![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymianka, S/m, Różności,firmówki, Itp :)
wymiarki:
dł koszulki:43cm szer pod pachami:38cm szer majtek: 30 cm materiał koszulki: 78% polamid 22% elastan ----ll---- majtek: 77% polamid, 20% elastan i 3% bawełna
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Oprocz kurtki podoba mi sie jeszcze ta torba
Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Witam, u Ciebie podobają mi sie trzy rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7174011 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7174007 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7173998 Napisz mi proszę wymiarki i stan tych rzeczy, szczególnie pierwszej i ostatniej z w/w ![]() Ta spódniczka o której pisałaś do mnie jest może raz założona i nie ma absolutnie żadnych wad czy śladów użytkowania i jest z fajnej satynki, więc chciałabym za nią dwie rzecz ![]() Pozdrówka
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Hej, dam Ci znać ok, bo na spódniczkę była wcześniej chętna jedna wizażanka, ale zaraz zapytam i jeżeli zrezygnowała to możemy się wymienić tak jak napisałaś
![]()
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7174438
prosze, poszukaj czegos u mnie za buciki! widze, ze szukasz gorsetów ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
dobrze a czy moze oddalabys mi za bluze tunike cropa i pasek czarny tyen gruby? sweterek troszke kosztowal
![]() ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Kochana, dopiero teraz zworcilam uwage na male ksiazeczki i pare mi sie spodobalo.
Poświatowska, Białoszewski, Przyboś - to sa tomiki ich wierszy? ta ksiazeczka pierwsza z lewej obok Poświatowskiej - jaki ma tytul, czy sa to wiersze, bo nie moge sie doczytac? podoba mi sie tez Broniewski, Iwaszkiewicz i Petroniusz. ta ksiazeczka 'od deski do deski' o czym jest? i 'horoskop poetycki'? ksiazeczka z atleta na okladce o czym jest?jaki tytul? poza tym wpadly mi jeszcze w oko bransoletki: zolta, pomaranczowa, czerwona i zielona (chyba ona jest zielona, heh). one sa z duzych korali? sa drewniane czy plastikowe? czekam na odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
no chodzilo mi o bluze;D ok w takim razie czekam na odpowiedz co do torby
![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
zaraz wymierze spodnie i napisze CI wymiarki na PW a za co byłabys skłonna oddac ta bluzę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7173978 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
super bardzo sie ciesze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
a to plus paseczek pasuje ci ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7174037 jesli to za duzo dobierz ty cos
![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
oj kochana ten sweterek to rozmiar L
![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
cześć, może coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7173978 ![]() mam poza wątkiem też inne rzeczy, min bezrękawnik zwykły czarny odp u mnie ![]()
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
załączam Ci zdjęcie, chociaż jakość jest bardzo słaba, ale to wina telefonu w rzeczywistości bezrękawnik bardzo ładny - czarniutki
![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie u Ciebie:
Na pewno cos z tego bym wybrala za spodenki tylko moge prosic o rozmiary albo wymiary? Podoba mi sie kilka rzeczy wiec moze Ty te cos do spodni dobierzesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
zauroczyłam mnie bluza poki co ;* kiedy bedziesz wiedziec ?
![]()
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Hmm, to w takim razie poczekam, póki coś ustalisz konkretnie co do tych bluzek, bo jestem zainteresowana najbardziej tymi trzema rzeczami
![]() Jak możesz to napisz mi ich orientacyjne wymiary i stan, szczególnie tej pierwszej z zakładanym dekoltem ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
OK, w takim razie ja jestem zdecydowana wymienić spódniczkę na dwie Twoje bluzeczki, tą czerwoną i najlepiej ta pierwsza
![]() Jeżeli będziesz już wiedziała co i jak, to czekam na info ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
Proszę odpisz u mnie ![]() Mój świeżutki, ogromny wątek ![]() DOKŁADKA: stroje kąpielowe, bikini, oryginalny stanik Adidas ![]() Edytowane przez losia Czas edycji: 2008-04-13 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
Hmm, a ja ją właśnie odświeżyłam i wyprałam, tak na wszelki wypadek jakbyśmy się dogadały, żeby jutro wysłać
![]() ![]() ![]() Zrobiłam w swoim wątku rezerwację tej spódniczki dla Ciebie ![]() Jak będziesz zdecydowana co do tych bluzek to daj znać, czekam ![]() ![]()
Proszę odpisz u mnie ![]() Mój świeżutki, ogromny wątek ![]() DOKŁADKA: stroje kąpielowe, bikini, oryginalny stanik Adidas ![]() Edytowane przez losia Czas edycji: 2008-04-13 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Hej, chyba jednak zrezygnuję z wymianki
![]() ![]() Wolę jednak rzeczy które mi się bardziej przydadzą. Bluzeczka ładna, ale mam w tym stylu. Może innym razem ![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Ok to w takim razie biore koszulke w paski. Prosze jeszcze o wyrazniejsze zdjecie sweterka, on jest rozpinany i ma rekaw 3/4 tak? mozesz podac szerokosc pach, dolu, calkowita i rekawa? I prosze tez o wymiary koszul
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.