![]() |
#1141 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
Oczywiście masz rację, ja wiele tych konkursów Avonowskich uważam za niezbyt uczciwe. Pamiętacie zapewne listy z rozwiązaniami krzyżówek.Teraz się wzięli na sposób i nie podają nazwisk, dlaczego????? Ano po to ,aby znowu nas nie drażniły w oczy te same nazwiska. A całkowitym przekrętem dla mnie jest fakt ,że do udziału w konferencji osoby zostaną wytypowane przez OSM, czyżby nie mieli innych kryteriów oceny pracy konsultantek? Wiadomo,że pojadą na nią kumpelki OSM, więc po co się starać. ![]()
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi podoba się ten mój zakup i do eleganckich żakiecików uważam że jest w porządku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a seria zwlaczenie pryszczy ta fioletowa z clearskin bedzie dla mnie dobra?jak myslecie? Edytowane przez wera2604 Czas edycji: 2011-04-05 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Wiesz co, skoro chodzi ci tylko o matowienie, to rzeczywiście może bezbarwny Magix? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1145 | ||||
Raczkowanie
|
miałam 30 stron do nadrobienia
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a to losowanie avonowe to ja tak zrozumiałam, że niby jak wylosują klientke do prezent dostaje ona i jej konsultantka, bo po co by trzeba było wpisywać konsultantke? no i na tej liście to tak wygląda jakby do klientki była konsultantka przypisana, więc juz sama nie wiem jak to ma być..
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Widząc torebkę Lena na katalogowym, juz nie żałuję, że zapomniałam jej kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przysypuje go czasem pudrem, ale przwaznie jest sam
![]() |
#1149 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie podkładu!!!
![]() ![]() ![]() Powiedzcie mi tylko czy ten "bezbarwny" Magix można dostać jako próbkę?? Nie chcę kupować całego opakowania, wolę najpierw przetestować ale nigdzie go nie widzę w próbkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Albo jak masz same (pojedyncze) syfki to taktuj je punktowo, a do reszty twarzy coś odpowiedniego do jej rodzaju. Ja też pomimo przetłuszczającej się cery nie używam absolutnie nic z alkoholem, ogólnie nie powinno się. Ale jak piszesz, że robi ci się coś od 6 miesiecy, to postawiłabym na lekarza.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-04-05 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
info:
Przypominamy, że w naszej ofercie dostępna jest ekologiczna torba materiałowa na zakupy z logo Avon . Od dnia dzisiejszego obniżyliśmy cenę torby i już teraz można ją kupić w cenie 2,9 zł (LN 91876). Zachęcamy Was, Waszych Liderów oraz Konsultantki do skorzystania z oferty. pozdrawiamy Dział Sprzedaży ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
baza pod makijaż ma własną definicję i tylko tyle chciałam napisać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
pelna nazwa tego o czym piszemy to "Bezbarwny podklad idealna gladkosc" - mozna go uzywac jako podklad lub jako baze
#1154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam zamiar isc do dermatolaga ale boje sie ze znowu wysle miz kwitkiem abym sobie sama poszukala przyczyny raz mialo to miejsce;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Rozeznanie
|
Dziś dostałam info ze strefy!
Szanowna Konsultantko/Szanowny Konsultancie, 24 marca ruszyła nowa platforma z super ofertami www.promocja.avonpolska.p l W specjalnej ofercie "Urodzinowy zawrót głowy"codziennie mamy dla Ciebie inne produkty w rewelacyjnych cenach. Świętuj z nami nasze 125 urodziny! Ponadto informujemy że wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Konsultantek zmieniliśmy zasady naliczania opustu w ofercie "Urodzinowy zawrót głowy". Oferty opublikowane od 31 marca podlegają opustowi wypracowanemu! Jednocześnie informujemy, że oferty opublikowane do 30 marca włącznie działają na poprzednich zasadach.
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dziś kupujesz masło np. za 5zł, a jutro jest ono tańsze z jakiegoś powodu to też się tak oburzasz, że nikt Cię wcześniej nie poinformował ![]() w katalogu tez rzeczy są czasami taniej a czasami drożej bez uprzedzenia o zmianie ceny .... nie mam zamiaru Cię w ten sposób urazić czy coś, ale poprostu mnie to zdziwiło i rozśmieszyło ....
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-04-05 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do COKów, to już kolejny raz słyszę, że pracują tam niekompetentni ludzie ![]() Dziękuje za zdjęcia pojemników plastikowych z LOGO ![]() ![]() Czy polecacie Windscape dla Niej? Bo mam zamówienie na wersję dla Niego i tak się właśnie zastanawiam czy brać, bo kosztowałoby mnie to 15zł minus opust ![]()
![]() |
#1159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Windscape dla niej są delikatne i świeże, ale nie zalatują "ogórkiem", jeśli lubisz takie zapachy to weź |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
nie wiem czy go używałaś, ale on powoduje że wyrównują się nierówności twarzy i twarz jest matowa.. jak komuś to wystarcza to owszem i dość... jak ktoś chce miec równy koloryt wszędzie to musi jeszcze coś nałożyć chyba, no nie?? pod każdy podkład powinna być stosowana baza, ja stosuję magixa bezbarwnego i działa tak jak baza pod makijaż z drogerii ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26163241]szansa zamówić jest-oczywiście, natomiast czy przyjdzie-oto jest pytanie.....[/QUOTE]
Dziękuję za odpowiedź. ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
nie musisz
ale tez nie pisz, ze skoro tego uzywam jako podklad to jest to niepelny makijaz, moze mi taki wystarczy ![]()
#1163 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Rozeznanie
|
Czy pamiętacie może konsultantki jakie były kody i ceny tych rzeczy w promocji "Urodzinowy zawrót głowy" że codziennie jest inny produkt. Proszę pomóżcie.
Proszę o napisanie mi wszystkich może jeszcze jakieś będą aktualne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero co napisałam: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś mógłby ktoś podać link na katalogowym do torby Batycki. Szukam , szukam i nie mogę znaleźć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
oj no nic się nie stało... ja np cieszę się z tej promocji bo miałam chęć zakupić jeszcze jedną zanim skończy się ta edycja logo, więc teraz kupię dwie sztuki, a Ty już kupiłaś??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale tak generalnie to oczywiście rozumiem, sama jak mam zaoszczędzić na czymś nawet niewiele to wolę poczekać, w końcu grosz do grosza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez mariot605 Czas edycji: 2011-04-05 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.