![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Od dzis zaczynam biegac , Kto ze mna?
hmmmmm dla mnie to było wręcz oczywiste, że tylko adidaski i to z amortyzacją (właściwie chyba wszystkie oryginalne adidasy mają amortyzacje, albo może ja gustuje w takimch butkach bo tylko takie kupuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Biegam juz od czterech lat bez wzgledu na pore roku - polecam - ale uwaga - uda mi sie potezne rozrosly, masa miesniowa czy jak to sie tam nazywa - ale mimo wszystko nie rezygnuje - poniewaz to jest najwspanialsza pod sloncem sprawa. Nawet jak kropi robie te moje kilometry, no chyba, ze fest leje to sobie daje na wstrzymanie. To wciaga, oj wciaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie nie wszystkie mają amortyzacje. Miałam firmowe buty najki i riboki [ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
hej!ja zaczynam od poniedzialku!mialam czekac do wiosny bo straszny zmarżluch jestem ale slyszalam ze wiosny w tym roku ma nie byc wiec po co czekac...pozatym to jest chyba moja ostatnia deska ratunku zeby schudnąc.Ile mozna schudnąc przez bieganie kilka razy w tyg i ograniczenie jedzenia??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
w Bialymstoku dziś słonecznie
![]() ![]() To nic że snieg lezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dla mnie wszystkie adiki mają amortyzacje, ale właściwie ja nie zwracam na nią uwagi, jeśli buty nie są płaskie jak trampki to już jest dobrze biegam w koślawych butach, startych już i wymęczonych, ale mnie strzyka to że na starość będę płakac o moje stawy (już teraz czasem mi się to zdarza) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.