![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - pomóżcie!!!
przeczytalam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
dziewcyzny chcialabym zweryfikowac info na temat rutkowskiego w tej sprawie..
sprawa zajmuje sie agencja 'andała- rutkowski" i mimo tego ze jest nazwisko znanego denetktyywa w nazwie to nie jest to agencja krzysztofa rutkowskiego tylko jego bylej zony i jakiegos gościa. Dlatego tez "zwiniecie" rutkowskiego nie wpłynie na przebieg sprawy. co by tu wan jeszcze napisac.. ehh... Duzo sie na temat sprawy naczytałąm wiec jestem mniej wiecej na bierzaco. Aha sprawa zajmowal sie na samiutkim poczaatku Jackowski ktory opisal miejsce gdzie Asia przebywała ale pozniej zerwał wspolprace. Wiec w zasadzie nic nie pomogł. Jesli bedziecie chciały cos jeszcze wiedziec to pytajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
Dlaczego Jackowski zerwal wspolprace?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprostu przestał odbierac telefon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
.....jestem zaskoczona...
A zanim to zrobil,pomogl cos? Tzn wskazal jakies miejsce lub powiedzial cos o tym zaginieciu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
Potrafil powiedziec czy Asia zyje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie. Poprostu opisal miejsce gdzie Asia sie znajduje.. Z tego co przeczytalam to detektywi dotarli do osoby ktora w tym samym dniu byla zaczepiana przez jakiegos łysego goscia w srebrnym aucie(bodajrze jeppie). Udalo jej sie jednak uciec. Asia ponoc tez byla przez niego zaczepiana lecz osoba w jeppie sploszyla sie widzac naprzeciwko jadacy samochód. Ponoc osoba ta w tym jeppie "grasuje" wlasnie w okolicach czechowic. Wiele osob widzialo tego mezczyzne. Widzialam raz nawet na jednym z forów ze ktos spisał rejestracje ale nasza policja tak swietnie dziala:/ nie wiemjuz sama. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
Ale po co ten mezczyzna zaczepia?
Werbuje gdzies? Jezeli tak,to jest nadzieja,ze Asia zyje... Czy Jackowski w ogole nie odbiera telefonow czy tylko tych w prawie Asi? Jakie wskazal miejsce,czy bylo sprawdzane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() straszne... i co czuc wtedy? Ulge,ze to nie Asia?
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Na marginesie powiem wam,ze przeraza mnie nieudolnosc policji.Pare dni po znikniecu Asi w Uwadze widziałam program poswiecony jej zniknieciu dziennikarze zarzucili policji,ze nie sprawdzili twardych dysków na komputerze Asi oraz nie namierzyli syg.z jej komorki.Nie znam się dokładnie na tym ale podobno dzieki takiemu sygnałowi mozna ustalic miejsce osoby z dokładnoscia do paru metrów.A z tego co ustalono jeszcze przez jakis czas komorka sie odzywała.Wszytsko wskazuje,ze podstawowe procedury zostały w prostych słowach spieprzone :|
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
![]()
Cały czas śledzę tą sprawę i... CIĄGLE NIC
![]() ![]() Niestety na forum Czechowic Dziedzic można przeczytać również o IDIOTACH ![]() Nie wiem jak można być takim kretynem, żeby robić sobie zabawę z tak poważnej sprawy... z tak tragicznej sytuacji ![]() ![]() Osobiście mam takie hymmm "przeczucie", że Asię zwerbowano do burdelu gdzieś na Zachodzie (Niemcy,Holandia) ![]() EDIT: Zapomniałam dodać: link z reportarzem "Uwagi". Jak go oglądałam to aż się popłakałam ![]() http://uwaga.onet.pl/1348082,archiwum.html Swoją drogą policja sprawia wrażenie jakby wcale nie chciała znaleźć Joasi ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
tak sie wlasnie zastanawiam czemu pokazali to w uwadze?przeciez o jej zaginieciu tez pokazali.????
dzisiaj ma byc wiecej ,wczoraj byla tylko zajawka. moze cos bedzie wiadomo kto to jest. moze jackowskiemu cos sie stalo?dziwne ze nie odbiera a moze wie juz ze to wlasnie ona?i ze nie zyje...sama nie wiem Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-08-04 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę ze zaczynam tworzyć jakiś kryminał-tango ale naprawde przyczyn mogą być setki ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
To straszne że jeszcze jej nie znaleźli.
Już tyyle czasu mineło a dnia na dzień szanse maleją. ale wiary i nadziei nie mozna tracić.
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Obejrzalam wlasnie te "Uwage".
I nic z tego nie rozumiem... Jak Policja moze tak to zaniedbywac? Ja wiem,ze to zabrzmi dziwnie i glupio-ale wyglada to tak,jakby policja jej nie chciala znalezc lub co gorsza,jakby zalezalo im na tym aby sie nie znalazla... Widzialyscie reakcje policjanta,ktoremu inny mezczyzna mowil,ze jest w stanie namierzyc swoja zone z dokladnoscia 4 metrow? Przeciez go zamurowalo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam tę uwagę z moją mamą.Obie doszłyśmy do wniosku,że to już nie pierwszy raz,kiedy dziennikarze dowiadują się więcej,niż policja.I wcale nie muszą używać do tego konspiracji,prowokacjii etc.Karygodne!Mam wrazenie,że im się po prostu tyłków nie chce ruszyć!
Mam nadzieję,że dziewczyna się znajdzie cała i zdrowa. Ale wiecie co?Może to okrutne co napiszę teraz,ale jeżeli Ona nie żyje,to mam nadzieję,że znajdą Jej ciało.Chociażby dlatego,że rodzice,przez całe życie nie będą się zastanawiać co się z Nią dzieje/stało. W każdym razie,czekam na jakiekolwiek iinformacje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
i dlatego tak wazne sa dobre testy na egzaminach do policji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
Martini,to nie jest okrutne.
Ja uwazam podobnie. Najgorsza jest wlasnie ta niepewnosc... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
No właśnie o to mi chodziło,o tę przekletą niepewność i niewiedzę,która zżera od środka (tak mi się wydaje,bo odpukać,nigdy nie byłam w takiej sytuacji).Chyba bym wolała wiedzieć,nawet najgorszą prawdę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio w wiadomosciach podawali ze w Londynie uwolnili dziewczyny ktore byly przetrzymywane w domach publicznych, dziewczyny glownie byly ze wschodu, pamietam ze policjanci mowili ze takich domow jest jeszcze duzo.Moze Asia wlasnie w takim sie znajduje.Prawda jest taka ze policja nie stara sie za mocno aby ja odnalesc.Przeciez sprawdzenie maili czy namierzenie tel komorkowego to jest pierwsze co powinni zrobic, i te kamery tez powinni spr, nie ma tlumaczenia ze to nie ich rejon bo w takich przypadkach niewzne jest czyj to rejon wazne zeby ta dziewczyna sie odnalazla.Kurcze az mi sie plakac chce...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Jackowski poprostu nie odbiera. Nie chodzi o to ze cos mu sie stalo. Ponoc czesto tak robi. Od taka telewizyjna gwiazdeczka:/ zaczyna sprawe ale jej nie kończy.
Nie wiem czy to miejsce przeszukano wtedy ale teraz to zbytniego znaczenia niestety nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Podzielam zdanie bess,wydaje mi się ,ze policja uważa Asie poprostu za kolejna zaginiona.Takich jak ona jest rocznie setki... my w jakis sposob czujemy się z tym związane bo śledzimy to,widzimy rozpaczliwe poszukiwania rodzicow,ich blaganie o pomoc.Asia nie jest wyjatkiem..jezeli gdzies jest w domu publicznym to potrzebuje takiej samej pomocy jak inne zaginione.To,ze sprawa jest tak głosna wcale nie robi z Asi wyjatkowej dla policji...
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
To naprawde straszne co sie stalo.. I jeszcze ta bezmyslnosc policji, ktora dziala bez zadnego zaangazowania jakby nic sie nie stalo.. jakby to nie byl człowiek tylko przedmiot :| Mocno wierze w to ze Asia sie odnajdzie cała i zdrowa..
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
niop jak bylam w warszawie to widzialam chyba z 5 osłoszen zaginiona zaginiony i prosby wróc kochanie martwimy sie tesknimy kochamy cie...
az jak to czyatalam...to zal w sercu sciskal.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam wizje że wchodzi na nasze forum patrzy ile osob sie martwilo jest wesola że jest juz z rodzinka i z nami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
wiadomo juz coś ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
wiecie, ja jestesm za granica i na tym forum poraz pierwszy przeczytalam o tej dziewczynie i az sie poplakalam, ze cos takiego moze sie dziac...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.