![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
![]() dooobra mówię za siebie ![]() ![]() ![]() ja widzę Baśkę w klimacie klubu - natomiast hmmm może miło zaskoczyć - mogę sie mylić i chciałąbym ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
To ja :)
|
No dobra... Sprawdzę stan portfela...
Żeby było śmiesznie, bilety na Zakopower i Eneja już dawno wykupione, a na Basię jeszcze są. Po 50 zł... Nie skojarzyłam rozterki z Tobą Roz, chyba muszę więcej zwojów uruchomić, bo mi obumierają coś chyba ![]()
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na emeryturze będę śpiewała pod kościołem, będą mi płacic za milczenie
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-10 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
klamiesz-ne było jesczze 25 wieku ![]() a ja dzis widziala mw rosmanie buty a la lity z wycwiekowanom pientkom ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- haha! a ja sie dzis jesiennie wywłoczyłam, kupiłam se klucz francuski na szyjeu i szarom chysteu ![]() performancu artysty wspolczesnego0-musze go wyguglac ![]() potem na zarciu meksykanskiem ktore jednak okazalo sie hiszpanskiei było bardzo dobre i do tego kazałam TZu pobrac z szafki odpowiedniom perfumeu na inauguracje jesieni i se przywieźć (bo do kołchozu sie nie pachnie) perfumą inauguracyjna była Fire d;ambra ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- ![]() a propos poprzedniego posta to buty widzialam w deichmanie nie w rosmanie ![]()
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kołysanka na dobranoc ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-11 o 00:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() właśnie się zastanawiałamskąd miałaśuschniętegodo pożyczenia ![]() aleto efekt odmóżdżenialekturą tegoczymzaatakowały mnie dziśna skrzynce oferty gruponówgruperówitd... dziśserwują m.in.: bokserki z ptaszkiem,liftingoczu i tydzieńwantycznym spichrzu wToskanii ![]() sorkiza spację ![]()
#1149 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co tak mało piszecie, nie ma co czytać
![]() Też jakieś buty chcę, ale samej nie chce mi się jechać, bo najlepiej z kimś wybierać. A tu Flo do pracy łazi ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Nindżopesz
|
Z ciekawosci tez zrobie ankiete:
Ile macie par butow i ile z nich nosicie a ile nie? To ja zaczne... - 1 letnie - nosze - 1 wyjsciowe czolenka - nosze - 1 wojskowe - bede nosic na wakacjach - 4 pary botkow - nosze, z tego tylko jedna para wygodna na dluzsze spacery razem 7 - 1 oksfordy - ostatnio nie nosze bo zbyt slitasne - 2 pary kozakow - nie nosze choc Bar namawia - 1 para kozakow - nie nosze bo wstyd - 1 glany - nie nosze, trzymam dla dida razem 5 Po wuja ja to trzymam. Powinnam w to miejsce kupic 1 wygodne i ladne botki i jedne zimowe, c'nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To teraz ja ![]() 2 pary japonek - chodzę 4 pary balerin - chodzę w 2 1 trampki - chodzę 1 botki- chodzę 1 zimowe kozaki - chodzę 1 szpilki o takie, ale inny kolor - nie chodzę, bo są za wysokie ![]()
![]() |
#1153 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Mother of Cats
|
To ja też
![]() Noszę namiętnie: - 1 sandały - 1 japonki (tylko na krótkie dystanse, np. do sklepu po mleko) - 1 skórzane trampki - 1 oficerki Razem: 4 Noszę rzadko: - 1 glany (wciąż obcierają ![]() - 1 mokasyny - 1 czółenka na szpilce (na okazje szpilkowe, od kiedy rozwaliłam sobie kolanko, jakieś 2 lata temu, nie założyłam ani razu - więc może to do kategorii "nie noszę" ![]() - 1 botki na szpilce (komentarz jak wyżej) - 1 buty trekkingowe (komentarz jak wyżej) Razem: 2/5 Nie noszę: - 1 półbuty na szpilce - 1 półbuty płaskie w kwiaty - 1 czerwone baleriny - 1 czółenka na szpilce - 1 kozaki na szpilce (dostałam od TŻ-ta, żebym w końcu wyglądała jak kobieta ![]() ![]() Razem: 5/8 Ano racja. Mam podobnie. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2012-08-11 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
grozi wypollizowaniem
|
klucz w zał, chusta szaro-bura z gładkiej cienkiej dzianiny z fredzelami jkak u jakiego obrusa- drugie pół jest ze szmaty w kwiatki-ale da sie tak złozey i zamotac ze nie widac Cytat:
coz za inspirujace pytanie ![]() nosze: -czółenka czarne na ob 6 cm - półbuty wiosenne na ob 3/4 cm - półbuty łamane przez sandały płaskie-nosze cos wstyd bo juz znoszone, ale wygodne -półbotki na ob 7 cm -workery razem 5 nosze zadko: - koturny lakierkowe z all ![]() -szpilki czarne z rózowym srodkiem ![]() - kozaki na obcasie - trekingowe - japonki 1-tylko na wyjazdach letnich - japonki 2-tylko na wyjazdach letnich razem 6 nie nosze: -szpilki brązowe- ale trzymam bo a nuz mi sie kiedys przydadza brązowe buty ![]() -sandały na szpilce- obcas jest juz niemodny, ale moze kiwdys bedzie midny ![]() -płaskie sandały- nowe, skórzane, z trudem nabyte, ale jakos mi nie leżą ![]() -czółna na platformie- studniówkowe ![]() ![]() -pułbuty kopyta- mają z 15 lat ale są zarabiste-tez mysle nad reaktywacją ![]() - trampki-15 letnie ![]() -adidasy-nowe raz mialam na nogach, kupione na spacery po plazy w zimne dni ![]() razem 7 czyli wybika ze mam 18 par butow z czego nosze 5 ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-08-11 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Wiec tez 12 par ![]() Wlasnie postanowilam wywalic oksfordy i jedne kozaki. Cytat:
![]() Polly, hu hu, coz za statystyki. O, jaki fajny klucz. Wkurzylam sie. Pytam TZ czy kupi mi cos na urodziny. Kupi. Czy cena 140 jest akceptowalna. Jest. To czy moze mi kupic Smoka. Nie. Czemu? Bo chce mi kupic niespodzianke. Pier....le jego niespodzianki! Mam juz tego barachla troche, potrzebuje Smoka! Albo butow! Najgorzej, ze ja jemu kupilam glany i trumniaki ktore samodzielnie wybral i na zyczenie, czemu kufa ja nie moge se wybrac??? No rozwiode sie jak Boga kocham. Powiedzialam zeby w takim razie niczego mi nie kupowal bo szkoda kasy. Ciekawe z czym nietopesz wyskoczy, ostatnio byl szalik Burberry, torba Hilfigera to moze wymysli perfumy Cartiera, ohoho. Znowu bede cos wywalac, ja pitole z tymi niespodziankami... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja nie wiem ile mam par butów, ale ok 12 i noszę prawie wszystkie
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- O Red, przypomniałaś mi, torba na urodziny jeszcze nie zamówiona ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Nindżopesz
|
Win, musisz duzo chodzic
![]() No i sie poklocilam z TZtem ![]() ![]() ![]() Uwaga, narzekanie: Ja pitole co za porypany zwiazek - seksu nie ma, prezentow nie ma, wspolnych wyjsc nie ma, ja sprzatam a on gra. Po wuja sie slubilam? Ostatnio czesto mam ochote sie spakowac i isc w cholere do dobrych ludzi ![]() The end. |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My na urodziny nie robimy sobie niespodzianek, ja mówię co chcę i M albo kupuje, albo daje mi na to kasę. Ewent kwiaty jeszcze dostaję z zaskoczenia.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
grozi wypollizowaniem
|
red-ty weź go na rozmównice-serio mówie, co do prezentów to przesadzasz,ale ja mam tak samo...ja to potrafie sie obrazic z powodu prezentu
![]()
#1161 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() On sie chyba robi na starosc jak jego ojciec, tylko czekac az zacznie mi dawac kalendarze z gazety i kwiaty z ogrodka sasiada. Polly, ale co mu powiem, ze przykro mi bardzo, ze ze mnie taki babol? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do czego? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A Basia ma fajne kawałki ![]() U mnie już dawno Mam i Nietopsz nie kupują nam nic tylko kasę dają, tak Ich nauczyliśmy ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#1163 |
Nindżopesz
|
Jeszcze mi sie przypomnialo jak raz w bolach zgodzil sie kupic mi ksiazke (dostal liste) wiec polecial tego dnia do Empiku, oczywiscie tej ksiazki nie bylo wiec wzial jakas inna, ktora zreszta juz czytalam i nie byla zbyt ciekawa... Dalby kase to bym se sama zamowila przez net, tak to tamta ksiazka stoi a ja i tak za swoje kupilam wybrana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1165 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ano chyba niedobralismy, mi potrzebny chlop praktyczny. ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problem polega na tym że jak dostaniesz coś co Ci się nie spodoba to na drugi raz znów dostaniesz coś w tym guscie i znów bedziesz musiala udawać ze Ci się podoba a jak powiesz że Ci się nie podoba to Go urazisz, najlepiej chyba powiedzieć coś w stylu: wiesz, ładne ale wolałąbym coś innego tylko jeszcze bardziej udelikatnić to ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() Ja miałam problem z Teściową bo mi namiętnie dawała piżamki, różowe, żółciutkie i inne okropne i kolory i piżamki bo Jej nie mówiłam że takich nie chce ale mam to już z głowy, za to moja Mam dawała kasę ale i kupowała mi rajstopy we wzorki o dziwo zawsze bardzo mi się podobające tyle że ja nie chodzę w spódnicach a pod spodniami sporadycznie, z reszta po co pod spodnie ze wzorkiem ![]()
![]() |
#1167 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Szkoda gadania, najlepiej darowac sobie dawanie prezentow bo tez nie mamy kasy na glupoty. A ze pozostanie zero romantyzmu, no coz... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Dziś zeby było romantycznie w prezentach to albo ma się worek kasy albo się doskonale para zna i dogaduje
![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-08-11 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Najgorzej, ze trzeba udawac, ze fajne. Ja sie ogolnie nie nadaje do dostawania niespodzianek bo zadne graty nie sa mi potrzebne, ciuchy tez wole wybrac sama a nie na sile nosic cos w cudzym guscie. Kosmetyczne za to chetnie dostaje bo sie potem pakuje ponownie i daje dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | ||
Zakorzenienie
|
Red - jesteś prawie dobrym diagnosta psychologicznym - problem po części na pewno tkwi w Tobie, ale tylko po częsci myślę - słusznie prawisz że Twoje oczekiwania się mijają z tym jaki On jest.
Ale też kurtka w morde w związku dwóch ludzi dorosłych i inteligentnych jakas komunikacja i kumacja być musi - i jeśli chuop minął się z Toba raz, drugi i czeci to na boga z nim również coś nie teges jeśli mija sie raz fefnasty. Jeśli Ty mu mówisz A - jasno precyzujesz swoje oczekiwania ( nie mam an myśli tylko prezentów) - a on uparcie czyni B to się mijacie i serio wpsółczuję. ![]() Jakieś dotarcie się chyba winno nastąpić prędzej czy później, chyba ze jest kurczaki z niego egzemplarz wyjątkowo konsekwentny. Zmiana w ojca wielce prawdopodobna. Coś mi sie widzi że Twój Teżu po prostu lubi jak jets tak jak on chce, ze ważne żeby było po jego myśli. Bo to ON robi prezenta. Mogiem mylić sie. ![]() Mój chuop mi zrobił kilka za☠☠☠istych niespodzianek polegających na tym że od zawsze wyhaczał co pragłam. Ale perfumowo kupował z listy życzęń. bo za tym nie sposób nadążyć. ![]() U nas panuje komunikacja słowna - i komunikaty czytelnie wysłane są właściwie odczytywane ![]() wyjątek - kolory, chociaż nie - ostatnio kupił sam rolety i dobrał ODCIEN do scian idealnie także wyrwało mię z butów. I firanki kupił i materiał an zasłonki i inne tekstylia. Kurde złapałam sie na tym chyba muszę zbiorowo docenić, to może to potrwa dłuzej. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() aha chyba ze w prezencie ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.