![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Dot.: kilka naprawdę fajnych rzeczy
Z błyszczyków mam najnowszy błyszczyk w pomadce firmy Pupa z fajnym wmontowanym lusterkiem kupiony 3 dni temu nr. 07 jest ciut żywszy niż na stronie estylu
http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=318&page=1 mam też Paul Sagane-puder matujący nr. 103 Wody Clarinsa juz nie mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Dusia jeśli Cię to zadowala to jestem chętna wymienić peeling Jose za Twoją paletkę.
Margot dalej myślę, kurka nie mam gdzie ich sprawdzić, a z nut mi się podobają. jeszcze kosmetyki Crabtree & Evelyn mi się podobaja u Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie brązy, beże, róże tylko nie takie intesnywne ale bardziej zgaszone wpadajace w bez luz braz
![]() pozatym szukam również torebki pakownej, szortów 38, balerinek 39 lub klapeczek 39 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4614245]peeling za paletke to jednak zbyt mało, więc podziękuję[/quote]
a co byś chciała żebym dołożyła? bo znów peeling i avene za paletke to za dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wella shock waves, krem artystyczny nieład, użyty raz Loreal, architect wax, efekt strukturyzujący jedwabisty blask, użyty raz Róż inglota nr97 - typowy różowy, średnio ciemny kolor - jak z jego zużyciem? LRP toleriane 2 razy nr 15 po 1 ml i 1 sztuka kolor 13 1 ml korektor sisley kolor nr 1, 2 a ten podkład E.Lauder jest bardzo ciemny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
inglot róż był kilkakrotnie użyty, więc jest praktycznie nowy podkaład estee lauder jest wdośredniej karnacji, tzn jeśli naturalnie nie jesteś bardzo blada to nie musisz być opalona by go używać zauważyłam że masz euphorię, mogę oddać Ci to wszystko co sobie wybrałać plus jeszcze ewentualnie coś za nią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Samoopalacz Avene 5 ml, nowy
znajdziesz cos we wszystkich wątkach? moge cos jeszcze wyszukac u ciebie jak wolisz wieksze wymianki i u mnie cos znajdziesz "większego"
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Witaj!Znajdziesz cos u mnie? Jeśli tak
![]() ![]() 4. Błyszczyk Sisley - kolor wrzosowo-fioletowy, lekko transparentny, z drobinkami, połowa opakowania. Jest to tester, ale kupiłam go od zaprzyjaźnionej obsługi pewnej perfumerii, nie jest z allegro!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
nie wygląda jak siniak, ręczę, jest bardzo transparentny, już bardziej te drobinki chyba widać niż ten fiolet
a u Ciebie wstępnie te butki czarne, tylko powiedz proszę jaką dł. ma wkładka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Butki sa mi dobre na długość (23,5 cm) , ale stópka musi byc wąska - ja niestety mam szerokie płetwy
![]() A podkład w kompakcie bourjois - jaki ma kolor?Jest nowy? I pytanie do podkładu sephory - ile go zostało i jaki ma kolor?W internecie wydaje sie dośc jasny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
obydwa kompakty nie są nowe, ale maja tylko kilkakrotne użycie za sobą (pędzlem). Jeśli chodzi o kolory to wiesz dla każdego co innego jest jasne, burżuj jest jaśniejszy od sephory, ale sephora zdecydowanie nie jest ciemna. Na mnie pobielonej filtrem i skrobia lekko sie odcina, ale gdybym umiejętnie go wklepała to juz by się pewnie nie odcinał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Żeby ustalić co jest jasne a co ciemne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() burżuj raczej dla bladolicych, sephora środek w stronę jasnych. W każdym razie za brązer to tylko nicole kidman by mógł służyć ![]() środek, zdecydowany środek w kolorystyce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
A zamieniłabyś wode Light Blue na buciki? Są nowiutkie,skórzane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4299910 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4652261]iwciu, wracamy do negocjacji?, już się nie upieram przy Eulage
![]() hihi Dusiu przepraszam, nie było mnie kilka dni wracamy wracamy, mnie zaczął kusić u Ciebie matmate, ale wstrzymałaś chwilowo. a eluage możemy sie podzielić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.