![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chcę zapłodnić się sama!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
To przerażające dla faceta że istnieją takie kobiety dla których dziecko jest sensem życia ponad wszystko: uczciwość, miłość, oddanie, zaufanie nic nie znaczą gdy odezwie się w nich instynkt macierzyński i nastąpi kompletne zezwierzęcenie.... Bo tylko zwierzęta kierują się instynktem a nie uczuciami wyższymi.
I potem ten facet będzie musiał płacić alimenty na niechciane dziecko, którego notabene mogło by nie być gdyby nie "wścieklizna macicy" matki a dziecko nie będzie miało ojca... albo gorzej ojciec będzie go nienawidził. Autorko tematu Ty się nadajesz na terapie i to od zaraz.
![]() |
![]() |
#94 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie chodzi o same alimenty - ale fakt, że facet mimo woli będzie miał to dziecko. przecież to bardzo dużo zmienia w życiu...
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
W wielokrotnie podkreślam wielokrotnie mniejszym procencie.
![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
Tu sie nie zgodze zdecydowanie. W kazdym razie o ile nie przejdzie mi przez gardlo, ze to jest w porzadku, to nie uwierze po prostu, ze u progu zycia ktos bedzie sie karmil wyzszymi wartosciami, gdy maz bedzie karmil wnuki, tak, moje dna umrze razem ze mna i nigdy nie spojrze dziecku w oczy, ale przynajmniej nie wrobilam MĘŻA w dziecko, zachowalam sie moralnie... to nie tak dziala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No i zwyczajny egoizm. Zresztą czy naprawdę dziecko jest aż takie ważne żeby się zeszmacić całkowicie przed samym sobą? Spojrzeć na siebie w lustrze i na to dziecko i pomyśleć że jego matka jest taką egoistyczną i zezwierzęconą "suką", który chciała się rozmnożyć za cenę uczciwości wobec człowieka, którego rzekomo kochała? Jeśli tyle warta była jej miłość do mężczyzny, to współczuje dziecku którego matka potrafi obdarzać "taką silną miłoscią"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
To jest OSZUKIWANIE kogoś, kogo się KOCHA. Dla mnie niewyobrażalne, a na pewno nie w takiej kwestii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
![]() Przerażający wątek. Jest pewna różnica pomiędzy wpadką, a zapłodnieniem cichaczem za plecami partnera. Nie chciałabym, aby partner np. podmieniał mi pigułki albo dziurawił prezerwatywy bo on chce bobsa. Mam nadzieje, że Twój partner zorientuje się, że jest coś nie teges. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chcesz wysłuchiwać co o tym myślą inni idź i próbuj sama się zapłodnić (swoją drogą marnujesz czas, siedzieć na wizażu ![]() Nie zastanawiałaś się, nad tym ,że facet(głupi nie jest chyba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiemy czy oszukał. Może przed ślubem chciał mieć jeszcze dzieci, ale teraz jest o 5 lat starszy i zmienił zdanie, miał do tego prawo. Tak jak autorka ma prawo pragnąć dziecka z całych sił, natomiast nie ma prawa świadomie wrabiać w to męża.
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1. Chcecie to dyskutujcie, nie przeszkadza mi Wasza wymiana zdań. Widziałam identyczne, równie podzielone zdania na innych forach. Mnie te negatywne opinie nie ruszają, nie są dla mnie "nieprzyjemne", raczej obojętne. 2. Pisałam już, że po wszystkim się przyznam Mnie chodziło tylko o to, czy jest to możliwe z fizycznego punktu widzenia-reszta mnie nie interesuje tak naprawdę, bo jak już pisałam kilka razy- to sprawa mojego sumienia. Plemniki żyją w pochwie do 2h-dziękuję za tę informację. Teraz zastanawiam się ile płyną z pochwy do macicy. Chciałam się dowiedzieć, czy ktoś zna kogoś ( a nie słyszał, albo uważa, że jest to możliwe/niemożliwe), bądź sam został rodzicem przez petting, dotykanie się, a nie seks. Edytowane przez meyrem Czas edycji: 2015-02-08 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
multitasking ninja
|
Cytat:
Dla mnie to jak gwałt i powinno być tak samo karane. To analogiczna sytuacja, jakby facet, który nie chce dzieci, potajemnie podał swojej partnerce pigułki poronne, bo jej zdanie się nie liczy. Dorośli ludzie podejmują decyzje w oparciu o rozmowę, a nie wrabianie i odbieranie prawa decyzji.
![]() |
![]() |
#108 |
zuy mod
|
WSS jakby podal tabletki poronne to wszystkie jak jeden mąż by krzyczaly ze zbrodnia. A w tej sytuacji, niestety, zdania sa podzielone.
A imho ten wrobiony facet tak moglby sie odplacic.
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#110 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
hello - uważam, że są siebie warci, ale nie uważam, że z tego wynikną ostatecznie same dobre rzeczy, tak to nie bedzie, aczkolwiek wierze, ze jako maz od 5 lat jednak przyjmie to jakos normalnie i beda rodzina, chociaz po takim wyznaniu to nie dam sobie reki uciac, jedna zone juz za cos zostawil |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
multitasking ninja
|
ale to nie będzie wpadka, tylko bezczelna manipulacja i celowe działanie z premedytacją.
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak czytam i własnym oczom nie wierzę. Rozumiem, że ktoś może bardzo chcieć dziecka. Autorko, w Twojej sytuacji jednak starałabym się za wszelką cenę przekonać męża do dziecka, a nie perfidnie go oszukiwać i wrabiać. Wpadka to co innego, wpadki się nie planuje. A w ten sposób zawiedziesz jego zaufanie, świadomie zrobisz coś wbrew jego woli. Jakiś czas temu TŻ strasznie chciał mieć dziecko i namawiał mnie, abyśmy się wtedy o nie postarali. Dla mnie to była abstrakcja i nie zgodziłam się na to. Szczerze porozmawialiśmy i odłożyliśmy plany rodzicielskie na jakiś czas. Doszliśmy do kompromisu. Bardzo bym się wkurzyła gdyby wtedy TŻ bez mojej zgody za wszelką cenę jakimś cudem, bez mojej zgody postarał się o tego potomka. ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Ale dlaczego ręką?
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Doczytalam i uwazam tak samo. Juz lepiej odejsc i szukac takiego co bedzie chcial miec dzieci niz robic to za jego plecami. Sama widzisz ze zmienia zdanie, wiec nie masz gwarancji ze nie zostawi Cie z dzieckiem. Dziecko ma byc z milosci.
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Proszę o powstrzymanie się i nie pisanie, że mąż zostawił już jedną żonę- z całym szacunkiem, ale nie wiesz jak było, więc nie wiem czemu z góry zakładasz taką sytuacje. Mój mąż jest wdowcem i nie chcę, by był niejako "obrażany" poprzez komentarze sugerujące porzucenie żony z dziećmi. ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Nie rozumiem- pytasz ogółem, czy dlaczego taki sposób a nie inny? Jeżeli ogólem to już tutaj zostało opisane, jeżeli o sposób- nie wiem. Po prostu, najszybciej i najłatwiej (Tak wiem, najłatwiej byłoby w sposób naturalny) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
pytam o sposób jako taki. Oczywiście najlepiej byłoby, aby do zapłodnienia doszło w sposób naturalny, a ja nie chce cie oceniać, nie moja sprawa. Chodzi o to, że strzykawka, czy Gruszka mogłabyś łatwiej wstrzelic sperme dalej niż ręką
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do samego wątku oczywiscie zgadzam się z większością, szkoda faceta, myśle że najlepszym rozwiązaniem jest pójście do psychologa... - we dwoje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
multitasking ninja
|
Cytat:
czekam, aż ktoś zapyta na forum, jak najlepiej zgwałcić koleżankę na imprezie, żeby się nie zorientowała, bo mówiła, że ma ochotę na seks, a potem zmieniła zdanie, a ludzie zaczną odpowiadać "nie chcę cię oceniać, nie moja sprawa. Może lepiej zastosuj rohypnol niż chloroform, nie zostawia śladów". ![]() ![]() ![]() Midnight___, imho przy takiej metodzie zapłodnienia istnieje duże prawdopodobieństwo mechanicznego uszkodzenia plemników. Co na szczęście zmniejsza szansę na zapłodnienie, ale również powoduje jakieś minimalne prawdopodobieństwo na zapłodnienie się uszkodzonym materiałem. Ale to oczywiście moje gdybanie, mogę się mylić ![]()
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite. Edytowane przez WhySoSerious Czas edycji: 2015-02-09 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.