|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ile ważą znane gwiazdy i ich wzrost
wiecie jak na anorektyczke to nie tak mało. Zreszta, anoreksja to głowa, a ciało to skutek uboczny. Narzędzie. Ale my to nie o tym.
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz prawo do swojego zdania- ale moje jest inne. Olsenki wyglądały dobrze do jakiegoś 11-12 roku życia, a potem chudły na potęgę. Wg ciebie-wyglądają dobrze i nie mają nidowagi- według mnie i wszelkich źródeł (tv,prasa, rzecznik) chorują (przynajmniej jedna z nich) na anoreksję. |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
JA jestem wogole w szoku
Tutaj wynika z tego ze wiekszosc dziewczyn ma niedowage... Bo jak przy wzrosie powyzej 168 mozna wazyc ponizej 46 kg
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taka waga jest nienormalna i kwalifikuje delikwentke do natychmiastowego leczenia. Kropka. |
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wzrostu 168 do tego 72 - w talii i dziewięćdziesiąt parę w biuście (chyba 96) fakt chciałabym trochę schudnąć, ale tylko parę kilo nie wszyscy muszą wyglądać jak wieszaki
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
A są konkretne wymiary od których zaczynają się "wieszaki"?
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam nic przeciwko wieszakom ![]() no ale nie każdy lubi/może do nich należeć poza tym nieco grubsi, też mogą być atrakcyjni ![]() (ale chyba nie na fitnesie )P.S. no to jestem gruba i brzydka Edytowane przez rzęsa Czas edycji: 2006-05-08 o 11:05 |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
rzęsa jak Cię rąbnę, to padniesz
Nie wygaduj takich bzdur. Fprum fitness jest dla wszystkich lubiących duch sportu, a nie odchudzających się!
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie a TALIĘ mierzy sięrówno z pępkiem czy gdzie ?
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widziałam zdjęcie i widzę na niej zgrabną, szczupłą figurkę. To że nie wyglądasz jak chudzielec wcale nie oznacza że jesteś gruba. I proszę głupot nie pisać o odchudzaniu zadbaj jedynie o to aby było cały czas takie jędrne i sprężyste jak w tej chwili. |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
milgryf no niby tak ale ile razy tutaj wejde(na fitness tzn. a jestem juz chyba uzalezniona:P:P) wszedzie watki o odchudzaniu, cwiczeniach, cellulicie no i za kazdym razem mysle sobie ze chyba jednak za gruba jestem i jak tutaj funkcjonowac
wiec odchudzam sie dalej, a wypowiedzi takie jak any mnie dobijaja
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyno widzialam foto twoje i ty wygladasz super ! Ja dąże ciagle do takiego wyglądu jaki ty masz... ważę przy wzroscie 161cm 40 kg
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam antywieszakowy cel i bardzo dobrze mi z tym, tylko to takie "niemodne" jest ![]() Byłam tylko ciekawa, czy moze istnieją wymiary dzielące ludzi.
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
a ja widzialam twoje AguŚ i wg mnie ty tez masz switna figurke
suzanko mysle ze "wieszakiem" zaczyna sie byc jak cie wlasne kosci gniota sweet, wtedy to sie dopiero wyglada ladniea tak na serio to mi sie wogle jakos humor poprawil bo wlasnie wrocilam z pilatesu i mnie wszystko boli mmmmasochistka |
|
|
|
|
#108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ana1616 ma w nicku i podpisie anoreksję, sama się do niej przyznała. A mój komentarz tyczył się formy nie treści. Cytat:
MalinQa ma ten sam problem co Ana, założyła o tym wątek i jakoś nikt tak ostro się tam do niej nie odnosi. Takie słow są jak dla mnie nie na miejscu. Cytat:
Btw Vadi chyba jesteś najczęściej cytowaną przeze mnie wizażanką.
|
|||
|
|
|
|
#109 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit:// wiesz co, Amber? Zgadzam się ze wszystkim co piszesz, oczywiście. Ale chodzi mi o co innego. Ja też miałam kiedyś podobny problem, chociaż w porównaniu z Aną byłam nadal małym prosiakiem. Ale w ''prawdziwej'' anoreksji nie ma takiej kokieterii jak u Any. Nie wiem jak to ująć, ale chodząc po różnych forach trafiam na coraz więcej dziewczyn, które jakby DECYDUJĄ się zachorować, to jest hmm... to wygląda jak anoreksja z wyboru. I dlatego jestem wściekła, jak czytam takie rzeczy, ja zachorowałam ''przypadkiem'', w wyniku problemów w akceptacji siebie. To jest naprawdę ciężka sprawa i nie wyobrażam sobie jak głupim trzeba być, żeby traktować to tak lekko i jak czytam posty w stylu "dzisiaj zdecydowałam, że chcę mieć anoreksj" [autentyk] ... Aha i jeszcze jedno - to ostentacyjne podkreślanie w każdym poście przez Anę, że ma anoreksję. "jak mam się malować? ach... jestem troszkę blada, bo mam anoreksję, hihi.." -> "prawdziwa" anorektyczka się tym nie chwali, bo jeśli ktoś by się dowiedział, mógłby kazać jej przestać chudnąć, albo wręcz zacząć tyć. "Prawdziwa" próbuje ukryć swoją chudość - której istnienie odpycha głęboko, ale rejestruje - żeby mogła chudnąć dalej, ale nie ma chorych ideałów w postaci szkieletu obciągniętego skórą - po prostu NIE WIDZI do końca tego, jak wygląda, porownując się ciągle do dziewczyn, które w rzeczywistości już od dawna sią masywniejsze od niej. Naprawdę nie wiem, co to za fenomen ostatnich lat, ale świadome dążenie do anoreksji, traktowanej jako ''LIFESTYLE'' jest... [no niestety, nie chcę narażać moderatorów na stratę czasu i kasowanie tylu bluzgów ;P ] |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
podpisuje sie obiema lapkami pod slowami vadi
kurcze z ust mi to wyjelas![]() a "to" sie nazywa pro-ana
|
|
|
|
|
#111 |
|
*sportaddict*
|
Nóż mi się w kieszeni otwiera....
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
ja ostatnio podczas poszukiwań inspiracji żywieniowych na south beach natknęłam się na fora pro-ana (zawsze idealna) i to na gazeta.pl czyli teoretycznie nie na jakiejś zaściankowej stronie...
|
|
|
|
|
#113 |
|
*sportaddict*
|
Ja też trafłam na jakąś - necrosa. Ale dzień później ją skasowano
![]() Ja nie wiem, co się dzieje w tych małych pustych główkach. Bo takie coś wygląda mi na rozpaczliwą próbę zwrócenia na siebie uwagi. |
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
ja nie wiedzialam ze cos takiego istnieje nawet
one sa z tego dumne...
|
|
|
|
|
#115 |
|
*sportaddict*
|
no właśnie ja też się bałam, że znowu jestem nie na czasie, bo nie wiedziałam co to ta pro-ana. a forum znowu istnieje. co ciekawe, siedzi na nim masa dziewczyn ze sporą nadwagą...
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
najśmieszniejsze jest to, że wychudzone naprawdę nie jest ładne. niedawno ktoś mi to uświadomił (
|
|
|
|
|
#117 |
|
*sportaddict*
|
No jasne, żadna z tych lasek mi nie wmówi, że ktoś 'normalny' je podziwia i uważa za atrakcyjne! A już napewno nie facet - chyba, że projektant-gej, który oszczędza na amteriale na pokazy
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
INCH, SUZANO
dobrze, że jesteście
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
I wyglada na to ze ja przy wzroscie 157 i hmm teraz juz 52 kg jestem jednak gruba
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przy moim wzroście i aktualnej wadze przy wymiarach "gwiazd" też jestem gruba 90% Polek jest przy nich grube.Rzęso buziaczek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

poszukaj sobie w internecie ich zdjęcia. Hmmm te tabele , BMI , i obliczania nic do tego nie mają. Spojrz jakie one sa niziutkie idrobne ! nie wyobrazam sobie ich w wadze 50 kg. Poprostu sa drobniutkie a nie ze maja niedowage
Tutaj wynika z tego ze wiekszosc dziewczyn ma niedowage... Bo jak przy wzrosie powyzej 168 mozna wazyc ponizej 46 kg

)

no ale to chyba juz taka figura niestety ze moglabym wazyc i 40 i nadal wygldalabym grubo
no ale coz nie zalamuje sie i dalej ciagne diete i cwiczenia, a wage najlepiej wyrzucic za okno i tylko cm uzywac
ja też mam antywieszakowy cel i bardzo dobrze mi z tym, tylko to takie "niemodne" jest 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)