|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Libra - part two
Pierwsze i trzecie. Pierwsze za smaczne połączeni kolorów (ostatni takie bardzo lubię), trzecie za lawę ( lubie lawę). A w ogóle to wszystkie fajne.
|
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Libra, ja też trzymam za Ciebie kciuki, gratuluję osiągnięć i życzę żeby powiodlo Ci się z tym stażem. Sympatyczne te Twoje klasyczne biżutki. Najbardziej podoba mi się Koralowiec i Lizak
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsze i siodme to moje faworytki
Kochana nie przejmuj sie ta praca, pomysl sobie ze masz jeszcze troszke czasu zeby sie wyspac, jak znajdziesz prace na pewno za tym zatesknisz ;ppp. Oczywiscie gratuluje magistra i prawka! ;* |
|
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
Witaj po dłuższej przerwie libro
.Bardzo przyjemnie patrzy się na te kolczyki-nic,tylko widzę w nich palące słońce i bezchmurne niebo .Tu-brawa dla pereł .Te-z mojej wiernej miłości do ametystów w praktycznie każdej formie .Lizaki są jeszcze takie wciąż letnie,bardzo sympatyczne .Na koniec zostawiłam sobie złoty koral,który leży również w mojej skrzynce,na razie bez efektów .Myślę,że troszeczkę mnie zainspirowałaś i dam mu szansę,a z jakim efektem-zobaczymy![]() ![]() Pracą się nie martw-wiecznie cicho i źle być nie może,będzie dobrze,sama zobaczysz .
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Nie było mnie tu z rok Trochę się pozmieniało...zmieniłam stan cywilny , pracuję zupełnie nie w moim zawodzie .Bizuterię robię nadal, choc może mniej intensywnie. Widzę tu wiele nowych twarzy ![]() A do dla przypomnienia mojego prostego stylu ![]() Nowości z sierpnia :-P
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo podoba mi się większość
Lubię taką biżuterię
|
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
uroczo u ciebie
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Skromnie, dość surowo, ale z klasą
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Świetne kolczyki, nie wskaże faworyta bo wszystkie mi się bardzo podobają
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

.
.

- 95 - 90 - 85 - 80