|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne prace Arletasy
Arletko, oj Arletko. piękności, cudności nawyczyniałaś. składane kartki mnie zauroczyły. Ciekawam jak wygladaja z boku.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Genialne te składaczki...
"Ważnym personom" na pewno się spodobają...
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam przede wszystkim ogrom pracy, a wszystko wypracowane i piękne.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne
sporo się napracowałaś przy ich wykonaniu |
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Arlesa świetne składanki. Podziwiam pracę.
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
_____________________$$$$ $
___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ W te święta magiczne, życzenia ślę liczne. Pachnących jodełek z ogromem światełek. Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka. Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego. Dużo jedzenia na stole, NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!! A Gwiazdka Betlejemska, która świeci Wam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku! Tego wszystkiego z okazji nadchodzących Świąt Bożegonarodzenia życzy Dorota 71 |
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Arletko
..........._,|,_......... ......................... ......... ..............'|`........ ...............Gdy pierwsza..... ............../.\....................... ...gwiazdka....... ............./`,\...................... ...na niebie........ ............/__\ ......................... zabłyśnie....... .........../ . o \........................ .niech Cię....... ........../_ , *_\...................... ...Aniołek........ ........../ `, .* \........................ ode mnie....... ........./ ? `~ . \.......................u ściśnie......... ......../_ . * .,o_\.................... I przekaże....... ......../ ? o .. ~ \....................serd eczne........ ......./ . * .... . o.\ ..................życzeni a......... ....../_ ,,~~ '. * ' _\.................w Święta......... ....../`~,, .. o.......\................ .Bożego.......... ...../ .* ...`' * ? ,',..\ .............Narodzenia.. ...... ..../_.....o ..~~,, , _\.............oraz wiele......... .../ .. * ......... ,, ~ ' \...............radości i......... ../* .... o ..._~`'*...o \..............nadziei... ....... ..`-,,~'`' ...* ... _ ,-´...............w Nowym........ ..........":-------:"......................R oku!........... ............._||_........ ......................... .......... W ten wigilijny dzień zaśnieżony kiedy w kościele uderzają dzwony przyjmijcie wyrazy wszelkiej radości a w Nowym Roku życzenia zdrowia szczęścia i pomyślności. Nadchodząca Wigilia to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy Ula
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe Święta Bożego Narodzenia oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. ________________$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ $ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $$ _________$__________$$$$$ $$$ _________$$$$$_________$$ $$$$ __________$___$$$$$$_____ $$$$ _________*$$$_$_$$_$$____ _$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$__ _$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_ *$$$ _______$$__________$*$_$_ _$$$ ____$*__$____*___$$$__$__ *_$$ ___$*_____*$$$*________$_ __.** ___$*_______*_________.*$ __**** ____$*_________________*$ __*** ___$$$$*_____________*$$§ §§§ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$ §§§§§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$ $$§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$ $$§§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$ $$$§§§§ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$ $$$§§§§ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$ $$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$ $$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$ $$$§ _____$*__________________ __*$ _____$$*_*__*___*$$_*___* __*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_ $$$ _________$_______$_______ _$ _________$*______*_______ *$ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$ $$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$ $$$ ___$$$$$$______________$$ $$$$
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
_____________________$$$$ $
___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej,rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok 2010, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija życzy Asia |
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
*”˜.•°*”˜.•°* ”˜.˜”*°•.˜”*°•
______________. /\. ____________ __>_<_ _____________Ѽ.\/ Ѽ ___________;->( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ '(█) ♥ *$ ________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ___________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@""-Q '♥~@' ______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ ........¸o*'´`'*o¸ ¸.o*'´`'*o.¸. o*'´`'*o. |`'*o.¸.o*'´`'*o.¸.o*'| |......|`'*o.¸.o*'|.... .| `* o.,|..... |.... |' .o * ....... * o.¸| .o Wesołych Świąt !!!
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Ciebie niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród rodziny, przyjaciół oraz wszystkich bliskich dla Ciebie osób.
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo zdrowia i radości
w twoim domu niech zagości i prezenty i śnieg biały by te święta urok miały samych wzruszeń przy choince życzę tobie i rodzince
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Sliczne sa Twoje prace
![]() Kartki mnie powalily zwlaszcza te skladane sie napracowalasBardzo mi sie podobaja tez ksiegi ktore robisz
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
W te piękne Święta niech każdy pamięta z głębi serca płynące życzenia: zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo, dużo miłości.
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez qrczaks Czas edycji: 2009-12-24 o 10:59 |
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Niech się spełnią Bożonarodzeniowe Życzenia.
Te łatwe i te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i małe. Mówione głośno lub wcale. Niech miłość każdy dzień opromienia, A smutek w radość się zmienia. Niech Nowy Rok będzie dobry, A miesiąc każdy nie chudy lecz szczodry. Wesołych i Pogodnych Świąt - życzy Agnieszka
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,
że może z niej uczynić Betlejem. Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowo narodzoną miłość. Do tego wystarczą tylko wiara i nadzieja, a miłość przyjdzie sama. Zdrowych i radosnych Świąt! |
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia,
wszyscy - wszystkim ślą życzenia! Przy tej pięknej sposobności, życzę Ci także dużo radości! By w nowym Roku się wiele działo, i pięknych prac wiele powstało! Niech duży wysyp „przydasi” będzie, i kilka dziurkaczy MS przybędzie ;-) Co jeszcze? No jasne, papiery, a jakże, do kartek, albumów ich trzeba także… Trochę guzików, koronek, dodatków, i kasy trochę do tych wydatków ;-) Natchnienia twórczego, weny do pracy, a na Wizażu fajnej współpracy ;-) Niech Nowy ten Roczek owocny będzie, i szczęście sprzyja Ci często i wszędzie. Te Noworoczne ślę Ci życzenia, i wszelakiego życzę spełnienia !!! Ktosia79 - czyli Patrycja ![]() (poza pierwszą zwrotką, resztę sama stworzyłam, więc proszę o wyrozumiałosć
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wszystkiego naj ! w Nowym 2010 Roku życzy Dorota 71 z rodzinką. |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
Baaardzo dziękuję za życzenia świąteczne i noworoczne.Niestety ja nie miałam czasu złożyć Wam życzeń.Z całego serca życzę więc teraz wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
|
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze w starym roku zdążyłam wykończyć album dla dziewczynki z Niemiec,która była w naszym domu na wymianie polsko-niemieckiej.
I chciałabym podziękować Bili za wycinanki ,które baardzo się przysłużyły do ozdobienia albumu oraz Kachaskowi za tłumaczenie tekstu na j.niemiecki. |
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
c.d.zdjęć
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie Ci Arletko wyszedł ten albumik - ogromne
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Haniu,chciałam wstawić wszystkie fotki albumu ale cos wariuje mi wizaż.Może teraz się uda.
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
jeszcze raz wielkie
za album, bardzo mi się podoba
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
|
|
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
c.d. fotek
|
|
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
I dwie ostatnie fotki.Jedna fotka wskoczyła nie na to miejsce co trzeba hihi.Ostatnia fotka to list.
|
|
|
|
|
#147 |
|
CraftMod
|
Ale pamiątka
Wasz gość pewnie by chciał jeszcze przyjechać
|
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Arletko, ale się napracowałaś
za kawał dobrej roboty
|
|
#149 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Świetnie wyszedł Ci ten album
Najbardziej mi się podoba ta stronka z craftowym drzewem - jest po prostu rewelacyjna |
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Albumik przepiękny i widać, że ogromnie się napracowałaś. Gratuluję.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

"Ważnym personom" na pewno się spodobają...
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie