![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Milosc od pierwszego niuchniecia :)
Od pierwszego, taki strzał między oczy i wiadomo, żę MUSZĘ mieć i nie oddam?
Pamplelune Dzing! Tea for Two Black cashmer Scent klasyczny i Intense - w ogóle w każdym rasowym kadzidlaku jestem w stanie zakochać się natychmiast i na zabój ![]() ![]() Lista się pewnie wydłuży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Uff! A ja sie ciesze nieziemsko bo mam te 5-raczki Incense CdG.
Jak nanrazie na połeczce 3. W drodze 2 jak tylko się pojawią to je dostanę.
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Tak zakochałam się
![]() ![]() Powiedziałam o tym mojemu TŻ. I za kilka tygodni dostałam prezent ![]() ![]() Drżącą dłonią podniosłam buteleczkę do nosa i ... tak to ten, mój jedyny. Tym razem realny. Piszę tego posta i patrzę na te piękne kształty, doskonale dobrane proporcje i kolory. Wącham i znowu i jeszcze raz. Tak ciągle jest między nami magia. Zostałam niewolnicą Alchemie. Edytowane przez lorelei Czas edycji: 2006-08-25 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Czysta trucizna:D
Wczoraj powąchałam Pure Poison Diora- muszę je mieć!!
![]()
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Dot.: Miłość od pierwszego niuchnięcia :)
...to Libertine i jil Sander No.4, a dzisiaj chyba się zakochałam w Black Cashmere i nie wiem co z tą miłością zrobić!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
tak byłoby najprościej i najpiękniej,ale jak patrzę na allegrowe ceny BC ,to robi mi się dziwnie,widzę tam prawie same setki,a ja potrzebuję 30,na próbę.Teraz odbywa się licytacja 30-stki już ponad stówę kosztuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
No tak, ale mimo wszystko radzę kupić jak najszybciej, bo jednak to jest zapach wycofany (chyba o ile dobrze pamiętam, ale mam sklerozę postępujaca więc może to nie to wycofane), a później mogą być ceny jeszcze bardziej "obłędne".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a widziałaś na Truskawie? Kiedyś było i 50 ml, ale widzę, że ostały się im ino 30: http://www.strawberrynet.com/wfrag.a...&goChar=D#2831 Cena wygląda całkiem przyjaźnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Hmm...no niby tak,bo trzeba przyznać ,że setka to już porządny czarny kamień,mały kamyczek byłby w sam raz. Ehh..a ja głupia nieświadoma po przygodach z niesmacznym zielonym ogórko-jabłkiem DKNY,po "Cashmere mist" ,któremu daleko do ideału,po eksperymentach z "Chaosem",o którym mozna powiedzieć,że chaos to delikatnie powiedziane - ja,Martusia dzisiaj w dziwnym Marionnaud gdzie ochroniarz deptał mi po piętach - odkryłam świetny zapach - "zapałczanej" siarki, czarnej smoły, dębowego konfesjonału i miękkiego wosku zapalonych gromnic. Lepiej pózno niż wcale - fantastyczne okultystyczne pachnidło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Taką miłość przeżyłam (i wciąż przeżywam) tylko raz.
Dziwna jest ta miłość. No bo zakochałam się nie wiedząc w czym się zakochałam. Czymś tam psiknęłam szalik w perfumerii i wyszłam. Nawet szczególnie nie zwróciłam uwagi na ten zapach spoczywający sobie na tkaninie. Następnego dnia wyciągam płaszcz z szalikiem z szafy i wtedy mnie trafiło ![]() Dużo czasu upłynęło zanim odnalazłam winowajcę tego zauroczenia, ale skończyło się szczęśliwie, bo do dziś sobie żyjemy z Omnią w udanym związku ![]() Jest w mym życiu pare innych szaleńczych miłości, ale nie są one "od pierwszego niuchnięcia"
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Biała też niczego sobie, ale to już zupełnie inna bajka, nie ma kadzidła ![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem nad białą Omnią się zastanawiałam, mam nawet gdzieś próbkę, którą opróżniłam do połowy, ale ostatecznie doszłam do wniosku, że to jednak zupełnie nie mój zapach i właściwie, to mnie denerwuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Le feu Light...
Rose Absolue YR
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Takie miłości miałam tylko dwie, pierwsza to Nothing Gosha. Pamiętam, że przeczytałam w jakiejś gazetce, że wyszła i dopisek, że takie Nic powinna mieć każda kobieta. Nie wiem czemu ale zapamiętałam to, potem znalazłam w perfumerii, powąchałam i przepadłam, a za parę miesięcy dostałam (zupełnym przypadkiem) od swojego mężczyzny.
![]() ![]() ![]() Drugie były Sotto Voce. Mój facet podsunął mi papierek pod nos z pytaniem: podoba Ci się? Ja na to: a dla kogo? On: dla mamy. Ja: tak. I tyle. ![]() Pod choinką znalazłam Sotto. ![]() Reszta to już nie miłości, a zakochania, ale wszystkie przyszły z czasem, od paru dni do paru tygodni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Ja już będę nudna chyba ...ale NOA. Absolutna miłość od pierwszego niuchnięcia...trwa już parę flakonów i nie słabnie nic a nic. Mimo kilku skoków w bok...a kupiłam ją bez testów raz tylko pakując nochala w bloterek w sephorze...po paru minutkach była MOJA!!!
I najnowsza miłość Rose Absolue YR. Też się zakochałam w husteczce ![]() ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
moimi miłościami od pierwszego niuchnięcia były:
Miracle DV Cristobal jak mogłam zapomnieć o Envy ogródku śródziemnomorskim
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakoś wcale mnie nie martwi, że miłośc do tego zapachu nie jest powszechna, przynajmniej nie pachnę jak pół miasta...co najwyżej ćwierć ![]() Teraz jestem w posiadaniu NOA fleur i jest przecudowna! Ale następną kupuję jednak klasyczną znowu...
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Wielka i szalona miłość ogarnęła mnie, gdy powąchałam Kingdom
![]() Coup de Foudre, jak powiedzieliby rodacy Balzaca ![]() ![]() Niech mi ktoś jeszcze powie, że miłość od pierwszego wejrzenia nie istnieje ![]() A od n-tego niucha obdarzyłam uczuciem (podobno takie jest trwalsze): Nu, Dolce Vitę, Pocałunek Smoka, Scenta klasycznego, Black Cashmere.
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Noa też
![]() ![]()
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Ja zakochana jestem już od jakichś 2 miesięcy w Code, jak na razie muszą mi wystarczyć wycieczki do perfumerii by spotykać się z moją "miłością"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Allure Chanel
Caline Gres Magical Moon Hanae Mori Princesse Vera Wang Pacific paradise Escada
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Dreamer
Opium ph Presence MB PI Messe Black Cashmere Lolita Lempicka edp Oblique RWD
![]() |
#119 |
BAN stały
|
Pewnie nie będę oryginalna, ale Escada Collection.
Odkąd poznałam ten zapach,a było to już po jego wycofaniu (nieodżałowany błąd) pokochałam go ![]() Escada Collection to dla mnie zapach idealny, taki który nosiłam w wyobraźni i który okazał się istnieć. Nie mogłam oderwać nosa od nadgarstków a EC ma to do siebie, że jest otulająca i czułam ją przez cały wieczór, nie odstępowała mnie na krok. Wiedziałam już że nia da się jej ot tak p oprostu kupić w Sephorze mimo to walczyłam i mam moją EC i nawet robię zapasy ![]() Poza tym sam flakon...początkowo ckukierkowo- tandetny teraz jest dla mnie piękny zwłaszcza wersja czerna ze srebrem ![]() Moją drugą wielką miłością jest Ambre Narguile Hermessence, ale do niego musiałam dojrzeć to była tak miłość z przeszkodami (m.in. różnica odległ0ości dzieląca mój dom od salonu Hermesa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Organza Indecence
![]() ![]() Od pierwszych chwil zauroczyły mnie mocno również: Kyoto, Zagorsk, Wish i Dolce Vita... Jednak to nie miłość na miarę Nieprzyzwoitej... Dziwi mnie tylko fakt, że swój drugi ukochany zapach - Black Cashmere, pokochałam, ale dopiero od drugiego powąchania... ![]() Jak to się mogło stać... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.