma wolną chatę bo wspólok już na święta wyjechał ![]() prosze o zwrot honoru ![]() chyba posprzątam mieszkanie skoro już sama siedzę
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
kolacja, sniadanie.. interesujaca perspektywa ...
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogłam się opanować jak to przeczytałam ![]() a jego mina jak się tłumaczył że broń Boże o nic złego nie chodziło? bezcenna ![]() Maryś a co z Twoim Dukanem?? rozumiem ze przerwa świąteczna??
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-12-17 o 20:59 |
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś a ja mogę też do Ciebie??
Bo samej mi smutno, a nigdzie nie poszłam bo z moim zdrówkiem dalej nie najlepiej
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
oj i to nawet duzo przedswiateczna
![]() Lenka no pewnie, ze mozesz! *kochane.. co kupowalyscie swoim tz na swieta? heeeeelp
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2010-12-17 o 21:52 |
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie wypowiadam
![]() i chyba mówię Wam dobranoc kuchnia posprzatana jeszcze łazienki przelecę![]() paaaa
|
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny poznym wieczorem
Ja tez sie nie wypowiadam bo zawsze bylo mu zle ze cos kupilam :/ Powiedzcie mi laski dlaczego faceci lubia cos trzymac za plecami ,a dowiadujemy sie o tym ostatnie?
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc...
![]() czy da sie wogole wytlumaczyc jakiekolwiek zachowanie faceta? watpie.. co sie stalo Pati?
|
|
#1169 |
|
Zadomowienie
|
Oj duzo gadac kazdy dupek mysli o jednym zeby miec dupe na noc gdzie wsadzic doslownie nie wiem moze ja jestem naiwna,glupia ale cholerka jestem soba
|
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
troche mnie tu było ale dzisiaj zrobiłam sobie wolne w szkole i jestem ![]() Pati to nieciekawie ze taki typ z niego ;/;/ ehh ![]() a ja dalej chora ;/ katar męczy mnei strasznie ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- a ja moge dostac zaproszenie do klubu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.

wyobraziłam sobie jak Filipek znosi konikowi zabawki jakie to słodkie
życzę Wam jak najlepiej ale nic na siłę

zgodzić się na psychologa a potem milczeć bo z obcą babą gadać nie będzie....ehhhh..... ja nie wierzę już w to, że po takim gadaniu coś we łbie zostaje. chyba tylko trociny

myslalam, że się pozabijam jak zaczęlam latać po domu w biegu się ubierać i łapać rzeczy szczeście, że do szkoły mam blisko
zaraz sobie zobaczę