![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
obserwuje kilka aukcji na All.... i jedna torebka Batycki poszla za 87 zl za to druga juz za 255 zl! obie dziewczyny mialy ponizej 100 komentarzy
kurde! chyba im zaraz napisze z pytaniem co z tym losowaniem!!! ![]()
#122 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj zaszalałam i zamówiłam sobie 3 zestawy próbek nowego podkładu mineralnego, maseczkę ze spa do włosów z oliwką, kredke z cieniem z netto, szampon i odżywkę dyscyplinującą włosy i zieloną piankę do mycia solutions
![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki proszę o radę.
W danych personalnych mam chyba wpisany zły adres, tzn tam gdzie ma być ulica, ja mam ulicę, a tam gdzie ma być miejscowość też mam ulicę i kod pocztowy poprawny. Co prawda u mnie ulica to nazwa wsi a miasto to miejscowość/gmina, ale nie ma jej wpisanej w ogóle, ostatnio jak złożyłam zamówienie to zmieniłam na ten jednorazowy adres żeby to jakoś doszło. Pisał do avonu, żeby mi to zmienili ale nic nie odp, przedstawiłam się, napisałam numer personalny.. o czymś zapomniałam?? Powinni to już zmienić. |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Ale zapierniczacie Broszki
![]() Cytat:
![]() Lepiej zakręcony haczyk.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koleżanka już podziurawiona ![]() Wyobraźcie sobie, że w środę zamierzam pomyśleć o jakimś polowaniu na klientki ![]() ![]() Zamówiłam sobie psikadełko do włosów o zapachu kwiatu wiśni.. używał już ktoś?:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Nie mogłam Was dogonić, ale udało się
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo intensywnie zastanawiam się nad tym mleczkiem granat i mango ![]() ![]() Moja Młoda ma True Glow i bardzo je lubi, ale ostatnimi czasy stwierdziła, że się jej przejadły... Nie dziwię się, używała im od ponad 2-ch lat bez przerwy na inne ![]() Sarunieczko, błyszczyk Natural Glisten jest bardziej brzoskwiniowy niż różowy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-04-01 o 17:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z adresami na wsi to przecież tak właśnie jest - czy paczka do Ciebie trafiła, czy nie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Onlyonce - absolutnie nie można mieć na początek kolczyka ze stali chirurgicznej ani tym bardziej srebra czy złota! Papranie gotowe! Na początek tylko kolczyki tytanowe. Sorry za ten Off- musiałam, ale już siedzę cicho ![]()
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2011-04-01 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Wiadome
![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie też nie przypadl to gustu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poznałam osobę urodzoną 27.12.1984 tak, jak ja ![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
łoch kurcze, ale Wy szalejecie z postami :P
ostatnio pisałam w cz. 17, a tu już 19 ![]() no, ale nie mam kiedy tu wpadać ![]() a dziś przyszłam się wyżalić ![]() bo pierwszy raz mi się zdarzył mały przewał, ale jakoś z tego wybrnęli ![]() miałam z kat05 zamówienie na zestaw solutions, dziś uchachana otwieram paczkę, a tam brak pianki do mycia twarzy.. ale za to jakiś żel do golenia z For Men.. napisałam do nich, odp., że piankę dołączą do najbliższego zamówienia, a żel mam zachować, "w ramach reklamacji".. no cóż, dorzucę bratu do prezentu urodzinowego ![]() a koleżance stwierdziłam, że dam gratisowo jedno z mleczek do ciała Naturals, bo zamawiałam ten zestaw z Demo, ale zanim ja bym wszystkie 3 zużyła, to by trochę wody w Wiśle upłynęło.. a tak przynajmniej zachowam twarz ![]() aleee za to nie mogę się doczekać zam. z 06 ![]() ![]() ![]()
#131 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
już pisałam o tej nowej wodzie od Reese (ta zielona) ale tak sobie ją niuchałam i nie wiedziałam co mi ona przypomina i już wiem! ona ma tę nutę zapachową z męskiej TTA, czyli jej zapach to coś między Far Away a TTA męską
![]() i wiecie co, muszę zrobić zwrot perfum Herve Leger-klientka zamówiła ale niestety nie podobają się jej, str zapachowa jednak inaczej pachnie niż perfumy ![]()
#134 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś już 3 wiadomości pisałam do nich w tej sprawie ![]() ![]() napiszę jeszcze jedną mimo wszystko ![]() i tak przy okazji spytałam ich o "AKCJĘ NAPRAWCZĄ" dot.programu motywacyjnego Anew i Solutions to mi odpisali : " Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani e-mail informujemy, że prezenty z programu Anew i Solution zostaną dołączone do Pani najbliższego zamówienia. Gorąco przepraszamy za zaistniałą sytuację. Mamy nadzieję, że nasza dalsza współpraca będzie przebiegała bez zakłóceń. " i nawet oni nie wiedzą że ta linia kosmetyków nazywa się SOLUTIONS a nie Solution ![]() dobrze że chociaż to się wyjaśniło ![]() więc chociaż dobrze że to się wyjaśniło ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
to szkoda że nie miałaś próbki tej wody ![]() ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-04-01 o 18:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Mam takie pytanko otóż zakupiłam sobie Jedwabista kredkę do powiek z serii Arabian Glow była w ofercie netto 05 (że też dopiero ją odkryłam) I chciałam się zapytać dziewczyn które już ja używają jak jest z jej temperowaniem da się ją wogole zatemperować ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A paczki mi jeszcze nie przychodziły, bo to moje pierwsze zamówienie było. Mam do nich napisać ze strefy?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Poznałam osobę urodzoną 27.12.1984 tak, jak ja
![]() ![]() Dla mnie ten dzień też zapisał się szczególnie w pamięci bo 27.12.2007 urodziłam synka ![]() A żeby nie było to jutro ma święto paczki, przychodzą do mnie Pur Blancki z netto bo zamówiłam na handel. No i rękawiczki, maseczki te z promocji, za waszą namową kredka żelowa i jeszcze troszkę rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() poczekamy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyznam, że te kredki sa BOSKIE. ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Joanna2705 Czas edycji: 2011-04-01 o 18:28 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Boję się właśnie o te paczki dlatego teraz dałam jednorazową. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś był temat o zmienianiu danych w avonie i z tego co wyczytałam to nie jest tak chop, siup... Trzeba wypełnić jakiś formularz, odesłać ksero dowodu chyba.... Ja na razie tak jade, może niedługo będę sie przeprowadzać i zmieniać meldunek to wtedy to wszystko ureguluję. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na opakowaniu samoopalacza jest informacja : Produkt wrażliwy na światło.
![]() Co się z nim może stać niby jak będzie narażony na to światło? ![]() Mam go upchnąć w jakiejś ciemnej szafce czy bezpiecznie już mu będzie, jak będzie stał w kartoniku w którym przyszedł? ![]() Pytam Was, bo avon pewnie dopiero w pon mi odpowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
oj o Wy chcecie od tej nowej wody Reese
![]() MI się straaaaaaasznie podoba ![]() ![]() i myślę, że jeżeli ktoś lubił TTA Gold, to ten zapach tez pokocha - jak ja ![]() któraś napisała - wstyd, że próbki dała ![]() ja w tym katalogu, jak nigdy, doczepiłam zszywaczem próbkę do tej strony, gdzie są te perfumy, żeby klientki wiedziały, że to ten zapach, bo wydaje mi się, że one wąchają, ale w sumie nie wiedzą co ![]() ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-04-01 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy mogłybyście mi podać kody na siateczki?
![]()
#148 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny powiedzcie mi bo dawno nie zamawialam na regularna.. czy jest jakas regula od momentu kiedy w strefie pojawia mi sie :wyslane do dostawcy do momentu dostarczenia mi? na paczkomat to wiem tyle, ze jak mi tak napisza to za pare godzin mam eske z kodem..a tak to pewno dluzej, ale i tak mam termin na srode to licze ze skoro od rana mam wyslane to dostane ciut wczesniej... ![]() czy nie? ![]()
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
nie miałam próbki bo u mnie zapachy z wyższej półki w ogóle nie idą, a tą wodę klientka zamówiła bo była w super cenie 89zl a że dostała pieniążka na urodzinki to chciała se prezent zrobić ale w tym właśnie kat za 89zl. No i niestety zwrot...
#150 |
Zakorzenienie
|
tak, bo na te na pewno odpowiadają .. a na jaki email wysłałaś? bo tam są różne działy i zanim email przekierują (o ile im się zechce) to miesiąc może minąć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.