![]() |
#1411 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1412 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Strasznie mnie to wkurza... tyle wydatków w tym głupim grudniu a tu jeszcze lekarz... tutaj Nuva 60,- wizyta 100,- ... klejne tabletki z 40,- i 200 złotych poszło się ........................ ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Nie pamiętam żeby swędziały mnie sutki ![]() ![]() Jak pisałam wyżej jutro lecę do ginekologa prywatnie. Nie powinien zakładać, że znowu się posprzeczacie ![]() ![]() ![]() SUKIENKA JEST MAGICZNA ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2012-12-12 o 19:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A zegarek bardzo fajny ![]() ![]() Cytat:
Wiecie co sobie nagle uświadomiłam ![]() ![]() ![]() A sukienka strasznie sie rzuca w oczy, jak weszłam do sklepu wiedziałam że musze ja miec ![]()
![]() |
![]() |
#1414 |
Rozeznanie
|
Ja nie zajmę się "swoimi sprawami"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! ![]() Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2012-12-12 o 22:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciężko czasem, plecy bolą, nie ma jak biegać ![]() Jak porozmawiacie w cztery oczy to będzie zupełnie inaczej. Mamy niestety Moje Drogie ten problem, że jest to sporadyczne... a takie poważniejsze rozmowy to (jak już pisałam) nie jest miejsce na komunikatory. Coś ktoś powie nie tak, zaraz się drugie obrazi i czmychnie albo zmieni temat. Fajnie, że podoba Ci się zegarek bo miałam obawy. Był jeszcze ze srebrną kopertą ale moim zdaniem wyglądał trochę tandetnie. Dzisiaj już go pięknie opakowałam ![]() ![]() Co do ciszy... pewnie będzie... ale to w sumie dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:26 ---------- Poprzedni post napisano o 03:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:33 ---------- Poprzedni post napisano o 03:26 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj Tż mówi, że jak się źle czuję to mam nie cudować i że zostaniemy przy gumkach... tyle, że ja nie lubię... wolę bez ![]() PS. DZISIAJ pytał mnie jaki mam rozmiar palucha ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1417 |
Zadomowienie
|
Ja mam z moim na odwórt - może to głupie ale ważne rozmowy,niedomówienia omawiamy na gg bo... on w 4 oczy nie umie
![]() ![]() Wczoraj byłam z kolegą na piwie i wracając wstąpiliśmy do monopolowego,gdzie spotkalismy chłopaka który pracuje z mamą kolegi.Pogadaliśmy i zaprosil nas na impreze,wiec poszliśmy.W mieszkaniu była jedna para i 3 gejów ![]() ![]()
![]() |
#1418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ooo.. coś się szykuje.. ![]()
![]() |
![]() |
#1419 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny mam bardzo podobny problem do waszych i postanowiłam opowiedzieć swoją 'historię' :P
Najlepiej zacznę od początku. Ja z moim Tż jesteśmy od maja tego roku (więc bardzo krótko, w porównaniu z tym, że wcześniej byłam w 5 letnim związku). Od początku znajomości z nim czułam się doceniana itp itd. Wspominał, że ma rodzinę w USA i że MOŻE na wakacjach poleci tam na 2 miesiące pracować. Ja wtedy miałam jeszcze wątpliwości więc prosto z mostu powiedziałam, że jak poleci to ja nie będę czekać na niego( to nie była próba zatrzymania go tylko szczerość). Później już o wylocie nie wspominał, znalazł prace 'na miejscu' więc sądziłam, że plany się zmieniły i że zostaje w pl. Ja w ostatniej chwili zdecydowałam złożyć papiery na studia i ku mojemu zdziwieniu dostałam się. Więc musiałam odbyć z nim ciężką rozmowę, dałam jasno do zrozumienia, że ma wolną rękę - w sensie takim, że możemy być ze sobą na odległość lub zakończyć to co jest miedzy nami( wtedy byliśmy na dziwnym etapie, bo on wyznawał mi miłość, a ja nie byłam pewna co do niego czuje), ale jednak chciałam utrzymać ten związek, on też. Więc ja przeprowadziłam się 120 km od rodzinnej miejscowość. Na początku było super bo w weekendy przyjeżdżał do mnie. Pewnego razu powiedział coś w stylu 'nie byłabyś zła jakbym poleciał do USA na 3 miesiące?' . Ja wiedziałam, że nie mogę mu zabronić, więc powiedziałam żeby leciał, trzy miesiące to nie tak długo. I na tym temat się zakończył. W weekend przed jego wylotem był u mnie. Ja pytam kiedy ma zamiar wrócić, przed czy może po świętach, a on do mnie, że wiele się zmieniło i że wróci pod koniec kwietnia. Ja zrobiłam oczy jak 5zł i zdołałam powiedzieć głupie OK. Byłam w szoku tym bardziej, że nic wcześniej nie wspominał (może z racji tego, że on o takich 'poważnych' rzeczach nie potrafi rozmawiać przez telefon tylko w 4 oczy). Tylko bardzo zabolało mnie to, że dowiedziałam się tego w ostatniej chwili. Chciałam na niego zaczekać, ale z jednej strony czułam się trochę przyparta do muru, że nie mam możliwości odwrotu gdyż podczas tych naszych weekendów pierwszy raz uprawialiśmy sex (ja nie byłam dziewicą ani on prawiczkiem). Jednak dla mnie sex to coś zobowiązującego, tak jak 'Kocham Cię', które usłyszał ode mnie przed moją wyprowadzką na studia. Ale wracając do sedna czułam, że trochę zostałam przyparta do muru. Jednak przed jego wylotem pogadaliśmy o tym szczerze i wyjaśniłam mu o co mi chodzi, a on mnie przeprosił, że tak wyszło ale sam do ostatniej chwili nie wiedział na ile tam poleci (wszystko zależało od jego rodziców którzy tam mieszkają). Wyleciał 23 września więc stosunkowo nie tak dawno, ale przez ten czas mieliśmy kilka drobnych załamań, typu 'tęsknie za Tobą' , 'źle mi bez Ciebie'. Przez całe 7 miesięcy miał nie przylatywać do pl ( bo bilety drogie i ja też trochę nie chciałam tego, bo gdyby miał drugi raz wyjeżdżać byłoby mi ciężko się z nim rozstać). Jednak kilka dni temu powiedział, że CHYBA na święta przyleci do mnie żebyśmy mogli je spędzić razem, ja głupia się zaczęłam za wcześnie cieszyć, bo dziś jednak powiedział, że nic z tego bo bilety są 2 razy droższe niż normalnie.. Zrobiło mi się bardzo źle, bo jednak miałam tę nadzieję, że przyleci i będę mogła się do niego poprzytulać i spędzić z nim te kilka dni.. Wiem, że jemu też jest przykro i przepraszał mnie za to, że tak wyszło. Nie mam pretensji do niego tylko do siebie, że sobie narobiłam nadziei.. ![]() PS. Przepraszam, że tak się rozpisałam ale chciałam wam dobrze naświetlić moją sytuację.
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1421 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Macie bardzo ciężko,ale jeśli bedzie się oboje starać to wytrwacie. A nie myślał,żeby przylecieć w świeta? tzn.wiem że są drogie bilety przed świetami,ale jak pamietam to w same świeta są już tańsze czy np. dzień po. A Ty nie masz możliwosci pojechania do niego?
![]() |
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. podbijam pytanie Ewy... nie możesz do Niego lecieć ?
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2012-12-13 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() przyznam,że mnie też to dziwiło i pare razy poruszałam ten temat,ale twierdzi że nie widzi problemu... z drugiej strony on i chłopaki to różne światy i myśle,że sam zdaje sobie sprawe,że niewiele z nimi by pogadał...
![]() |
![]() |
#1424 |
Przyczajenie
|
ewa102 i effulla
Ja nie bardzo mam jak bo do USA trzeba mieć wizę a o to ciężko. Po Nowym Roku mamy starać się o nią dla mnie, na razie jestem w trakcie czekania na zaproszenie do USA od jego rodziców ![]() Jeśli chodzi o te załamania to ja miałam bardziej takie myśli 'nie uda się', ' nie wytrzymam', ale na szczeście one szybko przechodzą ![]() Czasami ta tęsknota jest negatywna, bo mam mu za złe, że przyparł mnie wtedy do muru i mnie 'zostawil' na te 7 miesięcy, ale czasami jest bardzo pozytywna bo po prostu ufam mu i wiem, że nie zrobi niczego głupiego ![]() On też czesto mówi, że tęskni i wtedy mi źle, że nie mogę być przy nim. Wiem, że jemu też jest ciężko beze mnie ![]() Mam nadzieję, że uda się z ta wizą i już nie długo będę u niego ![]() ewa102 dzięki za podpowiedź z biletami, zaraz to sprawdzę ![]()
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jedy jak mnie głowa dzisiaj boli. Widzę że tu parę nowych postów, jutro je jakoś skomentuje, teraz ide sie walnać spać, dobranoc Wam ![]()
![]() |
![]() |
#1427 |
Wtajemniczenie
|
Hej, Kobietki ;-) U mnie raz lepiej, raz gorzej, ale ważne, że do przodu. Ostatnio ciągle jestem chora i nie mogę się wykurować
![]()
![]() |
#1428 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak zakomunikowałam na początku ... mimo, że On twierdził odwrotnie ... ale tak zaczęło mi na Nim zależeć, że się do tego ustosunkowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() W sumie to nie imprezuję zbytnio więc nie ma co się martwić ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1429 |
Zadomowienie
|
Wiesz to działa w obie strony - ja chodzę,wiec jak on bedzie chciał iść to też mu nie zabronie
![]() Powiem wam inną rzecz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1430 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie jestem mądrzejsza. Leczę się na własną rękę
![]() ![]()
![]() |
#1431 | |
sissy that walk
|
Dziewczyny! Jakkolwiek to nie zabrzmi - leczcie się!
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
Ja to jestem za to zdrowa jak ryba, to chyba z tej ekscytacji :P Wyprałam dzisiaj wielgaśny dywan, jestem styrana :P Jutro znowu na zakupy. Czy ja w końcu dokupie te wszystkie prezenty? Dzisiaj już kilka popakowałam
![]() dont touch me będzie dobrze, może ten cały wyjazd Was jeszcze wzmocni. Powiem Wam że mnie męczy już strasznie ta odległość. . Moje domysły mnie zabijają. Jedyyyyyyyyyy jeszcze 5 dni!
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze tylko 9 dni ... i będę spać spokojnie u boku Tżta ![]()
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2012-12-14 o 18:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Przyczajenie
|
hej,dawno mnie tutaj nie było.Studia pochłonęły mnie do reszty. jednym zdaniem kolokwia,zaliczenia i tak w kółko. Widzę,że nie ja jedna niedługo zobaczę się z Nim. Jeszcze tylko 8 dni. !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1436 |
Konto usunięte
|
A ja od 4 października jestem bez mojego Kochanego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
a u mnie coraz gorzej. po co zamieszkaliśmy razem, po co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Rozeznanie
|
Frumoasa Domnisoara witaj kochana
![]() Gizela hmmm co się dzieje? Kłócicie się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.