Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-17, 18:53   #91
emememsik
po prostu Em :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Buuu, trudno.
Stary 2010-11-18, 13:33   #92
isa666
Zakorzenienie

A co tutaj znów tak cicho?

Ale okropna pogoda: ciemno, zimno i leje, bleee Mam ochotę spać cały dzień.
Ciekawe czy przyszła moja paczka
Stary 2010-11-18, 13:44   #93
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

A co tutaj znów tak cicho?

ja byłam na uczelni, za godzinę znów tam jadę..
a co zamówiłaś z tej apteki? (pewnie pisałaś, ale mi umknęło )

skoczyłam jeszcze do Carrefoura po żel Sunny Melon Nivea na szczęście w hipermarkecie nadal jest duży wybór
i, nie zapeszając, po pierwszym dniu Fresh Natural sprawdza się rewelacyjnie
a kulki na 100% też są objęte promocją
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 15:10   #94
isa666
Zakorzenienie

Ale było oberwanie chmury jak jechałam Jeszcze po drodze stłuczka, aż mnie zmroziło jak jechałam w takich warunkach.

Nina, zamówiłam Belissę Detox i zestaw miniaturek Galenic Aquapulpe, o ten: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...smetyczka.html
Paczka przyszła Ale wszystko będę testować w weekend na spokojnie
Stary 2010-11-18, 22:04   #95
scenecunt
BAN stały

Laaaleczki, proszę mi polecić w granicach 15 zł RÓŻ DO POLIKÓW - jasny róż ew. wpadajacy w naturalny brązik...
albo po prostu firmę! miałam tylko viperę.
scenecunt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:11   #96
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scenecunt Pokaż wiadomość
Laaaleczki,
WTF

W sobotę jest u "mnie" w galerii noc wyprzedaży, może uda mi się kupić fajne spodnie na fitness (w Nike będzie -20%, w Addidasie -40%, a w Reeboku do -70%). Choć watpię, żebym znalazła odpowiednio krótkie W Sosnowscu meirzyłam fajne z Rebooka, ale cóż ... nogawki włóczyły mi się po ziemi

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-11-18 o 22:12
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 23:34   #97
scenecunt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hosenka* Pokaż wiadomość
wtf

W sobotę jest u "mnie" w galerii noc wyprzedaży, może uda mi się kupić fajne spodnie na fitness (w nike będzie -20%, w addidasie -40%, a w reeboku do -70%). Choć watpię, żebym znalazła odpowiednio krótkie W sosnowscu meirzyłam fajne z rebooka, ale cóż ... Nogawki włóczyły mi się po ziemi
skróć sobie nóżki cwaniaczku : *
scenecunt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-19, 00:01   #98
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ale się dziś obkupiłam w te żele i deo Nivei.
Ożeszty, to Ty mi wykupiłaś Jasminka?
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
A do kiedy jest ta promocja? Bo może i ja bym jutro pojechała zrobić zakupy do Carrefoura.

Jej, mam dość moich zmiennych nastrojów.
Ja byłam w dwóch- w jednym puste półki nad metkami, a w drugim nie było tych nowych

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W sobotę jest u "mnie" w galerii noc wyprzedaży, może uda mi się kupić fajne spodnie na fitness (w Nike będzie -20%, w Addidasie -40%, a w Reeboku do -70%). Choć watpię, żebym znalazła odpowiednio krótkie W Sosnowscu meirzyłam fajne z Rebooka, ale cóż ... nogawki włóczyły mi się po ziemi
U nas jest jutro bodajże w Kaziu, ale jakoś nie mam nastroju na latanie po galerii.
Dostałam pocztą z katalogiem Sephory zniżkę 20% na wsio do 28 listopada, pewnie nie zdążę wykorzystać więc jak coś potrzebujecie to użyczę ulotki i karty

Mamy cały tydzień prawie do 19 fajny fakultet a jutor zaczynamy nim o 8 zajęcia, ja nie wiem jak wstanę, bo mam audycję w radio i skończy się po 2

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Cytat:
a Ty sobie skróć łapki jak masz takie bzdurne rzeczy pisać
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 02:02   #99
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Niestety po drugiej stronie globu tez zimno , mokro i w ogole ble

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość

i, nie zapeszając, po pierwszym dniu Fresh Natural sprawdza się rewelacyjnie
Zainteresowalam sie tym deo po recenzji jowisi; daj znac jak sie sprawdza przy dluzszym stosowaniu

A u mnie rozpoczela sie Thanksgiving break, czyli 10 dni laby. Dzis mialam straszny dzien na uczelni ale na szczescie juz za mna Jutro mam zamiar pojechac zrobic kosmetyczny rekonesans (rzyrafko, mam nadzieje ze trafie na Twoje podklady, caly czas pamietam )
A poki co wzywa mnie goraca kapiel z babelkami

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 05:44   #100
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Niestety po drugiej stronie globu tez zimno , mokro i w ogole ble
To łączmy się w bólu Choć dziś w Krk. zapowiadają słońce, więc może na weekend się nieco poprawi pogoda.

Użyłam wczoraj toniku Pur z mojego zestawu Aquapulpe i wydaje się fajny. Cera jest po nim taka satynowa w dotyku Na noc z kolei nałożyłam krem do rąk, też fajne dłonie po nim są, ale wydaje mi się, że mógłby nieco lepiej nawilżać. Olejkiem do ciała się psiknęłam dla sprawdzenia, ślicznie pachnie
A dziś rano nałożyłam krem na twarz, zobaczymy jak się spisze po całym dniu pod makijażem.
Wieczorem może wypróbuję jeszcze maseczkę.
Stary 2010-11-19, 09:01   #101
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
<hahaha>

Instagram

Stary 2010-11-19, 10:14   #102
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Nina, zamówiłam Belissę Detox i zestaw miniaturek Galenic Aquapulpe, o ten: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...smetyczka.html
Paczka przyszła Ale wszystko będę testować w weekend na spokojnie
fajny zestaw choć ja wolę Aquapulpe do suchej skóry, ten do mieszanej jest zbyt żelowy i prawie w ogóle nie czułam, że nawilża
tak samo jak maseczka
Cytat:
Zainteresowalam sie tym deo po recenzji jowisi; daj znac jak sie sprawdza przy dluzszym stosowaniu
jasne dziś na aerobiku średnio sobie poradził - fakt, że to 1,5h ciągłego ruchu, ale przy zielonej kulce Adidasa w ogóle nie ma wilgoci, a tu czułam lekki dyskomfort
Double with me?
Stary 2010-11-19, 15:07   #103
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Mamy cały tydzień prawie do 19 fajny fakultet a jutor zaczynamy nim o 8 zajęcia, ja nie wiem jak wstanę, bo mam audycję w radio i skończy się po 2
Oczywiście zaspałam tzn obudziłam się na czas i nawet czułam się dobrze, ale jakoś tak wyszło
Cytat:
A u mnie rozpoczela sie Thanksgiving break, czyli 10 dni laby. Dzis mialam straszny dzien na uczelni ale na szczescie juz za mna Jutro mam zamiar pojechac zrobic kosmetyczny rekonesans (rzyrafko, mam nadzieje ze trafie na Twoje podklady, caly czas pamietam )
Oo, fajna przerwa.
A jak tam w ogóle wyglądają zajęcia, kwestia przygotowania się do nich i sprawdzanie wiedzy? i Czy też jest podział na wykłady i ćwiczenia? i ogólnie powiedz coś o amerykańskim systemi enauczania

Nie wiedziałam, że ot tak trudno dostępne cholerstwo. Nie szukaj specjalnie, ale jak już trafisz to kup, bo obie siostry go uwielbiają
Cytat:
To łączmy się w bólu Choć dziś w Krk. zapowiadają słońce, więc może na weekend się nieco poprawi pogoda.

Użyłam wczoraj toniku Pur z mojego zestawu Aquapulpe i wydaje się fajny. Cera jest po nim taka satynowa w dotyku Na noc z kolei nałożyłam krem do rąk, też fajne dłonie po nim są, ale wydaje mi się, że mógłby nieco lepiej nawilżać. Olejkiem do ciała się psiknęłam dla sprawdzenia, ślicznie pachnie
A dziś rano nałożyłam krem na twarz, zobaczymy jak się spisze po całym dniu pod makijażem.
Wieczorem może wypróbuję jeszcze maseczkę.
Tak, ślicznei było dziś

Kupiłam nivejkę jaśminową ale w końcu w Rossmannie- w trzecim kerfurze nie było więc nie będę się uganiać po jakichś krańcach miasta za tym.

Wreszcie weekend- chociaz w sumie dla mnie ten tydzień to była jedna wielka zabawa
Stary 2010-11-19, 15:47   #104
isa666
Zakorzenienie

Ninuś, ja po pierwszym dniu z tym kremem na buźce jestem zadowolona Moją cerę wystarczająco nawilżył mimo sezonu grzewczego i suchego powietrza w biurze. Twarz nie jest ściągnięta ani też nie świecę się. Makijaż trzyma sie super.
Jeśli po zużyciu całej miniaturki będę zadowolona chyba się zdecyduję na pełnowymiarową tubkę.

rzyrafko no cieplutko dziś było A ja byłam w Bonarce, ale służbowo. Tylko wpadłam i wypadłam Za to powrót do domu z pracy miałam ciężki, bo oczywiście muszą robić remont drogi w piątek popołudniu jakby się nie dało rano
Stary 2010-11-19, 16:20   #105
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam nivejkę jaśminową ale w końcu w Rossmannie- w trzecim kerfurze nie było więc nie będę się uganiać po jakichś krańcach miasta za tym.
jak wypada zapachowo? widziałam jako nowość wraz z lotosem, ale nie powąchałam
Cytat:
Ninuś, ja po pierwszym dniu z tym kremem na buźce jestem zadowolona Moją cerę wystarczająco nawilżył mimo sezonu grzewczego i suchego powietrza w biurze. Twarz nie jest ściągnięta ani też nie świecę się. Makijaż trzyma sie super.
Jeśli po zużyciu całej miniaturki będę zadowolona chyba się zdecyduję na pełnowymiarową tubkę.
to najważniejsze pewnie i maseczka Ci się spodoba dla mnie była nieco za lekka, ot żel który zasycha na twarzy i tworzy miłą w dotyku powłoczkę

w Rossmannie zaciekawił mnie nowy tusz Maybelline - Falsies Black Drama z koronkowym motywem na opakowaniu. Ma całkiem fajną szczoteczkę, lekko wygięta, zauważyłam też, że ma zatopione czarne włókna mające przedłużający rzęsy o kilka milimetrów miałam takie same w bazie pod tusz MissPorty wieki temu, sprawdzało się całkiem dobrze
o, tak wygląda http://lipstick-sauce.blogspot.com/2...a-extreme.html
Double with me?
Stary 2010-11-19, 16:40   #106
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

w Rossmannie zaciekawił mnie nowy tusz Maybelline - Falsies Black Drama z koronkowym motywem na opakowaniu. Ma całkiem fajną szczoteczkę, lekko wygięta, zauważyłam też, że ma zatopione czarne włókna mające przedłużający rzęsy o kilka milimetrów miałam takie same w bazie pod tusz MissPorty wieki temu, sprawdzało się całkiem dobrze
O ciekawa ta nowość Maybelline, wygląda fajnie Jakbyś go czasem kupiła zdaj relację.
Stary 2010-11-19, 16:42   #107
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafko no cieplutko dziś było A ja byłam w Bonarce, ale służbowo. Tylko wpadłam i wypadłam Za to powrót do domu z pracy miałam ciężki, bo oczywiście muszą robić remont drogi w piątek popołudniu jakby się nie dało rano
Ja byłam wczoraj przejazdem- sprawdzić Metallics Essence ale była już przebrana. Ogladałam swatche ale nic mnie nie zachwyciło i nic ni ekupiłam
Cytat:
jak wypada zapachowo? widziałam jako nowość wraz z lotosem, ale nie powąchałam

Mój zakatarzony nos mówi, że kwiatowo z lekką metaliczno-słodko-kwaśną nutą

Obejrzałam dziś ten tusz- szczoteczka jest identyczna jak w klasyku i te włókna też mi się zdaje, ze są w mojej wersji, za to w tym nowym więcej się nabiera tuszu na szczoteczkę.
Stary 2010-11-19, 18:04   #108
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Ja byłam w dwóch- w jednym puste półki nad metkami, a w drugim nie było tych nowych

Dziś podjechałam do Carrefoura i niestety też wyszłam z niczym, bo nie było tych wersji, które chciałam. No trudno.
Cytat:
O, wygląda całkiem fajnie - i opakowanie i szczoteczka, może sobie kupię jak zużyję obecny tusz.
Dumam jeszcze nad Rimmelem Sexy Curves, tym klasycznym i sama nie wiem co wybrać. Rzyrafko chyba Ty go testowałaś, prawda? Czy on wydłuża i rozdziela? Bo szukam takiego tuszu, który maksymalnie wydłuża rzęsy.
Cytat:
Ja byłam wczoraj przejazdem- sprawdzić Metallics Essence ale była już przebrana. Ogladałam swatche ale nic mnie nie zachwyciło i nic ni ekupiłam
Też oglądałam Metallics i nic mi się nie podoba, tak samo jak z Return to Paradise i następnej limitowanki Fairytale.. Chyba wybredna się stałam.

Jeeejjj, wreszcie weekend. Miałam koszmarny tydzień, kolejny będzie jeszcze gorszy, więc od jutra biorę się za przygotowywanie projektów, naukę na kolokwia i poniedziałkową prezentację. Potem będę miała praktyki aż do świąt, więc teoretycznie powinnam chyba trochę odetchnąć, ale praktyce może być ciężko, bo praktyki mam w gimnazjum.

No ale dziś nie rozmyślam o tym, robię sobie wieczór relaksu i spa.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 19:51   #109
Hosenka*
Zakorzenienie

Byłam w Carrefourze i kupiłam 3 żele Nivei - Creme, Angel Star i Lily i dla mamy dezodorant Fresh Natural.

Instagram

Stary 2010-11-19, 20:18   #110
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
O ciekawa ta nowość Maybelline, wygląda fajnie Jakbyś go czasem kupiła zdaj relację.
jeśli się zdecyduję to na pewno dam znać jak się sprawuje
Cytat:
Mój zakatarzony nos mówi, że kwiatowo z lekką metaliczno-słodko-kwaśną nutą
czuję się zaciekawiona przy najbliższej okazji powącham
Cytat:
Jeeejjj, wreszcie weekend. Miałam koszmarny tydzień, kolejny będzie jeszcze gorszy, więc od jutra biorę się za przygotowywanie projektów, naukę na kolokwia i poniedziałkową prezentację. Potem będę miała praktyki aż do świąt, więc teoretycznie powinnam chyba trochę odetchnąć, ale praktyce może być ciężko, bo praktyki mam w gimnazjum.
ja też mam dużo nauki do kolokwium w ten weekend, poza tym w poniedziałek egzamin na prawo jazdy
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Byłam w Carrefourze i kupiłam 3 żele Nivei - Creme, Angel Star i Lily i dla mamy dezodorant Fresh Natural.

przyjemne zakupy
ja dokupiłam dziś drugi melonowy żel (a już tak dobrze szło mi zużywanie no ale jak przegapić taką okazję )
dziwne, że w krakowskich Carrefourach wszystko takie przebrane, u mnie te promocje nie cieszą się jakimś ogromnym powodzeniem.. (albo ciągle dokładają nowy towar, w co wątpię )
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2010-11-19 o 20:21
Stary 2010-11-19, 21:13   #111
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Dumam jeszcze nad Rimmelem Sexy Curves, tym klasycznym i sama nie wiem co wybrać. Rzyrafko chyba Ty go testowałaś, prawda? Czy on wydłuża i rozdziela? Bo szukam takiego tuszu, który maksymalnie wydłuża rzęsy.

Też oglądałam Metallics i nic mi się nie podoba, tak samo jak z Return to Paradise i następnej limitowanki Fairytale.. Chyba wybredna się stałam.
Tak, bardzo dobrze go wspominam- nie pamiętam jak z wydłużeniem, ale na pewno podkręcał od samego początku (więc samo to sprawiało, że rzęsiaki wydawały się dłuższe) i pogrubiał "chwilę" od otwarcia Generalnie Rimmele silikonowe się u mnie sprawdzają, a im starsze tym lepsze GlamEyes Midnight wg mnie był jeszcze lepszy od SC, ale nie miałam okazji wrócić, bo ciągle są jakieś nowości nooo
Jejkuu, niech się tylko dorwę do jakichś pieniędzy to wszytsko wydam na tusze

Ja też wybrzydzam- mam już sprawdzone marki i raczej z nich się zaopatruję, aczkolwiek jak moje wyczulone oko znajdzie niepowtarzalny kolor to nic mnie nie powstrzyma (no, poza ceną oczywiście)
Cytat:
czuję się zaciekawiona przy najbliższej okazji powącham

ja też mam dużo nauki do kolokwium w ten weekend, poza tym w poniedziałek egzamin na prawo jazdy

dziwne, że w krakowskich Carrefourach wszystko takie przebrane, u mnie te promocje nie cieszą się jakimś ogromnym powodzeniem.. (albo ciągle dokładają nowy towar, w co wątpię )
Niuchnij koniecznie, mi się kojarzy ze "środkową wiosną"

Ja jeszcze się nie orientowałam jak mój przyszły tydzień wygląda, mam nadzieję tylko, ze za dzisiejszą nieobecnośc na rannym fakultecie nie będę musiała odrabiać jakiejś chorej pańszczyzny- prowadzący niestety zaraz znika do USA (w pon ostatnie zajęcia z nim) a babka z katedry która za to odpowiada strasznie jest nie miła i traktuje nas jak śmieci :/

No wiesz, w jednym z marketów jak wczoraj byłam był jakiś kosz z tanimi dobrymi pastami do zębów i na nim doklejono kartkę z informacją: Szanowni klienci: nie prowadzimy sprzedaży hurtowej, maksymalna ilość sztuk to nie więcej niż 3 na osobę
Stary 2010-11-19, 21:24   #112
emememsik
po prostu Em :)

Można też kupić tylko 5 takich samych czekolad naraz.
Stary 2010-11-20, 07:24   #113
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz, w jednym z marketów jak wczoraj byłam był jakiś kosz z tanimi dobrymi pastami do zębów i na nim doklejono kartkę z informacją: Szanowni klienci: nie prowadzimy sprzedaży hurtowej, maksymalna ilość sztuk to nie więcej niż 3 na osobę
W Tesco bodajże tak kiedyś było z cukrem, że na osobę nie więcej niż 10 kg na raz można było wziąć

Widzę, że szalejecie z tymi żelami. Ja lubię żele Nivei, ale ostatnio jakoś przerzuciłam się na Isanę i testuję po kolei różne zapachy. Póki co mam 5 żeli wciąż otwartych i żaden się nie kończy
Stary 2010-11-20, 07:50   #114
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że szalejecie z tymi żelami. Ja lubię żele Nivei, ale ostatnio jakoś przerzuciłam się na Isanę i testuję po kolei różne zapachy. Póki co mam 5 żeli wciąż otwartych i żaden się nie kończy
mi do tej pory dobrze szło zużywanie, a tu znów pokusa

za to jestem zaniepokojona postem jednej wizażanki z wątku Mineral Flowers - została poinformowana w Sephorze, że wycofują MF, inna wersja głosi, że tylko zmieniają szatę graficzną i nie wiadomo czy w ogóle te kremy do nas wrócą
a najbardziej rzeczowa jest odpowiedź Sephory na pytanie, czy to prawda:
Serdecznie dziękujemy za zainteresowanie Klubem Sephora. W nawiązaniu do Pani korespondencji uprzejmie informuję, iż marka jest w stałej wyprzedaży, co rzeczywiście może skończyć się wycofaniem produktów. Na dzień dzisiejszy nie posiadamy 100% decyzji odnosnie
wycofania marki ze sprzedazy

mam nadzieję, że jednak produkty MF będą nadal sprzedawane, bo uwielbiam rumiankowy krem (na dzień i na noc), żelu jeszcze nie używałam, ale z Cleanance mnie do niego nie ciągnie
Double with me?
Stary 2010-11-20, 13:51   #115
rzyrafka
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie zaczęłam testowania miniaturek MF, ale fakt, ze w kilku Sephorach jak szukałam maski (bo chciałam jeszcze w tej obniżonej cenie upolować) to produktów było coraz mniej i nie widziałam ażeby dostawiali

mam dziś dzień dziwnych myśli. Muszę odgracić pokój, się trochę przygotować na przyszły tydzień z nauką i wieczorkiem się spotkam z koleżanką A to moje podziębienie dziwne jest- nos zapchany, niby rozbita ani osłabiona nie jestem ale jednak głowa boli często i tak dziwnie mi... 4 aspiryny poszły co wieczór i jest tak samo
Stary 2010-11-20, 13:58   #116
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Trzymam kciuki.
Cytat:
Tak, bardzo dobrze go wspominam- nie pamiętam jak z wydłużeniem, ale na pewno podkręcał od samego początku (więc samo to sprawiało, że rzęsiaki wydawały się dłuższe) i pogrubiał "chwilę" od otwarcia Generalnie Rimmele silikonowe się u mnie sprawdzają, a im starsze tym lepsze GlamEyes Midnight wg mnie był jeszcze lepszy od SC, ale nie miałam okazji wrócić, bo ciągle są jakieś nowości nooo
Jejkuu, niech się tylko dorwę do jakichś pieniędzy to wszytsko wydam na tusze
Dzięki za opinię, pewnie go kupię, bo kiedyś pasowały mi tusze Rimmel a ten dodatkowo ma fajne opakowanie i szczoteczkę.
Cytat:
za to jestem zaniepokojona postem jednej wizażanki z wątku Mineral Flowers - została poinformowana w Sephorze, że wycofują MF, inna wersja głosi, że tylko zmieniają szatę graficzną i nie wiadomo czy w ogóle te kremy do nas wrócą
a najbardziej rzeczowa jest odpowiedź Sephory na pytanie, czy to prawda:
Serdecznie dziękujemy za zainteresowanie Klubem Sephora. W nawiązaniu do Pani korespondencji uprzejmie informuję, iż marka jest w stałej wyprzedaży, co rzeczywiście może skończyć się wycofaniem produktów. Na dzień dzisiejszy nie posiadamy 100% decyzji odnosnie
wycofania marki ze sprzedazy

mam nadzieję, że jednak produkty MF będą nadal sprzedawane, bo uwielbiam rumiankowy krem (na dzień i na noc), żelu jeszcze nie używałam, ale z Cleanance mnie do niego nie ciągnie
Też o tym słyszałam i nie podoba mi się to. Nie przypominam sobie żeby jakiś inny krem tak mi podpasował jak te MF na dzień i na noc dla cery mieszanej. Muszę zrobić zapas, albo poszukać zamienników.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 14:07   #117
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Też skusiłam się na żele Nivea - Happy Time i Lemon&Oil. Szkoda, że nie było morelowego.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-20, 18:20   #118
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Też skusiłam się na żele Nivea - Happy Time i Lemon&Oil. Szkoda, że nie było morelowego.
ja też żałowałam, że go nie było po tym jak naczytałam się zachwytów w KWC myślałam, że go w ogóle wycofali, bo na stronie Nivei nie ma o nim wzmianki
z kolei dziś dorwałam jaśminowy deo, rzeczywiście fajnie pachnie
Double with me?
Stary 2010-11-20, 19:45   #119
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
ja też żałowałam, że go nie było po tym jak naczytałam się zachwytów w KWC myślałam, że go w ogóle wycofali, bo na stronie Nivei nie ma o nim wzmianki
Nie tak dawno go miałam. Wydaje mi się, że w Rossmannach, SP i Naturach jest bez problemu dostępny.
Widziałyście nową prezentową gazetkę SP?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 00:09   #120
elizka1987
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj na targach uroda i estetyka w łodzi i kupiłam:
- 3 lakiery Barbra
- 2 pędzelki Maestro
- eyeliner Kryolan

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości